tiistai 9. helmikuuta 2021

Glossybox helmikuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä



Nyt on retroa! Kyllä minä 90-lukulaisena niin nautin ❤
Helmikuun Glossybox tuli upeassa erikoiskuvitetussa boksissa, joka sulatti ainakin tämän tytön nostalgiasydämen. Viekö joku muuten muistaa nuo kasetit? Apua, siitä on niin pitkä aika, kun tuollaisia viimeksi sai kasettisoittimeen työnnellä...

Boksin teema oli "sing, dance, love, repeat" ja sopii hyvin hiljaa hiipivään kevääseen ja ystävänpäivä teemaan. Hauskaa saa pitää koronasta huolimatta ja itseäänkin pitää rakastaa. Siihen kuukausittainen kauneusboksi on juuri sopiva yllätys. Ja miksei vaikka kaverille ystävänpäivälahjaksi 😉




Boksin sisältö oli tällä kertaa hyvin meikkipainotteinen ja lähes kaikki tuotemerkit oli mulle ennestään tuttuja. Oikeastaan pakko sanoa, että vaaleanpunais sävytteinen boksin sisältö oli aivan mieletön ja pitkään aikaan super hyvä sisältö tässä boksissa! Nyt on nimittäin panostettu niin sisältöön kuin ulkokuoreenkin.





Boksista löytyi teeman mukaisesti kuvitettu Sophia+Mabelle Satin powder blush eli kauniin vaaleanpunainen poskipuna. Mähän rakastan poskipunia! Ja vielä näin upea keräilykappale oikein kauniissa retrokuosissa. Poskipuna on hyvin shimmerinen ja jättää iholle kunnolla kuultoa. Itse suosin pääasiallisesti mattapunia, mutta tätä voine käyttää luomivärinä tai varovasti taputellen myös highlighterina. Sävyltään kuitenkin aivan super kaunis ja söpö pieni pakkaus.





Poskipunan kaverina boksista löytyi Bang beautyn Blush brush eli poskipunasivellin. Kivasti ajateltu, että samasta boksista löytyi myös työkalu punan levittämiseen. Sivellin on pieni, normaalia lyhyempi, mutta karva on ihanan pehmeä ja itse myös tykkään käyttää poskipunan levittämiseen tällaista kärjestä hieman pienempää sivellintä niiden super pulleiden sijaan. Sivellin sopii mainiosti myös highlighterin levittämiseen. Tykkään myös, että sävyt on nyt pinkkiä ystävänpäivän hengessä.




Boksin ainoa ei meikkituote oli tämä yleellinen minikokoinen Molton Brown suihkugeeli. Tuoksuina tässä on appelsiini ja bergamontti, omaan makuuni aivan ihana yhdistelmä joten tulee ehdottomasti käyttöön. Harmi vain, että pullo oli niin pieni. Kooltaan vastasi nimittäin hotellien minikokoisia shampoopulloja, mutta meneehän tämä loistavasti jos ei kotispassa, niin ainakin reissukaverina. Mutta suosittelen, Molton Brownit on ihastuttavia!




Ja sitten, yksi mun suuri puuteri rakkauteni eli Ciate Londonin extraordinary translucent powder, väritön irtopuuteri siis. Olen käyttänyt näitä jo monta purkkia ja tykkään tästä puuterista aivan älyttömästi. Se on kevyt eikä tee ihosta kakkuista. Ja koska puuteri on väritön, sitä on helppo sipaista meikkivoiteen päälle meikin kiinnitykseen ja ylimääräisen ihon kiiltelyn poistamiseen. Tämä on hyvä ja ilahduin kovasti, kun löysin tämän boksista. 





Boksin viimeisenä tuotteena kaunis fuksianpunainen huultenrajauskynä. Kynä on hyvin pigmenttinen ja pehmeä. Se liukuu huulilla vaivatta ja väriä irtoaa ihan kevyelläkin painalluksella. Brändi on ennestään mulle tuttu ja tuotteet laadukkaita. Tykkään ja sävy on aivan ihana! Sopii hyvin juuri kevääseen tuomaan eloa huulille. Taidan ottaa tämän ihan huulipunaksi käyttöön, kun nyt menin ja rakastuin.




Boksi oli yllättävän hyvä ja kaunis ulkoasu herätti ainakin minussa välittömästi ihanat retrovibat. Säilytän laatikon ehdottomasti ja jemmailen sisälle jotain ihania aarteita ja muistoja. Mulla onkin ollut pitkään mielessä alkaa koota memoryboxia, jonne kerään kaikkia henkilökohtaisia muistoja kuten keikkalippuja, kuvia ja pientä sälää mitä nyt mistäkin aina kertyy. Tämä boksi on kuin luotu muistolaatikoksi ja se onkin kiva joskus vuosikymmenten päästä kaivaa esiin ja tutkia mitä omasta retroboksista löytyy. Onko teistä kukaan tehnyt tällaista?

Helmikuun Glossyboxin pääset tilaamaan täältä* ja muista hyödyntää alekoodi ANSKU30, jolla saat tilauksesta -30% alennuksen. 
8 kommenttia on "Glossybox helmikuu 2021"
  1. Siis pitkästä aikaa Glossybox, joka on oikeesti munkin mieleen! :D Nää ei oo oikein säväyttäneet viime aikoina, mutta tästä boksista olis kaikki tuotteet päässeet käyttöön<3

    VastaaPoista
  2. Tää on pitkästä aikaa aivan huippu boksi! Itseasiassa kun näin tuon boksin kuvituksen ja ekat spoilerit tästä (puuteri ja poskipuna), niin mun oli pakko laittaa boksi itsellenikin taas pitkästä aikaa tilaukseen :) Seurannan mukaan boksin pitäisi saapua ihan lähipäivinä enkä malttaisi millään odottaa!

    Tosi kiva, että mukana on Ciateakin, kun heidän tuotteensa ovat tosi hyviä. Tuo puuteri taitaa olla mun suosikki tästä, mutta itseasiassa tuo sivellinkin näyttää tosi hyvältä. Eipä tässä toisaalta yhtäkään tylsää tuotetta taida edes olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, että sullekin on boksi tulossa <3 Tämä oli kyllä pitkään aikaan aivan huippu boksi ja super kivat tuotteet! Toivottavasti tykkäät myös :)
      Tuo Ciaten puuteri on loistava. Tuut varmasti pitämään siitäkin<3

      Poista
  3. Jos kaikki boksit olis sisällöltään tätä luokkaa, niin ehdottomasti harkitsisin tilausta. Ja onhan tuo laatikkokin nyt aivan mahdottoman hieno:D

    VastaaPoista
  4. Komppaan muita, jos Glossybox jatkaa tälläisellä linjalla ( eli enemmän meikkejä boksiin ), niin harkitsen vakavasti tilausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jatkossa tuli tällaisia meikkipainotteisia bokseja ja tuttujakin brändejä <3

      Poista