lauantai 6. marraskuuta 2021

Eleven joulukalenterin unboxing 2021

 * sisältää affiliate-linkkejä



Kohta nämä loppuu, mä lupaan. Mutta vielä pari kalenteri unboxingia luvassa ja tänään niistä otetaan käsittelyyn Elevenin oma joulukalenteri (hups olin niin ajatuksissani blogin otsikkoa kirjoittaessa, että alunperin kirjoitin siihen Elemis...Sattuuhan sitä kun toheltaa menemään). Eleven on kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa ja he ovat lanseeranneet jo useana vuonna oman joulukalenterin. Kalenteri on tänä vuonna pakattua pyöreään kankaiseen toilet laukkuun, jonka sisällä on erillisissä pussukoissa numeroidut luukut. Minusta tämä pussukkakäytäntö on jokseenkin ärsyttävää, koska ne on tuolla pakkauksessa sikisokin sekaisin ja koska numerot ei ole selkeästi isosti pussukan päällä vaan nauhoihin kiinnitettynä pieniin pahvinpalasiin, on aika vaiva aina penkoa koko pakkaus läpi oikean luukun toivossa. Toki ymmärrän sen kierrätysaspektin tässä, että kalenterin voi sitten uusiokäyttää seuraavana jouluna, mutta itse asiassa tätä Elevenin kalenteria ei voikaan. Hups, nimittäin kaksi kalenterin luukkua oli pakattu paperipussukoihin, kun taas loput 22 luukkua oli silkkipussukoissa. Eihän noita kahta paperipussiluukkua voikaan uusiokäyttää, kun ne on rikki revitty ja repaleisia. Jotenkin hassua, että ei ole muka pusseja riittänyt kahteen luukkuun vaan ne on korvattu halvannäköisillä paperipusseilla. Lisäksi yhdestä luukusta puuttui kokonaan numero, joten vähän tuli sellainen huolimaton fiilis tästä. Missään nimessä ei yli 100€ kalenterista saisi tällaista fiilistä tulla! Vähän sama kuin sen viime vuotinen floppikalenteri By Terry merkiltä...

Nämä siis huomioita itse kalenterin ulkoasusta. Kalenterin sisältö oli onneksi ulkoasua huomattavasti parempi ja olin parin luukun kohdalla ihan, että jes onpa kiva tuote! Valitettavasti kuitenkin kalenterista löytyi aika monta samaa tuotetta mitä aikaisemmin unboxaamastani Blush kalenterista. Se oli vähän pettymys. Blush, Eleven ja Nordicfeel on nyt ihan selkeästi saman tekijän käsialaa ja samaiset verkkokaupat taitavat toimia isomman konsernin alla, koska samat kalenterit on myynnissä sekä Elevenillä että Nordicfeelillä. Sinänsä olisi siis kyllä ollut kiva, että näiden kolmen kalenterin sisältö olisi ollut täysin erilainen, vaikka moni ei useampaa kalenteria jouluksi tilaajaan. Tulee silti vähän fiilis, että tässä on nyt yritetty kuluttajaa vähän kusettaa pistämällä puolet tuotteista samoja kaikkiin kolmeen kalenteriin. Plaah, mutta siis jos yksittäin kalenteria harkitset, niin ei tämä huono ollut. Tosi ihonhoitopainotteinen toki, kuten tuntuu tänä vuonna kaikki kalenterit olevan. Jos Blush kalenterin unboxaus on mennyt ohi, niin näet sen täältä. Lopuksi sanon myös, että minua hiukan ärsyttää ettei kalenterin mukana tule mitään tuote-esittely vihkosta, josta voisi kätevästi katsoa tiedot kaikista tuotteista ja miten niitä käytetään. Joten ei kuin netti laulamaan. 

Jos kalenterin ostaminen kiinnostaa niin se on myynnissä Elevenillä* (-25% alessa hintaan 95,63€) ja Nordicfeelilla* 127,50€. Kalenterin arvo on 400€.

JOS ET HALUA NÄHDÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN!





Medik8 cream cleanse 40ml (Medik8 on äärettömän kiinnostava brändi ja testailen heidän tuotteitaan kyllä mielelläni. Iso tuubi kasvopuhdistusainetta. Tämä tuote oli sama Blush kalenterissa!)

