perjantai 27. elokuuta 2021

Neljä huippua tuotetta Saaren taialta

 * kaupallinen yhteistyö Saaren taika



Tänään saan jälleen kunnian päästä puhumaan kotimaisista Saaren taika tuotteista. Löysin Saaren taian muutamia vuosia sitten ja siitä lähtien ollaan tehty säännöllisesti yhteistyötä. Yksi isoin tekijä miksi tykkään brändistä niin paljon on se, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja suunniteltu suurella sydämellä juuri pohjoiselle iholle. On ollut mielenkiintoist myös nähdä brändin kasvutarina siitä, kun se joitakin vuosia sitten aloitteli ja nyt valikoima on laajentunut kosmetiikasta myös lifestyle puolelle upeine sisustustuotteineen. Tiesittekö muuten, että alunperin Saaren taika syntyi sen omistajan Johannan iho-ongelmien ympärille. Johanna kehitteli itse ongelmaiholle sopivia tuotteit, jotka toimivat. Nyt tuotteet ovat auttaneet jo tuhansia ja tuhansia suomalaisia. Menestystarina jatkuu ja on upeaa, että meiltä Suomesta löytyy luonnonkosmetiikkabrändejä joiden tuotteiden suunnittelu ja valmistelu tapahtuu täällä omassa koto-Suomessa.




Sain testiin kattavan ihonhoitosetin omalle herkälle ja helposti kuivuuteen taipuvalle iholle. Minulla on ollut paljon tuotteita Saaren taialta testissä vuosien varrelta ja tästä setistä löytyi yksi tuote, josta tuli heittämällä oma suosikkini. Hassuinta oli, että olin aluksi vähiten innoissani juuri tästä tuotteesta ja luulin, ettei se sopisi omalle iholleni. Toisin kuitenkin kävi ja kerron teille myöhemmin tässä postauksessa mikä tämä huikea tuote oli.

Vinkkaan muuten tässä välissä myös Saaren taika hamam pyyhkeistä, joista olen muuten kirjoitellut aikaisemman postauksen täällä. Mulla on juurikin yksi noista hamam pyyhkeistä itsellä ja se lähtee nyt myös lauantaina starttaavalle Espanjan lomalle mukaan. Hamam pyyhe on ihan paras, koska se on kevyt ja kuivuu nopeasti. Se on myös monikäyttöinen, koska se sopii pyyhkeeksi, piknik viltiksi, kietaisuhameeksi tai vaikka sohvaviltiksi. Kirjoittelin aikaisemmin postauksen myös uudesta minimalismi tyylistäni, joka on päivä päivältä nostanut enemmän päätään. Olen myynyt viime aikoina niin paljon tavaraa ja tulen myymään entistä enemmän. Joten on tosi vapauttavaa, kun on tuollaisia monitoimituotteita, jotka sopii useaan tarkoitukseen ja säästää näin tilaa.




Hyviä kasvokuorintoja on minusta tosi vaikea löytää. Ne on joko liian lempeitä kuorinnaksi tai sitten liian rouheita ja vievät ihonkin mukanaan. Itsehän siis tykkään kyllä rouheista kuorinnoista, kuorinnan on hyvä tuntua kasvoilla ja säännöllisellä kuorinnalla saakin pidettyä ihon tekstuurin sileänä ja pinnan kirkkaana ja puhtaampana. Hyvä kuorinta poistaa siis iholta sameutta, epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kuorinnoissakin liika on liikaa, joten liiallisella käytöllä voi jopa vahingoittaa ihoa. Optimaalinen käyttösuositus on 1-2 kertaa viikossa ihon herkkyydestä riippuen.

Saaren taika Acai & gojimarja mikrokuorinta on anti-age kuorinta, sillä nuo luonnolliset acai- ja gojimarja uutteet ovat erittäin antioksidantti rikkaita. Antioksidantit on loistava apua ikääntymisen merkkien vähentämisessä, sillä antioksidantit hidastavat vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ihollamme. 

Tämä mikrokuorinta sisältää pikkuriikkisiä kuorivia rakeita. Tekstuuri tuntuu iholta todella hienoksi jauhetulta hiekalta. Vaikka tästä toki rouheuttakin löytyy, niin hienojakoiset mikrokuorivat partikkelit eivät silti ollenkaan raavi ihoa. Tuoksu on vallan ihastuttava hedelmäisen karamellinen, mutta ei lainkaan niin voimakas, että se häiritsisi herkkiä neniä. Kokonaisuutena kyllä pakko sanoa, että mahtava tuote ja erittäin onnistuneesti luotu koostumus. Tästä muuten riittää pikkuinen määrä per käyttökerta, joten isosta purkista riittää iloa pitkäksi.




Tuntuuko sinustakin, että markettien perus huulirasvoihin jää koukkuun ja huulet tuntuu rohtuvan sitä enemmän mitä useammin tuotetta käyttää? Mä lopetin jo aikoja sitten näiden markettirasvojen käytön, koska niistä ei tuntunut olevan mitään hyötyä. Kerran erehdyin ostamaan yhden hätäpäissäni, kun omani oli unohtunut kotiin ja tarvitsin kipeästi kosteutta huulille. Hyi yök miten kamala se rasva olikaan. Tuntui, että saman tien huulien kunto meni huonommaksi ja rasvaa sai tosiaan laittaa paljon useammin kuin mitä käyttäisin näissä laadukkaimmissa huulivoiteissa.

