tiistai 16. tammikuuta 2024

Brunssi hotelli Kämp peilisalissa

 * kaupallinen yhteistyö Venuu



Pienet arjen elämykset on mulle tosi tärkeä juttu. Selailen usein Helsingin tapahtumakalenteria ja somessakin tulee vastaan kaikenlaisia kiinnostavia eventtejä, joten ei ole vaikea keksiä missä viikottaisen treffi-illan viettäisi. Tästä tykkäänkin kaupunkielämässä! Aina on nimittäin jotain meneillään ja tarjontaa on moneen makuun. 

Marraskuussa varattiin paikat Kämp hotellin kuukausittaiselle huippu suositulle brunssille. Kämpissä olen käynyt myös iltapäiväteellä ja tykästyin sekä paikan palveluun (joka on muuten ihan ensiluokkaista) että myös tarjolla oleviin suussasulaviin herkkuihin. Brunssi järjestetään lähes joka kuukausi ja se myydään aina loppuun! Kuukausittain menu ja teema vaihtelevat. Syksyllä esimerkiksi oli riistaviikot ja tämä marraskuinen brunssi oli klassinen brunssi. 




Hotel Kämp, peilisali/ juhlatila - Venuu


Kämp on rakennuksena jo aivan hengästyttävän upea ja sijaitsee aivan paraatipaikalla Helsingin ydinkeskustassa Esplanadin puiston vieressä. Kun ulko-ovesta astuu sisään, niin tuntuu kuin astuisi ajassa toiselle vuosisadalla. Aulan ylväät pylväiköt, mahonkiset huonekalut ja katosta roikkuvat kristallikruunut kertovat heti, että kyseessä ei ole ihan tavallinen hotelli vaan talo on täynnä historiaa ja ylevyyttä. 

Brunssi järjestettiin talon kenties upeimmassa tilassa eli peilisalissa. Nimensä mukaisesti salissa on paljon peilipintaa, joka heijastelee kauniisti valoa ja katonrajassa kiertää upeita seinämaalauksia. Tilan keskellä komeilee aivan valtava kristallikruunu. Tila soveltuu myös yksityistilaisuuksiin ja onkin varattavissa esimerkiksi hääjuhliin. Voin vain kuvitella miten tunnelmallista olisi tanssahdella häävalssia kristallikruunun alla 💗 Voit tutustua tilaan lisää ja varata sen yksityistilaisuuteen Venuun* kautta.

Kämp brunssi oli todellista arjen luksusta. Palvelu on niin ystävällistä, ettei tämän tason palveluun juurikaan nykyään missään enää törmää. Saimme syödä klassisen musiikin soidessa taustalla, kun oikea jousikvartetti soitti koko brunssin ajan. Tämä jo itsessään kruunasi koko tilaisuuden! 





Kattaukseen kuului kylmä alkupalapöytä, jossa oli aivan mielettömän herkullisia erilaisia salaatteja, lohta, skågenia ja metsäsienipiirasta. Alkupalapöytä oli koko brunssilta oma suosikkini. Pääruoaksi tarjoiltiin ankan koipea tai paistettua kuhaa, ja se tarjoiltiin valmiina annoksena suoraan pöytään. Jälkiruokakakut ja juustot oli taas buffet tyyliin esillä itse haettavaksi. 

Menu oli kokonaisuutena oikein hyvä! Alkupalat oli omia lemppareita ja jälkiruuat tuli hyvänä kakkosena. Tosin jälkkäreiden kohdalla olin jo itse niin täynnä, että hädintuskin jaksoin enää kakkua syödäkään. Pääruoka jätti minut vähän kylmäksi. Jälkikäteen mietin olisiko pitänyt ottaa sittenkin kuha annos. Ehkä se olisi ollut vähän mehevämpi ja paremmin maustettu kuin valitsemani ankka. Kuitenkin yleisesti Kämpissä on todella maittavat ruuat, joten tämän pääruoan kohdalla oikeastaan ensimmäistä kertaa koskaan heillä syödessä en ollut tyytyväinen annokseeni.

Hyvä myös huomioida, ettei hintaan sisälly mitkään juomat. Myös vedestä ja kahvista maksetaan erikseen, mikä hieman yllätti. Me otettiin myös alkumaljat, jotta päästiin kilistelemään. 




Hotelli Kämp peilisali, juhlatila -Venuu


Palaan hetkeksi vielä tilaan. Lainasin nämä kuvat Venuun sivuilta, sillä en itse kehdannut täpötäydessä salissa itse kuvia räpsiä. Tilana tuo peilisali on todella avara ja riippuu miten sinne pöydät asettelee, tila vetää jopa 150 henkeä. Vaikka tunnelmaltaan tila on historiallinen, se on silti tietyllä tapaa ajaton ja uniikki juhlatila. Tällaisia ei Suomesta juuri löydy. Hääpaikkana peilisali on myös siitä kiva ja helppo, että vieraat saa majoittumaan vaikka saman katon alle, tai jos ei itse Kämp hotelliin niin lähistöllä on paljon muitakin majapaikkoja jatkojuhlapaikoista puhumattakaan. 


Hotelli Kämp peilisali, juhlatila - Venuu



Tämän kokemuksen perusteella suosittelen Kämp brunssia, jos haluat arkeesi palan luksusta ja herkutella laadukkaasti valmistetuilla menukokonaisuuksilla. Brunssi maksoi 69€ per hlö eikä sisältänyt juomia. Varauksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä yleensä brunssit ovat myyneet loppuun todella nopeasti.
1 kommentti on "Brunssi hotelli Kämp peilisalissa"
  1. Onpa tyylikäs paikka, vau! 😍👌🏻 Pitää ottaa tämä vinkki ylös, vaikuttaa kokemisen arvoiselta. ❤️

    VastaaPoista