keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Lokakuun Ipsy

Voi että tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Nimittäin mun ihka ensimmäistä Ipsy pussukkaa. Syyskuun lopulla kun tutkiskelin markkinoilla olevia vaihtoehtoja kosmetiikka yllätysbokseista selailin myös Ipsyn sivuja, mutta jotenkin en heti syttynyt tästä niin paljon kuin esimerkiksi Boxycharmista, jonka tilauksen aloitin välittömästi. Myöhemmin kuitenkin palasin Ipsyn sivuille ja ajattelin että mikä jottein. Varsinkin kun tässä konseptissa voi tuotearvioilla itse vaikuttaa seuraavien kuukausien pussukoihin. Ja ainakin nyt loppuvuoden ipsy pussukat ovat olleet myös ihan kivan näköisiä. Nimittäin jokunen tämän vuoden pussi on ollu niin karmea, etten olisi sellaista halunnut edes ilmaiseksi. Mutta tosiaan, lokakuussa näpyttelin tilauksen menemään ja sieltä se ensimmäinen vihdoin tuli matkattuaan ensin kuukauden tänne Suomeen. Ipsyn tilaamisessa jenkeistä täytyy käyttää Shipito palvelua ihan niin kuin Boxycharminkin kanssa, mutta se on ihan maailman helpoin käyttää. Pussi itse maksaa 10 dollaria / kk ja postikulut samanmoisen siihen päälle. Esittelen nyt tarkemmin tuotteet, jotka minulle on kauneusprofiilin perusteella valikoitu.Itse pussi oli tosi kiva punaista tekonahkaa ja päällä on maskin kuva. Sattumaako vai ei, mutta lokakuun Boxycharmin teemana oli myös naamiaiset, joten hauskasti sopi ipsyn pussukka kuukauden teemaan. Pussukka on niin kiva, että taidan jättää sen itselle käyttöön.* Tarte shape tape ~ 2,6€/ 1 ml

Kaikkein eniten innoissani olin tästä hypetetystä Tarten peitevoiteesta. En ole itse ennen Tarten kosmetiikkaa käyttänyt, mutta lukenut sitäkin enemmän ja tiesin tämän olevan hyvä. Sain oman pienen näyteputeelin sävyssä light sand ja se osoittautuikin oikein hyväksi omalle vaalealle iholle. Testasin tätä heti ja toimi kuin rasvattu. Ei mitään valittamista. Jälki on siistiä ja peittää täydellisesti sekä pysyy iholla koko päivän. Tämä on myös super helppo levittää ja lopputulos miellyttää silmää. Myyntikokoinen pullo sisältää tuotetta 10 ml, tässä omassa oli vain 1 ml, joten tätä ei varmasti tule riittämään kovin pitkäksi aikaa. Taidan kuitenkin tilata tämän loppuessa heti uuden, koska olen metsästänyt jo pitkään täydellistä peitevoidetta.
Arvosana: 5/5* Iby radiant glow highlighter ~ 7$ / 3g 

Mähän olen highlighteri fani ja suurkuluttaja, joten olin myös tästä tuotteesta ennakkoon tosi innoissani. Merkki mulle aivan uusi, mutta kiva päästä testaamaan erilaisia korostustuotteita. Sain oman highlighterin sävyssä prosecco. Myös toista sävyä oli liikkeellä ja se oli hieman vaaleanpunaiseen taittava. Tykkään kyllä tästä omastani tosi paljon, koska tästä tulee hieman kultahohdetta kasvoille. Ei liikaa, mutta juuri sopivasti. Normaali kokoinen tuote maksaa 12$ / 5g joten tämä oli ihan hyvän kokoinen tuote pussiin. Muutenkin kun näitä highlightereitä kertyy hyllyyn useampia niin on kiva, että tuotteet on suht pieniä jotta ne saa joskus kulutettua loppuunkin. Pakkaus voisi tässä toki olla vähän kauniimpi niin nostaisi heti arvosanaa paremmaksi.
Arvosana: 4/5* First aid beauty ultra repair creme ~ 6€/ 28,3g

FAB on minulle merkkinä jo ennestään tuttu ja itse asiassa olen tätä kyseistä rasvaa yhden tuubin jo kuluttanut. Tämä on tosi toimiva ja hyvä koostumukseltaan. Rasvaa voi käyttää koko kehoon, käsiin, kasvoiin, mihin vain. Tästä ei jää tahmeaa tunnetta iholle ja rasva imeytyy todella nopeasti. On myös hoitava ominaisuuksiltaan, joten merkin nimi on tosi osuva tähän tuotteeseen :D
Minä nimittäin sain Meksikon lomalla taannoin tosi pahan aurinkoihottuman jalkapöytiin ja tätä rasvaa laitoin kipeisiin kohtiin kaksi päivää ja vo'ila kipu ja ihottuma oli tiessä. Purkki ei ole mikään timantti, mutta tuote on toimiva ja kohtuu hintainen. Voin suositella!
Arvosana: 5/5* Kvossnyc strawberry peppermint lip balm ~ 16$ / 7ml
Pussukassa oli peräti kaksi huulituotetta ja tämä oli ehdottomasti niistä kivempi. Kyseessä on melkoisen hintava huulituote ja tämä tulikin täysikokoisena. Tuotteen sisältämät erilaiset öljyt pehmentävät huulia ja lupaavat jopa nuorentaa niitä. Tämä tuoksuu makealle mansikalle, mutta tuntuu tuon piparmintun ansiosta raikkaalta ja vähän viilentävältäkin jopa. Koostumus on tosi pehmeä ja miellyttävän tuntuinen huulilla. Ei jätä tahmeaksi tai tee suutuntumaa epämiellyttäväksi. Tästä tuli heittämällä yksi mun lemppari huulikiilloista. Tämä ei siis sisällä mitään hilehippuja, mutta antaa aavistuksen kiiltoa toki huulille. Väriltään hailakka punainen. Mutta ah, tykkään niin tästä tuoksusta!
Arvosana: 5/5* Buxom full on lip polish ~ 12€/2ml
Tämä olikin pussin erikoisin tuote minulle. En nimittäin koskaan ennen ole käyttänyt mitään pullistavia huulituotteita. Olinkin aluksi vähän, että mitä ihmettä kun oli siinä uskossa että tämä on normaalia huulikiillettä. Sipaisin tätä huulille ja vitsi mikä kihelmöinti alkoi. Pelästyin jo, että onko minussa jotain vialla, mutta kun tutkin asiaa niin normaali ilmiöhän tämä oli tällaisessa tuotteessa :D Ja ihan jännältä se sitten lopulta tuntui. Sain tuotteen sävyssä Dolly, joka on shimmerinen vaaleanpunainen. Tämä sopii mulle hyvin, koska kyllähän huulikiilteissä pitää kimalletta olla. Tuote sisältää A ja E-vitamiinia sekä minttua. Tämäkään ei tunnu huulilla tahmealta ja väri on kaunis hento. Muuten tosi jees tuote, mutta tuo huulia pullistava efekti nyt ei ehkä minulle tuo mitään jännitystä. Mielestäni mulla on jo omasta takaa ihan täyteläiset huulet, joten en huomaa tämän kanssa mitään eroa. Raikkaus on plussaa, mutta ehkä sen kihelmöinninkin voisi jättää tästä pois.
Arvosana: 3/5Tästä kuvasta näkee vielä swatchit tuotteista. Ylimpänä tuo highlighter, sitten Tarte, sen jälkeen Buxom huulikiilto ja viimeisenä tuo ihana mansikkainen huulikiilto.

Kokonaisuutena oli ihan tyytyväinen ekaan Ipsy pussiini. Ainoa pieni pettymyksen tunne tuli siitä, että tuotteet oli aika pieniä. Jotenkin ne näyttivät Ipsyn omilla sivuilla kuvissa paljon isommilta ja sitten kun availin pussia ja sieltä tipahteli pieniä näytekokoja harmistuin vähän. Mutta toisaalta nyt kun näitä kauneusylläreitä tipahtelee vähän joka paikasta niin ehkä se on hyväksin ettei kaikki ole täysikokoisia. Muuten en saisi niitä ikinä käytettyä loppuun. Ja toinen pieni negatiivinen asia oli tuo kaksi huulituotetta samassa pussissa. Vaikka molemmat tuotteet oli ihan kivoja, niin silti jotenkin olisin toivonut että olisi ollut enemmän variaatiota tuotteiden välillä. Noh ihan hyvä aloitus kumminkin. Marraskuun pussin pitäisi myös tulla (toivottavasti) ihan lähipäivinä, joten sitä odotellessa.

Mitä mieltä olette Ipsyn tuotteista? Ja tykkäisittekö käyttää huulia pullistavia tuotteita?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti