sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Boxycharmin boxyluxe maaliskuu 2019


Maaliskuun Boxycharm saapui viimein. Boxycharmilla oli viime kuussa ilmeisesti jotain toimitus vaikeuksia, sillä boksi lähetettiin heiltä vasta kuun puolivälin jälkeen. Ikinä ei ole menny toimitus näin myöhälle, joten siksi myös paketti saapui minulle Suomeen vasta huhtikuun puolelle vaikka otinkin tälle nopean toimituksen. Maaliskuussa oli taas valittavana boxyluxe joka on normaalista boxycharmista niin sanottu luxus versio eli sisältää enemmän tuotteita kuin tavallinen boksi. Otin joulukuussa tämän luxus boksin, joka siis ilmestyy kolmen kuukauden välein, ja koska ihastuin sen sisältöön niin päätin tilata sen myös nyt maaliskuussa. Boxyluxe maksaa 50 dollaria ja maaliskuun boksin tuotteiden arvo oli noin 330 dollaria!! Ihan jäätävä määrä kaikkea ihanaa aika pikku rahalla siis.

Mulla kävi tämän lähetyksen kanssa vähän ikävästi, koska boksin sisällä oli kaksi kynsilakkaa joita ei voi normaalissa lentopostissa lähettää. Niinpä jouduin poistattamaan ne Shipiton varastolla, josta tuli vähän ylimääräisiä kuluja ja säätöä. Kaikessa tohinassa Shipitolla oli ilmeisesti myös poistettu boksin sisällä ollut tuotekortti, jossa kaikki tuotteet olisi esitelty. Kyllähän ne tiedot saa netistäkin kaivettua, mutta kätevämpi ne olisi ollut lukea tuotekortista. Kynsilakat oli myös kivan sävyisiä, joten vähän harmittaa myös sekin menetys.


* Boxycharm meikkilaukku ~ 20$

Ihan ensimmäisenä boksista löytyi valtavan suuri meikkilaukku. Tämä on kätevän kokoinen, sillä sisälle mahtuu varmasti kaikki matkalle mukaan tarvitsemansa kosmetiikan ja koska kansi nousee suoraa ylöspäin jättäen koko meikkipussin sisällön nähtäville, on sisältä myös helppo löytää tarvitsemansa. Tämä oli ollut ihan kiva jos kuosi olisi ollut hiukan erilainen. Nyt tästä kultaisesta käärmeennahka kuosia ja spektrin värejä taittavasta pussukasta tuli lähinnä mieleen 90-luku 😂 Taitaa mennä eteenpäin tämä siis.


* Lilly Lashes Exlusive Faux Mink Gaia lashes ~ 25$

 Irtoripset ei kuulu mulla todellakaan päivittäiseen varustukseen. Itse asiassa käytän niitä ehkä max kerran vuodessa juhlissa, jos silloinkaan. Siksi en juurikaan perusta ripsille kauneusbokseissa. Nämä Lilly Lashes irtoripset ovat todella tuuheat, pitkät ja massiiviset. Varmasti ihan nätit, jos sellaisia käyttää, mutta minulle aivan liian överit. Tosin näille luvataan oikein hoidettuna ainakin 20 käyttökertaa, joten plussaa erityisesti monikäyttöisyydestä.


* Wander beauty Lift off purifying and brightening peel off mask ~ 34$

Kasvonaamiot on todella mun mieleen ja vaikka joskus tulee jaksoja jolloin unohdan niitä käyttää, on kaapissa silti hyvä olla näitä jemmassa hetkiin jolloin taas innostun naamioista todella paljon. Tämä revittävä naamio on söpön värinen helmiäisen vaaleanpunainen. Naamio viilentää kivasti kasvoilla eikä kuivuessaan kiristele ihoa. Sisältää mm. mustikkaa, acai marjaa, goji marjaa ja vihreän teen lehtiä. Pakkaus on reilun kokoinen ja tästä riittää moneksi kerraksi. Pieni miinus tulee kivuliaasta pois repimisestä...


* It cosmetics Confidence in a cream transforming moisturizing super cream ~ 48$

Boxycharmin luxus veriossa on ennenkin tullut hintavia kasvorasvoja ja niin tuli tälläkin kertaa ja vieläpä yhdeltä mun suosikki merkiltä nykyään. It Cosmetics on vakuuttanut minut jo useammalla tuotteella, joten otan tämän rasvapurkin kokoelmani jatkoksi tosi suurella kiinnostuksella! Rasvan on kehitetty yhteistyössä plastikkakirurgien kanssa ja ihon kosteutuksen lisäksi se pienentää näkyvästi ihohuokosia, ryppyjä ja juonteita saaden ihon näyttämään kiinteämmältä. Rasva sisältää mm. hyaluronihappa, antioksidantteja ja kollageeniä, joten näiden tehoaineiden uskoisi oikeasti myös vaikuttavan niin ihon kosteuttamiseen kuin anti-age tuloksille.


* Moda Brushes Moda powder and soft glow kit ~ 30$

Mulla alkaa pikku hiljaa jo olla aika suuri sivellin kokoelma, mutta eikös sinne aina pari uutta sivellintä mahdu kuitenkin!? Nämä super pehmeät ja kauniin vaaleanpunaisen tyttömäiset siveltimet on loistavat työvälineet kasvojen työstämiseen. Isommalla siveltimellä saa sudittua kasvoille joko irtopuuterit tai sitten varjostustuotteet ja poskipunat. Pienempi ja suippupäinen sivellin on tarkoitettu korostustuotteiden kuten highlighterin levittämiseen. Molemmat on tosi laadukkaan oloisia ja kauniin värisiä sekä ihanan pehmeitä. Toisaalta mietin kuinka monta highlighter sivellintä yksi ihminen elämänsä aikana oikeasti tarvitsee 😂 Pitäisiköhän laittaa hyvä kiertämään.


* Morphe 15D Day slayer artistry palette ~ 17€

Boxycharmin mukana tulee lähes aina luomiväripaletteja, mikä on tosi kiva koska itsehän olen aivan hulluna uusiin paletteihin (mihinhän niidenkin kanssa tässä elämässä vielä joutuu). Morphe ei mulle merkkinä ole kovinkaan tuttu vaikka olenkin kuullut että edulliseen hintaansa nähden näiden laatu on ihan kelpoinen. Avasin pakkauksen ja ensimmäinen ihmetyksen aihe oli paletin paino, sillä se ei todellakaan ollut kevyimmästä päästä. Tämän kanssa saa melkein käsitreenin tehtyä kun käsissä kannattelee. No ei nyt ihan, mutta tosi raska ja lujatekoinen on paletin kotelo. Sisällä iso peili, mistä plussaa. Testasin pari sävyä kämmenelle ja petyin hiukan värien laattuun. Kaikki testaamani sävyt oli tosi kuivia ja karisevia. Lisäksi pigmenttiä niistä ei irronnut ihan toivomallani tavalla, joten en jaksa tapella tällaisen kanssa varsinkin kun kaapissa on paljon laadukkaampia saman sävyisiä paletteja. Tämä lähtee siis eteenpäin.


* Becca Ultimate lipstick love sävy Mauve ~ 24$

Becca ei ole mulla merkkinä lainkaan tuttu, mutta rakastuin tähän oitis ensimmäisestä sipaisusta lähtien. Ensinnäkin huulipunan hylsy on kaunis ja yksinkertainen kultainen. Korkki pysyy tosi hyvin kiinni, koska siihen muodostuu tavallaan pieni paine joka hellittää korkkia kovasti vetäessä. Ei siis varmasti aukea vahingossa laukussa. Sävy näytti puikossa aluksi liian oudolta omaan makuuni, mutta levitettyäni ohuen kerroksen huulille se oli tosi nätti nudeen taittava tiilenpunainen (olen tosi huono kyllä kuvailemaan sävyjä). Puna levittyy aivan super helposti ja koostumus on ihanan kermainen. Pigmentti on hyvin ja pysyvyys kiitettävä. Rakastuin ❤



* Iconic London Sculpt and boost eyebrow cushion ~ 40$

Viime aikoina markkinoille on alkanut tulla tällaisia jänniä kulmatyynyjä, joissa kulmäväri on imeytetty vähän leimasintyynyä muistuttavaan tyynyyn. Kulmatyyny löytyy tuon pienen mustan kannen alta, jota en vielä avannut jottei väri pääse kuivahtamaan kun en tätä vielä ehdi käyttöön ottaa. Pakkauksessa mukana on myös pieni taittuva harjasivellin, jolla kulmavärin saa levitettyä. Olen tästä syystäkin tosi innoissaan, koska ensinnäkin tuote on saanut todella hyvät arviot ja toiseksi uusia mielenkiintoisia innovaatioita on aina hauska testailla. Kulmatyynyyn on imeytetty kahta eri väriä joista toinen on vaalea ja toinen vähän tummempi. Sain oman pakkaukseni sävyssä medium, joka varmasti on minulle juuri sopiva. Tosi siistiä päästä kokeilemaan miten tällainen kulmatyyny käytännössä toimii. Toivon vain ettei tyyny kuivahda kovin nopeasti, koska hintavahan tämä kaveri on. Menisi muuten puolet ilosta hukkaan. Pakkaus on kätevän pieni mukana kuljetettavaksi, eikä se meikkipussista vie kovin suurta osuutta.


* Coverfx Perfector face palette ~ 45$

Viimeisenä mun ehkä koko boksin suosikki tuote on tämä Coverfx kasvopaletti, joka sisältää kaksi highlighteria, poskipunan, contour sävyn, viimeistely puuterin ja katseenkirkastajan. Paletissa on siis kaikki kasvojen meikkaamiseen ja sävyt on tosi nätit ja pigmenttiset. Ihmettelin ainoastaan tuote viimeistely puuteria, joka sisältää pienen pientä glitteri hippua. Ei kai sellaista kukaan halua koko naamallensa sutia?? Eli voisiko joku minua viisaampi valaista mihin tuota sitten käytetään? Ihan highlighteriksi tuo ei välttämättä käy, koska kuultoa ei tule niin paljon kuin highlighter sävyistä, mutta pientä kimalletta kuitenkin. Paletti on kätevän kokoinen ja iso peili on loistava. Tämä on myöskin saanut ylitsevuotavat kehut, joten tosi kiva testailla tätä. Ehkä tästä tulee mun uusi lemppari kasvopaletti.

Näiden lisäksi boksissa olisi ollut vielä kaksi kynsilakkaa, mutta ne jäi nyt harmiksi saamatta. Ilman niitäkin boksin arvo on silti yli 300 dollariak joten huikeaa vastinetta jälleen kerran rahalle vaikka boksissa olikin tällä kertaa pari tuotetta joista en niin välittänyt. Päällisin puolin jäi kuitenkin hyvä fiilis tästä ja monta kivaa tuotetta tuli taas testattavaksi. Seuraavan kerran boxyluxe julkaistaan kesäkuussa, joten jos mielesi tekee saada valtavan suuri yllätysboksi niin käy klikkaamassa tilaus täältä.


Mitä piditte maaliskuun boxyluxesta? Mikä tuote oli eniten sinun mieleesi?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti