torstai 23. syyskuuta 2021

Aikuisten joulukalenterit 2021

 * sisältää mainoslinkkejäNo niin, ehkäpä vuoden kutkuttavin postaus tulee tässä eli vuoden 2021 joulukalentereiden esittelyt!
Tiedän, että vielä on vähän aikaista laulaa joululauluja ja paistaa pipareita, mutta joka vuosi joulukalentereiden myynti alkaa jo syys-lokakuun vaihteessa, joten onkin jo korkea aika vähän katsastaa mitä meillä tänä vuonna on tarjonnassa.

Aikuisten joulukalentereiden suosio on vuosi vuodelta kasvanut niin rajusti, että monet kalenterit myydään loppuun jo lokakuun aikana. Kannattaa siis todella toimia, jos mielii saada itselleen kivan yllätyksen joulun odotukseen. Esittelen tässä postauksessa aikuisille tarkoitettuja kalentereita, joita on tarjolla kosmetiikasta K-18 kalentereihin. Tämä postaus päivittyy koko syksyn ajan, joten tallenna tämä kirjanmerkkeihin ja voit palata siihen myöhemmin uudelleen.

Mutta tästä lähtee vuoden 2021 lähtölaskenta jouluun...


LOOKFANTASTIC (Suositus!)Mikä? Lookfantastic kalenteri tulee tänä vuonna taas ja upeampana kuin koskaan! Olen tämän itse jo unboxannut ja täytyy sanoa, että wau. Viime vuoden kalenteri ei ollut minun makuuni, mutta tänä vuonna kalenteri tarjoaa todella laadukkaan kattauksen huippu brändejä ja kalenterin tuotteiden arvoksi luvataan 475€. Kalenterin sisältö on enimmäkseen ihonhoitoa ja hiustenhoitoa, joten värikosmetiikan ystäville tämä ei tarjoa paljoakaan. Sanon kuitenkin, että nämä ihonhoitotuotteet on ihan super super laadukkaita ja kiinnostavia, joten kannattaa todellakin tilata, jos ihonhoito kiinnostaa. Kalenteri on myös upean jouluinen ja kauniin laatikkokalenterin voi uusiokäyttää kalenterina seuraavana jouluna. Jos haluat kurkata sisällön etukäteen, kalenterin unboxaus löytyy täältä.

Mistä? Lookfantastic* LOPPUUNMYYTY

Hinta: 95€ (Liittymällä nyt Lookfantastic beautyboxin tilaajaksi saat alekoodilla ADVENTNEWSUBS kalenterin 80€, liittyä voit ylhäältä linkin kautta)

Mikä? Glossybox kalenteri on tänä vuonna todella kaunis marmoroitu ja tämäkin kalenteri löytyy vetolaatikoista. Kalenterin arvoksi luvataan huikeat 530€ ja tuotemerkkeinä kalenterissa tullaan näkemään mm. Pixi, Elemis ja Benefit. Tämän vuoden kalenteri oli viime vuotista paljon parempi ja yksi harvoja tämän vuoden kalentereita, joiden sisältö on oikeasti meikkipainotteinen. Plussaa siis todellakin siitä! Kokonaisuus oli hyvä ja tuotteet kiinnostavia muutamaan yksittäistä huti tuotetta lukuunottamatta. Glossyboxin tilaajat saavat 30€ alekoodin kalenteriin, joka kannattaa hyödyntää. Alekoodillani ANNA30 saat ensimmäisen boksin tilauksen 10€ ja samaan aikaan kalenteri ostoskoriin 99€!! Kalenterin sisällön pääset näkeemään tästä postauksesta.

Mistä? Glossybox*

Hinta? norm hinta ilman alekoodia129€


Mikä? Vannoutuneille Lumene faneille kalenterin täydeltä Lumenea taas tarjolla. Tämän vuoden kalenteri nähdään Lappi teemaisena revontulineen ja lumisella maisemalla. Kalenteri itsessään ei jotenkin yhtään yllätä ja sisältö tuntuu olevan vuodesta toiseen aika lailla sama. Meikkejä tässä ei juurikaan ole perinteistä huulikiiltoa ja rajauskynää lukuunottamatta, mutta ihonhoitoa sen sijaan löytyy. Pakkauskoot on myös melko pieniä. Ei ehkä oma valintani, mutta Lumenen ystäville ja perinteistä arvostavalle varmasti hyvä ja turvallinen valinta.

Mistä? Cocopanda*, Lyko*, Kicks*

Hinta? 69,50€ - 89,90€


Mikä? Jos yksi nappivarma joulukalenterivalinta pitäisi sanoa, niin Lookfantasticin ohella se olisi varmasti Rituals kalenterit! Rituals on brändi, jolta lyötyy laatua, ylellisyyttä, yllätyksiä ja ihania tuoksua. Kalenteri on ulkoasultaankin joka vuosi aivan upea. Nopealla tsekkauksella kalenterin sisältö näytti todella monipuoliselta ja tuotteet ovat hyvä kattaus Ritualsin eri linjojen tuotteita.

Mistä? Eleven*, Lyko*, Kicks*

Hinta? 63,50€ - 65,90€

Mikä? Molton Brown on Lontoolainen yleellinen kosmetiikkabrändi, jolta löytyy aivan älyttömän hyvän tuoksuisia suihkugeelejä kauniissa pakkauksissa. Kalenterissa löytyy tietysti kulttimaineisia suihkugeelejä, mutta myös käsivoiteita, tuoksukynttilöitä, tuoksuja ja muuta ihonhoitoa. Kalenterissa on runsaankokoisia pakkauksia ja tällä saa todellakin ripauksen yleellisyyttä joulun odotukseen. Suosittelisin tätä hiukan iäkkäämmälle luukkujen aukaisijalle, jolle ihanat ja yleelliset tuoksut ovat tärkeitä.
 
Mistä? Eleven*, Nordicfeel*

Hinta? 225,50€

Mikä? Jos kynsien lakkailu on sun juttu, niin Essien kalenteri on tämän joulun juttu. Kalenterista löytyy 24 luukullista lakkoja ja kynsienhoitotuotteita, joten tässä on varmasti koko vuoden tarpeisiin eri värejä. Kalenterin ulkoasu on hiukan halvan oloinen, mutta sisältö näyttää omaan silmään melko kivalle ja sävyt myös toimii.

Mistä? Eleven*, Lyko*, Nordicfeel*

Hinta? 74,76€ - 88,50€

Mikä? Essencen valmiiksi pakattu kalenteri on tänä vuonna todella kauniissa pakkauksessa. Kalenterin sisältö ei ole aikuiselle kummoinen ja valitettavasti tänäkin vuonna löytyy härpäkkeitä ja turhia tuotteita. Näitä en itse välttämättä kaipaisi ja kalenteri onkin paras kokonaisuus teinille tai meikkailua aloittavalle nuorelle.

Mistä? Lyko*, Kosmetic4less

Hinta? 25€30,50€
Mikä? Essence julkaisee joka vuosi myös toisen kalenterin, joka on hiukan halvempi koska kalenteri täytyy koota pussukoihin itse. Näin ollen sisällöstä kyllä spoilaantuu etukäteen, mutta mikäli näin ei halua niin pussukat voi pyytää täyttämään esimerkiksi puolisoa tai ystävää. Ikävä kyllä omaan silmään näyttää, että tämä DIY boksi on tänä vuonna vähän jämäboksi, eli tähän on koottu vanhoja paletteja ja tuotteita, eikä oikein mitään Essencen parhaimmistoa. Edulliseksi kalenteriksi mukana on kuitenkin yllättävän paljon variaatiota ja paljon esimerkiksi erilaisia siveltimiä. Tämäkin kalenteri sopii parhaiten teinille.


Hinta? 19,90€ - 23,90€

Mikä? The Pip box kalenteri on oma henkilökohtainen suosikkini. Kalenteri tulee Briteistä ja se on käsin pakattu. Kalenterin tuotteet on kaikki vegaanisia ja cruelty free. Lisäksi tässä on tosi hyvä kattaus erilaisia brändejä ja mielenkiintoisia indie tuotteita, joihin ei varmasti ole massakauneusbokseissa törmännyt. Minulla oli tämä toissa vuonna ja tykkäsin tosi paljon. Viime vuonnakin piti tilata, mutta myöhästyin kun oli jo myyty loppuun. Tänä vuonna taidan hankkia. Tuotteiden arvo on 426£. Toissavuoden boksin unboxaus löytyy blogista ja kalenteri oli hyvin meikkipainotteinen mikä oli kivaa vaihtelua näille muille ihonhoitopainotteisille kalentereille. Valitettavasti kalenterin hintaa nostaa kalliit postikulut, mutta jos se ei ole ongelma, niin suosittelen tämän hankkimista.

Mistä? The Pip box

Hinta? 135£
Mikä? Huda Beauty on tainnut julkaista tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä oman joulukalenterin. Kalenterissa on 12 luukkua ja se on pakattu mielenkiintoisesti huulia muistuttavaan kalenterilaatikkoon. Tuotteet ovat monipuolinen kattaus Hudan valikoimista ja mukana siis kolme palettia! Tämä setti on aika huikea ja tuotteilla saa hyvän läpileikkauksen brändin tuotteista. Valitettavasti itsellä on myös Hudan tuotteista vähän ristiriitaisia fiiliksiä, sillä osa (varsinkin) minipaleteista on ollut laadultaan todella huonoja. Monet tuotteet esim. huulituotteet ovat kuitenkin huippu hyviä!

Mistä? Huda beauty

Hinta? 145€


LYKO SKINDERELLA (Suositus!)Mikä? Viime vuonna tämä Lykon oma edullisempi joulukalenteri oli aivan huippu! Viime vuoden vastaavassa kalenterissa EI todellakaan jättänyt sisältö kylmäksi ja meinasin, että tilaisin tämän edullisemman itselle tänäkin vuonna. Kalenteri on pakattu laatikkoon, mikä tekee siitä paljon tyylikkäämmän kuin viime vuotinen pussishow. Myöskin näyttäisi jäälleen olevan erittäin laadukkaita ja kiinnostavia brändejä mukana, joten tässä on ehdottomasti yksi tämänkin joulun hittikalenteri! Viime vuonna Lyko myytiin nopeasti loppuun, joten kannattaa varmistella tänä vuonna saatavuus jos tätä mielii saada. Ja mitä vielä, tuotteiden arvo on 440€! Huikeaa vastinetta rahoille. Unboxing löytyy blogistani täältä.

Mistä? Lyko*

Hinta? 79€
Mikä? Lykon oma hintavampi kalenteri ei viime vuonna sykähdyttänyt. Rehellisesti sanottuna sisältö oli aivan surkea. Minua ei vakuuta kyllä spoiler kuvan perusteella tämänkään vuoden kalenteri, vaikka arvoksi luvataan jopa huikeat 980€. Arvo ei kuitenkaan riitä, jos tuotteet eivät ole hyviä. Tosin vinkkinä on kerrottu muutamia brändejä ja kalenterista löytyy mm. Nars, Sensai ja Shiseido. Monet brändit oli mulle kuitenkin aivan vieraitakin ja sama homma oli viime vuonna. Tuotemerkit oli enemmän Ruotsissa tunnettuja eikä ne kertoneet mulle yhtään mitään. Vakavasti harkitsisin kannattaako tähän rahojaan tuhlata.

Mistä? Lyko*

Hinta? 249€  LOPPUUNMYYTY

Mitä? Ohhoh, mitä vielä. The Body shop on tänä vuonna julkaissut peräti neljä eri joulukalenteria totutun kolmen sijaan! Kalenterit löytyvät eri hintaluokista ja sisältävät tietysti Body shopin omia tuotteita. Viime vuosilta tutut kolme kalenteria sisältävät 24-25 yllätystä niin matkakokoja kuin täysikokoisiakin suosikki tuotteita. Tämän vuoden uutuus on super iso exclusive kalenteri, jossa on yhteensä 44 yllätystä! Saat siis kalenterista joka päivä 1-3 yllätystä ja mukaan on pakattu paljon kulttituotteita ja kaikkien aikojen suosikkeja. Body shopin kalenterit on vuosi vuoden perään myyty loppuun ja ennusta niin käyvän tänäkin vuonna.


Hinta? 79€- 460€
Mitä? Yves Rocherin kalenteri on hurmannut jo useana vuonna ja minusta viime vuonnakin kalenteri oli hintaansa nähden yksi parhaimmista. Lähes kaikki tuotteet tuli käyttöön ja onkin jo käytetty. Kalenteri ei tänä vuonna ole lainkaan jouluinen, vaikka kuvitukseen ja väreihin on toki panostettu. Kalenteri on myös todella pieni, joten täysikokoisia tuotteita ei tähän pakkaukseen juurikaan mahdu. Lisäksi nopealla vilkaisulla huomasin, että paljon oli samoja tai samankaltaisia tuotteita mitä viime vuoden kalenterissa, joten itse taidan jättää tänä vuonna väliin. Jos YR on vähän tuntemattomampi etkä tilannut kalenteria viime vuonna niin pistä todellakin tilaukseen. Et tule pettymään ja hintaan nähden tässä saa kyllä hyvin testailtavaa ja loistavia tuotteita.

Mistä? Yves Rocher*

Hinta? 49,90€
Mitä? Holland & Barret kalenteri löytyi multa vari vuotta sitten ja kalenteri teki minuun vaikutuksen huokealla hinnalla ja varsin monipuolisella sisällöllä. Kalenteri tulee Briteistä, joten tulleja saattaapi tulla, mutta hinta on varsin huokea eli vain 45£ ja tuotteiden arvo 170£. Tässä kalenterissa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihonhoitoon, joten värikosmetiikkaa ei ole. Kalenteri on kauniin jouluinen ja kaikki tuotteet sopivat vegaaneille. Itse pidin kalenterista, mutta toki muutamia turhuuksia mahtui joukkoon. Tänä vuonna näyttäisi olevan aika isojakin pakkauksia mukana, mutta tälläkin kertaa muutamia vähän näääh tuotteita löytyy kuten pinsetit, hammastahna ja mini hiusharja. Ihonhoitoa rakastavalle kokonaisuus on kuitenkin hintaan nähden erinomainen.

Mistä? Holland & Barret  LOPPUUNMYYTY

Hinta? 45£

Mitä? Miehillekin on tarjolla oma "kosmetiikka" joulukalenteri sisältäen tietysti miehille suunnattuja tuotteita kuten hiusgeelin, kasvoputsarin ja partaöljyn. Tämä 12 luukun kalenteri on kiva yllätys talouden miesjäsenille ja hauska tapa aloittaa joulunodotus. Sisältö vaikutti minun silmään oikein hyvältä ja tuotteet sellaisilta, jotka varmasti päätyvätkin monen miehen käyttöön. Hintakaan ei päätä huimaa!

Mistä? Asos*

Hinta? 40£ LOPPUUNMYYTY
Mitä? Itselle tai pariskuntalahjaksi? K-18 kalenteri on ihan hauska idea ja näitäkin on viime vuosina putkahdellut markkinoille. Kalenterista löytyy leluja, alusvaatteita ja apteekkituotteita intiimihetkiin. Kalenterin tuotteiden arvo on jopa huimat 900€ (WOW!!) ja sisältö näytti aika monipuoliselta. Sisällön pääset näkemään Lykon sivuilta linkin kautta. 

Mistä? Lyko*

Hinta? 137,90€

Mitä? Jokaisen oluen (tai muun juoman) ystävälle varmasti paras lahja jouluun on itse tehty 24 luukun olutkalenteri. Kalenterin voi itse valmistaa täyttämällä luukut lempi juomilla. Kiva ja persoonallinen lahja vaikka isälle tai puolisolle. Nämä myytiin viime vuonna loppuun!

Mistä? Coolstuff*

Hinta? 16,95€

Mitä? Jos perinteiset suklaakalenterit on niin nähty niin ei hätää, tänä jouluna voit hommata itselle chili herkkuja sisältävän kalenterin, puurokalenterin, teekalenterin tai myslikalenterin. Hauskoja ideoita kaikki ja tulee ainakin hyötykäyttöön eikä nurkkiin jää joulun jälkeen pyörimään mitään turhuuksia. Tässä siis ideoita herkkusuille.

Mistä? Teekalenteri - Coolstuff*
             Myslikalenteri - Coolstuff*
             Puurokalenteri - Coolstuff*
             Chilikalenteri - Coolstuff*

Hinta? 20€ - 60€
Mitä? Twistben joulukalenteri on joka vuosi ollut huippu suosittu hinnasta huolimatta ja kalenteri on myyty todella nopeasti aina loppuun. Käsin Suomessa pakattu kalenteri sisältää vain luonnonkosmetiikkaa ja tämän vuoden kalenterissa on jopa 13 täysikokoista tuotetta. Kalenteri on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Mistä? Twistbe*

Hinta? alessa nyt 265€, vain 3 jäljellä! LOPPUUNMYYTY
Mitä? Vuosi vuoden jälkeen yksi somessa eniten pöhinää aiheuttaneista kalentereista on ehdottomasti Skincityn legendaarinen joulukalenteri, joka on myyty vuosittain loppuun about tunnissa. Tämän kanssa ei siis voi miettiä, koska lanseeraushetkellä sivustot kaatuu ja verkkokauppa myy eioota. Skincityn kalenteri on tänä vuonna ilmeisesti pakattu kalenterilaatikkoon ja pieniin pussukoihin. Kalenteri sisältää huippu tuotteita arvokkailta high-end brändeiltä ja kalenteri on todellakin joka pennin arvoinen. Arvo on tänä vuonna huimat 560€, wow!

Milloin? Lanseeraus 4.10.2021 klo 10

Missä? Skincity*

Hinta? 159€
Mitä? Yksi erittäin kiinnostava ja ainutlaatuinen joulukalenteri on Bearelilla myynnissä oleva korealaisen kosmetiikan kalenteri. Kalenterista löytyy 24 luukkua täynnä ihania K-beauty tuotteita vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Kalenteria on saatavilla vain rajoitettu erä ja se on ennakkotilattavissa jo nyt. Tuotteiden arvo on 186€ mikä on ostohintaan nähden aika pieni verrattuna moniin muihin markkinoiden kalentereihin, mutta toisaalta K-beauty on varmasti laadukasta ja tuotteet poikkeuksettakin erittäin kiinnostavia, joten minua tämä ainakin kiinnostelee!

Mistä? Bearel*

Hinta? 109,95€  ENNAKKOMYYNTI SULJETTU, KALENTERI LANSEERATAAN MARRASKUUSSA


NORDICFEEL (Suositus!)


Mitä? Viime vuoden ehdottomasti paras joulukalenteri oli kirkkaasti Nordicfeel oma joulukalenteri. Kannattaa käydä katsomassa viime vuoden kalenterin unboxing täältä, koska kalenteri oli ihan mahtava! Odotan tämän vuoden kalenterilta vähintään samaa tasoa ja voin itse asiassa paljastaa tuotelistauksen nähtyäni, että myös tänä vuonna kalenteri on vähintäänkin huikea! Kalenteri on tänä vuonna pakattu yksittäispussukoihin ja kannettavaan toilet-laukkuun. Tuotteiden arvo on yli 460€ ja tämä kalenteri sisältää high-end brändejä ja arvokkaita laatutuotteita. Jos haluat varmaa laatua, niin tämä on kalenteri just sulle! Unboxaus löytyy postauksesta täältä.

Mistä? Nordicfeel* ja Eleven*

Hinta? 139,95€
NORDICFEEL JA ELEVEN ALESSA NYT -25% (hinta alennuksella 104,96€)
Mitä? Viime vuonna törmäsin ensimmäistä kertaa kahvikalenteriin ja se saavutti niin hurjan suosion, että kalenteri myytiin hetkessä loppuun eikä sitä saatu edes varaston täydennyksissä enää lisää. Minusta ihan loistava idea kahvin juojalle tai esimerkiksi miehelle, joille on muutenkin vaikea keksiä mitään lahjoja. Löysin markkinoilta kaksi erilaista kahvikalenteria, jossa toisessa kahvi on kapseleissa ja toisessa kahvipusseissa.

             Coolstuff kapselikahvit*
             Kahvikaverit.fi

Hinta? 34-48€Mitä? Elevenin joulukalenteri on pakattu isoon toilet laukkuun. Puolet kalenterin tuotteista on täysikokoisia, mikä on jo tosi hyvä määrä! Ja kalenterin tuotteiden arvo yli 400€. Mukana tunnettuja brändejä kuten Babor, Medik8, Filorga yms mutta mukana myös paljon brändejä joista en ole kuullutkaan. Ei ollut oma suosikkini tämän vuotisesta kattauksesta. Unboxauksen näet täältä.
 
Mistä? Eleven*

Hinta? 127,50€
ELEVEN ALESSA NYT -25% (hinta alennuksella 95,63€)


Mitä? L'occitane oli mulle pitkään täysin mysteeri brändi. En ollut viime vuoteen saakka koskaan testannut heidän tuotteitaan ja pakkaukset oli mun silmiin niin tylsiä, etten ikinä tullut tuotteita itse ostaneeksi. Sitten sain viime vuoden kalentereista pari brändin tuotetta ja olin että wau, mikä on tämä merkki! Tuotteet oli ihan mahtavia, ihanan tuoksuisia, laadukkaita ja ennen kaikkea toimivia. Ihastuin ikihyviksi ja lupasin itselleni katsastavani tänä jouluna brändin kalenteritarjonnan. No nyt olisi siis tarjolla brändin oma kalenteri, jossa matkakokoisia ihonhoito ja suihkutuotteita. Pidän tätä itse hyvin vahvana vaihtoehtona ja tämä sopii myös hieman iäkkäämmälle kosmetiikasta innostuvalle.

Mistä? Eleven

Hinta? 117,50€

Mitä? Kicks on tänä vuonna julkaissut kaksi erilaista omaa kalenteria, toinen pelkkää ihonhoitoa ja toinen pelkkiä meikkejä. Sikäli erottelu on minusta vähän tyhmä, koska mielelläni kyllä itse saisin kalenterista ihan molempia tuotteita sekaisin. Mitä katselin kalenterin sisältöjä niin ihonhoito versio on minusta huomattavasti parempi kuin meikkikalenteri. Meikkikalenterissa tuotteet näytti olevan vähän tylsähköjä, pienikokoisia ja paljon myöskin vähän turhaa tavaraa kuten kynsilakkoja, huulikiiltoja ja meikkivälineitä mukana. Ihonhoitokalenterissa sen sijaan näytti olevan ihan täysikokoisiakin tuotteita ja monipuolisesti Kicksillä myytäviä brändejä mukana.

            Meikkikalenteri Kicks*

Hinta? 149,90€
Mitä? Goodieboxin oma kalenteri on vihdoin julkaistu. Viime vuotinen kalenteri oli minusta paikoin aivan loistava, paikoin ihan hyvä ja muutama floppituote mahtui myös mukaan. Toivon että tänä vuonna niistä virheistä on opittu ja koko kalenteri olisi tosi hyvä. Ainakin viime vuonna oli paljon täysikokoisia tuotteita, joten uskon että tänäkin vuonna sama meno jatkuu. Kalenterissa nähdään paljon samoja brändejä, mitä on boksinkin mukana tullut eli hyvin meikki ja ihonhoitopainotteiselle linjalla mennään.

Mistä? Goodiebox

Hinta? Early bird tarjous nyt 99,95€ (norm 109,95€) Kalenteri on ilmeisesti myynnissä vain Goodieboxin tilaajille. Jos haluat liittyä tilaajaksi tämän linkin kautta, saat ensimmäisen boksin -50%.


CULTBEAUTY (Suositus!)

Mitä? Vuosi toisensa jälkeen Cultbeautyn mainetta niittänyt kalenteri yltää kyllä parhaimpien joukkoon. Tituleeraisin tätä itse ehkä jopa parhaimmaksi kosmetiikkakalenteriksi ikinä. Tänäkin vuonna sisältö on runsas ja paljon täysikokoisia tuotteita sekä ihan huikeaita brändejä. Bongasinpa tuolta oman suosikki meikkivoidesiveltimen ja maineikkaita brändejä kuten Nars, Natasha Denona, Oskia ja Shisheido. Kalenteri julkaistaan myyntiin lokakuussa, joten kannattaa jo liittyä odotuslistalle niin saat sähköpostia kun kalenteri on tilattavissa. Cultbeauty taidettiin viime vuonna repiä käsistä ja kalenteri myytiin loppuun saman päivän aikana.

Mistä? Cultbeauty

Hinta? 215£ LOPPUUNMYYTY
Mitä? Wow, nyt on kova pakkaus! Henkilökohtainen suositukseni tälle huikealle kalenterille, joka on markkinoilla nyt ensimmäistä kertaa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki geelilakkausten tekoon tarvittavat välineet ja myös useita eri värisiä lakkoja. Minulta löytyy itseltä kotoa tuo Blueskyn setti ja tulee tosi helposti upeat ja kestävät lakkaukset moneksi viikoksi. Jos kynsijutut kiinnostelee, niin iso peukku! Käy tsekkaa mun aikaisempi postaus Blueskyn geelilakkauksesta kotona täältä.


Hinta? 98€Mitä? Aikuisten K-18 joulukalenteri uudella limited edition sisällöllä. Kalenterin tuotteiden yhteisarvo on 330€ joten tässä kalenterissa on rahoille reippaasti vastinetta. Mukana tulee vihko, josta saa inspiraatiota tuotteiden käyttöön. Kalenterin tuotteet on tyylikkäästi mustia. Tässä on kivaa tekemistä koko joulukuuksi. Sopiva vaikkapa pariskuntalahjaksi. Unboxaus löytyy täältä ja pakko sanoa, että omasta mielestäni kalenterin sisältö oli tosi hyvä!

Mistä? Sinful* sekä Deluxe versio*

Hinta? 99€ - 169€


Mitä? Feelunique kalenterin sisältö on hyvin samantapainen kuin Lookfantasticilla. Kalenteri edustaa monia samoja brändejä ja monia samoja tuotteita onkin nähty joko LF kalenterissa aikaisempina vuosian tai LF beautyboxeissa pitkin vuotta. Muutamia yllätyksiäkin löytyy kuten Huda Beautyn paletti, mutta kokonaisuus on silti vähän liian samanlainen ollakseen kiinnostava ja hintakin on kovempi kuin Lookfantasticilla. Siksi päätyisin itse ennemmin LF kalenteriin.

Mistä? Feelunique

Hinta? 135,66€
Mitä? Jos kaipaat jouluusi ripauksen mausteisuutta, on ylellinen Kusmin tea joulukalenteri varmasti sinun makuusi. Kalenterin mukana tulee erimakuisia teelajikkeita sekä teesihvilä. Upeasti kuvitetussa kalenterissa on 20-luvun henkeä.

Mistä? Kusmi tea

Hinta? 34,90€


OLUTKALENTERI
Mitä? Tänä vuonna on tarjolla kaksi Suomessa käsin kasattua olutjoulukalenteria, joiden 24 luukkua kätkee taakseen pullollisen nautintoa jokaiselle päivälle aina aattoon asti. Olutkalenterit on olleet todella super suosittuja joka vuosi ja ne on revittu käsistä. Tässä hyvä vinkki varsinkin talon miesväelle.

Mistä? Pien ja Plevna

Hinta? 100€ - 169€


FAZER KONVEHTIKALENTERI OMALLA KUVALLA

Mitä? Hauska erikoisuus perinteisen suklaakalenterin tilalle tänä jouluna onkin teettää joulukalenteri omalla kuvalla. Tässähän on aivan ihana lahjaidea vaikka isovanhemmille tai ystävälle. Suut makiaksi, kalenteri sisältää viittä erilaista Fazerin suosittua konvehtia.

Mistä? Ifolor

Hinta? 24,95e
Mitä? Aivan super cool joulukalenteri kaikille, jotka rakastaa aivopähkinöitä. Metallipulmapelit pitää sinut kiireisenä joulukuun jokaisena päivänä. Kalenterista löytyy 24 pulmapeliä, jossa pääset ratkaisemaan saatko palat irti toisistaan. Tästä riittää iloa pitkäksi aikaa ja vaikka koko perheelle! Tästähän saa vaikka jouluhaasteen. Kuka ratkaiseen eniten pulmia 😉

Mistä? Coolstuff*

Hinta? 28,95€


K-BEAUTY KALENTERI


Mitä? Markkinoille on saapunut myös upea korealaisen kosmetiikan joulukalenteri. Tämä kalenteri sisältää ainoastaan K-beautya ja ihonhoitotuotteita. Sisältö on monipuolinen kattaus premium tason ihonhoitotuotteita kattavasti erilaisilta korealaisilta brändeiltä. Sisältö on nähtävillä Hobby Hall sivuilla ja kalenteri on nyt hyvässä tarjouksessa. Tämä on kaikille kosmetiikka faneille kyllä mahtava löytö!

Mistä? Hobby Hall

Hinta? 88,95€

Mitä? Tässä taitaa olla yksi harvoista puhtaasti värikosmetiikkaan ja meikkituotteisiin keskittyvä kalenteri. Pupa Milanon meikit on äärettömän laadukkaita ja toimivia. Olen testannut heiltä useampia ripsivärejä, huulituotteita ja luomivärejä ja laatu vakuutti ainakin minut. Tänä vuonna brändi on lanseerannut myös ihan oman kalenterin, josta pitäisi löytyä vain ja ainoastaan meikkituotteita. Kalenterin ulkoasu saa kiitosta jouluisuudesta!

Mistä? Notino*

Hinta? 103,95€ Lisäksi Blush kosmetiikkajoulukalenterin unboxaus löytyy blogistani täältä

Lista tulee tosiaan päivittymään tässä pitkin syksyä ja laitan teille aina linkit valmiiksi kaikkiin löytämiini paikkoihin, mistä kalenteria saa. Mielenkiintoista olisi myös kuulla kuinka moni teistä on kalenteria hankkimassa ja mielipiteitä miksi et hanki tai miksi hankit. Saa heitellä myös suosituksia ja omia kalenteri lemppareita kehiin. Itsekin tässä vakavasti harkitsen, mitä kalenteria lähtisin itselle joulunodotukseen hankkimaan 😋
2 kommenttia on "Aikuisten joulukalenterit 2021"
 1. LF multa löytyy, enkä varmaan itse tule mitään muita ostamaan, vaikka TBS joka vuosi houkuttelee :) Yleensä se kallein, mutta nyt tänä vuonna toiseksi kallein :D En ikimaailmassa maksaisi mitään 460 euroa joulukalenterista.. Kiva kokonaisuus tässä, kattavasti olit kertonut eri kalentereista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Mä kans katselin että se TBS kallein oli jo aika kallis. Kun vertaa esim, että brändikalenterit kuten Cultbeauty yms ei nekään maksa noin paljoa. Jännä nähdä käykö kauppa.
   LF on ihana ja siitä tulossa unboxaus ihan lähiaikoina ;)

   Poista