keskiviikko 18. elokuuta 2021

Kesäkuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä



Taas olisi aika tonkia vähän roskakasaa, joka kesäkuussa paisui aivan hervottoman isoksi! Varoitan jo, että pitkä postaus tulossa. Tämän kertaiseen kasaan mahtuu tosi paljon yllättäen hiustuotteita, sillä tosi moni pitkään auki ollut pullo pääsi loppumaan. Joten hyvin hiuspainotteisesti mennään. Saan nykyään aivan super ison tyydytyksen aina kun joku purkki tyhjenee ja kaappiin tulee taas tilaa. Olen pikku hiljaa lakannut ottamasta vastaan pr tai yhteistyö kosmetiikkaa, koska lähestyvä muutto saa mut vähän epätoivoiseksi näiden tuotteiden kanssa. Yritän tässä vuoden sisään tyhjentää kaappia niin tehokkaasti kuin pystyn ja ennen muuttoa sitten todennäköisesti myyn tai annan pois loput, mitä en voi mukaan ottaa. Joten aika rennolla meiningillä pihistelemättä pistelen rasvaa naamaan 😂 Toisaalta nämä roskapostaukset on yksiä blogini luetuimpia, joten tekin näistä tykkäätte ja varmasti moni myös saa uusia vinkkejä ja suosituksia testiin. Joten olkaa hyvä!




Hairlust Protein reconstructor hair mask*

Tämä hiusnaamio lupaa vähentää kaksihaaraisia jopa 20%. Proteiinia sisältävä naamio estää hiusten haaroittumisen ja katkeilun. Sounds promising, mutta pakko sanoa, että omalle hiuslaadulle tämä ei sopinut alkuunkaan. Ensinnäkin tämä oli niin tuhtia pastaa, ettei se levittynyt hiuksiin oikein mitenkään ja tätä sai valehtelematta laittaa 1/3 pulloa, koska tuote vain hukkui hiusten uumeniin. En tiedä vaikuttiko niin kuin lupaa, mutta koostumus oli huono.
Ei jatkoon.

Briogeo Blossom & bloom volumizing conditioner

Briogeon hiustuotteet on mun suosikkeja ja niissä onkin aivan ihanat tuoksut. Merkin tuotteet on aina olleet myös tosi hyviä mun älyttömän kuiville hiuksille. Jostain syystä tämä hoitsikka ei kuitenkaan säväyttänyt. Tuoksu oli vähän vaisu ja hoitoaine ihmeellisen liurua, vaikka ne on yleensä voidemaisia ja tuhdihkoja. Tämä tuntui enemmän shampoolta eikä hoitava vaikutuskaan ollut kummoinen.
Ei jatkoon.

Four reasons strong hairspray*

Hedelmäkarkilta tuoksuva hiuslakka, jossa oli melko voimakas pito. Sopi hyvin hiuksiin silloin, kun lähdin treenaamaan ja halusin kunnolla pitoa. Tästä tuli kyllä hiukset vähän koppuraisiksi ja hedelmäisestä sivutuoksusta huolimatta lakan oma karvas haju puski läpi. Lopulta pullo hajosi kesken kaiken niin, että suihkuttaessa se alkoi vuotaa sivusta ja tahrasi sormet ja nestettä valui pitkin pullon reunaa.
Ei jatkoon.




Aussie Scentsational conditioning mist

Aussien tuotteet on aivan huippuja enkä voi sitä kyllä tarpeeksi korostaa! Tämäkin hiuksiin jätettävä hoitosuihke paitsi tuoksui hyvältä niin myös selvitti kaikki takut ja teki hiuksista sileät ja kiiltävät. Ihan loisto tuote tällaiselle pörröreuhkalle. Eikä todellakaan mikään kallis tuote!
Jatkoon!
Myynnissä Kicks

Frankbody caffeinated hair mask*

Kaksivaikutteinen hiusnaamio, joka antaa elinvoimaa hiuksiin ja kosteuttaa hiuspohjaa. Sisältää siloittavaa keratiinia ja Arabica-kahvia (rasvahapot ja antioksadantit). Siloitti kyllä mukavasti, mutta kosteustehot eivät omalle hiukselle riittäneet. Ei ehkä se kaikkein paras tuote tosi kuiville hiuksille, mutta hyvä tuote normaaleille hiuksille. Vaikutusaika on tosin pitkä, joten itse istuin tämä päässä saunassa.
Ei jatkoon omille hiuksille.
Myynnissä Nobe*

Maria Åkerberg hair & body shampoo lime

Onneksi tämä oli vain matkakokoinen pullo. Tässä oli nimittäin todella älkö tuoksu ja ällötti aina käyttää tätä. Muuten tuotteessa ei ollut mitään vikaa, mutta tuoksu ei minua miellyttänyt. Se ei ollut ollenkaan limetin raikas, niin kuin voisi kuvitella.
Ei jatkoon.

