keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Lookfantastic marraskuun kauneusboksi

Sain marraskuun kauneusboksin käsiini jo viime viikolla, mutta halusin odottaa postauksen kanssa siihen, kunnes olen ehtinyt testata tuotteita, jotta voin kirjoittaa niistä samalla myös arvostelut. Olin jo etukäteen nähnyt mitä tämän kuun boksissa on, mutta ehdin jo puoliksi unohtaa, joten yllätyin silti vähän laatikkoa availlessa. Tämän kuukauden teemana oli Dark wonder ja laatikkoon oli valittu tuotteet, jotka saavat sinut hehkumaan kuunvalossa. Boksin teema oli hienosti toteutettu tumman lilan ja sinisen sävyisellä laatikolla ja tuotteetkin sopivat minusta teemaan tosi hyvin. Tässä kuussa oli nimittäin Lookfantasticille epätyypillisen paljon meikkituotteita, mutta se ei minua ainakaan haittaa yhtään. Minusta kokonaisuus on erinomainen ottaen huomioon pikkujoulu kauden. Mennäänpä katsomaan tarkemmin mitä boksista löytyi.

Ihan ensimmäisenä käsiini otin laatikon isoimman tuotteen. Kyseessä on BubbleT:n kylpypommi, joka sisältää acaimarjaa ja hibiscusta. Tuote lupaa kosteuttaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi. Olen tästä itse super innoissaan, koska meillä on kotona kylpyamme ja harvoin tulee itse ostettua mitään kylpypommeja. Lushilta olen joskus niitä kokeillut, mutta aika hintavia kun ovat niin on sitten jäänyt käyttö vain kokeilu asteelle. Tuote on täysi kokoinen ja merkin omilla sivuilla myynnissä 6 euron hintaan. En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, sillä tuolla se odottelee otollisia kylpyhetkiä kun kylmät ilmat saapuvat. Avasin kuitenkin pakettia sen verran, että pääsin haistelemaan tuotetta ja tosi hyvän tuoksuinen tämä ainakin on. Tosin tuoksu on melko voimakas, joten jos ei ole tuoksujen ystävä niin tämä voi olla pettymys. Tuote kuitenkin osui ja upposi minuun, joten sen puolesta voin antaa arvosanan 5/5
* Evercalm global protection day cream ~ 11€/15 ml
Tämä päivävoide lupaa suojella ihoa ilmansaasteita ja vapaita radikaaleja vastaan. Voide sisältää tyrnimarja öljyä, mustaherukan siemenöljyä ja kamelia öljyä. En ehtinyt tätäkään vielä itse testaamaan, koska aukinaisia voidepurkkeja täytyy ensin saada käytettyä loppuun, mutta uskon että tämä on varmasti hyvä voide. Suhteellisen hintavakin tämä on sillä täysikokoinen 50ml purkki maksaa noin 37 euroa.

* Elemis Papaya enzyme peel  ~ 12€/ 15ml
Kuorintavoiteita on aina tosi kiva saada ja hiukan harmittaa, että boksissa oli vain näytekokoinen 15ml purkki, josta ei paria kertaa enempää riitä. Tuote lupaa kuoria kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi ilman hankausta. Sisältää papaija ja ananas entsyymeitä sekä e-vitamiinia. Tämä hierotaan varovasti kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen aine huuhdellaan kasvoilta. Testasin tätä ja tuntui toimivan. Iho oli ihanan pehmeä kuorinnan jälkeen ja tykkäsin erityisesti siitä, ettei ihoa tarvinut ärsyttää kovilla rakeilla, mitä kuorintavoiteissa yleensä on. Tuoksu on myös ah niin ihanan hedelmäinen, mutta samalla raikas. Tällaisia tuotteita toivoisin kovasti lisää.
Arvio: 5/5
* Mellow precision pen eyeliner ~ 16€
Mellow on minulle merkkinä täysin tuntematon, mutta uusia eyelinereitä on aina kiva testata. Varsinkin kun omat silmäni vuotavat näin kylminä ja tuulisina syyspäivinä ulosmentäessä niin mahdottomasti, että kaikki linerit eivät tahdo silmissä pysyä. Kynän pää on terävä mutta paksunee loppua kohti, joten tällä saa sekä aivan terävää että myös vähän paksumpaa viivaa. Väri on täyteläisen musta ja merkin sivuilla kynä on saanut täydet 5 tähteä arvioissa, joten uskon että tämä on oikeasti hyvä. En vielä päässyt tätäkään testaamaan, koska linereita on nyt parikin käytössä, joten tämä menee vielä hetkeksi kaappiin odottamaan vuoroaan.

* Contour cosmetics matte liquid lipstick 
Boksista löytyi myös huulituote, ihanaa. Kyseessä taas minulle uusi merkki. En ole mattapunien ystävä, koska ne tahtovat usein kuivattaa huulia, mutta otin tämän kuitenkin testiin. Väri oli ihana hiukan punaiseen taittava nude sävyssä "juju". Huulilla väri on tosi kiva ja pysyy yllättävän pitkään. Tämä yllätti minut positiivisesti, sillä puna ei kuivattanut huulia niin pahasti kuin aikaisemmin testaamani mattapunat. Huulet tuntuivat melko luonnollisilta ja jos päälle laittaa vielä jotain huulikiilletta, saa kivan kiiltävän pinnankin halutessaan. Tämä ansaitsee värin ja pysyvyyden ansiosta kyllä ehdottomasti paikkansa meikkilaatikossani. En löytänyt tuotteelle hintaa, mutta merkin sivuilla myydään samaista punaa yhdessä rajauskynän kanssa.
Arvio: 5/5
Boksin ehdoton suosikkini on tämä Laura Gellarin highlighteri. Kyseistä purnukkaa ei myydä erikseen vaan se on osana kolmen sävyn highlihter settiä merkin omilla sivuilla. Yhdelle värille jää hintaa noin 10 euroa. Merkki on minulle jo entuudestaan tuttu ja ainakin elokuun Boxycharmissa oli tältä merkiltä poskipuna jota kehuttiin kovasti. Väri on siis kultainen ja koostumus vaikuttaa voidemaisen puuteriselta. Tämä muuten levittyy kasvoilla älyttömän kauniisti jättäen tosi kivan hehkun ja uskon, että tämä pääsee oikeuksiinsa päivettyneellä iholla. Olen lähdössä ensi viikolla Meksikoon lomalle, joten taidankin pakata tämän meikkilaukkuuni mukaan. 
Arvio: 5/5


Kokonaisuudessaan olen enemmän kuin tyytyväinen marraskuun boksiin. Kaikki tuotteet oli tosi kivoja ja jäävät omaan käyttöön. Kokonaisuudessa ei ollut yhtään hutia ja boksin arvo kohoaa reippaasti yli ostohinnan. Oman kuukausiboksin voi tilata täältä. Joulukuun sneakpeak paljastettiin boksin mukana tulleessa lehtisessä ja seuraavassa boksissa tulemmekin saamaan täysikokoisen DR Botanicals pomegranate superfood kirkastavan silmänympärys seerumin, jonka arvo jo yksistään ylittää boksin myyntihinnan. Olen tästä tuotteesta tosi innoissaan ja en malttaisikaan enää odottaa joulukuun boksia. 

Mitä mieltä olette marraskuun boksin sisällöstä? Tykkäsittekö vai jättikö kylmäksi?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti