torstai 3. kesäkuuta 2021

Toukokuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Toukokuun kosmetiikkasuosikeissa näkyy ja tuoksuu kesä!

Valitettavasti kuun loppu sai itsellä odottamattoman käänteen, kun jouduin sairaalaan ja leikkaukseen. Kaikki tapahtui kahdeksan tunnin aikana ja nyt olen edelleen toipilaana kotona. Nyt pystyn jo liikkumaan ja kumartelemaan, joten sain vihdoin kuvatkin otettua. Tässä tavalla se elämä kuitenkin välillä yllättää ja pakottaa pysähtymään. 

Toukokuun suosikeissa on kuitenkin todella kesäinen meininki ja jotenkin omalla tavallaan positiivinen fiilis. Olen näistä kaikista tuotteista todella iloinen, sillä ne sopivat täydellisesti tähän vuoden aikaan ja näihin kuukausiin. Ja kaikissa näissä (poskipunaa lukuunottamatta) on aivan ihana valloittava kesätuoksu. Lähdetään siis ottamaan selvää, mitä paletilla on tällä kertaa.




Atopik SPF 30 sävyttävä aurinkosuoja herkälle iholle, sävy light*

Mulle aurinkosuojat on nykyään kuin vaatteet. Ilman sitä en ulos aurinkoon lähde. Samalla mä kuitenkin rakastan päivettynyttä ihoa ja vihaan niitä valkoisia aurinkorasvoja, jotka vaalentaa ihon ja jättää kunnon rasvakalvon kasvoille. Pitkään olen etsinyt täydellistä aurinkosuojaa kasvoille. Nyt sen vihdoin löysin ja ilokseni vielä suomalaiselta brändiltä. Atopikin tuotteet on nimittäin valmistettu Suomessa ja ne on täysin luonnollisia.

Tämä kevyt koostumuksellinen aurinkosuoja levittyy niin helposti ja vaivattomasti, eikä jätä mitään rantuja naamaan. Parasta myös se, että sillä saa kevyen sävytyksen kasvoille, joten se korvaa myös parhaimmillaan meikkivoiteen mikä on kesällä ihan huippu juttu! Ympäristöystävällinen tuote sisältää vain fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita, joten se ei kuormita luontoa. Hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaöljyä ja skvalaania.

Omalle iholle sävy light on ollut juuri sopiva. Näitä on myynnissä myös medium ja dark sävyissä. Kesän edetessä ja rusketuksen syventyessä voisin hyvin kokeilla medium sävyä.

Myynnissä apteekeissa kautta Suomen.



Vaikka sävy tässä näyttää kovin keltaiselta, se sulautuu ihoon täydellisesti tuotteen levityksen jälkeen. Sävy on siis vaalea ja sopii suomalaiselle vaalealle iholle.



BubbleT Strawberry macaron hand & body butter*

Tässä on valehtelematta parhaan tuoksuinen käsivoide ikinä. Makea mansikka ja macaronleivoksen sokerinen tuoksu kietoo omaan kuplaansa ja tuoksu leijailee sieraimiin vielä pitkään levityksen jälkeenkin. Tämä on makeista tuoksuista pitävälle aivan super tuote ja todella ihastuttavan kesäinen parfyymi. Saisipa tätä hajuvetenä! Voide itsessään on verrattain tuhtia, mutta yllättäen se kuitenkin imeytyy hyvin nopeasti eikä jätä näppejä tahmaiseksi, joten hyvin voi käyttää myös päivisin. Kaunis pakkauskin on ilo silmille. Hajusteherkille en suosittele missään tapauksessa, koska tuoksu on voimakas.

Harmillisesti tämä taitaa olla myyty Lookfantasticiltä loppuun, mutta BubbleT:n omasta verkkokaupasta kannattaa katsella. Ehkä tätä tulee myyntiin vielä myöhemmin uudestaan.




Lorac Source buildable blush technicolor matte*

Uusi poskipuna ihastukseni on vastikää Suomen markkinoille tulleelta huippu laadukkaalta ammattilaiskosmetiikkasarja Loracilta. Puna on todella pigmenttinen, mutta samalla koostumukseltaan kermainen. Se ei pöllyä ja on kerrostettavissa, vaikkakin pigmenttiä lähtee jo yhdellä levityskerralla enemmän kuin tarpeeksi. Sävy technicolor on aivan ihastuttava koralli, joka sopii kesäposkille. Pakkaus on erittäin laadukas ja magneetti niin tiukka, ettei tämä vahingossakaan aukea käsilaukussa. 

Loracia saa helposti Sokokselta, Lykolta*, Bagerheadilta*.




Coola Mineral body sunscreen tropical coconut*

Jotta saisitte varmasti aimo annoksen kesää, niin tähän postaukseen mahtuu myös toinen aurinkosuojatuote. Tällä kertaa kuitenkin vartalolle. Yleisesti pidän aurinkosuojia todella tylsinä tuotteina. Harvoin niistä myöskään mitään lemppareita tulee. Mutta, nyt löysin tuotteen jota on kiva ylistyää ja joka ansaitsee kyllä kehut.

Coolan voidemainen aurinkosuoja on kuin kevyt vartalovoide. Se imeytyy hetkessä, kosteuttaa samalla ja tuntuu iholla aivan ihanalta. Se ei myöskään jätä iholle valkoisia voiderantuja. Tässä tuotteessa tuoksuu myös kesä ja trooppiset rannat. Kevyt, mutta makean mehevä kookoksen ja tropiikin tuoksu sekoittuu kesäpäiviin rannalla ja auringon lämmittämään hiekkaan. Voisiko enempää kesäpäivältä toivoa...

Myynnissä Cocopanda*, Bangerhead* ja Skincityllä* useampia Coolan tuotteita




Tony Moly Floria Nutra energy 100 hours cream*

Nyt löytyi myös täydellinen kosteuttava kasvovoide, jonka kesäinen kukkaistuoksu vie suoraan villikukkaniityille. Tämä voide sisältää 57% safloriuutetta, joka on erittäin pitkäkestoisesti kosteuttava. Voide sopiikin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sen kevyt mutta hyvin kermainen koostumus ei jätä rasvaista tahmakerrosta iholle. Tuoksu on kevyt, mutta todella ihana kevyt kukkaistuoksu. Voide sisältää myös fermentoitua arganöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tykkään myös kauniista pakkauksesta, mutta erityisen paljon voiteen kosteustehoista ja koostumuksesta.

Myynnissä Lykolla* ja Nobella*




Bernard Cassiere dull skin detox yötiiviste*

Kesällä tulee viihdyttyä paljon ilman meikkiä, joten haluan varmistaa ihon olevan kaunis, kuulas ja heleä ihan sellaisenaan omana itsenään. Olenkin ihastunut tähän yötiivisteeseen, joka sisältää 99% luonnollisia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa ja vahvistavat sen omaa puolustusmekanismia. Levitän öljyä noin 5 tippaa illalla yövoiteen päälle ja taputtelen kevyesti ihoon. Se imytyy hyvin vaikka onkin hyvin paksua öljyä. Tästä huolimatta se ei jää ihon pinnalle öljyiseksi kelmuksi vaan solahtaa hyvin kasvovoiteen kanssa ihoon. Aamuisin iho on todella kauniin heleä ja sileä. Tämä öljy onkin tehnyt ihmeitä ja kuivat läiskät iholta ovat parissa viikossa kadonneet kokonaan. Tässä öljyssä on myös harvinaisen ihana appelsiinin tuoksu. Tuoksu muistuttaa hedelmätorin raikkasta sitrushedelmien tuoksua makealla twistillä. Ihana kertakaikkiaan!

 Bernaid Cassiere tuotteiden jälleenmyyjät löytyy täältä.


Siinä pienet maistiaiset toukokuun herkuista! Käytäthän sä aurinkosuojia kesällä?
4 kommenttia on "Toukokuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Onpas kauniin sävyinen toi Loracin poskipuna! Mulla on tällä hetkellä iltakäytössä toi Bubble T:n mansikkakäsivoide ja se on kyllä hyvä<3 :D Jotenkin miellän sen tavallaan vähän esanssiseksi, mutta silti tykkään siitä. Ihana mennä nukkumaan, kun kädet tuoksuu tolta voiteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh varmaan onkin vähän esanssinen, mutta mä tykkään kaikesta makeasta, joten toi on aivan ihana :D Poskipuna on kyllä ihana, tosi kesäinen <3

      Poista
  2. Voi ei, tsemppiä! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa :) Tässä on ihania suosikkeja. TUo Bubble T:n mansikkavoide näytti niin herkulliselta jo aiemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Se voide on taivaallinen! Harmi ettei sitä saa enää :(

      Poista