torstai 25. lokakuuta 2018

Kaiken alku + Look fantastic 4th birthday

No niin, kaikella on aina alku ja loppu. Tämä postaus olkoot nyt tämän blogin alku. Hieman mietin olisiko minun pitänyt tähän jotain esittelyä laittaa ihan ensimmäiseksi, mutta päätin että en aloita tällä kertaa itseni esittelystä vaan menen suoraan asiaan.

Olen bloggaillut aiemminkin, joitain vuosia sitten hyvinkin säännöllisesti. Sitten touhu loppui. En tiedä oikein itsekään miksi. Ehkä siksi, että koin olevani liian kiireinen tai ei vain yksinkertaisesti ollut ideoita uusille kirjoituksille. Tässä kuukausi sitten hurahdin kuitenkin kosmetiikan maailmaan ja olenkin viettänyt hyvin tiiviisti viimeiset viikot lueskellen kauneusblogeja ja katsellen netistä meikki tutoriaaleja. Mulla käy hyvin usein niin, että jos todella innostun jostain niin homma lähtee ihan lapasesta. Niin mulla valitettavasti kävi tälläkin kertaa ja siitä lähti myös idea blogin perustamiseen.

Minulle oli käsite kauneusboxi aivan täysi mysteeri vielä kuukausi sitten, kunnes eräänä iltana se sattumalta tuli vastaan eräässä blogissa. Mä rakastan yllätyksiä eniten ikinä maailmassa, joten hei, mikä sen parempaa kuin kuukausittainen kauneus yllätysboxi. Wiii! Ja tästähän se mopo alkoi pahasti luisua käsistä. Päädyin nimittäin tilaamaan Briteistä Look Fantasticiltä 3 kuukauden kauneusboxin testattavaksi. Myhäilin onnellisena tästä kuukausittaisesta uudesta ihanuudesta, jonka tulisin pian saamaan käsiini. Homma ei kuitenkaan jäänyt tähän. Mitä enemmän aiheesta luin, sitä enemmän tuli myös vaihtoehtoja vastaan. Jenkkiläinen Boxycharm oli boxi, jota monet tilaajat Suomessa ja ulkomailla kehuivat vuolaasti maasta taivaaseen. Joten ei kuin tilausta naputtelemaan. Löysin myös suomalaisen Betteboxin, ja kun kerran löysin tilauksen tekoon myös tarjouskoodin niin pitihän sieltäkin yksi kuukausi laittaa tilaukseen. Ja jotta homma ei loppuisi tähän niin en voinut vastustaa kiusausta mennä tilaamaan jenkeistä vielä itselle räätälöityä Ipsy pussukkaa.... Ja myönnettäköön, että kaikessa tässä tohinassa tilasin vielä Look fantasticin tämän vuoden joulukalenterinkin. No joo, menikö överiksi?

Nyt mulle tulee siis yhteensä neljä eri kauneusboxia ja joulukuussa vielä tuon joulukalenterin antimet. Joten ajattelin, että voisin siis aloittaa aiheen ympärillä bloggaamisen ja kertoa boxien sisällöistä ja sen ohella vähän kaikkea muutakin mitä mieleeni nyt juolahtaa. Marraskuussa olen lähdössä parin viikon lomalle Meksikoon, joten eiköhän sieltä saada postausta varten materiaalia yllin kyllin. Mutta, jotta tämä ei nyt menisi ihan päättömäksi löpinäksi niin haluan esitellä ihan ensimmäinsen kauneusboxini!

Tadaaaaa, Look fantasticin syyskuun synttäriboxi tulee tässä.


Boxin sisältö kokonaisuudessaan näkyy yllä olevassa kuvassa. Tämä oli siis ensimmäinen boxini ikinä, joten minulla ei ollut valmiina mitään odotuksia (ellei lasketa kuvia mitä olin nähnyt muiden blogeissa). Ensinnäkin yllätyin boxin kauniista ulkoasusta. Synttäriboxin sisällä oli jotain jännää kimaltelevaa muoviserpentiiniä. Tai en tiedä mitä se oli, mutta teki heti ulkoasusta todella juhlavan. Ja käydään sitten heti purnukoiden kimppuun.
Ensimmäisenä tartuin tähän pieneen pulloon. Kyseessä oli Aromatherapyn kylpyöljy. Katselin ensin pulloa vähän hölmistyneenä, koska mulla ei ollut mitään hajua mitä tällä pitäisi tehdä. Lukaisin boxin mukana tulleesta tuotevihkosesta, että tätä voi käyttää rentoutumiseen tai tiputella tippoja vaikka kylpyveteen. No joo, korkin alta paljastui aika tuju eukalyptuksen tuoksu. Ei siis huonolla tavalla, koska erittäin raikashan se oli. Mutta en nyt tiedä onko tälle niin käyttöä kuitenkaan. Yhden kerran valelin tuolla itseni ennen saunaan menoa ja sain sitten saunassa tuoksutella saunatuoksua omalta vartalolta :D
Arvio tuotteelle: 3/5
Toinen purnukka mikä käteeni osui oli Eve Lomin kasvoputsari, jonka mukana tuli myös musliiniliina. Liinaa käytetään putsauksen yhteydessä, kun aine ja meikkijämät pyyhitään kasvoilta. Tämähän on oikea kulttituote ja vieläpä hintava sellainen, joten otin tämän jo samana iltana testaukseen huikealla innolla. Ja tuote osoittautui aivan loistavaksi. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen iho tuntui niin pehmeältä ja meikkijämiä ei jäänyt minnekään. Tämä onkin ollut mulla käytössä nyt joka ilta.
Arvio tuotteesta: 5/5
Sitten Philip Kingsleyn pre-shampoo hiuksille. Enpä ollut tämmöisestäkään ikinä kuullut, mutta tämä siis laitetaan märkiin hiuksiin ennen varsinaista pesua ja annetaan vaikuttaa joitakin minuutteja. Tuote lupaa tehdä hiuksista pehmeät ja elastiset ja korjata vaurioita. Testiin meni ja kyllä huomasin ensimmäisen kerran jälkeen, että ellei hiukset nyt pehmenneet niin ainakin liukkaammilta ne tuntui vaikka pesin muuten hiukset normaalisti tämän jälkeen.
Arvio tuotteesta: 5/5
Boxista löytyi myös Omoroviczan decoltee rasva. Ajattelin, että voihan tylsyys. Tässä iässä ei paljon moisille tuotteille ole käyttöä ja purkkikin oli niin kovin pieni, ettei tätä kehtaisi oikein kenellekään lahjaksikaan antaa. Ajattelin käyttää pois nyt kun kerran tuli. Koostumukseltaan on hyvin rasvainen ja levittyy hyvin eli sen puolesta ei ole moitittavaa. Harmittaa vain, ettei look fantasticillä ole kustomoitua kauneusprofiilia, koska toivon etten saa enempää tällaisia ikääntyville tarkoitettuja tuotteita.
Arvio tuotteesta: 4/5Tämän Mane n' Tail purkin nähdessäni ajattelin, että onkohan tämä jotain kaviorasvaa... Purkki on niin epäviehättävä, että melkein teki mieli viskata heti roskiin. Onneksi maltoin kuitenkin mieleni ja otin käsirasvan käyttöön. Tai oikeastaan tämä on käsi ja kynsi rasva, joka sisältää proteiinia. Tuoksu on mieto, mutta miellyttävä ja koostumus on kevyt sekä nopeasti imeytyvä. Tykkäsin tästä kovasti vaikka purkki onkin suoraan sanottuna ruma.
Arvio tuotteesta: 5/5Synttäreiden kunniaksi boxissa oli myös karkkia. Nämä maistui kuitenkin jotenkin esanssiselle ja jollekin tosi oudolle. En osaa edes kuvailla mikä maku oli, mutta roskiin meni.
Arvio tuotteesta: 0/5Viimeisenä muttei vähäisimpänä Lord & Berryn highlight kynä. Tämä oli tosi jännä, koska en ole ennen törmännyt kynä muodossa oleviin highlightereihin. Kynä kooltaan aika lyhyt, mutta ilmeisesti kuitenkin normaali myyntikoko. Tässä on ihana hohto ja helppo levittää kasvoilla paikkoihin, jotka vaatii tarkuutta kuten kulmaluulle. Väri on shampanjainen ja iholla näyttää aivan upealta. Tämä oli ehdottomasti yksi tämän boxin lempituotteista ja onkin useamman kerran ollut jo käytössä.
Arvio tuotteesta: 5/5


Kokonaisuutena olin ensimmäiseen boxiini erittäin tyytyväinen. Kaikki tuotteet jäivät omaan käyttöön ja löysin jo heti monta uutta suosikkia. Nyt sitten jännäilen mitä kaikkea kivaa tulevaisuudessa tulen vielä boxeista saamaan. 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti