sunnuntai 29. elokuuta 2021

Glossybox x Elemis limited edition boksi

 * sisältää mainoslinkkejä



Whoaaaa, nyt kuulkaas uutisia! Glossyboxilla on myynnissä ihan huikea limited edition boksi, joka on tehty yhteistyössä luksusbrändi Elemiksen kanssa! Siis nyt me puhutaan asiaa. Elemis on yksi lemppari brändeistä ja heidän tuotteet on Briteissä todella suosittuja. Elemiksen tuotteita itse asiassa on tutkittu kliinisesti tosi paljon ja pitkälle, joten niissä on optimaalisesti tehoaineita ja niiden vaikuttavuus on myös testeillä todistettu. 

Tähän limited edition Elemis boksiin on pakattu mukaan brändin suosituimpia tuotteita, joten nyt on ihan jäätävän hieno mahdollisuus päästä testamaan niistä monia! Vielä kun Elemis on oikeasti tosi hintava brändi ja boksin tuotteiden arvokin on yli 170 euroa, niin tässä on kyllä arvoa kerrakseen 49 euron ostohintaan! Glossybox tilaajille boksi on itseasiassa halvempi eli se lähtee 39€ hintaan. Jos päätät tilata myös perus boksin, niin hyödynnä ihmeessä alekoodi ANSKU30, jolla saat ensimmäisen boksin -30% hintaan. Nappaa oma limited edition boksisi täältä* ennen kuin myydään loppuun.





Elemis Pro-collagen cleansing balm on kosteuttava ja hoitava meikinpoisto balmi. Sisältää seljankukkaa, ruusua, mimosaa ja padina pavonica levää. Tässä on mahtavan raikas yrttinen tuoksu ja koska balmi on öljymäinen, se vie mennessään myös vedenkestävän meikin. Hiero balmia kuivalle iholle pyörivin liikkein ja poista sitten kostutetulla liinalla tai sienellä. Etenkin kuivaihoisille suosittelen näitä balmeja, koska niistä jää iho erityisen hehkuvaksi ja pehmeäksi ilman kiristelevää tunnetta.




Wau, täysikokoinen Soothing apricot toner on rauhoittava kasvovesi, joka samalla kosteuttaa ja raikastaa. Tonerin avulla saadaan pidettyä ihon oma pH oikealla tasolla, mikä ehkäisee myös kuivumista. Sisältää aprikoosiuutetta ja suopajua. Aivan ihana mieto tuoksu, jossa häivähdys aprikoosia, mutta ei silti ällöttävän makea. Viilentävä ja raikastava vaikutus. Ei sisällä alkoholia. Yksi boksin suosikeistani!




Papaya enzyme peel kuorinta on optimaalinen entyymikuorinta herkälle iholle, jota ei halua rasittaa mekaanisesti hankaavilla rakeilla. Kuorii ja puhdistaa luonnollisesti hedelmä-entsyymeillä, jotka on saatu papaijasta ja ananaksesta. Olen käyttänyt tätä tuotetta ennenkin ja ei moitittavaa. Entsyymikuorinnat on helppoja ja mukavia käyttää eikä iho yleensäkään reagoi näihin toisin kuin mekaanisiin kuorintoihin, joten erinomainen tapa pitää iho kirkkaana ja puhtaana.

dynamic resurfacing facial wash on hellävaraisesti kuoriva kasvoputsari, jolla on tasoittava ja heleyttävä vaikutus. Tämä poistaa mm. kuolleita ihosoluja ja jättää ihon tosi pehmeäksi. Suositellaan ihan päivittäiseen käyttöön, joten mitään järkyttävän tujua tämä ei siis voi olla ainakaan tuon kuorivan osalta. En ole tätä vielä testannut, mutta Elemiksen tuntien, aivan varmasti hyvä tuote!




Pro-collagen marine cream tuli muuten matkakokoisena glossyboxin synttäriboksista elokuussa, joten ihmettelen miksi sama tuote on laitettu kahteen boksiin. Vaikka tämä onkin limited edition boksi, eikä kaikki sitä varmasti tilaa, niin pidän tätä silti vähän outona. Joka tapauksessa tässä boksissa tuote tuli isompana 30ml pakkauksessa. Syväkosteuttava voide, joka on aivan ihana ja vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Nyt on ainakin tätä voidetta varastossa eikä pääse heti loppumaan.

Pro-collagen tri-adic peel on kuorinta, joka tekee ihosta tasaisemman. Suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa puhtaalle iholle. Tuotteen käyttö saattaa aiheuttaa pientä nipistelyä ja punoitusta välittömästi käytön yhteydessä. Mä en ole ihan varma uskallanko tätä itselle kokeilla, koska mun herkkä ihoni reagoi niin helposti ja saattaa siitä ärsyyntyä sitten taas moneksi viikoksi. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle tämä varmasti sopii tosi hyvin ja pari kertaa viikossa tehtynä kuorinta tehostaa myös muiden hoitotuotteiden vaikutusta ja imeytymistä.


Minusta tämä boksi oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja erittäin mielenkiintoinen kattaus brändin kulttituotteita ja myös uusia tuttavuuksia. Kyllä sanoisin, että yksi parhaimmista limited edition bokseista mitä olen koskaan itselle saanut. Brändi on kiinnostava ja tuotteista oli osuvasti tehty erittäin toimiva kokonaisuus. Lisäksi tässä on ihan huikea arvo!

Tämän postauksen saattelemana toivottelen teille lukijoille aivan ihanaa uutta alkavaa viikkoa. Meikäläinen lomailee seuraavan viikon Espanjan auringon alla, joten jos kaipailet vähän reissupäivityksiä niin ota mun insta @anna_roosie seurantaan. Tuun sinne päivittelemään kuulumisia storyihin reissulta.

Mitäs tykkäsitte boksista?
2 kommenttia on "Glossybox x Elemis limited edition boksi"
  1. Tekisi kyllä kovasti mieli kokeilla Glossyboxia, mutta kaapit ovat tällä hetkellä niin täynnä kosmetiikkaa, että huhheijaa. Pitää malttaa käyttää vanhoja pois ja ehkä sitten ensi vuoden joululahjaksi voisi tilata sen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama homma, liikaa tavaraa kaapeissa joita yritän nyt urakoida pois. Näistä kuukausitilauksista niitä kyllä pääsee kertymään :D

      Poista