sunnuntai 15. elokuuta 2021

Goodiebox elokuu



Elokuun Goodiebox saapui lähipostiin aivan yllättäen eilen ja kävin sen aika innokkaana heti hakemassa. Nyt kun mulle ei Goodieboxin ja Glossyboxin lisäksi muita bokseja enää tule, niin on kiva sentään availla jotain pientä joka kuukausi. Se pieni yllätysmomentti on kyllä ihan kiva, kun Jenkki boksien kanssa sitä harvoin pääsi toteuttamaan niissä tarjottavien valintamahdollisuuksien vuoksi. 

Goodiebox on monta kuukautta ollut vähän plaah ja oikeastaan mua on suunnattomasti alkanut ärsyttää ne bokseihin tungetut ylimääräiset kauneustarvikkeet, joita on aika poikkeuksetta tullut joka ikinen kuukausi. Nyt on kuitenkin jo tiiseriksi sanottava, että tämä elokuun boksi oli sika hyvä! Siis oikeasti aivan super hyvä niin monen huonon kuukauden jälkeen. 




Isoin yllätys elokuun boksissa oli ehdottomasti se, että neljä viidestä tuotteesta oli täysikokoisia! Kerrankin näin, koska kyllä etenkin ihonhoidossa on kiva saada ihan täysikokoinen tuote niiden minitestereiden sijaan. Näistä riittää testailtavaa ja tässä boksissa oli myös arvoa. Uskon, että moni on tästä tykännyt ja vaikka tässä oli taas Goodieboxista tuttuja brändejä niin onneksi myös pari uutta mahtui joukkoon.




Yksi boksin helmistä oli Valquer sky solid shampoo bar eli ekologinen kierrätyspakkaukseen pakattu pakashampoo. Palashampoo on kiva vaihtoehto muovipullo tuotteille, koska tästä ei tosiaan juurikaan tule jätettä ja palatuotteet kestävät myös huomattavasti kauemmin kuin nestemäiset shampoot. Tämä shampoo on hyvä kuiville hiuksille (jes!) ja sisältää aloe veran lisäksi rypälesiemenöljyä. Tässä on yllättävän voimakas tuoksu, joten voi olla hajusteherkillä kestämistä, mutta onneksi ei tuoksultaan kuitenkaan ole mikään epämiellyttävä. Aion testata ehdottomasti!
arvo: 12€




Tämä monitoimituote oli erityisesti mieleeni. Pullo on Karmameju Star/micellar water, joka on 3-in-1 puhdistustuote. Puhdistavien ominaisuuksien lisäksi se kosteuttaa ja kiinteyttää, lisäksi sen voi myös jättää iholle eli ei tarvitse pestä pois. Tämä sopii meikin poistoon kasvoilta, silmistä ja huulista. Tuote sisältää kosteuttavaa aloe veraa. Sopii siis kuivalle ja herkällekin iholle. Tosi hyvä tuote ja täysikokoinen pullo!
arvo: 22€




Boksin ainoa matkakokoinen tuote oli Sandstonen summer bronzer eli mattainen aurinkopuuteri. Tämä näyttää sävyltään melkoa vaalealta, joten sopii varmasti vaaleahipiäisille suomalaisille myös talviaikaan. Onneksi tässä ei ole mitään kimallehippusia vaan ihan perinteinen matta bronzeri. Kiva myös, että boksissa on meikkituote.
arvo: 22€




Boksin arvokkain tuote on Able Skin care Hyaluronic acid age recovery night cream, joka sekin tuli onneksi täysikokoisena! Tämä ravitseva yövoide sisältää tietenkin super kosteuttavaa hyaluronihappoa. Voide syväkosteuttaa, ravitsee ja tasapainottaa ihoa yön aikana, jolloin se uusiutuu. Kiva tuote alkavaan syksyyn, sillä nyt onkin hyvä aika alkaa taas kesän jäljiltä hoitaa ja kosteuttamaan ihoa enemmän talven varalle.
arvo: 88€




Yleensä en näistä kauneustyökaluista innostu yhtään, mutta tällä kertaa tuli jotain aika tarpeellista. NimittäinGold professional Hair scalp massager eli silikoninen hiuspohjan hierontaan tarkoitettu työkalu. Meillä oli tällainen, mutta se joskus hotellireissulla unohtui suihkuun, enkä ole löytänyt kaupasta uutta vastaavaa tilalle. Nämä on tosi käteviä hiuspohjan pintaverenkierron aktivointiin, päänahan kuorintatuotteiden levittämiseen ja muuten vain hiusten syväpuhdistusten tehostamiseen. Kannattaa shampoovaahdottaa hiukset huolella ja sitten hieroa tällä hetken aikaa päänahkaa, niin saa ihon pinnasta kuolleet ihosolut ja muotoilutuotteiden jämät irtoamaan. Tämä oli tosi kiva tuote ja meillä tuli jo käyttöön!
arvo: 20€


Mitä mieltä sinä olet boksista? Nappasiko sisältö tällä kertaa?
Jos haluat lähteä itse testaamaan Goodieboksia niin liittymällä tilaajaksi tämän* linkin kautta.
8 kommenttia on "Goodiebox elokuu"
  1. No nyt oli kyllä selkeesti parempi sisältö kuin viime aikoina muuten! Toi Hair Scalp Massager olisi ollut mullekin mieluisa, vaikken yleensä mistään noista kauneusvälineistä innostukaan :) Täysikokoisten tuotteiden määrä yllätti positiivisesti, toivottavasti boksit olisivat tämän tasoisia jatkossakin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo scalp massager on ollut tosi hyvä! Yllätti käytössä vielä positiivisemmin ;)

      Poista
  2. Omani on matkalla ja saapunee tänään, mutta pakko oli spoilaantua :D olipa kivalta vaikuttava sisältö, olispa mulla sama! Just eilen hieroin sormin hiuspohjaa suihkussa joten tuo tuote tulee tarpeeseen. Ja mulla on nyt käytössä se aiemmin tullut Ablen sy-seerumi ja on kyllä hyvä. Mukavan kuuloisia tuotteita paitsi palasahampoo kun en vaan kiinnostu sellaisista ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva boksi mielestäni kaikin puolin, tuollainen hiuspohjan hieronta-applikaattori onkin mun mielestä myös mielenkiintoinen "turhake" joita bokseista usein siis löytyy. Muutenkin mattainen bronzeri mielestäni hyvä valinta ja yövoiteille varmasti tulee talviaikaan helposti enemmän käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten en minäkään noista turhakkeista innostu, mutta tuo hieroja on ollut tosi toimiva!

      Poista
  4. Mun boxi lojuu jossain Ruotsissa varastossa, eikä liiku mihinkään. Ärsyttää, varsinkin nyt, kun on näin upea boxi tulossa!

    VastaaPoista