keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Marraskuun Bettebox


Sain marraskuun Betteboxin käsiini eilen. Tämä Bette oli minulle elämäni ensimmäinen, joten odotukset oli syystäkin aika korkealla. Käydäänpä katsomaan, mitä boksistani löytyi.
Marraskuun teemana oli "sparkling beauty" eli boksin tuotteet oli valittu sopimaan alkavaan pikkujoulu kauteen. Boksi oli suhteellisen kevyt eikä sisältä mitään isoja purnukoita paljastunutkaan. Mutta se ei haitannut, josko pienikin on enemmän ja ainakin itse tykkäsin marraskuun Bettestä tosi paljon. Kaikki tuotteet jäävät minulle omaan käyttöön.* Naturel kasvonaamio ~ 4,95€
Jeee, kasvonaamio. Rakastan kasvonaamioita ja tätä merkkiä en ole vielä kokeillut. Menee ensimmäiseksi kaappii odottamaan vuoroaan. 


* Naturel huulinaamio ~ 3,50€
Huulinaamioita en ole aikaisemmin käyttänyt ja suhtaudun tähän pienellä varauksella osaanko edes käyttää. Jos minulla on kuivat tai rohtuneet huulet niin paras apu siihen on Acon huulirasva. Ehkä kuitenkin annan tälle mahdollisuuden, mutta tuskin tulen jatkossa itse ostamaan.
* Ziaja Acai kasvo- ja kaulavoide ~ 10€/50ml
Tämä on syksyn uutuus tuote ja onkin tosi kiva päästä testaamaan. Kasvovoiteille on aina käyttöä enkä tätä merkkiä ole aikaisemmin myöskään käyttänyt. Tuoksukin tässä tuotteessa oli tosi miellyttävä ja illalla jo sipaisin tätä pienen määrän kaulalle eikä koostumus tuntunut yhtään tahmealta vaan ihanan pehmeältä ja se imeytyi vielä hyvin nopeasti. Hyvä tuote ja käyttöön menee.
Sisältää Acai-marjauutetta, E-vitamiinia ja siloittavia hyaluronihappoja.* Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment ~ 6,80€/15ml
Tämä oli mielenkiintoinen tuote, joka lupaa jopa neljässä tunnissa vähentää näppyjä ja punoitusta iholla. Joskus kasvoille yllättäen ilmestyvät näpyt ovat tosi kiusallisia ja minulle ne yleensä ilmestyvät juuri ennen tärkeitä h-hetkiä, joten jos tämä todella toimii niin tuote on loistava. Testiin menee ja katsotaan toimiiko.* Eylure irtoripset ~ 8,90€
Irtoripset on aina kivoja ylläreitä. Olen tykännyt Eyluren ripsistä tosi paljon ja näitä voi uusiokäyttää monta kertaa. Nämä ripset olivat myös suhteellisen aidon näköiset eikä mitään överiampuvia, joten tulee ihan varmasti käyttöön joissakin juhlissa.* Clarins Lip Perfector ~ 7,5€/5ml
Huulituotteet on aina tervetulleita. Etenkin näin talviaikaan tulee käytettyä jos jonkinmoista kosteuttavaa voidetta ja huulikiillettä. Boksista tuli sävy Rose Shimmer, joka on läpikuultava ja hiukan kiillettä antava. Tuoksu on vaniljainen ja maistuukin vähän makealle. Voide levitetään jännällä karvaisella applikaattorilla. Tämä lähti jo heti testiin ja tykkäsin voidemaisesta koostumuksesta, joka ei jätä huulia yhtään tahmeiksi.Boksin arvo oli noin 40€ eli ihan hyvin sai rahoille vastinetta, varsinkin kun itse sain tämän ensimmäisen boksin tarjouksella 13€. Esittelemieni tuotteiden lisäksi boksista löytyi myös yksi tuoksunäyte, joka oli ehkä vähän liia "aikuismainen" omaan makuun. Tuskin siis tulee käyttöön. Ja olen muutenkin aika huono käyttämään mitään pieniä tuoksunäytteitä, kun täysikokoisiakin pulloja on kaappi täynnä. 

Minulla ei Bettebox jatku enää tämän boksin jälkeen. Voi olla, että tilaan vielä joitakin yksittäisiä bokseja joskus jos saan hyvän tarjouksen, mutta noiden ulkomaisten boksien rinnalla tämä ei ihan vedä vertoja. Joten katsotaan miten käy.

Mitä mieltä olitte marraskuun Bettestä? Oliko hyviä tuotteita alkavaan juhlakauteen? 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti