keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Mun viisi lemppari huulipunaa

 * tuote saatu/ sisältää mainoslinkkejä



Tänään puhutaan todella todella pitkästä aikaa vähän huulimeikeistä. Korona on vaikuttanut erityisesti juuri huulipunien käyttöön, sillä maskin takaa ne ei näy ja sotkevat myös koko naaman helposti. Nyt kun maskipakoista on hiljalleen alettua päästä vapauteen ja pikkujoulukausikin lähestyy, niin en voinut vastustaa kiusausta vähän kirjoitella huulipunista.




Mulla huulipunassa tärkeitä ominaisuuksia tietysti oikean sävyn lisäksi on pitkäkestoisuus, helposti levitettävyys, kosteutus ja plussaa saa jos tuotteessa on myös jotain hoitavia ainesosia. Mulla valikoitui tähän postaukseen viisi mun ultimaattista lempparipunaa, joihin tulee aika usein tartuttua, vaikka mulla on varastossa kymmenittäin punia. Muutamasta näistä olen jo aikaisemminkin blogissa maininnut, mutta ne pääsevät nyt uudestaan oikeuksiin ja ihan syystä. Yksi kunniamaininnan ansaitseva on yllä kuvassakin näkyvä ekologinen ja kotimainen Havu cosmetics huulipuna, joka on pakattu kierrätettävään puusta valmistettuun hylsyyn. Minusta tuo jos mikä on kekseliäisyyttä ja pakkaus on minusta myös erottuvuudellaan erittäin tyylikäs.




Tämän kertainen viisikko tulee tässä!




Havu cosmetics sävy Hanami*

Havun huulipunat on tosiaan, kuten jo mainitsin, suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja designia. Huulipunassa on käytetty ainoastaan luonnollisia vahoja ja öljyjä, mikä tekee tästä tuotteesta kestävän ja kiinnostavan. Pakkaus on biohajoava ja kierrätettävä. Huulipunassa ei ole käytetty hajusteita ja kaikki raaka-aineet on täysin luonnollisia. 

Sävy Hanami on todella kaunis nude puna ja sävy myös pitkäkestoinen vaikka ei täysin syömistä ja juomista kestäkään. Puna liukuu huulilla vaivatta, koostumus on kermainen eikä jätä kuivaa huulituntumaa vaikka mattainen onkin. Todella ihana ja ahkerasti ollutkin minulla käytössä.





Gosh Luxury rose lips sävy Romance*

Goshin punaan ihastuin välittömästi kun vuosi sitten tämän sain itselle testiin. Sävy on todella kaunis vanha roosa ja sekoitus marjaa. Puna on erittäin pehmeä ja samettinen, lopputulos puolimattainen ja puikko liukuu huulilla vaivattomasti. Pigmentti on tässä loistava ja puna pysyy huulilla hyvin. Koostumus on itse asiassa vähän huulirasvamainen, mikä tekee tästä ihan loistavan arkipunan. Sävy on raikas, mutta ei liian räväkkä.

Myynnissä Sokoksilla ja Notinolla




Estee Lauder Pure color envy matte sculpting lipstick sävy Persuasive

Estee Lauderin puna on vähintäänkin kultti ja siksi valikoitui myös omaan listaukseeni. Tämä puna on kerrasta todella pigmenttinen ja pelkkä yksi sipaisu todella riittää. Koostumus on hivenen vahamaista, mikä tekee tästä edeltäviä hiukan vaikeamman levittää, mutta puna liukuu kyllä huulilla hyvin. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että ilman huultenrajauksia puna tahtoo helposti karkailla huulien yli. Siksi melkein suosittelenkin, että tätä laitetaan huulille vain ohut kerros. Sävy on klassinen punainen ja upea juhliin tai vaikka joulutunnelmaan.

Myynnissä Sokos, Stockmann, Kicks*, Bangerhead* ja Eleven*




BBIA Last velvet lip tint sävy chill boss*

BBIA edustaa korealaista värikosmetiikkaa ja ihastuin näihin lip tinteihin eli huulisävytteisiin heti niitä testattuani. Näissä on todella uniikki koostumus, joka näyttää huulilta matalta, tuntuu samettisen pehmeältä ja samalla kosteuttaa huulia. Lip tint on monikäyttöinen, sillä yhdellä ohuella kerroksella huulille saa hennon sävyn, mutta väriä voi myös kerrostaa, jolloin lopputuloksena syntyy intensiivisen sävy ja huulipunamainen juhlalook. Lisäksi näissä lip tinteissä on ihanan marjainen tuoksu. Sävyjä on saatavilla useita, joten suosittelen todellakin katsastamaan tämän. Ihastut varmasti!

Myynnissä Nobe* ja Yeppo




Wet n wild Megalast stained glass sävy Kiss my glass*

Mun ykkös suosikkini kaikista huulipunista on tämä nestemäinen ultimaattisen pysyvyyden antava edullinen Wet n wild megalast huulipuna. Tämä on nimensä mukaisesti ihan megalast, koska se kestää syömistä, juomista, pussailua ja ihan mitä tahansa. Ja siis koko päivän! Siksi tämä onkin niin helppo puna, koska tuntuu ettei se lähde kulumallakaan ja voi aika huoletta käydä ravintolassa tai suukotella deittiseuraa ilman huolta, että punat leviää omalle tai toisen naamalle. Mulla on sävy Kiss my glass, joka on todella pinkki, sanoisin barbipinkki. Jostain syystä valotus osui tähän ylempään kuvaan huonosti ja sävy näyttää paljon tummemmalta kuin mitä se on. Ala kuvasta näette enemmän totuudeenmukaisen sävyn, mutta jos barbipinkki ei ole sun juttu, niin sävyjä löytyy muitakin. Tässä punassa on pysyvyyden lisäksi mahtava ominaisuus se, että vaikka puna kuivahtaa huulille se ei silti tunnu yhtään kuivalta. Päin vastoin, tuntuu että huulien pinnalla olisi kostea kerros, mutta paperiin töpötellessä siitä ei kuitenkaan irtoa yhtään mitään. Todella mahtava löytö ja super edullinen!

Myynnissä Lookfantastic* (kyseisessä sävyssä), Stockmann ja Bangerhead*




Löytyikö tästä huulipuna esittelystä sulle tuttua tuotetta tai jotain mitä haluaisit kokeilla?

4 kommenttia on "Mun viisi lemppari huulipunaa"
  1. Yksikään näistä ei ollut tuttu eikä yhdenkään sävy olisi mieleeni, mulla on niin viileän värinen tukka että tykkään vaan tietynlaisista punista :D en pidä yhtään oranssiin taittavasta, en possunpinkistä enkä kirkkaan pinkistä. Käytän yleensä nudeja ja mieluummin kiiltoja. Tykkäisin tosi paljon sellaisesta harmahtavasta nude vaaleanpunaisesta mutta tosi vaikea löytää oikeanlaista! Monia olen kokeillut. Moni nude on liian rusehtava tai pinkki. Eniten tykkään Jeffreen huulipunista- ja kiilloista :) Smashboxilla on myös hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelenkin, että sä tykkäät niistä harmahtavan nudesta punista. Harmi tosiaan että niitä tahtoo vähän huonosti olla markkinoilla ja usein ne myyntikuvien sävyt ei todellisuudessa lainkaan vastaa sitä todellisuutta. Plaah!Jeffreen huulituotteita en ole itse vielä ehtinyt testaamaan mutta moni on niitä kehunut. Uskon että ne on hyviä :)

      Poista
  2. BBIA:n punat on ihania! Mulla on pari kappaletta noita ja ne nousi hetkessä mun suosikeikseni<3 Jane Iredalen ja UD:n punat tulee heti perässä ja ovat laadullisesti ihan omaa luokkaansa :) Myös MAC:n punat on tosi hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy kans BBIA punia eri sävyissä. Tykkään koostumuksesta ja tuoksusta :D Totta muuten, Iredalen punat on kans hyviä, vähän hintavia toki. Mac on ihan ok kans, mutta mulla meni itse brändiin maku pari vuotta sitten niin en ole koommin niiden meikkejä ostellut.

      Poista