tiistai 24. elokuuta 2021

Maybeautyn kesänlopetuskamppis ja alekoodi

 * kaupallinen yhteistyö MaybeautyOh nou, kesä alkaa olla taputeltu. Viime aamuina on kylmä ja kolea iskenyt luihin ja ytimiin saakka. Melkein olisin valmis kaivamaan hanskat ja huivit kaapista, mutta ihan vielä en kehtaa, kun elokuuta tässä kuitenkin vielä viikon verran porskutellaan. Mulla kuitenkin kesä jatkuu vielä viikon verran, sillä tulevana viikonloppuna suunnataan lomalle Espanjan lämpöön ja samalla tutkaillaan vähän tulevia kotikontuja aurinkorannikolta. 

Mulla oli taas ilo päästä tekemään yhteistyötä Maybeautyn kanssa. Oonkin brändin matkassa kulkenut jo parisen vuotta ja edelleen valikoimista löytyy muutamia mun ikisuosikkeja. Pore stripit on mun kestosuosikit, samoinbio-cellulose facemask ja hiusöljy. Yksi pitkäaikainen lempparini on myös tämän postauksen aihe eli pore mask naamio. Mulla on näitä kulunut jo monta tuubia ja tykkään tästä nykyisestä pullo mallista enemmän kuin niistä vanhoista yksittäispakatuista. Tämä oli siis todellakin positiivinen ja odotettu uudistus.
Pore mask on savipohjainen naamio, joka poistaa iholta rasvaisuutta, pienentää sekä puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset. Minun lisäksi meillä myös mies on tätä innostunut käyttämään sen helppouden ja tehokkuuden takia. Miehiä on niin vaikea oikein innostaa mihinkään ihonhoitoon, mutta tämä naamio on nopeavaikutteinen ja koska miehelläni on luontaisesti melko öljyinen iho, on naamio tehnyt tosi hyvää hänelle. Rasvaisuus ja ihon kiiltely on säännöllisellä käytöllä selvästi vähentynyt ja iho pysyy puhtaana myös tukkeumista. Mieheni jopa sanoi tuossa yksi päivä, että tuntuu iho aivan erilaiselta tuon käytön jälkeen. Yleensä miehet ei kyllä huomaa mitään, mutta kyllä tämä naamio siis jotain taikoja tekee, jotta toinenkin puolisko sen näkee 😂
Sain yhteistyön kunniaksi pistää teille pystyyn kesänlopetus kamppiksen eli koodilla annapack (klikkaamalla alekoodi aktivoituu automaattisesti) saatte KOKO Maybeautyn valikoimasta -20% alen 21.9.2021 saakka. Nyt onkin hyvä aika täydentää talveksi kosmetiikkavarastot. Alekoodin jälkeen pore maskille jää esimerkiksi hintaa 29,25€ (norm. 39€).

Mikä on sun lemppari Maybeautyn tuotteista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti