torstai 13. joulukuuta 2018

Joulukuun Bettebox


Blogimaailmassa onkin eilisestä asti kohistu joulukuun Betteboxista. Ilmeisesti liikkeellä on ainakin kahta erilaista laatuaan ja tämän toinen versio oli sisällöltään tosi köyhä. Itse sain onnekseni sen paremman version (ainakin mielestäni), mutta ei tämä minunkaan mikään juhlavoitto todellakaan ollut. Minunhan ei pitänyt edes marraskuun jälkeen tilata Betteä enää, mutta ajattelin että vuoden viimeiseen boksiin varmasti satsaavat kaikki, joten tilasin sitten kuitenkin. Katsotaan mitä boksista paljastui.
Boksista löytyi pähkinäpatukka... Siis pähkinäpatukka. Mitä ihmettä oikeasti. Ymmärrän kyllä, että pähkinät ja joulu kuuluu yhteen, mutta pähkinäallergisia on niin paljon että todella kummallinen valinta boksiin. Jos jotain syötävää niin olisi ollut edes suklaata sitten.No sitten kaivelin boksista Manna Kadarin 3 värisen kulmien värjäys tuotteen. En todellakaan käytä puuterimaisia kulmatuotteita, koska teen rajaukset aina kynällä. Ja muutenkin nuo sävyt eivät ole oikein itselle sopivia koska kaikkein tummin on aivan liian tumma, vaalealla nyt ei mitään tee ja tuo keskimmäinenkin on siinä ja siinä voinko käyttää itse. Luultavasti laitan tämän tuotteen eteenpäin.
Betteltä tuli muuten jokunen aika sitten sähköpostiin palautekysely minne ainakin itse kirjoitin toivovani bokseihin vähän enemmän kosmetiikkaa jatkossa ja AINAKIN vaihtelua merkkeihin. Tuntuu, että aina bokseista tulee Manna Kadarin tuotteita ja ne ei nyt hirveästi jaksa itseäni kiinnostaa.Boksin pelastus oli onneksi tämä kasvonaamio. Tykkään naamioista tosi paljon ja tämä tuleekin heti käyttöön. Monet eivät olleet saaneet tätä naamiota ollenkaan vaan sen tilalla toisen Manna Kadarin meikkituotteen...


Toinen boksin pohjanoteeraus oli tämä Femfreshin intiimipesuneste. Siis anteeksi nyt vaan, mutta miksi kauneusbokseihin pitää tunkea intiimituotteita. Lokakuussa oli tampoonit, nyt tämä. Mitähän vielä. Olen sitä mieltä, että jokainen ostakoot itse omat intiimituotteensa ja kauneusbokseissa pitäisi olla paino sanalla kauneus eli ihonhoitoa, meikkejä ja korkeintaan jotain shampoota tai muita hiustuotteita. Onneksi tämän voin käyttää myös normaalin pesunesteen tavoin.Tämä Cutrinin monitoimisuihke oli kiva ylläri. En ole merkkiä aikaisemmin kokeillut, mutta testaan innolla kyllä tätä. Mulla on pitkät ja tosi tuuheat hiukset, joten niiden kanssa työstämiseen tarviikin aina kaikenlaisia muotoilutuotteita. Tätä voi käyttää pohjustustuotteena ja sen pitäisi antaa volyymiä ja kiiltoa hiuksille. Harmillisesti korkki oli hieman vuotanut ja tuhrinut osan boksin tuotteista, mutta onneksi suurta vahinkoa ei ollut tapahtunut.Toinen boksin kiva tuote oli tämä Batisten kuivashampoo. Olen kuullut tästä merkistä niin paljon hyvää kaikkialta, mutta en ole siis vieläkään saanut aikaiseksi ostaa. No nyt sain oman pullon boksista, joten pääsen vihdoin korkkaamaan Batiste neitsyyden ja testaamaan onko tuote kaiken hehkutuksen arvoinen. Tämä tuli ihanassa ananaksen tuoksussa ja mähän muuten rakastan ananasta!!

Mulla kävi boksin kanssa tosiaan sikäli tuuri, että sain jopa kolme tuotetta josta tykkäsin + tuo patukka jonka aion syödä. Mutta tuo pesuneste ja kulmaväri olivat minulle täysin turhia. Bette on uudistumassa tammikuussa, mutta ainakaan nyt tilaukseni ei jatku. Katson ensi vuonna minkälaista uudistusta Bette tuo markkinoille ja harkitsen sitten uudestaan tilauksen tekemistä.

Mitä mieltä olette joulukuun Bettestä? Saitteko samoja tuotteita?

4 kommenttia on "Joulukuun Bettebox"
 1. Eipä näytä hintaansa nähden kovin ilahduttavalta tuo boxi, hyvä kun en tilaa sitä enää.

  PS: Mun blogissani on arvonta, tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei todellakaan. Onneksi itse sain boksin tarjoushinnalla ja maksoin siitä vain noin 13 euroa. Mutta silti heikko hinta-laatu suhde jos tuotteista vain kolme jää käyttöön.
   Kiitos vinkistä, kävin osallistumassa :)

   Poista
 2. Olisin oikein mielelläni ottanut sinun saamasi boksin! Niissä kun oli todella paljon vaihtelevuutta tässä kuussa. Manna Kadarin primer oli pettymys, sillä pitkäaikaistilaajille tuote oli jo tuttu reilun vuoden takaa. Samoiten huulirasva on sellainen tuote, jota kaapit pursuavat muutenkin valmiiksi... Batisten kuivashampoo on sen sijaan ihan huippu, samoiten kuin Mizonin kangasnaamiot. Toivotaan, että tammikuun uudistukset toisivat mukanaan uusia tuulia bokseihin! :)

  https://lauraannikablog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh tosi mälsää että sullekin sattui se huonompi boksi. Ihmettelen Betten toimintatapaa kohdella tilaajia noin eri tavalla. Tuntuu muutenkin, ettei asiakaskyselyitä tai kauneusprofiilia käytetä mitenkään hyödyksi vaan boksit lähetetään ihan sattumanvaraisesti matkaan. Toivottavasti tammikuussa onnistaa paremmin :)

   Poista