lauantai 4. joulukuuta 2021

Marraskuun kosmetiikkasuosikit

 * tuote saatu / sisältää affiliatelinkkejä




Onpas kiva palata taas tuttuihin kuukauden suosikit postauksiin, jotka nekin on olleet nyt hetken tauolla. Tässä postauksessa onkin mukana muutama tosi kiva uusi tuote, jonka sain testiin tässä syksyllä. Pakko muuten jo tässä vaiheessa hehkuttaa, että vähään aikaan en ole ollut mistään paletista näin innoissani kuin uudesta hankinnastani eli Jeffree Starin Creamted paletista. Kerron tuonnempana tästä vielä lisää, mutta ah se on pelkkää rakkautta!




Owow Flayaway control*

Uusi ihastukseni kosmetiikkarintamalla on tämä Owow kätevä viimeistelytuote vauvahiuksille ja kulmakarvoille. Väritön koostumus sisältää mm. hoitavaa jojobaöljyä, biotiinia ja E-vitamiinia. Mascaraharjalta näyttävällä harjaksella saa sudittua pörhöttävät vauvahiukset siististi sivuille tai nostettua kulmien ilmettä. Tuote on todella tehokas ja tekee hiusten pinnalle vähän hiuslakkamaisen pinnan. Olen tätä itse tykännyt käyttää, koska minulla kasvaa paljon niitä lyhyitä pörröttävä hiuksia jotka tekee kampauksesta epäsiistin. Harjalla kannattaa kuitenkin sutaista vain kevyesti, koska muuten hiukset tulee koppuraisiksi ja tarvitsee pestä päivittäin. Jos tuotetta sipaisee kevyesti, se riitää silti haituvien kurittamiseen mutta ei klimppaa hiuksia.

Myynnissä Nobe* ja Lyko*




Keep it hydrated & clean hand cream*

Talvi on käsivoiteiden kulutusjuhlaa ja ainakin meikäläisellä niitä kuluu ja paljon! Suosin itse todella kosteuttavia mutta nopeasti imeytyviä voiteita, sillä joudun lisäämään niitä useita kertoja päivän aikana eikä minulla ole aikaa jäänä odottelemaan voiteen kuivumista. Ihastuin jo aikaisemmin Keel it Clean tuoksuviin käsideseihin ja nyt löysin brändiltä uuden loistavan tuotteen. Nimittäin kosteuttavan aloe veralta tuoksuvan käsivoiteen, jolla on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Voide on todella hyvän tuoksuinen, erittäin kosteuttava ja kevyen koostumuksen ansiosta imeytyy heti. Iso pakkaus on myös riittoisa ja tämä on edullinen tuote.

Myynnissä Nobe*




Briogeo Farewell frizz conditioning spray*

Briogeo on ehkä yksi parhaimmista hiustuotemerkeistä ja olen ylistänyt brändiä blogissani koko blogihistorian ajan. Taitaa olla tämäkin tuote aikaisemminkin noussut listalle, mutta nostan nyt uudelleen. Tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke siloittaa ja kosteuttaa. Se sisältää myös lämpösuojan, joten föönaus ja muotoilurautojen käyttö onnistuu myös samalla tuotteella. Lisäksi tässä on aivan järkyttävän hyvä tuoksu. Sisältää ruusunmarjauutetta, argan- ja kookosöljyä sekä E-vitamiinia. Omat kuivat pörröhiukset on tästä tykänneet ja siloittuvat merkittävästi. Tykkään suihkia tätä hiuksiin myös, jos niissä on takkuja ja vaativaa selvittelyä. Autaa heti eikä hiukset katkeile niin helposti.

Myynnissä Kicks*, Nobe*, Oletkaunis*, Lyko* ja Cocopanda*




Blinc Eyebrow mousse*

Jos etsit täydellistä kulmageeliä, jossa on myös ihan täydellinen harmaanruskea sävy, niin tässä! Vedenkestävä tahraantumaton koostumus (testattu on ja toimii) plus oikeasti pitää kulmat paikoillaan koko päivän kovassakin menossa (testattu tämäkin salilla). Harjalla saa hyvin täytettyä myös tyhjät kolot.

Myynnissä Lyko*





Jeffree Star Cremated

En juurikaan enää luomivärejä osta, mutta tämän paletin kohdalla tein poikkeuksen. Ensinnäkin minulta ei juuri harmaan sävyjä ennestään löydy. Innostuin kuitenkin tästä paletista alunperin, koska tämä sopii minusta sekä arkimeikkiin että juhlameikkiin. Paletilla saa kevyitä harmahtavia meikkejä tai sitten kunnon smokey eye revittelyä. Laatu ja pigmentti tietysti taattua laatua Jeffree Staria ja jotenkin tämä vaan iskee. Paletin sävymaailma on aika viileän kylmä, mutta löytyy sieltä muutamia lämpimiäkin sävyjä. 

Ajattelin aina ettei harmaat ja tummat sävyt pue minua. Mitä vielä, oston jälkeen en ole muihin paletteihin koskenutkaan. Tämä on ihana ja alla näette myös yhden meikin, joka tehty tämän paletin sävyillä. JS paleteissa tykkään, että on niin helposti työstettävissä ja häivyteltävissä. Ja pigmenttiä todella lyötyy. Tässä paletissa on aivan mykistävän upeat shimmerit ja metallinhohteet. Suosittelen ihan oikeasti! 

Myynnissä Oletkaunis* ja Beautybay* (nyt -25% alessa)






6 kommenttia on "Marraskuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Cremated on kyllä upea, muttei ehkä ihan mun tyylinen paletti :) Sun silmien väri on kyllä sellanen, että just tollaset viileet sävyt sopii niihin ihan täydellisesti<3 Tällä kertaa kaikki tuotteet oli mulle vieraita, mutta oli tosi kiva lukea näistä!

    VastaaPoista
  2. Tuo Cremated on kyllä upea ja siinä on kerrassaan upeita ne tummat metallinhohtosävyt! Muut tuotteet oli vieraita mutta kyllä, käsivoiteita kuluu talvella...

    VastaaPoista
  3. Tuo Cremated on tosi hienon näköinen ja tykkään kyllä sikana mustavalkoisista metallinhohtoisista sävyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on loistava! Iskee minuun enemmän kuin ne Jeffree pinkit paletit :D

      Poista