Saaren taika hunaja huulivoide on pakattu yleelliseen ja ekologiseen kierrätettävään lasipurkkiin. Voiteen rikas koostumus sisältää mm. kaakaovoita, jojobaa, kookosöljyä ja avokadoöljyä. Lempeä hunajan tuoksu leijailee nenään heti kannen auki kierrettyä ja voide pehmittää rohtuneetkin huulet. Koostumus on jännän kovaa. Siihen saa hieroa sormea ihan reippaasti, että voidetta irtoaa, mutta pidän siitä tunteesta minkä tämä jättää huulille. Ei nimittäin tule sellaiset rasvasta kiiltelevät voidehuulet vaan pehmeät ja täyteläiset, joiden pinnalla tuntuu vain ohut kerros voidetta. Tämä onkin hyvä, koska en itse kaipaa huulirasvalta yhtään sellaista paksua tunkkaista rasvakerrosta. Ainoa miinus on tuo, että voidetta pitää kaapia purkista sormin. Etenkin tällaisina viirusaikoina suosin itse mieluummin suoraan huulille levitettäviä voiteita, mutta mikäli sormilla levittäminen ei sinua haittaa niin kannattaa kokeilla. Riittoisa tuote, kun tuota voidetta ei purkista lähde kerralla paljon irti. Itse käytän tätä kotitoimistollani, jossa pystyn pitämään myös käsihygieniasta huolta.




Sitten päästään siihen mun lempparituotteeseen. Tämä tuote on Saaren taika hyaluronihappo & vitamiinit ACE kosteuttaja, joka sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti hiukan rasvoittuvalle ja ikääntyvälle iholle. Tässä kosteuttavassa seerumissa on hyaluronihapon lisäksi A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat yhdessä todella tehokkaat anti-age ainesosat. Tämä onkin loistava tuote juonteiden ja ryppyjen ehkäisyssä. 

Olen ollut A-vitamiini tuotteiden (eli retinolin) kanssa erittäin varovainen ja vältellyt sitä parin vuoden takaisten ongelmien vuoksi. Silloinhan mulla puhkesi retinolin väärinkäytöstä aikuisiän akne, jota parantelin melkein kaksi vuotta. A-vitamiini onkin helposti iholla reagoiva ja liiallinen käyttö voi saada ihon punoittelemaan ja puskemaan näppylöitä. Lähdinkin kokeilemaan tätä kosteuttavaa seerumia aika varovaisesti ja varauksella, koska en halunnut että naamani jälleen räjähtää. Yllätyinkin, ettei tästä voiteesta tullut pahemmin juuri mitään vaikka käytän tätä päivittäin. Aluksi ensimmäisen viikon aikana iholle ilmaantui muutamia näppylöitä, mutta se saattoi olla myös täysin hormonaalista, joten en ole varma aiheuttiko voide itsessään mitään. Olen tätä nyt kuitenkin käyttänyt jo kuukauden päivät ihan joka päivä ja ihoni voi täydellisesti.

Seerumin koostumus on kevyen voidemainen ja se imeytyy nopeasti jättämättä iholle tahmaista tunnetta. Tässä on mieto hedelmäinen tuoksukin, mistä pidän ja kosteuttakin on ainakin näin vielä kesäaikaan tästä riittänyt iholle aivan hyvin. Talvella tämä voi kaivata kaverikseen ehkä vielä jonkun toisen tuotteen, joka olisi vielä kosteuttavampi, mutta rasvoittuvalle iholle riittänee ihan sellaisenaan.





Saaren taika Aloe vera 24h kosteuttaja voidetta olen käyttänyt pääasiallisesti yövoiteena, sillä se on koostumukseltaan melko tuhtia, mutta talvella tämä sopii varmasti myös päivävoiteeksi. Kesällä olen kokenut tämän päiväkäytössä itselle liian tuhdiksi. Voide sopii erityisesti herkälle iholle ja sen sisältämä aloe vera, sheavoi ja kaurasiemenöljy antavat pitkäkestoista kosteutusta. 
Pakkaus ansaitsee muuten kehut, koska tämä pumppupullo on tosi laadukas. Annostelija toimii ja tästä saa halutessaan ihan pienenkin määrän kerrallaan. Tuoksua tässä ei ole, joten on allergiaystävällinen. Haasteeksi olen kokenut sen, että tätä saa pienen hetken pyöritellä kunnes imeytyy kokonaan, mutta plussaa ainakin se, ettei tästä jää imeytymisen jälkeen mitään lähmätunnetta kasvoille, vaan voide ihan oikeasti imeytyy.




Pakko vielä lopuksi vähän hehkuttaa näitä kuvia ja maisemia. Kuvat napattiin viikko sitten Hangossa, jossa oli vielä varsin kesäiset tunnelmat muun Suomen kärvistellessä sateisen kylmissä säissä. Hanko oli kyllä upea ja rannat aivan ihania! 

Ootko sä käynyt Hangossa?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti