tiistai 9. huhtikuuta 2019

Bette Box huhtikuu

 Kuukauden vaihtumista ei aina ehdi noteerata, mutta viimeistään uusien kauneusboksien myötä pääsee taas kartalle mitä kuukautta eletään. Tänään saapui huhtikuun Bettebox ja pikku hiljaa alkaa konkretisoitua myös se, miten pitkällä kevät oikeasti onkaan vaikka aamulla satoikin räntää ja tuuli puhalsi kuin viimeistä päivää. Huhtikuun Bette oli positiivinen yllätys ja boksissa oli monta kiinnostavaa tuotetta! Käydään heti asiaan.Boksin ulkoasu oli taas hiukan erilainen, sillä sisäkansi oli kokenut pienen muutoksen. Kiva muutos minusta ja tykkään myös kovasti Betten nykyisistä tuotekorteista, jotka ovat paljon selkeämpiä verrattuna niihin vanhoihin kortteihin. Nyt on helppo lukea mitä tuotteita boksi sisältää, kun aikaisemmin joutui keskittymään aivan äärimmilleen että löysi sieltä sekamelskasta sen oman tuotteen kuvauksen. Parempaan suuntaan mennään siis koko ajan, loistavaa!


Huhtikuun Bette sisälsi neljä täysikokoista tuotetta! Ihan huippua, että täysikokoiset tuotteet tekivät comebackin boksiin. Minusta on aina kivempi saada ainakin muutamia tuotteita ihan myyntikokoisina näistä bokseista. Huhtikuun tuotteiden arvo oli yli 60 euroa, joten myös boksin arvo koki huikean upgreidauksen verrattuna alkuvuoden bokseihin. Pientä hehkutusta myös siitä, että boksin kuudesta tuotteesta neljä oli uutuuksia. Super, uusien tuotteiden testaaminen on minusta näiden kauneusboksien suola, joten hienoa että Bette panosti näin paljon tähänä huhtikuun boksin sisältöön monellakin saralla.* Loreal Paris Elvital Color-Vive Purple hopeashampoo ~ 5,9€/200 ml

Shampoita on noin periaatteessa oikein mukava saada testiin boksien kautta, mutta harmi kyllä nyt ei Bettellä oltu kohdennettu tuotteita tämän shampoon kohdalla. Kaikki saivat boksissa tämän hopeashampoon huolimatta siitä ovatko hiukset värjätyt vai ei. Hopeashampoota käytetään neutralisoimaan keltaisuutta vaalennetuissa hiuksissa. Minulla ei ole vaaleat eikä värjätyt hiukset, joten en uskalla ottaa tätä käyttöön. Täytyy antaa tämä siis eteenpäin. Mutta aina ei voi osua nappiin ja näissä yllätysbokseissa on riskinä saada itselle sopimattomia tuotteita. Tämän tilalla olisin voinut mielelläni ottaa jonkun toisen shampoon kyllä.


* Ikoo Infusions Hair Fresh-ups hiuslappu ~ 9,9€/ 8 kpl

Tämä hiuslappu oli yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista! Tämä oli uutuus tuote ja en ole aikaisemmin tällaisista hiuslapuista kuullutkaan. Hiuslapun idea on raikastaa hiukset ja hiuspohja ja pienen koon ansiosta tämä kulkee näppärästi vaikka pienessä käsilaukussa. Testaan mielenkiinnolla ja katsotaan onko tämän idea vähän sama kuin kuivashampoolla.


* Lumene Essential volume mascara ~ 9,9€

Boksin ainoa meikkituote oli tämä Lumenen uutuus ripsari. Putkilo on Lumenen tyyliin uskollinen hyvin simppeli ja vaatimaton, mutta sisältö voi ollakin ulkonäköä huimempi. En avannut ripsiväriä vielä, mutta testaan ehdottomasti. En taida olla Lumenen ripsivärejä koskaan testannut, joten nyt pääsen muodostamaan mielipiteen tämän avulla. Ripsiväri lupaa volyymia, pituutta ja kaarevuutta, kuten kaikki muutkin ripsivärit aina 😃 Saa nähdä lunastaako lupauksensa.


* N.A.E Idratazione deodorantti ~ 4€/ 50ml

Tämä merkki oli myös uutuus ja brändi on täysin vegaaninen ja pakkaukset 100% kierrätettäviä. Huikea että Bettellä panostetaan ja kierretään korret kekoon yhteisen planeetan puolesta. Tykkään tosi paljon testata näitä ympäristöystävällisiä tuotteita. Deodorantti sisältää viikunaa ja hibiskusta. Yritin tuoksutella tätä, mutta en haistanut niin mitään. Katsotaan mahtaako tämä pitää hajut poissa vaikkei tuote itsessään millekään tuoksukaan.


* Figs & Rouge Hydra-pore velvet creme ~ 40€/ 30 ml

Tämä kasvorasva oli boksin arvokkain tuote ja tuli vieläpä täysikokoisena. Tuote lupaa tehdä ihosta mattaisen, kosteutetun ja pienentää näkyviä ihohuokosia. Rasva sisältää hyaluronihappoa ja eri vitamiineja. Tätä kehoitetaan levittämään ennen meikkiä, mutta luulen ettei tämä kuitenkaan ole sama asia kuin primeri. Testaan tätä siis ihan kasvovoiteen tavoin ja levitän primerin erikseen. Joka tapauksessa kiinnostava tuote ja vieläpä aika arvokas.


* Flower by Kenzo 

Boksissa oli myös pieni tuoksunäyte, joita Bettestä tulee aika ahkeraan. En itse jaksa innostua näisä tuoksunäytteistä yhtään, koska harvoin ne minua miellyttävät ja pienet putkilot jäävät vain kaappiin pyörimään. Toisaalta nämä on siitä hyviä että voi testata tuoksua ennen ostopäätöstä. Kenties joskus näiden kautta löytääkin uuden suosikin. Tämä tuoksu ei ihan ollut minun makuuni mutta ei mikään huonoimmastakaan päästä. En kuitenkaan ostaisi tätä itselle. Tuoksu pitää sisällään unikkoa, Bulgarian ruusua, appelsiininkukkaa ja tankapapua.


Kokonaisuutena huhtikuun Bette oli minusta tosi loistava! Onneksi tilasin tämän vaikka tilaukseni loppuikin maaliskuuhun. Ainoastaan tuoksunäyte ja hopeashampoo olivat itselle turhia, mutta kaikkia muita tuotteita testaan tosi suurella mielenkiinnolla. Oli myös mahtavaa, että boksissa oli niin paljon uutuuksia ja useampia täysikokoisia tuotteita. Toivottavasti toukokuun boksin taso on yhtä hyvä ellei vähän parempikin 😉

Vakuuttiko huhtikuun Bette?
6 kommenttia on "Bette Box huhtikuu"
 1. Tylsää että säkin sait ton hopeashampoon, kun osa oli vissiin saaneet jotain Heleinin kauneuslisäravinteita, jotka siis vissiin oli tolle vaihtoehtoinen tuote. Mä oon itse tyytyväinen, että sain sen hopeashampoon enkä niitä lisäravinteita, mutta mulla onkin vaaleiksi värjätyt hiukset ja sitä hopeashampoota kuluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä olisinko lisäravinteista ollut sen iloisempi :D Ymmärrän kyllä senkin että aina ei vain osu nappiin. Onneksi sulla pääsee shampoo kuitenkin käyttöön!

   Poista
 2. Mä olin myös tyytyväinen tähän boxiin, mietteitä voi lukea täältä:
  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2019/04/bette-box-huhtikuu.html

  VastaaPoista
 3. Tämä huhtikuun Beten sisältö vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! Paljon kivoja tuotteita, joita ei ole tullut testattua. Mulla ei ole mitään boksitilausta nyt, mutta tämän Beten voisin kyllä tilata jos taso pysyy tällaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betten taso vaihtelee tosiaan aika paljon kuukaudesta riippuen. Nyt oli myös silmiinpistävän arvokas boksi kyseessä kun katsotaan Betten historiaa. Minusta boksi on yllättänyt alkuvuodesta positiivisesti ja mukana on ollut tosi paljon kivoja uutuuksia :)

   Poista