Minusta


Heippa!


Olet astunut 29-vuotiaan seikkailijasielun elämään. Blogini sai alkunsa intohimosta kosmetiikkaan, ja koska testailin valtavasti uusia tuotteita, halusin myös jakaa kokemuksiani muille. Sittemmin kosmetiikka on väistynyt ja tilalle on tullut paljon muita intohimoja.

Elän täysillä, nautin hetkestä ja haluan kokeilla uusia elämyksiä. Sukellamme blogin puolella treenaamisen ja herkullisten reseptien maailmaan. Toisinaan vierailemme kiinnostavissa luontokohteissa, joskus ihmettelemme kulttuurielämyksiä ja pääsette mukaan myös sisustuksen maailmaan. Teen havaintoja maailmalta ja kerron niistä arkirealistisesti ripauksella huumoria.

Rakastan myös maailman valloitusta ja reppu on aina pakattu uusia jännittäviä seikkailuja varten.  Jaankin teille lukijoille mielelläni myös matkakokemuksia ja vinkkejä mitä en löydä matkaoppaista. Maailma on suuri ja tutkittavaa riittää!

Vuonna 2022 asuimme Espanjassa ja kuka tietää mihin tulevaisuus vielä vie!
Perheeseeni kuuluu brittiläinen mies ja kaksi koiraa. Yhdessä me muodostamme monikulttuurisen perheen, jonka arjesta ei yllättäviä käänteitä puutu.


Vielä kerran lämpimästi tervetuloa blogini pariin. Toivottavasti viihdyt matkassani ❤


Anna- Glitteri addikti