keskiviikko 4. elokuuta 2021

Heinäkuun kosmetiikkasuosikit

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tässä tulisi heinäkuun top 5 kauneustuotetta. Postaus valitettavasti meidän Viron reissun takia venähti nyt elokuun puolelle, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Heinäkuussa tuli meikkailtua tosi vähän. Oikeastaan ihan muutamia yksittäisiä kertoja, koska mä en pysty helteillä hikoillessa laittamaan meikkiä naamaan. Nyt kun kelit on vähän viilentyneet taas niin voi vähän testailla uusia meikkijuttuja, joista kuulettekin pian lisää.





Otin heinäkuussa ensimmäistä kertaa testiin tämän Boxycharmista saamani upean Ofran Good to go paletin. Paletti on siitä kätevä, että siitä löytyy sekä luomivärejä että kasvojen varjostukseen tarkoitettu aurinkopuuteri, poskipuna ja keskeltä valtava monisävyinen highlighter. Luomiväreistä löytyy pääasiallisesti tosi kauniita murrettuja sävyjä ja etenkin tuo ylärivin okra on tosi kaunis. Shimmerit on makuuni ehkä hieman tummia, mutta toimii ne silti ja jos vaaleutta haluaa niin highlighter toimii siihen pigmenttisyyden ansiosta oikein hyvin. Vihreä on tässä paletissa heittämällä oma suosikkini ja näyttääkin sinisissä silmissä aivan super upealta! Tsekkaa mun meikki alta.
Paletti on muuten myyty loppuun jo melkein kaikkialta, mutta vielä ehtii napata itselle joko Bangerheadilta* tai Cocopandalta*






Tänä kesänä mä olen kunnostautunut lähes yksinomaan itseruskettavilla, vaikka auringossa olenkin oleillut. Parhaan sävyn kasvoille olen saanut James Readin express glow20 facial tan serumilla*. Tämä on geelimäistä seerumia, jonka saa levitettyä kasvoille todella tasaisesti. Tämä on ihan super tuote, sillä kevyempi sävy ilmaantuu iholle jo 20 minuutissa, medium sävy 60 minuutissa ja tumma sävy 90 minuutissa. Tästä ei tule iljettävää tuoksua iholle värin kehittyessä ja joka tavalla tämä on ollut tosi hyvä ja myös helppo käyttää. Väri pysyy loistavasti useita päiviä ja sävy on minusta tosi luonnollinen. 
Myynnissä Skincity*, Bangerhead* ja Kicks*




Nyt löytyi myös heittämällä paras kasvokuorinta ikinä! Mulle ei oikein mitkään kuorinnat ole tähän mennessä sykähdyttänyt ja tämäkin perus valkoinen tuubi näytti aluksi tosi tylsältä, mutta wow mikä kokemus olikaan tämä Jorgobén scrub mask. Kuorinta on sekä raikastava että kuoriva, mikä tekeekin tästä juuri niin huipun että tätä kannattaa ehdottomasti lähteä testaamaan. Voiteessa on salisyylihappoa, sinkkiä ja niasiiniamidia, jotka säätelevät ihon talin tuotantoa ja ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä. Aprikoosisiemenöljyä ja sheavoide tekevät ihosta todella pehmeän ja kosteutetun. Lisäksi  kuorinnassa on jännä viilentävän raikas vaikutus, joka tuntuu iholla vielä jonkin hetken poispesun jälkeen. Suosittelen, sopivan rouhea mutta silti riittävän hellä jopa herkälle iholle.
Myynnissä Kicks*





Ehdottoman paras kulmlakynä tulee tässä eli Makethemake vitamin B brow & eye marker*. Tästä kynästä löytyy aikaisempi postaus täältä. Kynä on tässä vaaleimmassa sävyssä eli light brown, mutta se on aivan täydellinen harmahtavan ruskea sävy juuri meille maantienharmaille suomalaisille. Kynä on myös vedenkestävä, joten sopii myös silmänrajauskynäksi. Kynän toisessa päässä on kulmaharja ja itse kynä on kierrettävä, joten teroitinta ei tarvita. Ihan mahtava löytö ja mulla on jo useampi näitä kyniä kulunut.
Myynnissä Skincity*




Novexpertin magnesium suihketta* olen hehkuttanut blogissani ennenkin täällä. Nyt nostan sen esiin uudelleen, koska kesän hikoilu on synnyttänyt epäpuhtauksia ja punoitusta, joihin tämä suihke tepsii rauhoittavasti. Lähes yksinomaan magnesiumia sisältävä suihke on niin ihanan hienojakoinen, että se tuntuu kuin aamukasteelta poskilla. Magnesium on tehokas kosteuttaja ja tosiaan rauhoittaa ärtynyttä ihoa, joten kannattaa ehdottomasti ottaa testiin. Olen tätä itse käyttänyt ihan kesken päivänkin suihkimalla ja raikastuttanut (lue viilentänyt) tukalaa oloa. Sopii mainiosti myös meikinkiinnityssuihkeeksi. Tutustumisen arvoinen myös hintansa puolesta, koska tämä (kuten kaikki muutkin brändin tuotteet) on super halpoja!

6 kommenttia on "Heinäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Magnesiumsuihke on ihana <3 Kunpa kaikissa meikinkiinnitys- ym. suihkeissa olisi yhtä hienojakoinen sumu!

    VastaaPoista
  2. Mä kokeilin kerran tuota Jorgobea ja en tykännyt, en kyllä muista miksi :D Ofran paletin highlighter multa löytyy yksittäin ja on upeimpia omistamiani highlightereita, kelpaisi kyllä tuo koko palettikin, näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh harmi, mä oon taas ihan onnessani että vihdoin löyty kasvokuorinta josta tykkään :D
      Multakin löytyy pari Ofran highlighteria ja ne on heittämällä kyllä parhaat!

      Poista
  3. "Suosittelen, sopivan rouhea mutta silti riittävän hellä jopa herkälle iholle."

    Itsellä on tosiaan melko kuiva iho ja pakko sanoa että en suosittele herkälle iholle tai kuivalle iholle missään nimessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kuiva ja äärimmäisen herkkä, mutta toimii. Siksi tätä lähdin myös suosittelemaan :)
      Tosin silläkin on merkitystä kuinka paljon tuotetta ottaa kerralla ja kuinka voimakkaasti sitä hieroo kasvoille. Itse käytän aina pienen määrän kasvoille ja pyörittelen myös varovasti, en hankaile kovaa.

      Poista