tiistai 9. marraskuuta 2021

Nordicfeel kalenteri unboxing 2021

 * sisältää affiliate linkkejä



Tänään unboxataan toistaiseksi viimeinen joulukalenteri, joten seuraavaksi päästään blogissakin vähän muihin aiheisiin. Tänään on vuorossa Nordicfeelin oma joulukalenteri, joka viime vuonna oli oma kalenterisuosikkini. Mielestäni tänäkin vuonna Nordicfeel ylsi kalentereista parhaimmistoon vaikka kalenteri olikin hyvin ihonhoito painotteinen. Tästä kalenterista tekee kuitenkin poikkeuksellisen se, että kalenterissa on myös tuoksuja. En ole missään muussa kalenterissa koskaan nähnyt tai kuullut olleen hajuvesiä, joten jo pelkästään se on oikeastaan aika kiinnostava erikoisuus. Mukana oli myös K-beautya, muutama meikkituote ja isokokoisia ihonhoitotuotteita. Kyllä kalenteri siis todellakin lunastaa arvonsa ja paketissa oli yllättävän monta ihan täysikokoista tuotetta. 

Itse kalenteri oli pakattu hopeisiin samettipussukoihin, jotka oli ihan kivat oikeastaan. Verrattuna Elevenin rumiin vihreisiin tai Blush kalenterin vaaleanpunaisiin, kyllä Nordicfeel kalenterin hopeiset nämä peittoaa mennen tullen. Edelleen kuitenkin vähän intoa tästä hommasta söi se, että osa tuotteista oli täysin samoja mitä jo aikaisemmin unboxaamissani Elevenin ja Blush kalentereiden sisällä. Lisäksi huomasin samoja tuotteita viime vuoden Nordicfeel kalenteriin. Tätä en ihan oikeasti ymmärrä ja ensi vuonna kyllä äänestän jaloillani tällaisten firmojen kohdalla. Moni kuitenkin tilaa saman brändin kalenteria vuodesta toiseen, joten on kyllä mälsää että samoja tuotteita saa sitten joka joulu. Se ei kuitenkaan ole kalenterin idea.

Jos kuitenkin haluaa saada laadukkaita ihonhoitotuotteita hyviltä kiinnostavilta brändeiltä, niin Nordicfeel kyllä tänäkin vuonna kokonaisuutena oli erittäin hyvä kattaus. Kalenteri näyttäisi tällä hetkellä olevan loppuunmyyty, mutta sivuilla lukee, että väliaikaisesti loppu eli voi hyvin olla että vielä joku lisäerä tulee myyntiin. Kannattaakin seurata sekä Elevenin* että Nordicfeel* valikoimista jos kalenteria vielä tulisi. Kalenterin tuotteiden arvo on 460€ ja myyntihinta 140€. Nordicfeelillä* muuten on nyt lähes kaikki loput joulukalenterit tarjouksessa, samoin Elevenillä* joten kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa nyt vielä viime hetken alesta itselle joulukalenteri.

JOS ET HALUA NÄHDÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN!





Xlash Eyeliner Black (Full size)

Medik8 Micellar Mousse 40ml

Biotherm Blue Therapy Cream Accelerated (Full size) 30ml (sama Blush kalenterissa)




Clarins Moisture Rich Body Lotion 100ml

Wella Luxeoil (Full size) 30ml

Be Here Now Sheet masks x2 (Full size) (samat viime vuoden kalenterissa ja tänä vuonna Eleven kalenterissa myös)




Alyssa Ashley Vanilla EdT 15ml

Bioline Dolce Mask 20ml (sama Eleven kalenterissa)

IsaDora Glossy Lip Treat Red Divine (Full size) 13ml




RFSU Klick Cleanse Intimate Oil (Full size) 100ml

Oscar de la Renta Bella Blanca 5ml (tuoksu)

Löwengrip Instant Glow Day Mask (Full size) 75ml




Clinique High Impact Mascara (Full Size) 7ml (viime vuoden Nordicfeel kalenterissa)

Babor Skinovage Moisturizing Cream 15ml

Filorga Scrub & Detox 15ml




REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 50ml

Dermaceutic Light Ceutic 15ml

Sense Of Beauty Nail Polish Remover (Full size) 50ml




SENSAI Extra Intensive mask 15ml

Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick Spray Conditioner 50ml (viime vuotisessa Nordicfeel kalenterissa)

DKNY Be Delicious 7ml (tuoksu)




Sol de Janerio Bum Bum Cream 25ml (Blush kalenterissa)

It'S SKIN Power 10 Formula Effector (Full size) 30ml

ALLÉL Serum (Full size) 30ml


Täytyy sanoa, että olen yleisellä tasolla todella pettynyt siihen miten tänä vuonna on kalentereissa kierrätetty samoja tuotteita ja vieläpä niin että osa samoista tuotteista on ollut myös viime vuotisessa kalenterissa. Tämä ei minusta ole hyväksyttävää ainakaan kahtena peräkkäisenä vuotena. Vaikka tällaisenaan Nordicfeel kalenteri oli varsin hyvä, niin kyllä tästä kierrättämisestä vähän halpamainen maku jää suuhun. Toiseksi mua henkilökohtaisesti ärsyttää, että nuo tuoksusamplet on 2/3 pakattu sellaisiin näytepulloihin joissa ei ole suihkeominaisuutta. Miten sitä tuoksua on tarkoitus kaataa sieltä iholle, en ymmärrä. En alkanut nyt laskemaan pitääkö ilmoitettu tuotteiden arvo paikkansa, mutta itse en myöskään noille mini sampleille laske mitään hintaa, koska firmat antavat näytteitä ilmaiseksi kylkiäisenä ja mainoslahjoina. Niille ei siis mielestäni voi laskea suoraan arvoa kuten täysikokoisille tai reiluille matkokokoisille tuotteille. Toisaalta tässä kalenterissa oli kyllä todella monta ihan täysikokoistakin tuotetta eikä onneksi mitään täytehärpäkkeitä. Minusta siis kokonaisuutena erittäinkin onnistunut kalenteri. Jos tästä vielä kiinnostuit niin liity jonoon odotuslistalle, mikäli pieni erä vielä myyntiin on tulossa.

Tykkäsitkö sisällöstä ja mitä mieltä olet tästä tuotteita kierrättämisestä? Onko se sinusta ok?
4 kommenttia on "Nordicfeel kalenteri unboxing 2021"
  1. On tosi mälsää että tuotteet on samoja monissa kalentereissa, tietysti kaupat ei keskenään mitään sovi mutta näkyy hyvin, mitkä brändit ovat tarjonneet edulliseen hintaan tuotteitaan jälleenmyyntiin.

    Olen todella tyytyväinen että ostin 65 eur hintaan kynsilakka-kalenterin! Tiedän mitä mä saan enkä yhtään mitään turhaa! Ennemmin menen tekemään paikanpäälle Sokokseen 140 eurolla kosmetiikka-ostokset, tuotteita joita haluan käyttää ja kokeilla, kun ostan tällaista kalenteria täynnä turhia näytteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se just ja muutenkin kun tuntuu että samoja tuotteita tulee itse asiassa myös kauneusbokseista ja sitten niitä tuutataan myös kalentereihin vuoden lopuksi. Ei tee paljon mieli ostella kun on jo kaapit täynnä samoja purkkeja.

      Poista
  2. Näihin kalentereihin ehkä vähän turtuu kun moni vaikuttaa niin toistensa kaltaisilta. Tässäkin kivoja tuotteita, ehkä tuoksut parhaita mutta aika tasapaksu ja ennenkaikkea toistuva sisältö, samoja mitä muissa kalentereissa viime/tänä vuonna. Virven naamioissa varmaan päiväykset lähenee kun niitä jokapaikkaan laitetaan :)
    Mulle LF on vielä totaalinen yllätys, toista kalenteria ei ainakaan vielä ole, Kicks meikkikalenteri himottaa ja Glossybox olisi myös kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turtuupa hyvinkin ja ei oikein jaksa innostaa muutenkaan kun ihonhoitopainotus näyttää nyt olevan se juttu ja itse tykkään kyllä enemmän meikeistä. Harmi että tänä vuonna on näin surkea valikoima yleisesti kalentereissa :/

      Poista