maanantai 26. heinäkuuta 2021

Toukokuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä



Siis apua, en muista milloin mulla olisi viimeksi ollut näin pieni loppuneet postaus. Toukokuussa ei paljon päässyt tuotteita loppumaan, mutta odottakaahan kesäkuun postausta. Siellä on tulossa sitten senkin edestä 😂 

Toukokuussa saatiin jo nauttia niin helteisistä säistä, että itsellä jäi meikkaaminen lähes vallan. Tuli enintään pistettyä vähän väriä kulmiin ja ripsiin, koska helteillä ei tee mieli yhtään tukkia naamaa kaikille muilla meikeillä. 

Tuttuun tapaan linkkailen tosi hyvistä tuotteista taas ostopaikat ja mainitsen, jos en käyttänyt tuotetta jostain syystä loppuun. Tämän postauksen loppuneissa onkin enemmän ihonhoitoa, hiustuotteita ja pesutuotteita.




Ziaja Baltic home spa fit face cream*

Ziaja on yksi mun lemppari brändeistä ja ei vähiten siksi, että tuotteet on todella edullisia, mutta silti laadultaan aivan erinomaisia. Ziajan Baltic home spa sarja on brändin uusin lanseeraus viime keväältä ja kirjoittelin näistä tuotteista oman postsauksen täällä. Tykkäsin kovasti tästä mangon tuoksuisesta kevyestä kasvovoiteesta, joka sopii kesään ja imeytyy nopeasti. Voiteessa mm. merilevää, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja siniseltä valolta.
Jatkoon!

Colose Hyaluron4 refresh eye gel*

Colosen tuotteet on huippu laadukkaita ja olen testaillut brändiltä jo monenlaista. Colosen tuotteet on Sveitsiläisiä ja mulle tulee automaattisesti Sveitsistä mieleen puhtaus, laatu ja huippu osaaminen. Tässä geelimäisessä sy-voiteessa on neljää eri hyaluronihappomolekyyliä, jotka sitovat kosteutta ja häivyttävät juonteita. Tätä oli miellyttävä levittää, kun imeytyi heti eikä jättänyt ihoa rasvaiseksi. Pakkaus on muuten aivan super riittoisa ja iso! Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Jatkoon!
Myynnissä Colose*




Ziaja Sun lotion in spray SPF 50*

Toimii, ei jätä ihoa valkoiseksi ja helppo levittää. Edullinen myös ja vedenkestävä.
Jatkoon!

Clarins Invisible sun care stick*

Clarinsin puikkoaurinkosuoja oli jo viime kesänä mun suosikki ja ylistän tätä kyllä edelleen. Tosi loistava tuote ja miten helppo levittää! Etenkin kasvoilla mahtava, koska ei vaadi sormien tahrimista vaan puikolla voi suoraan levittää iholle. On myös kevyttä eikä jätä rasvaista kerrosta iholle. Tuotteessa tosin tuoksu eli ei välttämättä sovi hajusteherkille. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!
Myynnissä: Kicks*, Nordicfeel*, Lyko*, Eleven* ja Cocopanda*




Sensai Clear gel wash*

Siis tämä super putsari on niiiiiin hyvä! Rakastuin ja rakastan! Tämä tuote löytyi mun maaliskuun kosmetiikkasuosikeista joten kannattaa käydä lukemassa postaus täältä missä kerron tuotteesta enemmän. Lyhykäisyydessään tämä poistaa tehokkaasti sarveissolujen tukkeumat, mihin muut putsarit ei pysty. Ihana tuote, todellakin jatkoon!
Myynnissä Lyko*, Eleven*, Kicks* ja Bangerhead*

Callyssee Better bean clean face coffee cleanser

Tämä kahvikuorinta tuli jostain Jenkkiboksista joskus ja siis tämä ei toiminut yhtään mitenkään. Kuorivia partikkeleita ei ollut tässä nimeksikään, joten koin tuotteen aivan hyödyttömäksi. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Frudia My Orchard mochi cleansing foam*

Frudiaa olen kyllä hehkuttanut jo niin paljon. Tässäkin kasvoputsarissa siis niin ihana persikan tuoksu ettei tosikaan. Tuotteessa myös jännä koostumus, joka oli geelimäistä mutta tuntui samalla vähän voidemaiselta ja maitomaiselta ja kaikkien näiden sekoitukselta. Ei kuivattanut ja oli oikein pehmeä iholla. 
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis*




Schwarzkopf Hyaluron Moisture kick

Kosteuttava hiuksiin jätettävä leave in hoitosuihke osoittautui ihan huippu löydöksi. Edullinen ja riittoisa, ihana tuoksu. Tämä antaa kuiviin hiuksiin kosteutta ja kiiltoa samalla takkuja avaten. Toimi omiin pörröhiuksiin ihan loistavasti. Ostan varmasti uudelleen.
Myynnissä Cocopanda*

J.Mäki hair mask repair*

Tässä on ehkä kaikkien aikojen suosikki hiusnaamioni ja näitä purkkeja on kulunut paljon! Ihana tuoksu, antaa niin hyvin sileyttä ja kiiltoa hiuksiin ja vahvistaa hiuksia myös. Palaan näihin aina uudestaan, koska nämä vaan toimii. Erityisen hyvä kuiviin ja vahingoittuneisiin hiuksiin.

Pure97 Jasmine & coconut oil conditioner*

Tämän piti olla oivallinen kuiville hiuksille, mutta en huomannut mitään vaikutusta. Tuotetta piti ottaa ensinnäkin aivan valtavia määriä kerralla ja tuoksukin oli vähän hassu.
Ei jatkoon.





Herbina sulfaatiton shampoo 3in1

Herbinasta ei kyllä ole minulla kovin hyviä kokemuksia ja tämäkin shampoo taas osoitti, että huh heijaa ei ole mun juttu ollenkaan. Tämä oli niin liurua ja tehotonta, että sai kaataa melkein neljäsosa pulloa päähän, ennen kuin alkoi tapahtua. Eli ei tämä siis montaa käyttökertaa kestänyt ja tuoksuakaan ei ollut nimeksikään.
Ei jatkoon.

Löwengrip good to go dry shampoo*

Tämä kuivashampoo tuoksuu toffeelle joka olikin aluksi tosi jännä ja ihana tuoksu. Vaikka toffeen tuoksu itsessään onkin hyvä, jälki pöläys on ihan kamala ja tukehduttava. Jotenkin sitä aerosolia tulee ulos ihan kamalan paljon ja pienessä kylppärissä on vaikea saada henkeä kun tätä hiuksiin suihkin. Jätti myös hiuksiin välillä valkoisia rantuja, joita ei oikein siististi saanut kammattua pois. 
Ei jatkoon.

Schwarzkopf nature moments shampoo

Ehhh, nyt ei kyllä tule hyviä arvosteluja oikein mistään suunnasta, mutta joo pakko sanoa ettei tämäkään shampoo ollut kovin hyvä. Koostumus oli venyvää kuin liisteri ja sitä tuli pullosta aina kerralla aivan liikaa tuon oudon räkämäisen koostumuksen takia. Yh! Tuoksu oli ihan jees, vähän sellainen lumpeenkukkamainen mutta mieto. Vaahtosi hyvin ja pesutulos ok, mutta on parempiakin tuotteita.
Ei jatkoon.

OGX Extra strength conditioner*

Huippu tuote! Antaa kosteutta hiuksiin ja silkkiproteiini sekä arganöljy vahvistaa hiusta. Mulla toimi ja tuli ihanan pehmeät ja ei-pörröiset hiukset.
Jatkoon!
Myynnissä Lyko* ja Nordicfeel*




Ted Baker W for woman parfume*

Siis ihana niin herkullinen ja kevyen makea tuoksu! Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

Too faced Peach perfect loose setting powder*

Ihana persikalta tuoksuva ( ja maistuva) väritön irtopuuteri. Kiinnitti meikin tosi hyvin ja pysyi lähes koko päivän kasvoilla ilman, että rasva puski läpi. Todella riittoisa ja pehmeän samettinen lopputulos. Tykkäsin ja ostan varmasti vielä uudelleen!
Jatkoon!

Lorac Pro fiber+ mascara*

Tätä tuotetta testasin pari kertaa ja nyt se lentää roskiin. Todella huono ripsiväri, jonka massa on niin kuiva ettei harjasta tahdo tarttua ripsiin yhtään mitään. Lisäksi hintavakin ja haisee aivan järkylle! Pelkästään jo hajun takia en tätä pystynyt käyttämään. 
Ei jatkoon!




Luonkos Harmony soul cleansing soap*

Perus palasaippua, jossa ei ole tuoksua. Hyvä siitä, että koostumus pysyi kasassa vaikka astian pohjalle kertyikin vettä. Kuitenkin vähän sieluton, koska ei tuoksua eikä väriä.
Jatkoon silti!

Skincity cooling moisture toner*

Viime kesänä korkkaamani viilentävä toner puikko oli talven aikana päässyt kuivahtamaan, joten aika heittää nyt hyvästit. Tämä on siis vähän kuin kasvovettä, mutta puikossa. En kokenut erityisen kosteuttavaksi kuivalle iholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle voisi kosteutuksen puolesta sopiakin paremmin. Joka tapauksessa se viilentävä efekti oli kiva, mutta en omalle ihotyypille kyllä muuten ostaisi. Aikaisempi postaus täällä.
Ei jatkoon.

Artistry polishing body scrub*

En tykännyt, sanon jo suoraan. Siis koostumus oli hassua vähän liisterimäistä ja ne kuorivat rakeet tuntui ihan joltain muovirakeilta. Kuorivaa efektiä en oikein tuntenut, koska rakeet oli isoja mutta jokseenkin tehottomia. Tuoksu oli hyvä, mutta se olikin ainoa hyvä juttu tässä tuotteessa. Sika hintainenkin vielä. Aikaisempi postaust täällä.
Ei jatkoon.




A'Pieu chocolate milk sheet mask

A'Pieu on mun suosikki sheet maskien osalta ja näitä kuluu paljon. Edelleen tykkään, koska kermainen seerumi on mahtava iholla.
Jatkoon!

Vitamasqua marine gold dust sheet mask

Ihan jees naamio jossa seerumia riitti. Tästä kuitenkin muistaakseni irtosi muutamia kultahippuja iholle, mikä ei ollut niin kiva juttu. Mutta muuten ei valittamista.
Jatkoon.

Lyko Golden glow hydrogel eye mask

Ihanat sy-naamiolaput. Pysyi hyvin paikoillaan ja kosteutti. Mulla katoaa näillä aina juonteet silmänympäriltä, mikä on tosi hienoa. Ja tuoksukin oli mieluinen. Kuitenkin ihan valtava pakkaus yhdelle tuotteelle, joten siitä pieni miinus.
Jatkoon!
Myynnissä Lyko*
4 kommenttia on "Toukokuun kosmetiikkaroskat"
  1. Hiustuotteet kiinnostaa aina koska meillä on aika samanlainen tukka. Moisture Kick on minunkin suosikki, kosteuttaa hyvin ja voi suihkuttaa aika huoletta ilman pelkoa lähmäämisestä mitä jotkut muut suihkeet tekee. Ja tuo Sensain putsari, voi apua miten hyvää se on, käytän tosi säästeliäästi koska aion ostaa lisää ja se on hintavaa :) oli mullakin kuukauden suosikeissa ja menee vuoden parhaisiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mä jo harkitsin että pitää ostaa sitä moisture kickiä uudestaan. Ei tainnut olla edes kallis tuote!
      Sensai kyllä maksaa, auts, mutta on se kyllä joka pennin arvoinen! Kyllä noissa kalliimmissa tuotteissa aika usein huomaa sen laatueron <3

      Poista
  2. Itse tykkäsin tuosta artistryn kuorinnasta, bambukin kivasti orgaaninen tuote niin ei ole mikromuoveja.

    Tuo sensain sarja on niin ihana, en ole koskaan ostanut itselleni kun on niin hintava, mutta on kyllä mun lempibrändi yleisesti meikkienkin osalta niin tuo varmasti myös yhtä huippulaatuista kun meikitkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, bambuahan se olikin. Itse tykkään kuitenkin oikeasti rouheista kuorinnoista, eikä tuo ollut sinnepäinkään. Makuja on kuitenkin monia :)

      Mun tekis mieli myös testailla Sensailta enemmän, mutta koska tuotteet tosiaan on aika arvokkaita niin ei pysty niitä ihan tuosta noin lupaamaan. Tuota putsaria kyllä himoittelen jos sattuisi olemaan jossain alessa.

      Poista