XBROW eyebrow pencil (Kapeakärkinen kulmakynä, jonka toisessa päässä kulmaharja. Erittäin hyvä vaaleanruskea vähän harmaaseen taittava sävy. Tämä tuote oli sama Blush kalenterissa!)

Maria Åkerberg Papaya peeling 30ml (Entsyymikuorinta, joka on iholle hellävaraisempi kuin mekaaniset kuorinnat. Tämän olen mielestäni saanut joskus jostain boksista tai viime vuotisesta kalenterista)




Bioline Intense relief mask 20ml (mustikkaa, aloe veraa ja panthenolia sisältävä kasvonaamio, kiinnostava!)

Isadora Autumn legends luomiväripaletti (Kauniit rusehtavat sävyt. Pieni paletti mutta sävyjen puolesta uskon olevan monelle mieluinen)

Babor Lifting cellular collagen booster cream 15ml (Pieni on purkki, mutta hyvä brändi ja täysikokoinen purkkihan on melkein 100€ voide)




Sense of beauty lasiviila (kynsiviila ei ehkä ole se juttu mitä toivoisin. Onneksi tämä oli edes kaunis lasiviila...)

Relax & let go moisture boosting sheet mask (Tämähän on suomalaisen kauneusbloggaajan Virve Fredmanin oma tuotebrändi, jos en ole ihan väärässä. Hyvä sheet mask mutta sama tuli viime vuonna Nordicfeel kalenterista.)

Urtekram Refreshing cleansing gel 150ml (iso täysikokoinen geeliputsari kasvoille, tämä on luonnonkosmetiikkaa)




Ren Global protection day cream 15ml (herkälle iholle tarkoitettu päivävoide, tuoksusta en itse tykkäää)

Mario Badescu facial spray 29ml (ihanan ruusuiselta tuoksuva kasvosuihke, on hyvä hienojakoinen sumute)

Essie kynsilakka (kaunis jouluinen sävy ja Essien lakat on hyviä)




Filorga 3-in-1 eye contour cream 4ml (huh mikä mini tuubi...)

Inhale Exhale glow returning sheet mask (saman brändin naamio kuin kalenterin edeltäväkin, olisin toivonut eri merkkiä edes. Sama naamio oli viime vuonna Nordicfeel kalenterissa.)

Dermaceutic radiance brightening cream 12ml (tämä voide kuulostaa hyvältä, sisältää mm. niacinamidia, mantelihappoa ja salisyylihappoa)




Autralian glow self tan mousse 200ml (tästä tuotteesta oli tosi innoissani, yksi mun lempi itseruskettavista ja vielä täysikokoisena purkkina)

Clarins eonder perfect mascara 4D (sama tuote tuli Blush kalenterista! Mutta siis hyvä ripsiväri, joten en valita, tulee kyllä käyttöön)

Schwarzkopf Blonde wonders restoring balm 75ml (hiuksia korjaava ja vahvistava balmi, tosi kiva tuote. Ehkäisee mm. kaksihaaraisten syntymistä)




Sense of beauty taskupeili (ou nou, milloin nämä täytetuotteet kalentereista loppuun. Tämän hintaluokan kalenteriin niitä ei soisi ollenkaan. Lisäksi sama tuote tuli Blush kalenterista!)

Dr Hauschka hand cream 30ml (kiinnostava limited edition käsivoide. Sama tuote tuli Blush kalenterista!)

OPI kynsilakka (jo toinen lakka, onneksi OPI on hyvä brändi ja sävykin kaunis nude)




Estelle & thild radiance polish 50ml (ecocertifioitu luomutuote kasvokuorinta, täysikokoinen pakkaus)

L'Occitane shower gel 50ml (Jes, ihana saada L'occitanen tuote. Brändin suihkugeelit on ihania)

Allel T2 face serum 30ml (retinolia ja kaikkia mahdollisia vitamiineja sisältävä seerumi kuulostaa ehkä kalenterin parhaimmalta tuotteelta tähän mennessä. Täysikokoinen ja seerumin arvo yksistään 83€)



Kyllä jäi tästä kalenterista vähän laimea fiilis. Kuten alussa kerroin, pussukoista tuli hätäisesti kuhätty fiilis mikä ei tämän hintaluokan kalenteriin minusta sovi alkuunkaan. Lisäksi aika moni tuote oli jotenkin mitäänsanomaton. Ainoastaan kalenterin loppu päässä oli muutama tosi kiinnostava tuote, mistä tykkäsin. Ja sitten nuo täytetuotteet ärsyttää minua ihan valtavasti yli 100€ kalenterissa. Enkä kyllä tykkää siitäkään että samoja tuotteita oltiin kierrätetty sekä Blush kalenterissa että viime vuotisessa Nordicfeel kalenterissa. Jos kalenteria lähdetään rakentamaan ja myymään niin kyllä niiden tuotteiden pitäisi olla joka kalenterissa erit. Mutta jos tästä sisällöstä tykkäsi, niin Elevenillä tämä on nyt alessa, joten kalenterin saa vähän edullisemmin.

Tykkäsitkö sinä?

10 kommenttia on "Eleven joulukalenterin unboxing 2021"
  1. Siis täh, tässäkö tämä oli? Jäin vähän suu auki odottamaan kalenterin huipennusta? Rupesi ihan naurattamaan :D olipa surkea sisältö! Samoja tuotteita kuin Blushin kalenterissa ja sellainen hätäinen fiilis justiinsa...ja tuo että puuttuvat pussit on korvattu lasten pikkujoulujen paperipusseilla! Ei kyllä Elevenin kalenteria tarvitse harkita enkä kyllä ole aikonutkaan ostaa sen ensimmäisen kalenterin episodin jälkeen. Siinä kyllä huijattiin ja lujaa, luvattiin 500 e ( muistaakseni ) arvosta kosmetiikkaa ja arvokkain tuote olikin se rihkama ankkurikoru :D siinä jupakassa Eleven menetti minut asiakkaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huipennusta, ei sitä tullut :D Nuo pussit oli ihan totaalinen floppi ja en tajua miten sellaista on edes kehdattu tämän hintaluokan kalenteriin tehdä. Oho, en ole tällaisesta jupakasta kuullutkaan. Aika noloa kyllä ja tosi ikävää maksavia asiakkaita kohtaan!

      Poista
  2. Samainen Maria Åkerberg kuorinta tuli ainakin viime vuonna Lykon omassa kalenterissa :)

    Ei nyt mitenkään hiuksia nostattava sisältö tässä, meh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkö se oli, muistelen tuon jostain joskus saaneeni. Aika tylsä sisältö kyllä :/

      Poista
  3. En ole innostunut enää mistään näistä joulukalentereista. Viime vuonna osti Glossyn ja päätin, että en enää ikinä. Lf:n kalenteri oli edellisenä vuonna ja siihen aikaan tilasin vielä sitä kk boxia,joten tuotteet kalenterissa oli aikalailla juuri niitä mitä boxista oli vuosien aikaan tupsahdellut. Täytyy sanoa sulle, että kiitos rehellisistä postauksista :) Monen muun kohdalla tulee fiilis, kun he näitä kalantereita ovat esitelleet, että tosissaanko nyt kehut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on kalenteritarjonta ollut kyllä yllättävän surkea ihan kokonaisvaltaisesti. Ei ole oikeastaan mitään kalenteria joka olisi vienyt jalat alta. Edes cult beauty ei tänä vuonna ollut sellainen että olisi aivan hulluna sen halunnut, vaikka sisältö muuten hyvä olikin. En tiedä mitä on tapahtunut vai onko itsellä vai kosmetiikasta ähky

      Poista
  4. Mulla on vähän sellainen olo, että Eleven ei ole koskaan oikein täysin onnistunut joulukalentereissaan. Tää oli kyllä surkea esitys ja nuo paperipussit ovat aivan kamalat :D Pari ihan kiinnostavaa tuotetta, mutta muuten ei olisi kyllä ollut mulle millään tavalla mieleinen ja jotenkin tästä tuntuu puuttuvan myös sellainen loppuhuipennus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kyllä sisällöllä paljon juhlittu tämän kalenterin osalta :(

      Poista
  5. Ei kauheasti lämmitä. Jäisi ostamatta!

    VastaaPoista