perjantai 13. toukokuuta 2022

Maaliskuun kosmetiikkaroskat

 * tuotteet saatu/ sisältää mainoslinkkejä




Kosmetiikan kulutuskäyttäytyminen on muuttunut minulla täällä Espanjassa merkittävästi. Iho ei kuivu samalla tavalla kuin Suomessa talvisin, joten olen pystynyt vähentämään ihonhoitotuotteiden käyttöä ja käytänkin nykyään tosi minimaalisesti edes meikkiä. Kesällä en todennäköisesti pysty käyttämään edes meikkivoiteita, sillä kuumuus ja hikoilu tuhoaa meikkipohjan hyvin nopeasti. 

Koska kulutuskäyttäytyminen on muuttunut, onkin ollut hauska huomata, miten pieniksi mun kuukausittaiset roskakasat on kutistuneet. Minua pitkään seuranneet muistavat varmasti mitä jättikasoja minulla oli ennen 😂 Joten tänään käydään läpi maaliskuun roskat ja pian tulossa toinen postaus huhtikuun roskista.




Nuface Prep-n-glow*

Nämä puhdistusliinat on pyörineet blogissani useita kertoja ja yhä edelleen ne pitävät pintansa. Tykkään näiden helppoudesta, sillä toinen puoli on sileä ja sopii meikin puhdistukseen, toinen taas nystyinen ja sopii ihon kuorintaan. Nämä on tehokkaat ja poistaa myös vedenkestävät ripsivärin. Pakkauksessa tulee 20 liinaa, joten näistä riittää hyvin ja reissuun aivan super hyvä valinta!
Myynnissä Lookfantastic*





Benefit Roller lash mascara

Roller lash ripsiväri on yksi niistä harvoista ripsiväreistä, joista todella tykkään. Harjassa on kaksi puolta, toisessa pidemmät ja toisessa lyhyemmät harjakset. Harjat nappaa hyvin myös lyhyihin ripsiin ja näillä saa sellaisen keskiverto tuuheuden ja mukavasti pituutta. Ei myöskään sotke tai karise päivän aikana, joten tykkään senkin puolesta. 
Myynnissä Kicks*




Comfort zone Renight cream

Pakkauksen perusteella tämä voide ei olisi päässyt jatkoon. Mutta ulkokuoren perusteella ei saa tuomita! Tämä 88% luonnollisia ainesosia sisältävä yövoide osoittautui niin hyväksi, että ostan tätä varmasti jatkossakin! Tämä pehmeän kermainen voide tekee ihosta samettisen pehmeän, kosteutetun ja hoidetun. Sopii kuivalle kuin rasvaisellekin iholle, sillä ei ole koostumukselta liian paksu ja rasvainen. Nopea imeytyvyys ja hyvä tuoksu. Voiteessa on gojimarjaa, hyaluronihappoa ja antioksidanttisia öljyjä. Suosittelen todella vahvasti!
Myynnissä Kicks* ja Lookfantastic*





RimitaOats hand & body soap*

Täysin kotimainen nestemäinen saippua, jossa mieto sitruunaruohon tuoksu. Vaikuttavina ainesosina kotimainen kaura ja tyrni. Minusta tuote oli vähän mitäänsanomaton. Tuoksu oli niin mieto, ettei sitä lähes haistanut. Tuote ei myöskään juuri vaahtoutunut, joten yhden pumppauksen sijaan jouduin aina ottamaan kaksi. Jos siis arvostat kotimaisuutta ja luonnollisuutta, niin tämä on ihan ok tuote. Parempiakin olen kuitenkin käyttänyt.




Aussie 3 minute miracle deep treatment

Aussieta ei mikään voita! Olen kuullut muiden sanovan samaa ja allekirjoitan itse ihan täysin. Aussien tuotteissa on ensinnäkin aina aivan super ihanat tuoksut. Mutta sehän ei ole se tärkein vaan itse tuote. Tämä pikahoito hiuksille selvittää takut, tekee hiuksista ilmavat ja helposti kammattavat. Vaikuttamisaika ainoastaan kolme minuuttia, kun se monissa hiusnaamioissa voi olla 10-15 minuuttiakin. Helppo pikahoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille kiireiseenkin arkeen.
Suosittelen ehdottomasti testaamaan!
Myynnissä Kicks*




Schwarzkopf Hyaluronic moisture kick

Tämä on paras hiustenhoitosuihke kautta aikojen! On ollut blogissani esillä ennenkin ja ylistän vain yhä uudestaan. Huippu kosteutus, kesyttää kuivatkin pörröhiukset ja tekee niistä helposti kammattavat. Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille. Ei tee hiuksista raskaita tai lähmäisiä, joten sopii vaikka ihan päivittäiseenkin käyttöön.
Myynnissä Cocopanda*




Purito Deep sea pure water cream*

Tämä K-beauty voide yllätti todella positiivisesti ja tykästyinkin siihen niin kovasti, että käytin loppuun ihan ennätysajassa. Kevyen geelimäinen koostumus on hämäävän hyvä, koska voide itse on todella kosteuttava ja hoitava vaikka nopeasti imeytyykin ja kevyeltä iholla tuntuu. Täydellinen kesävoide siis! Sisältää merileväuutetta, niasiidiamiidia ja allatoiinia, jotka vahvistavat ihoa. Sopii erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Omalla iholla toimi tosi hyvin ja oli hyvin kosteuttava ja punoitusta rauhoittava voide.
Myynnissä Yeppo




Frank body deodorant*

Mulla on dödöjen kanssa rima tosi korkealla. Urheilullisena tyyppinä vaadin deodorantilta sitä, että se toimii eikä ärsytä ihoa! Frank bodyn deodorantti oli erittäin positiivinen yllätys, sillä se piti koko päivän ja myös raskaamassa urheilusuorituksessa. Dödön koostumus on hiukan öljyinen, joten puikko liukuu hyvin iholla. Ainoa miinus tulee siitä, että erittäin lämpöisessä huoneilmassa tuo öljypuikko hiukan "sulaa" eli pehmenee niin paljon että sitä tulee helposti kainaloihin liikaa. Pyyhkimällä saa liiat pois, mutta koostumus saisi olla vähän vähemmän sulavampi.
Myynnissä Lookfantastic*




Madara Volcano scrub soap

Tämä kuorintasaippua oli tarkoitettu kasvokuorintaan, mutta totesin jo heti alkuunsa ettei tämä kasvoille sovi. Saippua oli melko kuivattavaa ja teki ihosta narskuvan, joten en halunnut kasvoille tätä käyttää. Myös kuorintarakeet oli niin pienet ja hellät ettei tämä omille kasvoille olisi tehnyt mitään. Käytinkin lopulta ihan käsisaippuana, mutta en suosittele tätä jatkoon.




Mario Badescu facial spray

Hienojakoinen ruusuvettä, aloe veraa ja yrttiuutetta sisältävä kasvovesi oli periaatteessa ihan okei tuote. Suihke oli todella hienojakoinen, mistä itse tykkään. Suihkeessa oli kuitenkin liian ruusuinen tuoksu omaan makuun, joka oli pieni turn off. Lisäksi en tuntenut tämän olleen niin kosteuttava. Osittain ehkä siksi, että suihke oli niin hienojakoinen ja levisi hentona kasvoilla.
Myynnissä Kicks*




Private doctor Define minus serum

Kaunis pakkaus ja korealainen kosmetiikka kiinnostaa aina. Tämä seerumi oli nopea imeytymään ja teki ihon pinnasta pehmeän. Kuitenkin koostumus oli jotenkin paksu ja tahmea. Ihon pinnalle jäi sellainen hunajan-tahmea tuntuma, mikä ei ehkä ollut itselle se mieluinen juttu. Lisäksi nyt kun syynäilen taas nykyään tosi tarkkaan tuotteiden incejä, niin petyin siihen että tuotteessa oli PEG ja EDTA, joita itse pyrin kosmetiikassa välttelemään. Ei jatkoon.




Laura Mercier soothing eye makeup remover

Kaksi-faasinen silmämeikin puhdistaja toimi kuin unelma! Loistava koostumus, joka ei jättänyt iholle paksua rasvaista kerrosta ja poisti kaiken ripsivärin ihan parilla pyyhkäisyllä. Tosi hyvä tuote ja riittoisa.
Myynnissä Kicks*




Lavera eyebrow styling gel

Mä rakastan Laveran kulmageeliä! Se ruskea sävy on oma lempparini, joten ehdottomasti suosittelen sen hankkimista ihan myös edullisen hintansa takia. Tämä väritön kulmageeli ei ollut itselle se mieluisin, koska arvostan helppoutta ja nopeutta kulmien laittamisessa. Tässä kulmageelissä oli ihan ok pito, mutta jos haluaa ns "saippuakulmat" niin tässä ei ole riittävästi tehoja siihen.


Blinc eyebrow mousse*

Tämä Blincin sävytetty kulmageeli nousi jokunen kuukausi sitten myös kuukauden kosmetiikkasuosikkeihini. Aivan täydellinen geeli, jossa riittää pitoa ja geeli on sopivan paksua ja peittävää. Tuuehuttava efekti ja täydellinen sävy! Jatkoon!
3 kommenttia on "Maaliskuun kosmetiikkaroskat"
  1. Tuo Moisture Kick on myös mun lemppari hiussuihke, ei ole mikään muu päihittänyt sitä ikinä! Todella hyvä kuivalle, pitkälle tukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä ja siksi se taitaa netissäkin olla saanut viisi tähteä kaikissa arvosteluissa ;)

      Poista
  2. Aussien 3 minutes moisture ihana mutta toi varmasti ihana myös! Tuota käytin ihan hoitoaineena, tosi kiva tuote ja helposti puristettavissa kun on tuollainen pakkaus :)

    VastaaPoista