torstai 25. helmikuuta 2021

Glossybox limited edition x Benefit beauty box

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä
Huikeita uutisia kauneusboksi rintamalta!

Glossybox on julkaissut Benefit limited edition boksin, joka sisältää yli 100€ arvosta pelkkiä Benefitin tuotteita. Nyt on kissan päivät. Olin heti innoissani, kun minulle tarjottiin boksia yhteistyönä, koska ensinnäkin Benefit on ihan huikea brändi ja toiseksi osasin vähän aavistella, että boksi tulee sisältämään brändin kulttituotteita. Ja niinhän se teki! Boksin tuotteista kaksi oli täysikokoisia ja loput matkakokoja.

Kaunis kirjekuorimallinen boksi oli täynnä uusia ja vanhoja Benefit suosikkeja. Muutama tuote itseasiassa sellainen, mitä olen pitkään halunnut testata, mutta en vain ole saanut vielä aikaan hankittua. Yksi kauan haikailemani herkku on tuo Hoola aurinkopuuteri, jota on vähän kaikkialla ylistetty. Nyt on puuteri ja monta muutakin ihanuutta + aivan super söpö laatikko, johon voi pakata vaikka synttärilahjan ystävälle 😍


Jos boksista on pakko valita se helmi niin ehdottomasti Hoolan matte bronzer aurinkopuuteri. Puuteri tuli matkakokoisena ja mukana pakkauksessa pieni suti. Sudin karva omaan makuuni vähän liian karhea ja muutenkin omaan kätöseen koko suti hiukan liian mini, joten veikkaan että käytän tätä ihan oman aurinkopuuteri siveltimen kanssa. Mutta vitsi miten olen odottanut tätä päivää kuin auringon nousua talviaamuna. Eli ikuisuuden! Hoola on kiehtonut jo vuosia ja nyt vihdoin pitelen tätät pakkausta käsissä. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin kehutaan, paketti on ainakin super söpö.
Boksin yksi täysikokoisista tuotteista oli High beam nestemäinen highlighter. Tämä upea helmiäissävy antaa todella kauniin kuullon iholle. Aplikaattori on samanlainen kuin huulikiilloissa, mutta sillä saa kätevästi joko ihan pikku tipan poskipäille tai sitten kunnon raidan niin halutessaan. Kermainen koostumus levittyy erittäin hyvin ja helposti. Lopputulos on upea! Luulen, että tästä tulee yksi uusi suosikkin, sillä tämän swatchin perusteella olin jo rakastunut.
Saimme boksista myös matkakokoisen The porefessional hydrate primerin, joka on tästä primer sarjasta se kosteuttavampi versio. Juuri pari päivää sitten roskapostauksessa kirjoittelin, miten se normi Benefitin primeri ei mulla toiminut ollenkaan. Toivon kovasti, että tämä toimisi, mutta katsotaan...
Boksista löytyi myös Roller liner eli vedenkestävä eyeliner. Tämä tuli matkakokoisena versiona, mitä vähän ihmettelen, koska täysikokoisessa tuotteessa olisi ollut itsessään tuotetta se 1ml ja tässä matkaversiossa puolet siitä eli 0,5ml. En usko tämän kauaa kestävän. Joka tapauksessa kiva testata tätäkin erityisesti, koska tuote on vedenkestävä. Kärki on todella ohut ja niinpä se sopiikin täydellisesti pikkutarkkaan rajausten taiteilemiseen. 
Yksi juttu mitä ihmettelen myös, on se miten tämän tuotteen arvo oli tuotekorttiin laskettu. Normaalikokoinen tuote on arvoltaan 24€ ja tämä puolet pienempi matkakoko 15,5€. Luulisi puolet hinnasta olevan sen 12€. Muutamien muidenkin tuotteiden kohdalla huomasin, että matkakokoiset versiot olivat pari euroa arvokkaampia kuin laskennallinen puolitettu arvo. En tiedä mistä tämä johtuu. Myydäänkö matkakokoja sitten oikeasti kalliimmalla kuin täysikokoisia tuotteita.
Boksin toinen täysikokoinen tuote oli They're real mascara, joka on muuten yksi todella hyvä ripsari mitä olen testaillut. Mascara antaa pituutta ja tuuheutta, harjakin on kätevän kokoinen ja mallinen. Tämä on muuten Benefitin best seller tuotteita. Tosi kiva, että juuri tämä löytyi boksista!

Nopealla vilkaisulla kurkkasin, että boksi olisi ollut Benefitin värillinen kulmageeli, josta tykkään itse aivan älyttömästi. Tällä kertaa saimme kuitenkin sen värittömän versio, jota lähden kuitenkin oikein innolla myös testaamaan, koska se värillinen on ollut ihan super super super hyvä!! Värittömällä kulmageelillä saa kulmat aseteltua paikoilleen ja liftattua niitä hiukan skarpimmaksi. Käytän nykyään aina kulmageeliä, väritöntä tai värillistä, mutta ilman kulmageeliä ei ole asiaa enää ulkoilmoihin.

Jos boksista jäi sellainen fiilis, että pakko saada, niin älähän epäröi. Veikkaan, että tämä setti myydään kyllä aika nopeasti loppuun. Boksi on myynnissä Glossyboxin* verkkokaupassa 49,90€ hintaan. Hinta-laatu suhde mielestäni tässä kyllä ihan täys napakymppi, koska boksissa oli niitä brändin parhaimpia tuotteita ja vaikka arvo oliskin laskettu hiukan ylikanttiin saa boksin silti -50% halvemmalla kuin tuotteet yksittäin ostettuna. Rehellisesti sanottuna Glossybox räjäytti tällä boksilla kyllä koko potin kotiin! Tällaisia lisää ❤
8 kommenttia on "Glossybox limited edition x Benefit beauty box"
 1. Jotenkin kuvittelin tätä boksia houkuttelevammaksi, mutta ei tule mulla ostoskoriin. En tarvitse nestemäisiä mitään highlittereitä tai vastaavia. Yksittäin pakatut puuterituotteet itsellä out hankinnoista vaikka tuo taitaa kehuttu ollakin. Sitten roller eyeliner mulla jo löyty käytöstä ja kulmageeli on jo, ripsarista myös löytyy benefitiltä yks jo kaapista. Toki jos ei mitään näitä tuotteita ole niin tämä on iha kiva boksi, mutta laskennallisesti testerit on ylihinnoteltu kun ne ei ole 50% täydestä, en 50 eur maksaisi tästä laatikosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti monille Benefit faneille tuttuja tuotteita, mutta itselle kun ei juurikaan noita ennestään löytynyt niin tosi kiva sisältö. Ja itse asiassa se liner osoittautui tosi hyväksi :D
   Laskennallisia hintoja kyllä itsekin mietin, että ehkä vähän yläkanttiin

   Poista
 2. Mä olin aivan innoissani tästä, kun yhteistyöboksista ensimmäisen kerran kerrottiin, koska tykkään Benefitin tuotteista tosi paljon. Mutta sitten näin pari spoileria ja päätin olla hankkimatta, kun molemmat spoilerituotteet minulta jo löytyivät :D En muuten silloin tajunnutkaan, että tässä on näin paljon minituotteita. Esimerkiksi Hoolasta kyllä riittää tosi pitkäksi aikaa, kun on tuollainen puuterimainen, mutta eyeliner puolestaan kuluu nopeasti jos päivittäin käyttää, niin edes sen olisi voinut täysikokoisena laittaa.

  Tuo arvonmerkkaus on vähän niin ja näin, kun Benefitillä kuitenkin on minituotteita ihan myynnissä varmaan suurimmasta osasta heidän tuotteistaan, niin ymmärrän sen että merkataan sitten se minituotteen hinta eikä lähdetä laskemaan täysikokoisesta tuotteesta arvoa. Mutta en kyllä ymmärrä mistä tuon eyelinerin 15,50e hinta on mahdettu ottaa, kun esimerkiksi Kicksissä täysikokoinen eyeliner maksaa 24,80e ja minikokoinen 13,65e..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä tuosta eyelinerista, olisin itsekin odottanut että se olisi ollut täysikokoisena. Muutoin boksi oli oikein kiva ja Hoolakin kestää vaikka onkin pienikokoinen.

   Arvonmerkkauksissa saa aina olla kriittinen näiden kauneusboksien kohdalla, koska hinnat ei pidä paikkaansa. Myöhemmin nimittäin huomasin, ettei Twistben kauneusboksinkaan ilmoittamat hinnat pitäneet paikkansa mitä firma itse ilmoitti tuotteiden arvoksi. Kuluttaja saa googlailla ja etsiä infoa itse.

   Poista
 3. Kaunis boxi täynnä Benefitiä kokeiluun! Itsellä jää nyt hankkimatta kun ei ole ylimääräistä ja hinta tuntuu vähän korkealta, ehkä jos olisi paremmin valittu nuo täysikokoiset tuotteet, nestemäisistä highlightereista en oikein välitä enkä nyt käytä ripsaria ;) Hoola kyllä kiinnostaisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on toki korkea ja tuntuu vähän korkeahkolta myös kun miettii että moni tuote matkakokoinen. Mutta toisaalta Benefitin tuotteet on kyllä myös tosi arvokkaita, joten kyllä tässä silti rahalle vastinetta saa vaikka tuotteiden arvot oliskin hiukan yläkanttiin laskettu :D

   Poista
 4. Sisältö on tässä tosi kiva, jos Benefit on brändinä mieluinen :) Mä en tästä itse olisi valmsi maksamaan ihan noin paljoa, mutta toisaalta toi aurinkopuuteri on näistä ehkä ainut, mikä oikeasti kiinnostaisi. Primer multa löytyy jo täysikokoisena, samoin kulmageeli (värillisenä) enkä usko, että esim. toi eyeliner voisi ikinä olla niin hyvä, että siirtyisin paljon edullisemmasta NYX:n eyelinerista tohon. Eli ei ehkä ihan mun boksini, mutta toisaalta en oo koskaan niin välittänyt näistä kauneusboksien yhden brändin extrabokseista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eyeliner oli muuten yllätys yllätys aivan super hyvä! Ihmettelin itsekin kun en normaalisti ole mikään eyeliner fani. Joten se lunasti enemmän kuin odotukset. Itse tykkäsin kokonaisuutena vaikka hinta olikin vähän turhan kova.

   Poista