sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Goodiebox syyskuu 2021

 * sisältää mainoslinkkejäKiva palata taas blogin pariin ja unboxailla syyskuun kauneusbokseja, joita on nyt kertynyt nurkkiin odottelemaan loman takia. Nyt on taas päästy myös siihen aikaan vuodesta, että koko ajan on pimeää ja sehän hankaloittaa myös kuvaamista. Vaikka multa kirkasvalo kotoa löytyykin, niin kyllä ei minun silmää ainakaan hivele nämä sisällä pimeässä otetut kuvat. Huoh, olisipa auringonvalo, joka saa värit ja kaikki näyttämään kirkkailta ja luonnollisilta. Mutta näillä mennään mitä on annettu.

Syyskuun Goodieboxin kanssa kävi vähän kömmähdys. Kuten Charming nails Tainakin kirjoitteli blogissaan, niin Goodiebox tosiaan julkaisi boksin sisällön etukäteen heidän instatilillään. Tämä oli vähän mälsää, koska tässähän katoaa sen yllätysmomentti kokonaan pois ja näiden boksien tarkoitushan on olla yllätys, eikö! En pitänyt siitä sävystä, millä aspasta instaan vastaus kirjoiteltiin tähän postaukseen liittyen ja toivon todella, että jatkossa malttavat olla heti paikalla julkaisematta boksin sisältöä, ennen kuin kaikki tilaajat ovat varmasti boksinsa saaneet. 
Tälläkin kertaa boksissa oli myös mukana tuote, joka oli viime vuoden joulukalenterissa. Tämäkin on tosi tylsää, varsinkin kun näitä kierrätystuotteita on pitkin vuotta lähetelty bokseissa useampaan otteeseen. Vaikka näistä olen kirjoitellut ja antanut palautetta näin julkisesti, niin sama meno vain jatkuu. En kohta näe mitään intoa tilata koko joulukalenteria, jos samat tuotteet kuitenkin vuoden aikana tulee bokseista. Vai mitä mieltä te olette? Onko ok lähettää joulukalenterituotteita kuukausibokseissa?
Miquran 2 in 1 body scrub tosiaan oli se tuote, joka oli viime vuoden joulukalenterissa ja nyt se tuli sitten myös kuukausiboksissa. Itse tuotehan on siis kuorinta ja vartalonpesuaine samassa paketissa. Tuote sisältää biohajoavaa glitteriä ja pieniä muovisilta tuntuvia rakeita. Itse en tästä tuotteesta tykännyt alunperinkään ja vielä vähemmän innostuin, kun näin sen taas boksissa. Tosi mälsää...

Sen sijaan Vita Liberatan The fabulous gradual lotion oli ihana yllätys ja tulee tarpeeseen nyt, kun kesän rusketus alkaa iholta karista. Geelimäinen asteittain ruskettava vartalovoide antaa luonnollisen rusketuksen ja Vita Liberata on yksi parhaimmista IR luottobrändeistä, jonka tuotteisiin voi kyllä yleensä hyvinkin luottaa. Ehdottomasti menee heti testiin, koska Espanjan rusketukset alkaa kohta olla muisto vain. 
Tästä seuraavasta tuotteesta olinkin tosi innoissani. Emite Cosmetics Diamond Heart Base primer tuli täysikokoisena jättipakkauksena ja uudet meikkiprimerit on nykyään todella lähellä sydäntäni. Tuote sisältää väriä korjaavaa pigmenttiyhdistettä, jolla saa tasaisemman ihonsävyn. Kiinnostavaa, sillä yleensä primerit ovat sävyttömiä ja helpottavat vain meikkivoiteen tasaisesti levittämistä ja meikin kestoa.
Goodieboxista ei olekaan aikoihin tullut parfyymeja, mutta nyt meitä ilahdutettiin melko isolla testerillä Corps Volatiles Encapsulated sun tuoksulla, jossa tuoksuu hyvin voimakkaasti vanilja ja taustalla sitten kookos, viikuna, kukat ja meripihka. Tuoksu on hento, mutta naisellinen ja uskon tämän sopivan monen ikäiselle, koska tuoksu ei varsinaisesti ole makea mutta ei myöskään liian tunkkainen. Tykkään, että nämä parfyymitesterit on kunnon kokoisia eikä niitä parin millin minipulloja, jotka mulla lentää yleensä suoraan roskiin.
Kivana yllärinä löytyi boksista myös Lottie Londonin AM to PM retractable eyeliner ruskassa sävyssä. Kiva ettei taas musta rajauskynä, kun niitä on jo kaikki nurkat täynnä. Kynä on kierrettävää mallia ja kynän päästä löytyy myös teroitin. Pehmeä rajauskynä on helppo häivyttää, jos rajauksista ei halua liian skarppeja ja lisäksi tämä sopii myös kulmakynäksi. Täytyy heti testata, miltä tämä näyttää silmissä, mutta iholle swatvhatessa tykkäsin kyllä sävystä ja koostumuksesta.

Oli hyvä boksi tuote glitterikuorintaa lukuunottamatta! Toivon todella, että Goodiebox lakkaisi lähettelemästä näitä joulukalenterituotteita. Joulukalenteri on joulukalenteri eikä niitä tuotteita halua saada uudelleen pitkin seuraavaa vuotta. Mikäli boksin tilaus kiinnostaa, niin tilaamaan pääset tämän linkin* kautta.

4 kommenttia on "Goodiebox syyskuu 2021"
 1. Tosi kauniit kuvathan nämä on mutta jaan kyllä harmistuksen pimeän vuodenajan suhteen, ei meikäläisenkään kuvat kovin tasokkaita aina ole omasta mielestä, kiitos harmauden! Kyllä, leuka vähän loksahti auki aspan vastauksen suhteen, ihan kuin olisi oma vika että boxin saan niin myöhässä...jos se maanantaina lähetetään niin ei voi olettaa että jokainen on sen jo tiistai-aamuna avannut!!
  Mun suosikkituotteet oli primer, meikkikynä ja hajuvesi joka tuoksui kyllä ihanalta! Ne ilmais hajuvesisamplet on kyllä mitääntekemättömiä, niitä saa ilmaiseksi kosmetiikkaliikkeistä. Tälläinen iso koko on arvokkaampi. Tuo kuorinta on yksi huonoimpia ikinä ja vielä saa kuukausiboxista sellaisen...en siis ajattelekaan hankkivani Goodieboxin joulukalenteria tänä vuonna kun kuitenkin samat sitten pyörii kk-boxissa. Harmi kun kysyin vielä asiaa erikseen ja mulle sanottiin että kalenterissa ja kk-boxissa on eri tuotteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi no kiitos Taina <3 Pimeys vaikuttaa heti kyllä ja fakta vaan että kesällä saa niin paljon paremmin värit kuvista esiin :D
   Siis joo mä luin kans sitä aspan viestiä että mitä ihmettä. Erikoinen vastaus ja ihmettelen että noin ylipäänsä asiakkaalle kirjoitetaan.
   Samaa mieltä oon noista parin millin hajuvesinäytteistä. Yleensä ne minipurkit ei edes toimi ja ei niistä paria suihkautusta enempää edes saa. Toi iso on hyvä kun oikeasti riittää käyttöön asti!
   Mun mielestä tosta kans mainittiin jossain että kalenterissa on eri tuotteet ja kuinka ollakaan, ainakin viis tuotetta tähän asti taitaa olla tullu kalenterista pitkin vuotta...

   Poista
 2. Aika surkeaa palvelua palvelulta paljastaa sisältö suoraan? Varsinkin kun oli näin surkea sisältö niin ei lähtisi pröystäilemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koko sisältö oli Goodieboxin instaan läväytetty tyyliin boksien lähetystä seuraavana päivänä. Eihän kukaan sitä boksia ole voinut päivässä saada varsinkin Suomen postin tuntien :D

   Poista