maanantai 27. syyskuuta 2021

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä



Syksy ja ruska, lyömätön yhdistelmä ❤ 

Toivottavasti te lukijatkin olette jo päässeet ihastelemaan ihania syksyn värejä. Koska syyskuu lähenee jo uhkaavasti loppuaan niin tänään sukelletaan myös kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin. Pakko ensinäkin sanoa ja pahoitella, että blogissa ei nyt ole kovinkaan paljon nähty uusien tuotteiden esittelyä. Kesä meni nopeasti ja otin tarkoituksella aikaa vain itselle ja läheisille. Ei tehnyt mieli meikkailla ja istua sisällä kirjoittelemassa, joten ei juurikaan tullut myöskään testailtua uutta. Nyt kun kuun vaihteessa saadaan muutto pulkkaan niin tulen aktivoitumaan jälleen myös uusien tuotteiden testailun suhteen ja kirjoittelemaan kokemuksia. Ehkä myös meikkejä tullaan taas näkemään enemmän kun pääsen näyttämään naamaani myös ihmisten ilmoille.




Yritin muistella olenko koskaan maininnut tätä upeaa kotimaista Pure Beautyn Rose mist with prebiotics kasvovettä, mutta en ole tainnut tästä aikaisemmin puhua. Joka tapauksessa aivan ihastuttava ruusun tuoksuinen kasvovesi, joka sisältää ihon normaalia toimintaa ja mikrobikantaa tukevia probiootteja. Suihke tulee pullosta todella kivasti hienojakoisena, joten sitä voi käyttää myös kesken päivän vaikka meikin päälle. Ruusun tuoksu ei ole kovin voimakas, joten myös herkkänenäiset voivat tätä huoletta käyttää. Suihke on kosteuttava, mutta samalla myös hoitava. Kierrätettävä lasinen pakkaus on myös plussaa! Mainittakoon vielä, että tuote on erityisen toimiva herkälle iholle ja rauhoittaa mm. couperosa ihon punoitusta.
Saatavilla: Twistbe*, Oletkaunis* ja Biodelly*




Yksi viime aikaisista suur suosikeistani on ollut tämä Saaren taika Hyaluronihappo & vitamiinit ACE kosteuttaja, josta löytyykin aikaisempi postaus täältä. Tämä kosteuttava seerumi sisältää hyaluronihappoa sekä kolmea tehovitamiinia (A, C ja E), jotka ovat kaikki erinomaisia anti-age vaikutteisia raaka-aineita. Seerumi on todella kosteuttava eikä A-vitamiini eli retinolikaan ole ärsyttänyt edes minun herkkää ihoani. Ihanan hedelmäinen tuoksu on kiva lisä tuotteeseen ja nopeasti imeytyvä seerumi on helppo lisätä ennen kasvovoidetta jopa kiireisenä aamuna. Sopii mahtavasti ikääntyvälle iholle.
Saatavilla: Saaren taika




Talvi ja kylmät ilmat lähestyvät. Olen jo huomannut muutoksia omassa ihossani, joka on alkanut kuivua ja kaipaa kyllä huomattavasti tuhdimpia voiteita jo nyt ihoa kosteuttamaan. Yksi aivan ultimaattinen lempparini on ensi kosketuksesta saakka ollut tämä K-beauty tuote eli Elizaveccan Silky cream Donkey steam kasvovoide. Tässä voiteessa on todella erikoinen koostumus, joka on saatu aikaan erityisellä höyrytekniikalla, mikä tekee voiteesta kevyen mutta erittäin ravitsevan. Koostumus on purkissa tuhti ja melko tiivis, mutta iholla se sulaa ihanan moussemaiseksi ja on erittäin täyteläinen ja super kosteuttava. Olen käyttänyt tätä tällä hetkellä yövoiteena, mutta aivan hyvin sopii myös päiväkäyttöön, koska se imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa lähmäiseksi. Tykkään todella siitä miten samettisen pinnan se jättää iholle. Ehdottomasti kannattaa tätä kokeilla, jos kuiva iho vaivaa. Voiteessa on nimittäin paljon hyviä mineraaleja, vitamiineja ja omega-rasvahappoja. Aikaisempi postaus täällä.
Saatavilla: Kosmosbeautylab




Saanen esitellä myös muutaman huikean meikkilöydöksen. Molemmat ovat silmämeikkituotteita, mutta erittäin loistavia ihanuuksia, joihin vasta tein tuttavuutta.




Mä en yleensä juurikaan linereista välitä eikä ne kuulu mun vakiomeikkivarustukseen syystä, että mun silmät vuotaa A-I-N-A ja kaikki linerit on suurin piirtein minuutin päästä valuneet poskille. Sinnikkäästi kuitenkin aina välillä otan testiin uutta kynää ja kokeilen josko nyt pysyisi. No yllätys oli positiivinen tämän Sensai lasting eyeliner pencil kanssa, koska tämä pysyi eikä tuhriutunut vaikka silmät vuosi. Kynän päässä on pehmeä häivytin ja kynä itsessään on kierrettävä. Vaikka kynä on ohut ja sillä saa skarppia jälkeä, niin kynä on myös helposti häivytettävissä heti levityksen jälkeen, jos rajauksesta haluaakin tehdä hiukan utuisen. Alla kuvasta näet swatchin ja uskokaa tai älkää tuo pysyi kädessä koko päivän useista käsipesuista huolimatta ja vielä saunomisen jälkeenkin se oli paikallaan. Saunan jälkeen hankaamalla se vihdoin lähti, mutta kertonee että aika hyvä on tässä kynässä pysyvyys.





Uusi ripsiväri suosikkini, joka yltää ripsareiden top vitoseen, on tämä Benefit Bad gal bang mascara. Sen harja on kärkeä kohti kapeneva ja täynnä pieniä hapsuja, jotka levittävät massan hyvin tasaisesti koko pituudelle. Ei tule klimppejä eikä epätasaisuuksia, mistä pidän. Massa on melko ohutta, mutta kerrostellessa tällä saa kyllä näyttävyyttä ja hyvin pituutta. Ripsiväri on mulla toiminut hyvin, koska mulla on jo valmiiksi melko tuuheat ja pitkät ripset. Koska massa on ohutta, en sanoisi harvaripsisen saavan tällä kovinkaan paljon näyttävyyttä, mutta tuuheilla ripsillä tämä pääsee oikeuksiin ja antaa kivasti lisää pituutta ripsien päihin. Tämä pysyy myös erinomaisesti ilman karisemista ja on pysynyt jopa hikitreenit.
Saatavilla: Kicks
6 kommenttia on "Syyskuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Ostin myös Buxomin in-linaukseen sopivan linerin ja se on kyllä tosi kiva! Pitää vaan nyt opetella käyttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi en ole kuullutkaan tuosta. Buxomilta olen testaillut vain huulikiiltoja.

      Poista
  2. Kaksi viimeistä on tuttua ja mun suosikkeja myös! Bad Gal Bangilla saa tosi hyvännäköiset ripset, oikeastaan hyvä että muistutit että pitäisi ostaakin sitä :) Sensain kynärajaus oli tosi hyvä, ei levinnyt raskaalla luomella vaan oli todella laadukas tuote. Harmi vaan kun oli tosi herkkä katkeamaan ja aika kallis siihen nähden että kului kyllä tosi äkkiä loppuun :) muuten kyllä ostaisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua välillä huvittaa kun esim ripsareissa on monta suosikkia mitkä ehtii jo unohtaa kun testailee niin paljon kaikkea. On hyvä että välillä joku nostaa niitä vanhoja suosikkeja esiin niin muistaa taas :D
      Mulla Sensain kynä ei katkeillut, mutta mä aina kierrän muuten vain ihan tosi vähän sitä kynää esiin. Jos usein katkeilee niin on kyllä tosiaan aika hintava heittää hukkaan.

      Poista
  3. Olipa kiinnostavia suosikkeja! Nää on kaikki mulle ihan vieraita, mutta kiva oli lukea näistä :) Pure Beautya haluaisin esimerkiksi testailla lisää, joten pidän ton suihkeen mielessä<3

    VastaaPoista