torstai 11. helmikuuta 2021

Palettihaaste tammikuu

 


Uuden vuoden ensimmäinen palettihaaste on täällä ja mukana taas kaksi luomiväripalettia ja yksi kasvopaletti. Muistakaa käydä kurkkimassa myös aikaisempia palettihaaste postauksia, löytyvät tägillä palettihaaste. Tammikuu meni itsellä ohi ihan hujauksessa, aloitin uudet työt ja arkirytmin löytäminen sekä talvesta johtuva väsymys saivat valitettavasti aikaan sen, että olin usein väsynyt ja siksi myös meikkaushalut oli aika vähäiset. Nyt onneksi taas aurinkoakin välillä näkyy ja se tuo uutta virtaa. Ehkä se meikki-intokin sieltä palailee. Paletit oli käytössä tammikuussa siis hiukan normaalia vähemmän, mutta hyvin niitä sain silti testailtua. Meikkilookeja muuten löytyykin täältä aikaisemmasta postauksesta. 
Yksi kuvitukseltaan upeimmista paleteistani on ehdottomasti tämä Storybook cosmetics Fairy tales Little briar rose paletti. Paletti näyttää kirjalta ja sen kuvitus on kuin itse Prinsessa ruusunen sadusta. Kirjamaisen ulkoasun takia paletti on toki normaalia isompi, mikä tekee sen säilytyksestä vähän haasteen, mutta on tämä niin upea, että pakko se on kokoelmissa pitää. Paletin sävymaailma on enimmäkseen punertavan, roosan ja kullan eri sävyjä. Mukaan on laitettu myös kaksi hyvin kylmän sinistä ja yksi hopeinen nappi, jotka mielestäni eivät ehkä sovi paletin teemaan, mutta tuovat siihen toki oman värikkään säväyksensä. Eniten kuitenkin paletista toki fiilistelen noita lohenpunaisia, roosan ja vaalean lilan sävyjä. Mattasävyt on tässä aivan uskomattoman pigmenttisiä ja pöllyävät varsin vähän mattasävyiksi. Shimmerit ovat aivan häikäisevät upeita. Pigmenttiä lähtee ja niillä saa meikkiin helpoti näyttävyyttä. Oma suosikkini paletin sävyistä olikin Briar rose sekä Kiss. Molemmat omalla tavallaan aika uniikkeja sävyjä ja luomilla tosi kauniita ❤
Paletti saisi täydet pisteet, jos se olisi käytännöllisempi säilyttää. Muuten minulla ei ole tästä pahaa sanottavaa.
arvio: 4½

Tammikuun haasteessa mukana oli minikasvopaletti eli Complex Culture Overtime contour & blush duo, jonka sain ihan vastikää Ipsy plussasta. Paletista löytyy mattainen aurinkopuuteri ja poskipuna, jotka ovat todella käyttökelpoiset sävyiltään vaaleaihoiselle. Paletti on erittäin tukeva ja kansi napsahtaa kiinni oikein äänen saattelemana. Vaikka paletti on pieni ja kompakti, pannut sisällä ovat silti valtavat, joka helpottaa työskentelyä isoillakin siveltimillä. Eniten olen kuitenkin paletissa tykännyt aivan huikeista sävyistä, sillä aurinkopuuteri on sopivat vaalea tällaiselle vaaleaverikölle ja poskipuna on taas aivan ihana korallisen vaaleanpunainen. Pigmenttiä irtoaa hyvin ihan kevyelläkin sipaisulla ja helppo tätä on myös kerrostaa, mikäli haluaa voimakkaamman lopputuloksen. Yksi suosikki kasvopaleteistani tällä hetkellä! Suomesta tätä ei valitettavasti ole saatavilla, vaan paletti pitää tilata Yhdysvalloista.
arvio: 5

Testiin pääsi myös Phase zero Bare necessities eyeshadow & blush paletti, joka tuli muistaakseni marraskuussa Goodieboxista. Paletista löytyy kuusi luomiväriä sekä aurinkopuuteri ja poskipuna. Paletissa on myös iso peili. Paletin sävyt ovat kauniita ja pigmenttisiä. Aurinkopuuteri ja poskipuna toimii hyvin iholla ja sopii vaalealle suomalaisellekin iholle ihan täydellisesti. Aurinkopuuteri onkin mulla ollut ahkeralla käytöllä. Luomivärit oli pigmenttisiä myös, mutta koin ongelmaksi sävyjen vähyyden. Meikit alkoivat aika nopeasti toistaa itseään ja variaatio puuttui. Paletista löytyy nimittäin vain kaksi mattasävyä ja loput neljä ovat shimmereitä. Kuparinen ja vaalean ruskea shimmeri olivat omat suosikkini. Hopeinen nappi on minusta vähän random valinta palettiin, jossa kaikki muut sävyt ovat kovin lämpimiä. En oikein näe, miten voisin tätä hopeista yhdistellä näiden sävyjen kanssa. Shimmerit olivat myös koostumukseltaan varsin varisevia, joka lähti helposti sotkemaan palettia. Sanoisin paletin sopivan parhaiten perus arkimeikkaajalle, joka käyttää meikissä neutraaleja sävyjä eikä kaipaa suuresti vaihtelua. Itse tykkään käyttää eri sävyjä ja vaihdella meikin värejä, joten minulle paletti oli vähän tylsä, vaikka pigmentti ja laatu muuten olikin oikein hyvä. Paletin myyntihinta on 40€, joka on minusta vähän liian korkea paletille, jossa on kuitenkin vain muutamia sävyjä. 
arvio: 3

Oliko haasteessa sulle tuttuja paletteja? Mikä oli sinun suosikkisi?
4 kommenttia on "Palettihaaste tammikuu"
 1. Upea tuo Fairy Tales -paletti <3 laitoin itse sittenkin kiertoon tuon Phase Zeron paletin kun en usko sen olevan kovinkaan uniikki kokoelmassani ja en tykkää varisevista shimmersävyistä :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti toi Complex Culturen paletti tulisi mulle joskus Ipsyn valintoihin, näyttää meinaan ihanalta<3 Ton Phase Zeron paletin karsin just pois, en oo käyttänyt sitä kuin vissiin kerran ja ei vaan oo mun juttu. Toi Storybook Cosmeticsin paletti taas on aivan upea! Mä sain silloin joskus sen Robin Hood teemaisen paletin, jonka arvoin eteenpäin, mutta toi sun paletti on kyllä valtavan kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla että tuleekin, Ipsy tykkää kierrättää noita vanhojakin tuotteita uudelleen ja uudelleen. Mutta se on kyllä hyvä paletti, ei sillä :D
   Muistelinkin, että sulle tuli toi vihreä Robin Hood paletti. Siinäkin oli kyllä kivoja sävyjä, mutta paletissa aika vähän sävyjä niin isoon kokoon nähden.

   Poista