maanantai 5. heinäkuuta 2021

Kesäkuun kosmetiikkasuosikit

 * tuote saatu / sisältää mainoslinkkejä



Heips ihanat lukijat!

Pidin viime viikon aivan extempore sometauon ja se teki hyvää. En halua kesällä olla liian kiinni näissä somehommissa, koska muuten menee kaikki ihanat kelit ja aktiviteetit ohi. Luulen, että myös te siellä ruudun äärellä vietettä paljon aikaa muissa kesäjutuissa, joten täällä ollaan ja toivottavasti tekin siellä vielä 😉

Kuukausi vaihtui, joten aika katsastaa kesäkuun tuotesuosikit. Jos toukokuussa suosikeissa jo paistoi vahvasti kesän aurinko niin nyt sitten vielä enemmän. Aivan huikeita tuotteita ja meillä on kesää jäljellä vielä monta kuukautta, joten pistä korvan taakse tai hankintaan asap niin pääset kokeilemaan. Tämä viisikko on timanttinen!




Muistakaa ne aurinkosuojat, ihan jokainen! Mä en nykyään enää poistu kotoa ilman aurinkosuojia. Hyvä pitää mielessä, että nykyään myös Suomessa nämä porottavat helteet ovat iholle vaarallisempia kuin vuosia sitten ja auringon uv-säteily vanhentaa ihoa nopeammin kuin mikään muu. Siinä ei sitten auta myöhemmin harmitella, jos nyt laiminlyö. 

Mulla aivan uusi tuttavuus oli tällainen puuterinen aurinkosuoja, jota voi levittää vaikkapa suoraan meikin päälle. Wow, siis aivan super nerokasta! Itse kun meikkaan aamuisin töihin ja sitten töiden jälkeen saattaakin mieli tehdä jäätä terassille, niin mitenkäs siihen meikin päälle levität niitä voidemaisia aurinkosuojia? No et mitenkään! Jane Iredalen Powder me SPF puuterijauheinen aurinkosuoja* on kuitenkin oikeasti ehkäpä yksi mun elämäni mullistavin tuote juuri tämän helppokäyttöisyyden ja nerokkuuden takia. Tuolla kapselin sisässä on nimittäin jauhepatruuna, josta auinkosuoja tulee ulos puuterisena jauheena ja sen voi töpötellä sudin avulla kasvoille, hiuspohjaan ja vaikka koko vartalolle. Puuteria on myynnissä sävytettynä tai värittömänä. Myyntipakkauksessa tulee mukana kaksi kapselia ja tämä on riittoisa! Kun kapselit loppuu, niitä saa ostettua myös erikseen 3 kappaleen täyttöpakkauksissa.

Tämä on muuten valittu viime vuonna 2020 vuoden tuotteeksi! Enkä ihmettele, just tämmöistä monikäyttöistä, tahraamatonta ja helppoa aurinkosuojaa me ollaan tarvittukin.




Kesän herkullinen kosteuttava vartaloemulsio on Colosen banaanivoide*. Tässä on vesipohjainen todella kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka ei tahmaa ihoa tai jätä rasvatahroja vaatteisiin. Erityisen hyvä tämä onkin iholle lisättäväksi auringonoton jälkeen kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Myös ihan muutenkin tämä on kesäksi sopiva voide, koska se on tarpeeksi kevyt ja helppo levittää. Olisin tähän tosin kaivannut vähän voimakkaampaa banaanin tuoksua (banaanihullu täällä hei), mutta tässä on hajusteherkkien onneksi aivan todella mieto tuoksu, joten kyllä kelpaa vaikka lastenkin iholle pistellä menemään. Pumppupullo on muuten super kätevä, koska se annostelee tuotetta maltillisesti.




Ahhhh, mikä se oli kesä ilman kesätuoksua ja Escadaa! Kenen mielestä Escada kuuluu kesään?
Mulla on vahva rakkaussuhde Escadan tuoksuihin ja käyn aina tuoksuttelemassa uudet kausituotteet. Tämä Escadan Flor del sol tuoksu on ihanan pirskahteleva kesän, drinkkien ja hyvän mielen tuoksu. Rakastuin tähän heti ja pakkohan se oli pullo itselle ostaa. 

Ensituoksu on makean hedelmäinen, hyvin escadamainen ja kehittyy siitä pikku hiljaa syvemmäksi tuoksuksi, josta erottuu santelipuu, daalia ja omaan nenääni hiukan vesimeloninen tuoksu. Tämä on limited edition tuote, joten kannattaa nyt valppaana ostaa varastoon, koska näitä limited edition tuotteita ei myöhemmin enää saa. Näytti myös monessa paikassa olevan tarjouksessa parhaillaan.

Myynnissä: Kicks*, Nordicfeel* ja Lyko*




Tästä uskomattomasta kesätuotteesta kirjoittelin jo kesällä 2020 blogissani täällä. Nostan sen kuitenkin uudestaan esiin, koska tiedä, että monet naiset kamppailevat mekkokeileillä hankaavien sisäreisien kanssa. Tämä Linola voide on pelastanut mun kesät ja voin nauttia mekoista ja hameista, ilman että vartin kävelyn jälkeen reisiä kuumottaa ja iho on rikkoutunut hankauksesta. Voide on vedenkestävä ja sietää näin myös hikoilua. Se tekee ihon pinnan liukkaaksi, jolloin iho ei hankaa ja estää näin hiertymiset ja ihorikot. Tätä voi toki myös päivän aikana lisätä ja mulla on kesällä aina tuubi matkassa käsilaukussa. Ilman tätä en enää voisi elää, koska kaikkien vaatteiden alle ei myöskään saa niitä bikershortseja, joten otappas tästä vinkki vitonen. Linola voidetta saa apteekeista.




OMG, niin vain kävi että menin ja rakastuin uuteen Vita Liberata Heavenly Elixir itseruskettavaan*. Sain tuotteen pr-näytteenä ja ajattelin, ettei tämä varmasti mikään ihmeellinen ole. Mutta oli ja siis heittämällä nousi mun suosikiksi! Tässä itseruskettavassa on kosteuttava koostumus ja se levittyy maailman helpoiten kevyen voidemaisen koostumuksen ansiosta. Levitys onnistuu kintaalla tai kädellä. Ja tämä rusketus pysyy jopa 10 päivää, mikä on ihan uskomatonta, koska yleensä itseruskettavat lähtee kulumaan pois jo alle viikossa. 

Tuotteessa on karttaväri, mikä tekee tuotteen tasaisesti levittämisestä helppoa. Lisäksi karttavärin ansiosta iho näyttää jo heti kauniin karamellisen ruskealta ja tässä on super ihana kahvin ja karamellinsekainen tuoksu, josta ei haise läpi itseruskettaville tyypillinen pistävä haju. Taivaallinen tuote! Ja tällä saa niin kauniin tasaisen ja ennen kaikkea luonnollisen rusketuksen. Anoppi kyselikin minulta viikonloppuna, että miten olen noin kauniin värin saanut pintaan. Luuli, että olen grillannut itseäni ahkerasti auringossa, mutta ehei ihan purkista minä vain.

Tuotteessa on käytetty innovatiivista kapselointimetodia, joka luovuttaa väriä iholle vielä kolmenkin päivän kuluttua levityksestä. Tähän on itse vaikea ottaa kantaa, koska silmä tottuu omaan väriin ja en voi rehellisesti sanoa huomanneeni värin syventyneen. Mutta upea oli sävy ja lopputulos, ja myös erittäin pitkäkestoinen. Tästä on tullut somessa aivan hitti ja tuote on myyty joka paikasta loppuun. Kannattaa kuitenkin pitää silmät ja korvat auki, jos lisäerät tulevat myyntiin uudelleen.

Myynnissä ainakin Oletkaunis* ja Lyko*


Iskikö mikään kesätuote? Entäs joko olet kuullut tästä hypetetystä itseruskettavasta?
6 kommenttia on "Kesäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Iredalen puuterinen suoja on kyllä huippu, mä käytän sit paljon myös varsinaisen aurinkosuoja päällä tuomassa lisäsuojaa ja viemässä kiillon pois siltä voidemaiselta suojalta, jos on kiiltävämpi tapaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tämä olikin hyvä vinkki ja saa just sitä kiiltoa iholta pois kun laitta tätä puuterista päälle :)

      Poista
  2. Jane Iredalen aurinkosuoja on loistava<3 Niin helppokäyttöinen ja kulkee mukana matkassa! Tänä kesänä oon kyllä tosin käyttänyt paljon ihan voidemaisia suojia, koska nyt on ollut niin älyttömän kuumaa ja aurinkoista, että oon halunnut varmistua siitä, etten vahingossakaan pala. Mäkin käytän Jonnan tavoin tota Jane Iredalen tuotetta vähän niin kuin lisäsuojana ja tosiaan laukussa mukana :)

    Escadan kausituoksut on superhyviä, niin myös toi Summer Festival ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistakin että sä tykkäilit myös Escadan tuoksuista :)

      Poista
  3. Ostin itelleni escadan ekan tuoksun just viimeviikolla :) Ei ollut tämä mutta joku muu le, oli kyllä ihanan tuoksuinen!

    VastaaPoista