maanantai 13. joulukuuta 2021

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 13

 * tuotteet saatu

Bannerin on luonut https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/ @hannamariaw


Ihanaa joulukuun kolmattatoista!

Tänään kauneusbloggaajien joulukalenterin luukku 13 avautuu blogissani jo kolmatta vuotta. On aivan super ihana olla osana näin huikeaa yhteisöä ja tarjota teille joulukuun ajan jännittävää luettavaa. Kannattaakin käydä katsomassa jo kaikki aikaisemat luukut ja seurailla vielä jouluun asti tulevia luukkuja. Löydät tänä vuonna kaikki luukut kätevästi kalenterin linkkipuusta.




Luukun 13 teemana on Paesen uutuusmeikit. Paese on puolalainen ammattikosmetiikkasarja ja olen itse rakastunut sarjaan jo pari vuotta sitten. Paesen meikkejä mulla on edelleen joka päiväisessä käytössä. Eniten olen tykännyt laadukkaista luomiväreistä, meikkivoiteista ja puutereista. Paese yhdistelee meikessä laatua ja ihoa hoitavia raaka-aineita. Ihaninta Paesen meikeissä on se, että ne toimivat poikkeuksetta suomalaisella iholla todella hyvin. Merkin kantavana teemana on luonnollinen kauneus eli ihon virheitä ei pyritä peittämään vaan esille nostetaan jokaisen persoonallinen kauneus. 

Jos haluat käydä lukemassa aikaisemmat postaukset Paese meikeistä niin löydät ne täältä ja täältä.

Vinkkaan jo tässä vaiheessa, että myöhemmin tänään Instan puolelle avaan tililleni Paese arvonnan. Kannattaa käydä osallistumassa. 

Lisäksi jaan teille alekoodin GLITTER20, jolla pääsette shoppailemaan Skonbeauty verkkokaupasta Paese meikkejä -20% alennuksella vuoden loppuun. Skonbeautylla näytti nyt olevan moni tuote jo hyvässä alennuksessa ja koodilla saatte vielä tuon -20% lisäalennuksen, joten kannattaa todellakin hyödyntää. Paese meikkejä löytyy myös suurimmista Prismoista ja Keskisen kyläkaupasta.




Paese run for cover 12h longwear foundation SPF 10

Pitkäkestoinen mutta kevyt meikkivoide sopii nuorelle ja ikääntyvällekin iholle, sillä se ei kerry juonteisiin. Mattapinnan antava meikkivoide peittää iholta kevyesti virheet, mutta antaa silti oman ihon näkyä. Tämä ei siis ole peittävyydeltään kuin keskipeittävää tasoa, mutta se sopii hyvin ajan trendiin, jossa haetaan kuulasta heleää meikkipohjaa. Meikkivoide sisältää myös aurinkosuojan SPF 10 suojaten näin ihoa UVA ja UVB säteiltä.

Paese Puff cloud under eye powder

Tässä on vuoden 2020 parhaan meikkituotteen palkinnon voittanut tuote! Puuteri sopii kaikille ihotyypeille ja sen satiinisen pehmeä koostumus on helppo levittää. Tällä kiinnität silmänympärysalueen peitevoiteet, luomivärinpohjustajan ja vaikka koko kasvomeikin. Mattaisen pitkäkestoisen lopputuloksen antava puuteri sisältää myös valoa heijastavia pigmenttejä. Todella loistava tuote ja yksi oma suosikkini.





Paese Hi rice sävyllinen irtopuuteri

Paesen kultti riisipuuteri on saanut värillisen pikkusisaren. Oma puuterini on sävyssä light beige, joka on vaalealle suomalaisiholle juuri täydellinen sävy. Puuteri imee itseensä ylimääräisen talin, mutta ei silti kuivata ihoa. Meikki pysyy mattaisena koko päivän ja luonnolliset mineraalipigmentit tasoittavat ihon sävyä. Todellinen helmi ja juuri tähän riisipuuteriin aikoinaan Paesen meikeissä tykästyinkin. Kiva, että siitä löytyy nyt myös värillinen versio.




Paese Liloos mascara

Tuuheuttava ripsiväri, jonka harja on perinteinen tiimalasin mallinen. Tässä ripsivärissä on jämäkkä koostumus ja massa tarraa hyvin myös lyhyisiin ripsiin. Sain tällä jo yhdellä levityskerralla mukavasti volyymia ja kerrostamalla vielä enemmän. Erittäin hyvä ja haastaa oman suosikkini Paesen Blacker than black mascaran.




Paese Cheeky mascara

Tämä ripsiväri erottelee, kohottaa ja pidentää ripsiä. Tässä massa oli edeltävää huomattavasti nestemäisempää ja "märempää". Lisäksi harja on hiukan käyrän mallinen. Omalla kohdalla tämä ei toiminut, sillä harjaan tuli massaa aivan liikaa (näkyy myös kuvassa) ja se sotki sekä tuubin suun että ripset heti ensimmäisellä kerralla. 





Paese Mattlicious luomiväripaletti

Paesen luomivärit ovat aina olleet aivan huippu laatuisia, super pigmenttisiä ja sävymaailmaltaan monikäyttöisiä. Tämä paletti sisältää vain ja ainoastaan mattaisia luomivärejä, mikä onkin hyvä käytännöllinen arkipaletti. Pannut on reilun kokoisia ja minusta tämä onkin hyvä paletti ihan jokaisen naisen meikkikaappiin. Tästä löytyy kauniita murrettuja ruskean ja harmaan sekä beigen sävyjä, joilla saa meikin kuin meikin tehtyä. Näitä on helppo työstää ja jos glitteriä kaipaa silmiin, niin niitä voi käyttää muista paleteista. Jopa paletin kaikkein vaaleimmista väreistä lähti niin paljon pigmenttiä, että ne erottuivat edukseen luomelta (katso alla oleva kuva). Alla näette muutaman meikin paletilla tehtynä.






Nanorevit lip care primer

Kuivuuko huulet ja huulimeikki näyttää rumalta? Ei hätää, tässä on innovatiivinen kosteuttava huuliprimer, joka toimii huulirasvan tavoin huulia kosteuttaen ja pehmittäen huulia. Tässä on todella ihana marjainen tuoksu ja kosteuttava vaikutus ihan välittömästi. Sävyltään tämä on väritön ja sopii huulille sellaisenaan tai värillisten huulipunien alle.




Nanorevit Satin lipstick sävy Soft peach 

Helmiäishohtoinen kosteuttava huulipuna, jonka satiininen lopputulos luo illuusion täyteläisimmistä huulista.

Nanorevit high gloss liquid lipstick sävy coral reef

Tämä tuote yhdistelee huulikiillon helppouden ja huulipunan peittävyyden. Erittäin peittävän lopputuloksen antava kiilto, jossa mukana ihana tuoksu kosteuttava lopputulos.

Mattologie huulipuna sävy 103

Pitkäkestoinen mattapuna, joka ei kuivata huulia. Koostumus sisältää riisivahaa, joka estää huulia kuivumasta. Samoin A-, C- ja E-vitamiinit ravitsevat ja uudistavat huulia. Tässä on intensiivinen ja peittävä väri. Ja pakkaus on tyylikäs magneeteilla kiinnittyvä.





vasen: Nanorevit Satin lipstick sävy Soft peach 

keskellä: Nanorevit high gloss liquid lipstick sävy coral reef

oikealla: Mattologie huulipuna sävy 103


Mua kiinnostaisi myös tietää onko teille Paesen meikit tuttuja ja jos on, niin mikä on suosikkisi?
2 kommenttia on "Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 13"
  1. Ihanat Paeset, tosi nätit kuvat :) tuo luomiväripaletti kiva, samaten Liloos mascara joka toimii mulla tosi hyvin. Tekee pitkät ja näyttävät ripset eikä varise :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Paletti ja samoin tuo Liloos mascara on munkin mieleen!

      Poista