maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulukuun Look Fantastic


No niin, jouluinen tervehdys hiljaiselon jälkeen. Olin tuossa muutaman viikon Meksikossa lomailemassa ja loma teki kyllä niin hyvää. Itsehän en ole kunnolla pitänyt lomaa puoleentoista vuoteen, joten oli kyllä niin ihanaa asettua hetkeksi aloilleen ilman kiireen tuntua ja saada vähän valohoitoa. Suomeen palattua sitä aurinkoa ei olekaan kertaakaan näkynyt... Mutta käydään asiaan. Kävin tänään hakemassa Look fantasticin joulukuun kauneusboksin ja en malttanut odottaa postauksen kanssa pidempään, koska olin tästä vuoden viimeisestä boksista niin innoissani. Laatikko on aivan yli ihana ja tosi jouluinen. Jo heti kun kaivoin tuon ulos pahvikääreistä, meinasin pomppia innostuksesta kattoon, koska ulkoasun perusteella ajattelin että tähän boksiin on panostettu. Ja kyllähän ne odotukset taas palkittiin!Tuttuun tapaan boksi sisälsi taas Britti Ellen ja LF:n oman vihkosen missä kaikki tuotteet on esitelty. Kannen avattua pääsin hypistelemään kultaista paperia ja myös laatikon pohjalla oleva pahvisilppu oli kultaisen väristä. Ulkoasua on siis huolella mietitty ja värit mätsäsivät hienosti kannen kanssa. Ja onhan kulta ja punainen nyt niin jouluista että! Boksin sisällä oli yhteensä kuusi tuotetta ja kiinnitin heti huomiota mietittyyn värikokonaisuuteen, sillä kaikki tuotteet tuota yhtä lukuun ottamatta olivat joko vaaleanpunaisia tai mustia. Joten seesteisen rauhallinen värimaailma omaan silmään.


* Grow Gorgeous scalp detox  ~ 8,5€/50 ml

Ensimmäisenä tartuin tähän söpöön vaaleanpunaiseen purkkiin. Nopealla vilkaisulla katsoin kuvaa hieman ihmetellen, että miksi siinä on kuollut puu ja lentäviä kukkia sen ympärillä, mutta sitten tajusin että hius kiehkuraahan se esittää :D Tuote tuoksuu purnukan läpi aika voimakkaalle, mutta tuoksu ei minusta ole huono ollenkaan. Sitä on vaikea kuvata, mutta ehkä se jotenkin kukkaisen hedelmäinen on. Tuote on siis jonkinlainen päänahkaa kuoriva ja hiuspohjaa hoitava geeli, jota käytetään ennen shampoolla pesua. Tuote siis hierotaan päänahkaan ja se lupaa pitää hiukset raikkaina ja kimmoisina. Tuote sisältää risiiniöljyä, joka parantaa hiusten kasvua ja raikastaa päänahkaa. Saimme boksissa tuotetta näytekokoisen 50 ml, mutta purkki on sen verran iso, että tästä riittää varmasti testattavaa useammalle kerralle. Olen aika innoissani tästä, koska harvoin päänahkaa muistaa erikseen hoidella ja minullakin on niin paksut ja pitkät hiukset, että varmasti tällainen täsmä tuote voisi tehdä oikein hyvää.* This works Deep sleep pillow spray ~ 3€/ 10 ml

Tähän valkoiseen purkkiin tartuin seuraavaksi, koska ihmettelin mikä kumma tämä on. Tuote on siis vapaasti suomennettuna "tyyny suihke", joka sisältää luonnollisia öljyjä kuten kamomillaa ja laventelia. Illalla ennen nukkumaan menoa tätä pitäisi suihkia tyynyliinalle ja öljyjen tuoksu rentouttaa aistisi ja helpottaa sinua nukahtamaan. Minua hieman nauratti, kun luin kuvausta tästä tuotteesta. Enpä ole ennen moisesta kuullut ja epäilen vähän tämän toimivuutta. Tuoksuhan on sellainen yrttinen, kuten lupaakin. Oikeastaan tästä tulee ihan mieleen jossain thai hierontapaikassa käytetyt hierontaöljyt. Minusta se tuoksuu nimittäin ihan samalle. Ehkä nekin sisältävät samoja luonnollisia öljyjä. Ei mikään kovin kallis tuote ja minusta aika turha. En itse ainakaan syttynyt tästä ja luulen, että tämä on boksissa puhtaasti täyttö tuote. Noh, testataan nyt kumminkin kun jet lag vielä siinä määrin vaivaa, jos tämän ansiosta vaikka nukahtaisinkin nopeammin.

Tästä tuotteesta olimmekin edellisessä boksissa saaneet jo sneak peakin. Varsinainen sanahirviö tuo nimi, mutta kyseessä on siis kirkastava silmänympärys seerumi. Tämän tuotteen saimme täysikokoisena ja seerumeita on aina kiva päästä testailemaan, joten tästäkin tuotteesta olen aivan super innoissani. Seerumi sisältää vadelman siemenöljyä, joka auttaa tasoittamaan ja korjaamaan juonteita ja ryppyjä silmänympärys iholta. Granaattiomenasta saadut antioksidanttiset ominaisuudet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Seerumissa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä hajusteita, värejä tai parabeenejä. Tosi mahtavaa päästä testailemaan tätä. Varsinkin, kun look fantasticin joulukalenterista tuli myös kasvoöljy, joten nyt voin öljytä koko naamani huoletta :D * Illamasqua Hydra veil primer  ~ 10,5€/ 7 ml

Illamasqua merkkinä mulle onkin jo ennestään tuttu, mutta tätä tuotetta en ole koskaan käyttänyt. Tämä on kosteuttava primeri, joka pidentää meikin pysyvyyttä ja samalla kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tässä on aika jännä koostumus. Primeri on nimittäin vähän hyytelömäistä ainetta. Enpä ole koskaan ennen tämän tyyppistä primeria käyttänyt, sillä kaikki käyttämäni primerit ovat olleet enemmän nestemäisiä. Hauska kokeilla ja opetella tämän käyttöä. Toivottavsti se hyytelö löllö silti levittyy kasvoille helposti... Tuotteessa on hyvin mieto tuoksu. Vähän harmittaa se, että tätä tuotetta tulee näin pieni purkki. Tästä ei moneksi käyttökerraksi riitä.

* Karl Lagerfeld + modelco brow pencil ~ 22€

Ihanaa, että myös tässä boksissa oli useampi meikkituote. Tämä oli kulmakynä sävyssä medium/dark. Jälleen kerran minulle uusi merkki, mutta mielenkiinnolla otan testiin. Väri voi olla aavistukse liian tumma minulle, mutta jos sitä ei liikaa innostu laittelemaan niin ehkä tämän kanssa elää. Väri oli ainakin täyteläisen ruskea ja pysyi kädellä vaikka kävin saunassa ja suihkussa. Haalea raita väriä nimittäin näkyi iholla vielä saunankin jälkeen. Tuotteen kuvauksessa luvataan tämän merkin tekevän koostumukseltaan laadukkaita tuotteita ja kai se on tämän testin perusteella ainakin uskottava. Että kulmat kuntoon ja vesisateeseen, eikä tarvitse pelätä että värit valuvat pitkin naamaa. Ehdottomasti testiin siis tämäkin tuote.* Limited edition Lookfantastic beauty sponge

Tätä meikkisientä en löytänyt Lookfantasticin verkkokaupasta, joten en myöskään saanut tuotteellen hintaa. Meikkisieniä tarvitsee aina ja juuri itse asiassa heitin vanhoja sieniä roskiin, joten tämä tulikin kuin tilauksesta. Kiva päästä kokeilemaan tällaista sientä, jossa tuo alapuoli on leikattu viiston malliseksi. Minulla on aikaisemmin ollut käytössä vain pyöreitä, joten tällä saa varmasti kivasti käsiteltyä isompia alueita kasvoista. Käyttöön siis tämäkin tuote.


Joulukuun boksi ylitti kyllä kaikki odotukset. Laskin, että tuotteiden kokonais arvoksi tulisi vajaa 70 euroa ja tähän hintaan ei ole laskettu mukaan tuota meikkisientä, jonka hintaa en tiedä eikä myöskään Elle lehden arvoa. Joten maksamalleni 15 eurolle sai kyllä todellakin vastinetta. Boksin tuotteista ainoastaan tuo tyynysuihke oli minulle henkilökohtaisesti huti, mutta muutoin monipuolisia ja mielenkiintoisia tuotteita sekä merkkejä. Minua jäi vähän vain harmittamaan se, ettei tässä vuoden viimeisen laatikon mukana tullut sneak peakia tammikuulle. Se kun kovasti aina kutkuttelee, mitä seuraavassa boksissa on tulossa. No, nyt nautitaan näistä tuotteista ja joulunajasta ja pohditaan bokseja taas ensi vuoden puolella. Minulla on LF kauneusboksiin nyt vuoden tilaus, joten ainakin ensi syksyyn asti näitä bokseja minulle tulee. Katsotaan laittaako tammikuun boksi joulukuuta paremmaksi.

Tämän vuoden puolella mahdollisesti tulossa vielä postauksia syksyn Ipsyistä sekä Boxycharmista, jos vain posti ne vihdoin toisi minulle. Ovat nyt roikkuneet lähes kuukauden maailmalla, joten pitäisi pian alkaa kuulumaan. Tilasin uteliaisuuttani myös joulukuun Betten, joten myös siitä postaus tulossa lähi päivinä.

Mukavaa joulun odotusta!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti