maanantai 15. marraskuuta 2021

Syyskuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu/ sisältää affiliate linkkejä



Nyt olisi pitkä postaus tulossa. Nämä syyskuun roskat tosiaan lähti muuttokuorman mukana edellisestä asunnosta tänne uuteen, kun en millään ehtinyt niistä kirjoitella kaiken muutto härdellin keskellä. Aika paljon nimittäin tyhjentelin pulloja ja heittelin pois huonoja tuotteita ennen muuttoa, jotta saisin kaapista kaiken turhan pois. No eipä se nyt niin paljon sitten auttanut, kun kaikki kuitenkin lähti matkaan. No mutta, tässä tulisi syyskuun saalis.




A'pieu coconut milk sheet mask

Minusta nämä milk sarjan naamiot on tältä brändiltä ylitse muiden. Super ihana kermainen koostumus ja naamio pysyy hyvin paikoillaan sekä istuu myös kasvoille tosi hyvin. Tykkään näiden tuoksuista ja iho jää tosi täyteläiseksi naamion jälkeen. 
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis* ja Bearel*

Holika holika Good cera super ceramide cream*

Hypoallerginen herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettu voide, joka kosteuttaa tosi hyvin ja palauttaa ihon oman rasvatasapainon. Mielestäni tämän testarin perusteella kivan tuntuinen voide ja voisin testata ihan täysikokoisenkin purkin.

Madara deep moisture fluid*

Tuoksuton luonnonkosmetiikka kasvovoide sisältää piharatamo- ja vadelmauutteita. Testerin perusteella ihan jees, mutta koostumus oli makuuni vähän turhan paksua eikä imeytynyt ihan saman tien.




Medisoft käsien desinfiointisuihke*

Käsidesi aikana on tullut kokeiltua jos jonkin moista käsidesiä, mutta tämä osoittautui yllättävän kivaksi. Käsidesi on siis suihke muodossa ja tulee ulos hienojakoisena sumuna, joka myös kuivahtaa nopeasti käsiä yhteen hieroessa. Ei jätä limaista tahmaista tuntemusta käsiin. Parasta myös, että tällaisella suihkeella voi helposti putsata kaukosäätimet, puhelimet ja ovenkahvat pelkästään suihkimalla ja antaa suihkeen haihtua pois.
Jatkoon!

Clarins Instant eye make-up remover

Tällä olisi pitänyt lähteä vedenkestävä meikki, mutta eipäs lähtenytkään. Ei lähtenyt edes ei-vedenkestävä meikki, sillä aina oli lopulta pesun jälkeen mustat pandasilmät. 
Ei jatkoon.

Ziaja goat's milk serum*

Ziaja on budjettishoppailijalle ihan mahtava ja tutustumisen arvoinen brändi. Tämä kevyt geelimäinen seerumi sopii kosteuttamaan ihoa ja sopii myös meikinpohjustajaksi. Raikas mieto tuoksu ja kätevä pumppupullo. 
Jatkoon!

Grown alchemist detox night cream

Huh huh, tämä 100 euron voide ei meikäläistä tällä kertaa sytyttänyt. Ensinnäkin voiteessa oli todella voimakas ruusun tuoksu, joka ainakin minusta oli vähän too much. Lisäksi voide ei tahtonut millään imeytyä ihoon ja jäi vain pinnalle pyörimään. 
Ei jatkoon.

Estee Lauder Advanced night repair eye

Tykkään tästä Estaa Lauderin ikonisesta silmänympätysvoiteesta tosi paljon. Samettinen koostumus levittyy iholle ihanasti jättäen pehmeän tuntemuksen. Eikä ihme, koska silikonit komeilee incissä heti ensimmäisinä. Mutta voiteessa on myös paljon hyviä ja hoitavia aineita ja minulla tämä ei ole ärsyttänyt silmiä ja kuivuuskin pysynyt poissa.
Jatkoon!
Myynnissä Lyko*, Eleven*, Kicks*, Cocopanda*




Colose plant stem cell 24H repair cream*

Tämä kasvovoide on mielenkiintoinen tuttavuus, sillä se on valmistettu Edelwaiss kukan kantasoluista. Voide sopii anti-age voiteeksi  ja se kiihdyttää aineenvaihduntaa, syväkosteuttaa ja uudistaa ihoa. Tykkäsin nopeasti imeytyvästä koostumuksesta ja kivasta tuoksusta. Sopii yli 30-vuotiaille ensimmäiseksi anti-age voiteeksi.
Jatkoon!
Myynnissä Colose*

Bybi Eye plump overnight eye cream*

Bybin tuotteista tämä ei yltänyt suosikikseni. Voiteessa oli todella inhottava luonnonrasvoille ominainen tuoksu. Vaikka plussaa noin muuten tuoksuttomuudesta, vaikka tuotteessa olikin tuoksuttomuudelle ominainen tuoksu (en tiedä saitteko kiinni tästä). Voide ei imeydy suoraan ja helposti, joten sitä saa hetken aikaa työstää iholla. Tuotteen inci on kylläkin kaunista luettavaa ja sisältää paljon luonnollisia tehokkaita raaka-aineita. Olen kuitenkin käyttänyt parempiakin sy-voiteita, joten ei jatkoon.

Jane Iredale balance hydration spray*

Aivan ihana kosteuttava kasvosuihke, joka sopii myös meikinkiinnitykseen. Hienojakoinen spray leviää kasvoille tasaisesti. Tuotteella on ECOCERT merkintä. Balance suihke sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Suihkeessa on appelsiinin, greipin ja vihreän teen eteerisiä öljyä. Tässä onkin tosi ihana raikas tuoksu.
Jatkoon!

James Read Gradual tan H2O tan drops

Puhdasta vettä sisältävät itseruskettavat tipat kasvoille mitä voi käyttää suoraan sellaisenaan pipetistä tai sitten sekoittaa esim. päivävoiteen joukkoon. Mielestäni ihan hyvä tuote, vaikkakin tuoksu oli voimakas itseruskettaville tyypillinen tuoksu, eikä se ansaitse kyllä kehuja. Sävy oli sitä tummempi luonnollisesti mitä enemmän tuotetta käytti. Vähän oranssihtava, jos tippojen kanssa innostui liikaa, mutta pienellä määrällä sävy pysyi sopivana. Tätä sai kyllä olla käyttämässä aktiivisesti, koska väri kului pois todella nopeasti. Parempiakin itseruskettavia olen käyttänyt.
Ei jatkoon.




Mac lipglass sävy oyster girl

Kauniin helmiäinen huulikiilto vaaleanpunaisella hohteella. Koostumus oli kuitenkin huulilla rasva ja tahmainen. Jäi käyttämättä.
Ei jatkoon.

Patchology lip service gloss to balm treatment*

Kiva huulilla viileältä tuntuva ja makealta mintulta maistuva huulibalmi, joka antaa kauniin kiillon huulien pinnalle, mutta samalla hoitaa ja kosteuttaa. Tämä pysyy huulilla pitkään ja koostumus on tässäkin vähän raskaan oloinen mutta ei tahmea. Kuitenkin jos tykkää kevyistä huulikiilloista, ei tämä ole sun juttu. Talven kuivattamilla huulilla tämä on ihan loisto tuote!
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis*, Lyko*

Isadora high impact 10 sec volume mascara*

Tästä Isadoran ripsiväristä tuli yksi suosikkini, kun testasin joukon Isadoran mascaroita tässä postauksessa. Tämä toimii parhaiten pitkissä ripsissä, joihin haluaa tuoda volyymia. Tämä on todella kerrostettavissa ja jo yhdellä kerroksella saa tuuheat näyttävät ripset. Jos malttaa pari kertaa kerrostella, niin hämähäkkiripset on valmiit. Tämä oli mulla aamujen on the go -mascara, jos en ehtinyt sen suuremmin laitella.
Jatkoon!
Myynnissä Lyko*, Cocopanda*, Eleven*, Nordicfeel*, Kicks*

Essence nail polish corrector pen

Olin aluksi vähän epäileväinen tämän suhteen. Voiko tällä oikeasti saada kynsilakat korjattua. Mutta toimi kuin nakutettu. Eli jos lakatessa väriä meneekin vähän minne sattuu kynsien reunojen yli niin tällä kostealla kynänpäällä saa reunat siistittyä. Tuokuukin hyvältä kirsikalta ja mukana tulee muutama vaihtopää. Avauksen jälkeen tosin kuivahtaa kyllä jos jättää pitkäksi aikaa käyttämättä. Mutta ei ole kallis.
Jatkoon!




Make the make vitamin B brow / eye marker*

Näistä kynistä olen kirjoittanut ennenkin täällä. Siis aivan sika hyvät kynät ja kulutin loppuun kaksi kynää eli sävyt light brown ja dark brown. Koostumus on pehmeä ja levittyy hyvin, mutta nämä on vedenkestäviä eli sopii myös silmienrajaukseen. Sävyt on mielestäni ihan nappi ja etenkin tuo vaalea on omalle vaalealle iholle ja hiusvärille ihan just eikä melkein!
Jatkoon!
Myynnissä Skincity*

Benefit mini Hoola*

Hoolaa on hehkutettu ympäri ämpäri vuosia ja nyt vihdoin pääsin sitä itsekin testaamaan. Sävyn puolesta oli ihan jees, ehkä vähän punertavanruskea. Mutta pakkaus ei vaan toimi. Mulla meni aivan hermo, kun nuo reunat on niin korkeat ja itse tuote on siellä pohjalla. Kun oli kyseessä vielä tämä mini pakkaus niin ei puhettakaan että tuonne olisi sisään saanut oikein mitään sivellintä. Käyttämättä jäi siis. En tiedä onko asia yhtään sen paremmin sen isomman Hoolan kanssa, mutta näin tämä pakkaus ei kyllä toimi.
Ei jatkoon.




Lycon Sun faker

Yhä ja edelleen olen sitä mieltä, että tämä on universumin paras itseruskettava ja siksi ostan tätä aina uudelleen. Täydellinen vartalovoiteen muotoon pakattu IR tuoksuu tropiikilta eikä tätä tarvitse huuhdella iholta pois mikä helpottaa elämää kyllä kummasti. Ei tahri vaatteita, ei haise pahalta, antaa tosi kauniin intensiivisen mutta luonnollisen sävyn ja samalla vielä kosteuttaa ihoa. Vitsi mikä pakkaus! Lue aikaisempi postaus täältä.

The body shop Lemon hand & body lotion*

Kirjoittelin ihanasta The body shopin sitruunasarjasta keväällä täällä. Tykästyin tähän sarjaan kokonaisuudessaan, koska sitruunan tuoksu vaan on minusta niin ihana ja raikas. Tämä käsi/vartalovoide oli loistava. Se imeytyi mutkattomasti ja kosteutti tosi hyvin. 
Jatkoon!
Myynnissä The Body shop*

Ziaja Baltic home spa micro scrub mango*

Latasin aika paljon odotuksia tähän mangosarjan kuorintaan, mutta valitettavasti oli ihan valtava pettymys. Kuorivat rakeet hädin tuskin tuntuivat iholla ja tämä tuntuikin enemmän poispestävältä vartalovoiteelta. Ei toiminut ja jäi käyttämättä.
Ei jatkoon.




Dashing diva kynnet

Omat ultimaattiset lempparit ja ei ole kuukautta, kun en näitä käyttäisi. Käytän sekä Suomessa myytäviä DD:n geelikynsitarroja, että myös USA:sta tilaamiani magic press koristekynsiä. Geelikynsitarrat pysyy kynsissä helposti 10-13 päivää, Nuo koristekynnet pysyy noin 5-7 päivää. Molemmat suojaavat hyvin omaa kynttä ja ovat siksi loistava apu kynnen kasvatukseen.
Jatkoon!
Suomessa myynnissä Nobe*, Lyko* ja Oletkaunis*
Usassa DD:n sivut, tämän linkin kautta tilatessasi saat -5$ alen




Hairlust hair growth & repair shampoo*

Hiusten kasvua tukeva shampoo, jossa on todella miedosti hajustettu mansikan tuoksu, vegaani ja ecocertifioitu koostumus. Käytännössä kaikki palikat olisi ollut kasassa, mutta joku tässä ei vaan toiminut. Shampoo oli aika lirua eikä varsinkaan omiin kuiviin paksuihin hiuksiin uponnut yhtään. Tätä sai kaataa päähän puoli pulloa, ennen kuin vähän vaahtoa irtosi. Hiukset tuntui myös tosi kuivilta pesun jälkeen.
Ei jatkoon.

Erisan extra strong hiuskiinni

Oma vakkari hiuslakka. Tekee mitä lupaa, eli antaa hyvin pitoa mutta ei tee hiuksista koppuraisia. Ei haise pahalta ja koska tässä ei ole hajusteita, ei myöskään ärsytä nenää.
Jatkoon!

Lernberger stafsing dryclean kuivashampoo

Aivan hirveä kuivashampoo. Haju ihan järkky, hiukset aivan valkoisina jauheesta eikä tämä tunnu levittyvän hiuksiin mitenkään. Ei tullut käytettyä.
Ei jatkoon.

Yves Rocher the concentrated shampoo

Rakastan tätä Yves Rocherin nerokasta ideaa valmistaa tiivistettyjä shampoita ja suihkugeelejä. Tässä pienessä 100ml pullossa on käytännössä saman verran tavaraa kuin isossa 300ml pullossa. Todella riittoisa, jopa 30 pesukertaa ja aivan pieni määrä riittää vaahtoamaan koko pään. Tehokas ja pesevä, raikas tuoksu ja luontoa säästävä pakkaus. 
Jatkoon!
Myynnissä Yves Rocher*




Palmolive Cherry blossom

Ihana kermainen koostumus ja nami herkku kirsikkainen tuoksu. 
Jatkoon!

Palmolive my fresh splash

Tosi ällöttävä hyytelömäinen koostumus, joka lipsui sormien välistä lattialle. Pyh miksi tällaisia edes tehdään?
Ei jatkoon!

Ziaja bath jelly soap*

Samaa sarjaa kuin edeltävä suihkugeeli eli hyytelömäinen koostumus, joka ei toiminut kyllä alkuunkaan. Tuo hyytelö tosiaan märistä käsistä luiskahtelee vain lattialle. Monta kertaa mäsähti koko lasti varpaiden juurelle ja tuo pirulainen on niin tiivistä hyytelöä ettei se tahtonut mennä edes palasiksi ja viemäristä alas.
Ei jatkoon

Reza be obsessed leave in conditioner

Tosi hyvä hoitoainesuihke. Hyvä tuoksu, teki hiuksista sileät ja vei pörröisyyden mennessään. Miinus ettei saa Suomesta.
Jatkoon!




Novexpert milky cleanser*

Tästä en tykännyt. Lirun maitomainen koostumus, joka tuntui ihan siltä ettei tehnyt kasvoille yhtään mitään. Ei ollut kunnollista puhdistustehoa. Tätä olisi voinut käyttää myös niin, ettei tuotetta tarvi huuhdella pois kasvoilta eli vanulapulla pyyhkien, mutta itse sain punoittavan allergisen reaktion, joten en testannut toisten jättää tätä kasvoille.
Ei jatkoon.

Novexpert magnesium mist*

Tämä taas on yksi kasvosuihkeiden parhaimmistoa. Ehdottomasti ansaitsee tulla kokeilluksi ja todella annan tälle vahvan suosituksen. Ihana hienojakoinen suihke leviää kasvoille kuin usva. Magnesium helpottaa tulehtunutta ihoa ja punoitusta. Todella hyvä suihke päivittäiseen käyttöön herkälle, tulehtuneelle ja punoittavalle iholle. Sopii myös meikinkiinnitykseen.
Jatkoon!

Nuxe Bio micellar cleansing water*

Tämän tuotteen avulla ihastuin misellivesiin. Aivan ihanan tuoksuinen puhdistava misellivesi sopii vähän joka tilanteeseen. Sillä voi kevyesti sipaista kasvot yön jäljiltä, poistaa hiet kasvoilta treenin jälkeen tai putsata meikit päivän päätteeksi. Lähtee myös silmämeikki. Nuxe on luonnonkosmetiikkasarja ja varsin laadukas sellainen. 
Jatkoon!
Myynnissä Kicks*, Eleven*, Nordicfeel*, Bangerhead*

Favora rauhoittava kosteusvoide*

Apteekkikosmetiikkaa, joka sopii niin päivä kuin yökäyttöön. Tämä ei kuitenkaan imeytynyt millään, joten jäi käyttämättä.
Ei jatkoon.




Cassiere vitamin C serum shot*

Seerumiampullit viikon tarpeisiin. Todella ihastuttavat ja herkullinen sitruksinen tuoksu. Ampulleissa on aina se hyvä puoli, että ne on kuuriluontoisesti aina silloin tällöin ihan loistava buusteri ihonhoitoon, koska ampulleihin saadaan puristettua todella paljon tehoaineita yhteen kapseliin. Nämä kirkastavat ampullit oli miellyttävä ja helppo käyttää.
Jatkoon!

Signe Seepid vetika seep*

Virolaista luonnonkosmetiikkaa, jota saa verkosta tilattua ihan suomeenkin. Tämä suolasaippua oli oikeastaan todella miellyttävä, koska pala ei sulanut veden kanssa löllöksi saippuamössöksi astian pohjalle. Tosi hyvä käsien jokaipäiväisessä pesussa, koska ei kuivattanut. Myös tosi riittoisa.
Jatkoon!

We love the planet sunscreen*

Puikkomuodossa oleva aurinkosuoja, joka on vieläpä täysin vegaani. Tykkäsin tästä kierrätettävästä pahvisesta pakkauksesta, mutta itse tuote oli aivan roskiskamaa eikä tullutkaan mulla edes käytettyä. Puikkoa oli ensinnäkin todella vaikea hieroa ihoon ja kun sitä lopulta sinne sai, oli iho aivan valkoinen. 
Näin vaikeaksi tuotteeksi ei jatkoon.

Colose exfoliation AHA3 pads*

Hävettää ihan miten kauan tämä purkki on mulla ollut kaapissa käytössä. Näihin vanulappuihin on jo valmiiksi imeytetty happoja sisältävää kuorintaliuosta ja vanun toinen puoli on hieman nystyinen mikä vielä kuorii ihoa mekaanisesti. Nämä oli mun herkälle iholle vain ihan liikaa enkä siksi pystynyt kovin usein käyttämään. Kyllähän nämä ihoa kirkastaa, mutta mulla sai aikaan myös punoitusta ja kirvelyä, koska ihoni on herkkä. Suosittelenkin näitä rasvoittuvalle sekaiholle, joka kestää sekä mekaanista että happokuorintakäsittelyä.
Ei jatkoon omalla iholla.
Myynnissä Colose*




Mudmasky aftermask vitamin serum

Tykästyin tähän seerumiin ihan ikihyviksi. Vähän paksumpi koostumus oli tosi miellyttävä ja tämä oli myös erittäin kosteuttava. Tässä oli myös vaikuttavan hyvä inci ja paljon luonnon raaka-aineita. Tosi mahtava tuote!
Jatkoon!

Favora rauhoittava ja ravitseva hoitovoide*

Tämä tuhti ja täyteläinen hoitovoide oli ihanaa herkkua kuivalle iholle. Varsinkin näin talvella tämä on hoitava. Tykkäsin ja käytin ensisijaisesti yövoiteena. Tämä imeytyi edeltäjäänsä paremmin.

Lavera hydro effect serum*

Jos Lavera ei ole tuttu niin kannattaa aloittaa tutustuminen tähän luonnonkosmetiikka brändiin vaikkapa juuri tällä tuotteella. Aivan ihana hedelmäinen seerumi, jossa makea tuoksu ja todella kiva ohut ja helposti imeytyvä koostumus. Seerumissa on kosteuttavia raaka-aineita ja tämä on iholle oikeasti aivan herkkua. Tykästyin!
Jatkoon!
Myynnissä Eleven*, Houseoforganic*

Taika kosteuttava käsivoide*

Taika on suomalaista luonnokosmetiikkaa, joten hatunnosto jo ihan siitä. Taika on edullinen brändi, jota saa helposti ihan marketeista ja tämä on hintaan nähden todella laadukas sarja. Suosittelen tutustumaan. Käsivoide oli aika perus, ihan toimiva, ei mitään mullistavaa. Vähän "vihreä" tuoksu, mutta menettelee.
Jatkoon!


Paljon oli taas läpikäytävää. Oliko tuttuja tuotteita?
4 kommenttia on "Syyskuun kosmetiikkaroskat"
  1. Mulla on joskus ollut myös just toi clarins putsari testissä ja supisurkea. Ihme että ziajalta on löytynyt huono tuote! Mutta tota mangosarjaa en voisi itse käyttää koska en tykkää mangoista hedelminäkään, ja tämä "home spa" sarja mielestäni oli vähän turhan glamourinen tommosen arkikosmetiikan sekaan. Näyttää toistuneen tuon jelly saippuan kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä usein Ziajalta mitään huonoa tullut vastaan. Joskus taisi olla joku naamarasva mikä ei millään imeytynyt ja hiusnaamio mikä ei tehnyt yhtään mitään mutta yleisesti kyllä ei ole paljon tarvinnut pettyä.

      Poista
  2. Mulle tuo Clarinsin silmämeikinpoistoaine on täydellinen! Mä poistan silmämeikit aina ensiksi kasvopesun yhteydessä niin ei jää niin paljon poistettavaa. Mutta olen kokenut että tuota riittää pieni määrä että pullo kestää kuukausia. Lisäksi tuossa ei ole silmiä ärsyttäviä ainesosia eikä se ole öljyistä. Ihan luottotuote <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana että sulla toimii. Tässä just näkee ettei kosmetiikassa aina ole mustavalkoisia vastauksia, koska joku tuote saattaa täydellisesti toimia toiselle ja toisella ei.

      Poista