torstai 27. lokakuuta 2022

Syys-lokakuun kosmetiikkaroskat

 * sisältää mainoslinkkejä/tuote saatu



Pitkästä aikaa päästään taas sukeltamaan loppuneiden ja käytettyjen kosmetiikkatuotteiden maailmaan. Tuttuun tapaan lyhyet arvostelut ja kokemukset kustakin tuotteesta. Espanjassa kosmetiikan käyttötottumukseni ovat muuttuneet tosi paljon siitä mitä ne oli Suomessa ja täällä tuleekin käytettyä tosi paljon vähemmän ylipäänsä mitään. Ilmasto on tehnyt hyvää iholle eikä se kuivu täällä kuten Suomen talvissa. Kuumuuden takia ei iholla tule käytettyä poskipunan lisäksi juurikaan muuta meikkiä silmien korostamisen lisäksi. Hiuksiin täällä tulee kylläkin panostettua paljon enemmän, sillä aurinko kuivattaa ja vaalentaa hiusta, jolloin hiuksen kosteutus ja öljyäminen onkin tosi tärkeää.

Niinpä tässä setissä näemmekin enimmäkseen hius- ja ihonhoitotuotteita. Käy taas jättämässä kommenttia, jos joku tuotteista oli sinulle tuttu ja mitä mieltä olet itse siitä.




Ziaja cocoa butter hair mask

Ziaja on yksi suosikki brändeistäni, koska sen hinta-laatusuhde on varsin mainio. Ziaja on ehdottomasti budjettishoppailian valinta ja olen paljon brändin tuotteita tilaillut mm. Notinolta. Suosittelen lukemaan blogistani muitakin Ziaja postauksia, yksi suosikkini löytyy täältä. Tämä kaakaon ja kookoksen sekoitukselta tuoksuva ihana hiusnaamio oli löytö. Iso purkki kesti pitkään, maksoi vain pari euroa, tuoksui ihastuttavalta ja teki hiuksista silkkisen sileät sekä kosteutetut. Tykkäsin!




Four Reasons Moisture oil*

Four Reasonsin tuotteet on yleensä tosi hyviä, mutta tämän hiusöljyn kohdalla petyin kyllä pahasti. Öljy oli todella vesimäistä liurua ja se oli vaikea saada hiusten latvoihin puristeltua, kun tuote ei mainannut pysyä edes kämmenellä. Lisäksi minusta tämä ei tehnyt hiuksille mitään muuta merkittävää muutosta kuin ainoastaan lisäsi niiden rasvaisuutta. Jäi käyttämättä, ei jatkoon.




Gosh Woody eye liner*

Voi ihastus, miten voikaan smaragdin vihreä rajauskynä näyttää hyvältä sinisissä silmissä! Tämä sävy on uusi rakkauteni ❤ Tämän kynän kanssa kamppailin kuitenkin pysyvyys ongelmista. Rajaukset pysyi silmissä puoli päivää enintään ja jossain vaiheessa työpäivää peiliin vilkaistessa huomasinkin silmien nielaisseen koko rajaukset. Tämä ei ole vedenkestävä, joten rajaus suli silmän alaluomelta pois tai varisi alle. Vedenkestävänä varmasti olisi toiminut siis paremmin. Sävyltään todella kaunis, mutta pysyvyys oli pettymys.




Huxley Secret of Sahara oil mist*

Huxleysta ei ole kyllä ikinä ollut pahaa sanottavaa. Brändin tuotteet ovat luksuksellisia ja niiden tuoksumaailmakin on jotenkin ylellinen. Rakastan Huxleyta ja tämä kaksifaasinen öljymäinen kasvosuihke lunasti paikkansa meikkihyllyltä. Suihke on todella hienojakoista ja kosteuttavaa. Tuoksu jää hetkeksi miedosti leijumaan iholle, mutta se ei ole mitenkään häiritsevä tai voimakas. Öljy sekoittuu hyvin nesteeseen pulloa ravistaessa eikä iho jää tämän suihkuttelun jälkeen ollenkaan öljyisen rasvaiseksi. Oman pakkaukseni suihke oli todennäköisesti jotenkin vioittunut tai rikki, koska suihke roiski välillä isompia pisaroita ulos, mutta toivon että tämä oli vain pullosta maanantaikappale. Jatkoon!
Saatavilla Bearel*, Kicks* ja Nobe*




Maybeauty Hair serum*

Maybeautyn hiusöljy on ollut luottopakkini jo monta vuotta ihan jatkuvalla käytöllä. Voin lämpimästi suositella! Hiusöljy on sopivan "tönkköä" joten levittyy kivasti hiusten latvoihin tehden hiuksista pehmetä ja kauniin kiiltävät. Tämä on ollut mulla ihan päivittäisessä käytössä ja pullo kesti ikuisuuden (siitä on jo tekstitkin kuluneet). Ei lähmää hiuksia ja yksi pumppupainallus riitti todella hyvin. Omille kuiville kiharoille tämä oli kuin siunaus! Jatkoon!
Tilaa täältä




Serenity legend 417 Anti-oxidant hand moisturizer

Tämä itselle täysin vieras ja uusi brändi yllätti positiivisesti. Käsivoide oli koostumukseltaan täydellisen paksua, nopeasti imeytyvää samettisen pehmeää. Se pehmeys olikin tässä se juttu, tuntui kuin olisi vaahtomoussea hieronut käsiinsä. Tuoksu oli myös miellyttävä ja rikkaasta koostumuksesta huolimatta tämä tosiaan imeytyi nopeasti. Erinomainen tuote! Ainoa miinus vaikeasta saatavuudesta Suomeen.




Maybeauty Deep cleansing pore mask*

Kasvoja syväpuhdistava savipohjainen naamio. Tuote oli ennen yksittäispakkauksissa, joten liputan ehdottomasti tämän tuubivaihtoehdon puolesta. Hyvä perus tuote, tosin kuivahtaessaan ihoon on hiukan vaikea poistaa. Savinaamiota käyttäessä olen huomannut, että ihon epäpuhtaudet nousevat tämän jälkeen hyvin pintaan ja ne on sieltä helppo "nyppiä" halutessaan pois. Iho tuntuu käytön jälkeen puhtaalta ja pehmeältä.




Batiste dry shampoo cherry

Batisten kuivashampoot taitaa olla kuivashampoiden aatelisia. Tämä kirsikan tuoksu oli oikein miellyttävä ja tykkäsin. Voiko Batistesta olla tykkäämättä?




Wet'n wild ultimate brow pomade*

Tämä tuote jäi minulta käyttämättä. Pomade oli niin tönkköä ettei se tahtonut irrota kirveellääkään vaan tuli sudilla ulos paakkuisena ja jättikin kokkareita myös kulmakarvoihin. Väri oli myös jotenkin ruman likainen ja aivan liian tumma omaan makuun. Pakkaus epäkäytännöllinen, kun se piti aina ensin hajottaa kolmeen osaan, jotta sai sudin ja värin esiin. Lisäksi minulla on kyseistä brändiä vastaan nykyään hyvin negatiivinen suhde, sillä Wet'n wild toimii Kiinan markkinoilla, mikä tarkoittaa tuotteiden eläintestaamista ja se ei sovi arvoilleni.




Zoeva infinite potential mascara*

Tästä ripsiväristä tuli heittämällä yksi suosikkini. Tässä on paksu harja ja erittäin hienosti volyymia antavat ominaisuudet. Ripsistä tuli näyttävän tuuheat ja myös hiukan pidemmät. Vaikka harja oli paksu, koin ettei se ollut liian iso kuten ne yleensä tuppaa olemaan, joten isoa sotkuakaan ei aiheutunut tällä levittäessä. Kevyt tahnamainen koostumus tarttuu ripsiin helposti ja lopputulos oli upea.
Myynnissä Beautybay*

Eyeko skinny brush mascara*

Tässä mascarassa oli oudoin ikinä näkemäni harja. Se oli todella ohut ja pitkä, spiraalimainen. Aluksi massa oli liian juoksevaa, mutta muutamien käyttökertojen jälkeen se muuttui hallittavaksi eikä tuubista tullut kerralla ulos enää liikaa tavaraa. Vaikka aluksi olin hämmentynyt harjasta, niin lopulta se toimi ihan hyvin. Tuuheutta tällä ei saa, mutta erittäin intensiivisen värin kyllä ja reilusti pituutta. Käytinkin tätä yhdessä toisen ripsivärin kanssa ja kokonaisuus toimi.
Myynnissä Lookfantastic*





Shea moisture intensive hydration conditioner

Etsin vartavasten kuiville kiharoille hiuksilleni erittäin kosteuttavaa hoitoainetta ja tämä kyllä osui niin nappiin että! Mahtava sokerisen trooppinen tuoksu ja todellakin kosteuttava vaikutus. Hiukset tykkäsi ja pumppupullo toimi moitteetta. Ostan varmasti uudestaankin!
Myynnissä Lookfantastic*

Maria Nila True soft shampoo*

Maria Nila on kyllä aina ollut pettämätön, mutta tällä kertaa testiin osunut shampoo oli todella mitäänsanomaton. Koostumus oli oudon vetinen ja tuote ei kunnolla vaahdonnutkaan. Shampoota tarvi lotrata oikein kunnolla, että sai hiukset puhtaiksi. En tiedä miksi tämä ei toiminut, mutta ei ollut minun hiuksille sopiva tällä kertaa.




Yves Rocher The monoi concentrated suihkugeeli

Nämä Yves Rocherin ihastuttavat minisuihkugeelit on aivan super ja säästää luontoa. Tässä on nimittäin pakattu 100ml pulloon 400ml suihkugeeliä. Miten se on mahdollista? No siten, ettei tuotteessa ole juurikaan käytetty vettä, jolloin tavara on saatu tiiviimpään pulloon. Tätä tuotetta tarvii aivan pikkiriikkisen pisaran ja se jo vaahtoaa mukavasti. Pullo kestää siis pienestä koosta huolimatta pitkään. Monoi ei tuoksuna iskenyt, se oli vähän ällömakea esanssinen, mutta moni muu sarjan tuoksuista on kyllä todella ihana.
Myynnissä täällä*




BBBLondon Ultra slim brow definer

Sitten pääsen taas esittelemään tämän lempi kulmatuotteeni! Jos yhdellä kulmakynällä pitäisi loppuelämä pärjätä, niin se olisi ehdottomasti tämä. Täydellinen pehmeästi liukuva ohuen ohut kierrettävä kynä. Sävyt ovat luonnolliset ja kauniit. Tykkään nimenomaan kynän ohuudesta, jolla saa pikkutarkkaa jälkeä ja piirrettyä jopa ihan yksittäisiä kulmakarva vetoja. Suosittelen testaamaan, jos et ole ikinä ennen testannut.
Myynnissä Lookfantastic*




Nuxe 48h moisture serum

Tämä kosteuttava seerumi oli mielenkiintoinen. Tämä oli koostumukseltaan kevyt, mutta tuntui silti hyvinkin kosteuttavalta. Se imeytyi nopeasti ja riitti minulla täällä Espanjassa koko kesän kasvovoiteen asemasta käytettäväksi. Haju tässä oli vain ainoa miinus. Se muistutti sellaista luonnonkosmetiikkatuotteille luonnollista outoa vähän tunkkaista hajua. Muutoin kiva tuote kyllä.




By Terry Compact expert sävy Sun Desire

Tämä on ensimmäinen poskipuna ikinä, jonka olen käyttänyt ihan täysin loppuun. Pakkaus oli söpö ja pieni, ja sen sisällä oli kahta eri sävyä. Näitä sävyjä miksasinkin keskenään. Punassa oli hieman kuuloglitteriä, mutta ei liikaa ja väritys muistutti tiilen ja korallin välimaastoa. Päivettyneellä iholla tämä näytti vallan kauniilta.





Browfood Makeup eraser pen

Tämä minikynä oli joulukalenterista ihan uudenlainen tuttavuus. Kynä oli kuin eyeliner, mutta sen tarkoitus ei ollutkaan piirtää rajauksia vaan poistaa terävällä kostutetulla kärjellä meikkisotkuja silmien ympäriltä. Aluksi tämä toimikin hyvin, mutta käytössä pää suttaantui mustalla ripsivärillä/linerilla ja alkoi tuhria ihoa, joten piti siksi lopulta heittää pois vaikka pää olikin edelleen kostea. Nykyään hoidan putsaukset ihan topsipuikolla ja misellivedellä, joten ehkä vähän turha tuote siksi.


4 kommenttia on "Syys-lokakuun kosmetiikkaroskat"
  1. Loppuneista oli mukava lukea :) Joitakin tuttuja kuten Batiste Cherry ihan lemppari, noita MayBeautyn tuotteita olisi kiva kokeilla, hiusseerumi varmasti toimisi minunkin villissä tukassa ja naamio olisi hyvä epäpuhtaalle iholleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybeauty on varmasti tuttu somesta, sitä on ollut esillä jos kenelläkin vaikuttajalla. Mutta aidosti kyllä suosittelen tarttumaan seuraavaan kamppikseen ja kokeilemaan heidän tuotteita. Ne on valtavan hyviä :)

      Poista
  2. Kiva nähdä loppuneita pitkästä aikaa :) Nyt kun elelet espanjassa voidaan varmaan nähdä myös ihan tunemattomiakin tuotteita. Ja olihan tässä pari tuttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuleekin joskus loppuneissa jotain espanjalaisia tuotteita tai siis täältä ostettuja tuotteita. Tosin täällä kulutuskäyttäytyminen on muuttunut hyvin minimalistiseksi, koska kuumuuden takia ei voi oikein käyttää runsaasti tuotteita toisin kuin Suomessa :D

      Poista