tiistai 21. syyskuuta 2021

Glossybox syyskuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä



Vihdoin päästään unboxaamaan syyskuun Glossybox. Boksihan saapui jo lomani aikana, mutta koska palasin vasta viikko sitten Suomeen, jouduin nakittamaan ystäväni paketin hakureissulle. Syyskuun Glossybox oli minusta aivan huikea! Toki mainittakoon se, että boksin paletin olisi pitänyt olla jo viime kuun synttäriboksissa, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi paletti lähetettiin vasta nyt tässä syyskuun boksissa. Tästä huolimatta syyskuun boksi oli todella laadukas ja tasapainoinen kokonaisuus. Itse pidin kovasti ja toivottavasti sama taso pysyy loppuvuodenkin ajan!

Pssst, vinkkaan myös että Glossyboxin joulukalenterin voi jo ennakkotilata* ja hinta kalenterilla on 129€. Tulen jossain vaiheessa unboxaamaan sisällön blogin puolella. Siitä lisää myöhemmin. Muistakaa myös, että Glossyboxin tilaukseen* on edelleen voimassa -30% alekoodi ensimmäisestä boksista koodilla ANSKU30.




Sitten itse kuukauden boksiin. Sisältö oli runsas ja tuotteet monipuolisia. Tällä kertaa ei tullut yhtään hutia ja mukana oli loistavia kosteuttavia tuotteita syksyn kuivattamalle iholle. Paletti tietysti kruunasi tämän boksin ja mukana oli myös yksi vähän erikoisempi tuote. Kerron pian, mikä se oli.




Yksi boksin helmistä oli ehdottomasti tämä söpö pinkki Schwarzkopf Microfiber hair towel eli hiuspyyhe. Mulla näitä löytyykin useampi, mutta ei haittaa yhtään saada vielä yhtä käyttöön, sillä nämä on super käteviä ja mulla ihan päivittäin käytössä. Hiuspyyhe on valmiiksi turbaanin muotoon ommeltu hyvin imevä mikrokuitupyyhe, jonka saa napilla solmittua niskan taakse turbaaniksi. Pehmeä pyyhe imee hiuksista ylimääräisen veden ja itse käytän tätä myös aamuisin jos en ole vielä jaksanut laittaa hiuksia kiinni, mutta teen samalla ihonhoitorutiinia ja haluan saada hiukset pois tieltä. 

Tiesisittekö muuten, että tavallinen froteepyyhe ei ole hiuksille hyväksi. Sen karkeat kuidut hankaavat hiusta ikävästi ja toiseksi se hankaava liike myös vauroittaa ja muodostaa takkuja hiuksiin. Tämä hiuspyyhe ei rasita hiusta ja mikrokuitupyyhe ei myöskään ime hiuksen kosteutta kokonaan pois, jolloin hiuksesta ei tule liian kuiva ja helposti katkeava. Suosittelen näitä ihan kaikille! Paras keksintö ikinä.




Sheet mask 💗 Kukapa ei näitä tarvisi! Mulle ainakin erittäin mieluinen tuote, sillä näin talviaikaan tulee käytettyä säännöllisesti sheet maskeja osana ihon kosteutusta. Boksista saimme Garnier skin active Moisture mobm sheet mask pomegranate, joka sisältää hyaluronihappoa, mikä taas on erittäin kosteuttava tehoaine. Testiin menee.





Sitten se paletti eli Steve Laurant Birthday edition paletti, jonka olisi tosiaan pitänyt olla elokuun boksissa. Ymmärrän toki, että toimitusvaikeuksia tulee eikä ne välttämättä johdu edes Glossyboxista, mutta ihmettelen suuresti, että vuoden odotetuinta boksia ei ole pystytty kokoamaan ja suunnittelemaan ajoissa. Luulisi, että boksit suunnitellaan jo useita kuukausia etukäteen ja tällaisia virheitä pääsisi sattumaan, mutta näin nyt pääsi kuitenkin käymään. Paletti itsessään on tosi söpö persikan ja pinkin vivahteinen paletti, jossa on 4 mattasävyä ja 5 shimmeriä. Palettia en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta sävyt on aivan ihania! Jo tämän takia boksi oli ihan väärti. Paletti on myös sopivan pieni meikkipussiin.




Boksin arvokkain tuote oli tämä Symbiosis Ultra rich regenerating night treatment, joka tuli täysikokoisena ja sen arvo on 110€! Wow, tämä todella nosti boksin tasoa ja arvoa jo yksinään. Tämä täyteläinen yövoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, maitohappoa ja sheavoita. Tämä kombo onkin täydellinen kosteuttamaan ja hoitamaan talvella janoista ihoa, joten voide tuli ihan oikeaan aikaan. 

Toinen tuote oli Daily Concept Multifunctional soap sponge aloe vera, joka on saippuasieni. Kerran olen tällaisen Boxycharmista saanut ja kyseessä on siis pesusieni, johon on jo valmiiksi uutettu saippuaa. Sieni siis vain kastellaan ja saippua on siinä jo sisässä. Saippua riittää useampaan käyttökertaan ennen kuin se kuluu pois ja toki sen jälkeenhän sieneen voi itse lisätä saippuaa. Tässä palassa saippuaa on tosi runsaasti, sillä se on vähän palasaippuan tyylinen eli puoliksi kova. Ajattelinkin itse ottaa tämän käsisaippuaksi, koska en osaa käyttää suihkusieniä vartalon pesussa.


Wow, minusta tämä boksi oli ihan loistava ja tosi hyviä tuotteita. Myös boksin arvo oli ihan räjäyttävä ja todellakin kyllä joka euron väärti. Yksi tämän vuoden parhaimpia bokseja tänä vuonna ehdottomasti. Mitä mieltä olet, upposiko sisältö sinuun?
2 kommenttia on "Glossybox syyskuu 2021"
  1. Katsoin Vadelmamurusia blogin sisällön ja tämä siihen verrattuna olisi itselleni paljon mieluisempi juuri kun vaihtuvat tuotteet olisi tämmösiä käytännöllisempiä itselleni.

    VastaaPoista
  2. Tää sun versio oli kyllä huomattavasti parempi kuin se hammasharjaboksi :D Tossa luomiväripaletissa on aivan ihanan hempeät sävyt<3

    VastaaPoista