Maria Nila Curlicue cream

Tämä tuote on timanttia! Siis apua, itkettää että se pääsi loppumaan. Pääsi myös mun suosikkeihin, postauksen voit lukea täältä. Kevyt hyvältä tuoksuva ja kosteuttava kiharageeli on nimensä mukaisesti tehty juuri kiharoille hiuksille. Tätä kun levitti latvoihin, niin katosi pörrötys ja samalla kiharat tuli tosi kauniisti esiin. Ei lähmää, ei tee hiuksista tahmaisia tai raskaita. Siis paras tuote ja mikä tuoksu!
Jatkoon!
Myynnissä Eleven*, Lyko* ja Nordicfeel*





Hair lust Hair growth & repair conditioner*

Hiuksia kosteuttava ja vahvistava hoitoaine. No joo, enpä tiedä. Hoitoaine on sellaista tököttiä, että samoin kun edellä esittelemäni naamio, se vain hukkuu hiuksiin eikä juurikaan tee mitään. Kosteutta tämä ei kyllä kuiviin hiuksiin anna. Ja pumppu on niin huono, ettei ainetta saa sieltä pihalle. Pakkaus on siis aivan susi surkea.
Ei jatkoon.

Aussie miracle moist conditioner*

Ylistän Aussieta taas. Ihana karkkituoksuinen hoitoaine, joka tekee hiuksista sileät, ilmavat ja kiiltävät. Tosi hyvä kuiville hiuksille, koska kosteuttaa myös selkeästi.
Jatkoon!
Myynnissä Kicks* ja Nordicfeel*

Fructis watermelon hair food shampoo

Ihanan vesimeloninen tuoksu ja hyvin vaahtoava koostumus. Kosteustehot ei yllä ihan sille tasolle mitä olisin toivonut, mutta ihan hyvä ja pesevä tuote. Hoitoaineeksi tarvii kuitenkin jotain kosteuttavampaa. Tykkäsin tuoksusta ja toimi hyvin, joten jatkoon.
Myynnissä Cocopanda*




BBIA Lip oil*

Super ihana tuote! Kehuin tätä jo monta kertaa IG:n puolella ja oikeasti voisin sanoa tämän olevan paras huuliöljy. Tässä on niin kevyt koostumus eikä mikään lähmäinen öljy, kuten usein nuo huuliöljyt on. Tässä on myös hyvä hedelmäinen tuoksu ja silikonisella levittimellä tuotetta saa aina sopivasti huulille. 
Jatkoon!
Myynnissä Nobe* ja Oletkaunis* (alessa nyt)

The Balm Balmjour creamy lip stain

Ihana kermainen huulipigmentti. Sävy oli tässä marjapuuro, joka oli tosi kiva. Käytin tätä sävyttävänä huulivoiteena, sillä tämä oli tosi kosteuttava ja sävy kaunis.
Jatkoon!





Eylure Dimensional ripset*

Tosi kauniit ja luonnolliset ripset, jotka pitenee ulkoreunaa kohden. Itsellä oli käytössä useita kertoja ja pysyi silti hyvänä.
Jatkoon!

Lumene nordic chic meikkivoide

Yksi mun pitkäaikainen suosikki meikkivoide on tämä Lumenen kevyt ja keskipeittävä CC meikkivoide. Sävyt on vaalealle iholle tosi hyvät ja tämä sopii myös kuivalle iholle. Olen aina ostanut uuden vanhan loputtua, joten se kertonee jo paljon. 
Jatkoon!

Lavera eyebrow styling gel

Ihan paras sävytetty kulmageeli ikinä. Tätäkin jo kuinka mones tuubi menossa ja aina ostan lisää! Tässä on täydellinen viileän harmaanruskea sävy, joka on yleensä tosi tosiva meille suomalaisille vaaleahipiäisille. Lisäksi geeli pitää kulmat kuosissa koko päivän ja koostumus on just sopivaa eli ei liian liurua mutta ei myöskään tönkkä. Hinnaltaa myös todella kohtuullinen ja kestää päivittäisessä käytössä kuukausia.
Jatkoon!




Schwarzkopf dry shampoo

Yllätti tämä uutuus kuivashampoo erinomaisuudellaan. Siis rakastuin tähän. Tosi hyvä sitruksinen tuoksu, ei jätä valkoista jauhetta hiuksiin ja freesaa kuivattamatta hiuspohjaa. Tästä tuli uus lemppari!
Jatkoon!
Myynnissä Lyko*

Holika holika soothing gel

Jos kaipaat kosteuttavaa monitoimi geeliä niin tässä. Oon tätäkin ostanut jo monta pulloa ja heti kun tämä loppui, lähti uusi tilaukseen. Tätä aloe vera geeliä voi käyttää kuivaan päänahkaan, hiuksiin, kuivalle iholle, auringon polttamalle iholle ja ihan mihin tahansa oikeastaan. Tosi kosteuttava, nopeasti kuivuva eikä lähmää.
Jatkoon!
Myynnissä Bearel*, Cocopanda*, Lyko* ja Oletkaunis*

Naturativ hair styling mist*

Tämän suihkeen piti tehdä hiuksista kiiltävät, poistaa pörrötystä, kosteuttaa ja muotoilla. En juuri huomannut tämän tekevän mitään. Hiukset tuntuivat samanlaisilta suihki tätä tai ei, joten ei tullut käytettyä loppuun.
Ei jatkoon.

Yves Rocher repair dry or damaged hair

Siis loistava hiuksiin jätettävä korjaava hoitoaine. Tässä on melko voimakas mutta minusta hyvä vähän trooppinen jojoba mainen tuoksu. Hoitoaine on voidemaista, mutta se imeytyy nopsaa eikä lähmää hiuksia. Tuoksu jää joksikin aikaa hiuksiin. Teki kuivista hiuksista heti kosteutetummat ja latvat näytti eläviltä ja tuntui pehmeiltä. Toi myös kiharoita kauniisti esiin. Tykkäsin tosi paljon!
Jatkoon!
Myynnissä Yves Rocher* ja alekoodilla NOW15YR saatte -15% koko valikoimasta (normihintaiset) 22.8.2021 saakka





Faith in Nature aloe vera soap*

Palasaippuat on aina vähän niin ja näin. Tämä muuttui nopeasti limalöllöksi astiassa, jos pohjalle kertyi vettä, joten ei jatkoon.
Ei jatkoon.

Ecooking overnight foot cream

Tsiisus, tässäpä tuhti jalkavoide. Mutta siis loistava! Oli mulla pitkään käytössä ja tosi riittoisa, koska niin tuhtia että pieni nokare riittää. Imeytyy silti hyvin ja poistaa myös kovettumia. Tätä pitäisi saada taas talveksi, kun alkaa jalat kuivua. Kannattaa satsata nimenomaan tällaisiin tuhdimpiin voiteisiin, jos jalat on tosi kuivat.
Jatkoon!
Myynnissä cocopanda

Ladykin Snail cream

Olin aluksi tosi innoissaan tästä K-beauty etanavoiteesta, jonka purkkikin on hauskasti etana. Lopulta tämä osoittautui purkin takia tosi epäkäteväksi säilyttää yhtään missään. Voide oli ohutta ja kosteutti kyllä, mutta lähti osan tuotteiden kanssa rullaamaan iholta ikävästi.
Ei jatkoon.




Medisoft hoitava pesuneste*

Kotimainen brändi ja edullinen + helposti tarttuu mukaan Prismoista ja muista marketeista. Riittoisa pullo ja näihin saatavilla täyttöpakkauksia, mikä aina plussaa. Mieto tuoksu ja ei kuivata.
Jatkoon!

Raunsborg Hand cream nordic

No jaa, jotenkin tylsä ja mitäänsanomaton käsivoide. Ei ollut juurikaan tuoksua ja koostumus oli ohuehko. Ehkä kesäksi ok, mutta talvella ei vaan kosteustehot riitä ainakaan mulle ja silloin just eniten käsivoiteita käytän.
Ei jatkoon.

Jorgobe Hand cream

Tästä käsivoiteesta sen sijaan pidin ja harmitti, että oli niin pieni tuubi. Tuhdihkoa, mutta nopeasti imeytyvää. Käytin silti öisin, kun kesällä ei päivisin tarvi. Muistaakseni oli tuoksuton ja hyvin pehmittävä. Sisältää muuten paljon vitamiineja ja erilaisia hoitavia öljyjä.
Jatkoon!
Myynnissä Bangerhead*




Dabba Wild raspberry leaf water*

Täysin luonnonmukainen kasvovesi, joka sisältää luomua vadelmalehtiuutetta. Aika lailla tuoksuton, joten sopii hajusteherkille. Kosteutti ja sumu oli hienojakoinen, joten sopii vaikka meikinkin päälle. Lasipullon voi kierrättää, mistä plussaa. Ei taida saada Suomesta enää mistään.

Cattier soothing micellar gel*

Yöks tämä oli ällöttävä kasvoputsari. Koostumus oli erikoista limalöllöä, joka oli jo itselle vähän turn off. Lisäksi tämä tuntui ettei putsannut yhtään mitään. Meikit oli silti pesun jälkeen naamassa. Tätä pitäisi myös pystyä käyttämään niin, ettei kasvoja tarvitse huuhdella. Itse kokeilin kerran ja sain kamalan allergisen reaktion, joten pesin lopulta aina pois.
Ei jatkoon.

Rimita green organic deodorant*

Kotimainen super suosittu herkällekin iholle sopiva deodorantti. Tätä on saatavilla tuoksuttomana ja tuoksullisena. Tuoksullinen toimii minusta paremmin. Tosi hyvä kovaankin hikoiluun ja ei päästä hajuja läpi. Ehdoton suosikkini luonnonmukaisista deodoranteista.
Jatkoon!




The Saem gold kiwi* ja Blueberry*

Tosi hyvin istuva naamio, jossa reilusti seerumia. Kosteuttava ja hoitava. Iho jäi heleäksi.
Jatkoon!
Myynnissä beautyko

Elizavecca Power ringer

Elizaveccan naamiot on osoittautuneet myös tosi hyviksi. Sopivan kokoisia kasvoille ja pysyy hyvin paikoillaa. Seerumia sopivasti tässä taisi olla hyvä tuoksukin.
Jatkoon!
Myynnissä KosmosLab

Starskin firming bio-cellulose mask

Bio-cellulose naamiot on parhaita. Ne liimautuu ihoon niin tiiviisti, että kosteus varmasti imeytyy syvimpiinkin ihokerroksiin. Miellyttävä naamio. Tämä myös kiinteyttää kasvoja.
Jatkoon!
Myynnissä Kicks*, Lookfantastic*(alekoodi GA20), Lyko*, Bangerhead* ja Beautybay*

Maybeauty face mask*

Samat sanat, tämä bio-cellulose naamio on myös aivan huippu ja lukeutuu suosikkeihini. Ehdottoman kosteuttava ja hoitava.
Jatkoon!




Maybeauty Face scrub*

Nam nam, tämä kasvokuorinta oli täydellinen. Mieskin rakastui ja käytti viikottain ilman pakottamista. Aivan ihana kookoksen ja kahvin tuoksu. Sopivan rouhea ja toisaalta tuhdin voidemainen koostumus. Tämä pehmentää kasvot ja jättää ne samalla pikkaisen öljyisiksi, joten iho ei tunnu pesun jälkeen ollenkaan kiristelevältä ja kuivalta.
Jatkoon!

Gosh facelift primer glass skin*

Mulla ei ole pitkään aikaan loppunut primeria, joten kertonee jo aika paljon, että tämä tyhjeni aika vauhdilla. Tosi hyvä primer, joka sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tämä on läpikuultavaa ja tekee ihosta korealaisesta ihonhoidosta tutun lasi-ihon eli kuultavan, kosteutetun ja ultra tasaisen. Meikkivoide levittyi tämän kanssa tosi kauniisti. 
Jatkoon!
Myynnissä Cocopanda*

Atopik SPF 30 spray herkälle iholle*

Siis aivan kaamea aurinkosuoja. Tämä ei levittyny mitenkään ja jätti ihon aivan haamuvalkoiseksi. Pari kertaa testasin ja totesin, että ei ole mun juttu. Nyt lähtee roskiin.
Ei jatkoon!




Glow recipe avocado melt retinol sleeping mask

Glow recipen tuotteet on mun suosikkeja. Harmi ettei näitä Suomesta saa. Tämäkin retinolia sisältävä yönaamio oli niin ihanan täyteläinen, että olisi tehnyt mieli joka ilta kylpeä tuossa voiteessa. Ja purkkikin kaunis. Plus, että ei tullut retinolista mitään näppyjä tai iho-ongelmia. Loistava tuote ja tosi täyteläinen eli loistava kuivalle iholle. Sephorassa käydessä kannattaa ostaa testiin.
Jatkoon!

Bybi Night nutrition protein cream*

Huono! Siis ei imeytynyt kuivaan ihoon vaikka mitä vippaskonsteja yritti öljyillä ja muilla. Ihon täytyy olla siis hyvin peruskosteutettu jotta imeytyy. Jäi pyörimään vimmatusti iholle ja lopulta luovutin. Ei tullut käytettyä loppuun.
Ei jatkoon!

Berrichi night power age defence

Loistava yövoide, jossa paljon merileviä ja ikääntymistä estäviä ainesosia. Pumppupullo oli harvinaisen laadukas ja sillä sai jopa aivan pikkiriikkisen nokareen halutessaan. Voiteen luvataan lievittävän aknea.
Jatkoon!




Dashing Diva gel nail strips*

Mua jo pidempään seuranneet tietää, että rakastan DD:n kynsitarroja. Nämä on niin simppelit käyttää ja pysyy jopa sen pari viikkoa. Liimaa vaan oman kynnen päälle ja näyttää, että olis geelikynnet. Näitä saa Suomesta mutta olen tilannut erikoisempia myös ihan Jenkeistä. Vaaleat värit kuultaa valitettavasti läpi ja kynnen kärki myös värjääntyy nopeasti tummemmaksi, mikä on vähän rumaa. Mutta tummemmat sävyt ja glitterkynnet toimii ilman tätä ongelmaa.
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis* ja Nobe*

Lyko nail polish remover*

Tässä purkin sisässä on jännä tyyny, jossa keskellä reikä ja tyynyyn on imeytetty kynsilakanpoistoainetta. Sormea pyräytellään pari kertaa purkin sisässä tyynyä vasten ja lakat on poissa. Tosi kätevää, mutta vähän epähygienistä eikä tätä voikaan siksi käyttää montaa kertaa. Itsellä kävin nimittäin niin, että kun olin edelliskerralla putsannut tummanpunaiset lakat ja seuraavalla kerralla putsasin lakkoja, niin sormet värjäytyi punaiseksi. Tehot myös kärsivät parin käyttökerran jälkeen, joten näen tämän vähän turhana.
Ei jatkoon.




Yves Rocher Midnight berries showergel

Viime joulun kausituoksu. Tosi marjainen, tykkäsin. Ei taida olla enää myynnissä.
jatkoon!

Yves Rocher mango concentrated shower gel

Jännä tiivistetty suihkugeeli, eli koostumus täysin vedetön. Tässä on tiivistetty 400ml pullo 100 ml. Ja voi kuulkaa voin kertoa, että toimii. Siis aivan pienikin nokare vaahtoaa niin ettei tosikaan. Ei todellakaan tarvi läträillä ja säästyy myös muovia. Pienestä pullosta riittää 40 pesukertaan. Myös mangon tuoksu on ihana.
Jatkoon!
Myynnissä Yves Rocher* koodilla NOW15YR saatte -15% koko valikoimasta (normihintaiset) 22.8.2021 saakka

Traclemoon the rasperry kiss showergel

Traclemoon suihkugeelit on ihan parhaita. Näissä on niin makean herkulliset tuoksut ja isot riittoisat pullot. Eikä kuivata. Sopii koko perheelle ja on huippu edullisia. Ei kun uutta tilaukseen!
Jatkoon!
Myynnissä Nobe*




Dewytree ultra vitalizing snail essence water*

Oonko jo sanonut, että tykkään etanatuotteista? Ne sopii mun kuivalle iholle niin hyvin ja varsinkin, jos suunympärysihottuma tai kuivuus vaivaa. Etananlima nimittäin uudistaa ihoa tosi tehokkaasti ja on oikein super kosteuttaja. Tämä oli hyvä  kevyt hoitovesi, joka imeytyi nopeasti ja oli siksi helppo tuote myös kiireisinä aamuina osana ihonhoitoa.
jatkoon!
Myynnissä beautyko

Beauty fo Joseon glow serum propolis + niacinamide*

Ihana seerumi, joka oli hiukan täyteläisempi ja geelimäinen. Tämä kirkastaa, ehkäisee aknea ja pienentää ihohuokosia. Käytin loppuun ennätysajassa, kun tykästyin tähän niin paljon. Teki ihosta kauniin heleän ja oli helppo käyttää muutenkin.
Jatkoon!
Myynnissä Kokoskin

Codage hydratation intense*

Painakaa tämä tuote mieleen! Tässä on nimittäin seerumien aatelinen! Huh huh! Aivan super ihana, super kosteuttava ja super riittoisa seerumi, josta riittää kosteustehoja aivan kuivimmallekin iholle. Siis katsokaa miten pieni tuo minun testeripullo on ja siitä riitti moneksi kuukaudeksi. Tässä on tosi jännä koostumus. Se on nestemäinen, mutta kun yhden tipan laittaa iholle, niin tuote vain levittyy koko kasvoille vaivatta vaikka se siihen siis imeytyykin. Ihan kuin neste lisääntyisi iholla. Ihmeellistä, en voi käsittää. Mutta siis tämä oli super kosteuttava ja käykää vaikka lukemassa mitä kaikkea herkkua iholle tämä sisältää. En viitsi luetella, kun listasta tulisi niin pitkä, mutta löytyy mm. hyaluronihappoa, planktoni uutetta ja paljon muuta. Niin hyvä!!
Jatkoon!
Myynnissä Skincity* (btw on nyt muuten aika hyvässä tarjouksessa) ja Bangerhead*

EmmaS moisturising facial mist

Ihanan tuoksuinen ja super hentosumuinen kasvosuihke. Rakastuin tähän oitis ja suihkuttelin pitkin päivää raikastuttamaan ja lisäkosteuttamaan ihoa. Tässä oli hennon ruusuinen tuoksu, joka oli oikeasti tosi hyvä. Ja sumu aivan käsittämättömän hienojakoinen.
jatkoon!
Myynnissä Kicks* ja Lyko*


Huh, nyt on urakoitu taas ja paljon tuotteita pääsi esittelyyn. Lämmin suositus oikeasti tuolle Codagen seerumille, se on niin hyvä! Taidan itsekin nyt ostaa pullon alesta, koska aika vastustamaton tarjous. Oliko sulle tuttuja tuotteita?
10 kommenttia on "Kesäkuun kosmetiikkaroskat"
  1. Huh miten paljon loppuneita! Etanatuotteet on ihania mutta nuo Dewytreen tuotteet laittaa silmät rähmimään joten siitä ei tullut suosikkisarjaani. Nooouuu, mä rakastin tuota Cattierin miselligeeliä, muistaakseni käytin toisen puhdistusaineen kaverina. Aussien hoitoaineet on yllättävän tehokkaita ja edullisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama ongelma Dewytreen sy-voiteen kanssa ja siksi en sitä loppuun käyttänytkään. Muuten merkin ihonhoitotuotteet on kyllä toimineet

      Poista
  2. Itsellä aivan sama kokemus tosta Cattierin miselligeelistä. Käytin pari kertaa ja laitoin pullon roskikseen. HYI HITTO!

    VastaaPoista
  3. Sikana loppuneita. Mä en ikinä jaksa säästää mitään irtoripsi juttuja näihin käytettyihin. Nuo aussien hiustuotteet on kyllä laadultaan ihan huippuluokkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten huomannut että nykyään Aussieta saa ihan K-supermarketista kun ennen sitä piti tilata tai ostaa laivalta. Kiva että nykyään saa lähikaupasta

      Poista
  4. Four Reasonsin lakka on mun luottotuote, harmi ettei se sulla toiminut ihan odotetusti ja pullokin meni rikki! :/ Cattierin miselligeeliä en saanut itse käytettyä loppuun asti. Aluksi pidin sitä geelimäistä koostumusta kiinnostavana, kun en ollut vastaavaan aiemmin törmännyt, mutta jossain vaiheessa koin sen vaan hankalaksi ja vähän inhottavaksikin :D Ecookingin jalkavoide on ihan mieletön<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa olla aika monella samat fiilikset tuosta Cattierin miselligeelistä. Se oli kieltämättä vähän ällöttävä koostumukseltaan.

      Poista
  5. Haa! Tilasin just suihkugeeliä YR:lta ja otin uteliaisuudesta yhden tuollaisen tiivistetyn mukaan tilaukseen. Saapa nähdä miten sitä osaa annostella oikein. Tuoksu oli aivan huumaavan ihana, taisi olla granaattiomena tai vastaava. Idea noissa on kyllä mainio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, ois kiinnostava kuulla mitä tykkäsit tiivisteestä :D Sitä tosiaan tarvii vain ihan pienen määrän!

      Poista