keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Elokuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu, sisältää mainonslinkkejä



Katsastetaan tänään elokuun roskakasaa. Halusin siivota nämä tyhjät purkit nyt ennen muuttoa pois ja roskiin, ettei tarvi kantaa kassitolkulla roskia uuteen asuntoon. Näitä on taas urakoitu ja tämän kerran teemana näyttäisi olevan erityisesti hiukset ja yllättävän monta meikkituotettakin pääsi loppumaan.




Dashing Diva geelikynsitarrat*

Mun lempparit. Nämä on niin usein blogin ja instan puolella näkyneet, että ei varmasti enää tule kenellekään yllätyksenä että tykkään näistä tosissaan! Mulla menee aivan hermo normi lakkoihin ja olen jo aikapäiviä sitten heivannut lakat mäkeen. Nämä tarrat pysyy hyvinä sen lähes kaksi viikkoa ja suojaa kynttä myös paremmin kuin lakat. Dashing divojen avulla olenkin saanut vuosien kituuttelun jälkeen kynnet vihdoista viimein oikeasti kasvamaan. Suomessa näitä geelikynsitarroja myy Nobe* ja Oletkaunis*. Magicpress kynnet olen taas tilannut USA:sta, koska niitä ei Suomesta saa. Magicpressit on kovemmat tekokynnet, mutta silti taipuisat eli ne asettuu oman kynnen päälle tiiviisti ja olenkin saanut ne kestämään kynsissä jopa yli viikon. Näillä saa nopeasti loihdittua juhlakynnet ja näyttävyyttä, koska kynsissä on jo valmiiksi liimapinta. Kynsi siis vain painetaan oman kynnen päälle. Suosittelen kokeilemaan. Noissa vaaleissa tarroissa näkyy lika ja kuluma helpommin, mutta tummat sävyt pysyy parempina pidempään. Jos innostut tilaamaan USA:n puolelta niin klikkaa tästä ja saat 5$ alennuksen.
Jatkoon!




Jeffree Star F*ck proof mascara*

No jaa, pakko sanoa ettei tämä kyllä sykähdyttänyt. Joidenkin ripsissä tämä toimi, mulla ei. Karisi alaluomelle vaikka piti olevinaan olla kovinkin kestävää sorttia. Lisäksi ei pitänyt taivutuksia eikä tällä kyllä kovin kummoisen tuuheitakaan ripsiä saanut. Voit käydä lukemassa pidemmän arviot ja nähdä kuvat aikaisemmasta postauksesta täältä.
Ei jatkoon.

Jane Iredale Purebrow kulmageeli

Tämä oli yllättäjä ja tykkäsin kovasti. Sävy oli sopivan vaalea ja vähän harmahtava, joka sopii juuri täydellisesti suomalaiselle vaalealle iholle. Geeli myös piti samalla kulmat asennossa ja antoi myös värin. Ainoa mistä en aluksi pitänyt oli se, ettei annostelija raapinut tarpeeksi ylimääräistä massaa harjasta, jolloin väriä tuli aina kerralla liikaa ja sitä piti pyyhkiä purkin reunaan. Harmillista tuhlailua varsinkin, kun ei ole mikään halvin tuote tämä. Siitä huolimatta tykkäsin.
Saatavilla Cocopanda* ja Lyko*
Jatkoon!

Benefit 24 hour brow setter

Kulmien laminointi on ollut viime aikoina kovaa huutoa ja varsinkin keväällä monet tutoriaalit näyttivät miten kulmat saadaan nostettua pystyasentoon erilaisilla geeleillä. Benefitin jämäkkä geeli toimii ja sillä muuten pysyy! Väritön geeli kuivahtaa huomaamattomaksi, mutta pienen kulmaharjaksen avulla kulmat saa aseteltua melkein mihin tahansa asentoon haluaa. Lopputulos on yllättävä ja todellakin toimii. Harmi vain etten itse ole yhtään tämän laminointivillityksen fani, joten minuun tuote ei sen takia iskenyt.
Saatavilla Kicks*

Physicians formula Super BB*

Tämä puuterinen BB voide oli ihan sika hyvä varsinkin kesällä kun halusi kevyen peittävyyden mutta samalla mattaisen ihon. Nopeasti kuluikin loppuun, koska ihastuin tähän täysillä. Sävy on talvi-iholle liian tumma (kuten usein PF meikeissä tuppaa olemaan) mutta kesän päivettämille poskille tämä oli täydellinen. Harmillisesti on poistunut Suomen markkinoilta, mutta Amazonesta taitaa vielä saada.
Jatkoon!




Ben & Anna Natural deodorant

Mulla ei useinkaan riitä luottoa luonnollisiin dödöihin. Ben & Anna kuitenkin yllätti. Täydellisesti heittämällä paras ikinä testaamani luonnollinen dödö. Tässä oli raikas limen tuoksu ja voidemainen stick on helppo hieroa kainaloihin. Piti hajut poissa koko päivän, myös urheillessa mitä mikään muu luonnondödö ei ole tehän mennessä onnistunut tekemään. Ja mä olen vielä kova hikoilemaan, joten jos tämä mulla toimii niin ansaitsee todellakin kehut! Ainoa mistä annan vähän huuti on tuo kartonkinen pakkaus joka alkoi vähän lahota, kun tuubia availi päivittäin. Muuten ei mitään moitittavaa!

Soaphoria orgaaniset deodorantit

In white deo on ollut mul luotto jo vuosia ja oon ostanut tätä aina lisää kun edellinen on loppunut. Tämä on siis täysin luonnollinen voidemainen deodorantti ja edellisen tapaan toimii ihan täydellisesti. Ainoastaan sormin levittäminen on ärsyttävää, mutta tykkää tämän kukkaisesta tuoksusta (jasmiini, pioni yms) ja siitä että pitää hajut kurissa koko päivän. Venetsian yö sen sijaan jäi käyttämättä, koska en tykännyt tuoksusta yhtään. 
Jatkoon!




Sante Happiness duschgel

Ihan perus suihkugeeli, jossa melko voimakas appelsiinin ja mangon tuoksu. Tuoksusta tykkäsin ja tämä on myös vegaaninen ja luonnollinen tuote, joten senkin puolesta jatkoon.

Avant Bi-phase hyaluronic acid micellar water

Sain tämän Avantin hintavan miselliveden jostain kauneusboksista, muistaakseni Boxycharmista ja tykästyin heti. Kaksifaasinen putsari osoittautui aivan mahtavaksi silmämeikinpoistossa ja siihen sen sitten lopulta kokonaan käytinkin. Tämä vei mennessää kaikki hankalimmatkin ripsivärit ilman, että ihoa tarvi sen kummemmin hankailla. Uusi pullo odottelee jo kaapissa.
Saatavilla Lookfantastic*




Flow cosmetics organic salt soap

Tämä oli piparminttusaippua, mutta tässä ei ollut mitään raikasta tuoksua. Mikä pettymys... Muutenkin saippuan koostumus oli niin kova, että siitä oli vaikea oikein saada mitään ihoon irtoamaan, joten sanoisin että ei jatkoon. Parempiakin palasaippuoita olen käyttänyt.

Kiehl's Ultra facial overnight hydrating masque*

Yök mikä ällötys tämä yönaamio oli. Koostumus oli todella erikoista liisteriä, ihan kuin olisi tapettiliimaa pistellyt menemään. Jätti myös ihon kuivuessaa tahmeaksi, ihan kuin pinta olisi todella liimaa. Ei tullut parin testikerran jälkeen kyllä käytettyä.
Ei jatkoon.

Floria Nutra energy 100 hour cream*

Tämä voide löytyi keväällä mun kuukauden suosikeista täältä. Aivan super ihana tuote, erittäin loistavasti kosteuttava ja mikä herkullinen hempeä kukkaistuoksu. Tämä on yksi mieleenpainuvimmista kasvovoiteista (ne ei yleensä mulla jää koskaan mieleen) ja tulen tätä varmasti vielä joskus ostamaan uudelleen.
Saatavilla Nobe*, Lyko* ja Bangerhead*

LXMI pure nilotica melt

Tämä yönaamion kanssa ei päästy faneiksi, vaikka tuotteen inci niin vaikuttava olikin (100% pelkkää shea voita). Koostumus oli liian tuhti ja jotenkin hassun rakeinen. Jätti myös ihon tosi rasvaiseksi eikä  tuntunut oikein imeytyvän. Jäi käyttämättä.




Pyunkang Yul Nutrition cream*

Minikokoinen purkki kosteuttavaa korealaista kasvovoidetta, jonka koostumus oli kevyen geelimäinen. Imahti ihoon samantein ja oli erittäin kiva tuote juuri kesällä. 

Ziaja physioderm eye cream

Minut tuntevat tietää, että Ziaja on ohittamaton. Mikä mainio hinta-laatusuhde ja loistavia tuotteita. Niin vain tämäkin edullinen sy-voide peittosi monet kalliimmat versiot. Kevyt ja todella kosteuttava koostumus sekä erittäin riittoisa pakkaus on jo isot plussa. Lisäksi tämä tuote sopii atooppiselle ja herkälle iholle, joten loisto tuote myös erityisiholle.
Jatkoon!

Ivy Aia eye cream*

Ivy Aia löytyy apteekeista ja se onkin hajusteeton ja lisäaineeton kosmetiikkabrändi. Olen tykännyt monista brändin tuotteista ja tämäkin sy-voide ampaisi erityisesti miehen suosikiksi. Voide on koostumukseltaan samettisen kermainen ja pienikin määrä riittää jo. Pumppumekanismi on todella hyvä.
Jatkoon!




Evolve Nourishing hair elixir*

Tämän tuotteen kohdalla mietin netin arvioita lukiessani, että mitä mulla jäi huomaamatta. Monet on tätä kehuneet aivan ihme tuotteeksi ja juuri erinomaiseksi kuiville kiharoille hiuksille. Omalla kohdalla vaikutus jäi kyllä olemattomaksi ja aika paljon tätä sai ruutata hiusten latvoihin, että näin mitään vaikutuksia. En myöskään haistanut mitään tuoksua, vaikka tämän piti olevinaan tuoksua jollekin. No jaa, olen käyttänyt parempiakin hiusöljyjä.

Four reasons hair powder*

Tämä hiuspuuteri/kuivashampoo osoittautui hyväksi ja tulikin käytettyä loppuun, toisin kuin se samaisen brändin oikea kuivashampoo. Kevyt eikä onneksi anna mitään volyymeja vaikka niin lupaa, mutta hiukan jää valkoista jauhetta toisinaan hiuksiin. 
Jatkoon!





Artistry Signature select Brightening body cream*

Mahtava vartalovoide, jossa hyvä tuoksu ja nopea imeytymiskyky. Tykkäsin koostumuksesta, joka tekee ihosta kosteutetun ja pehmeän tuntuisen, mutta heti levityksen jälkeen imeytyy niin hyvin ettei ihon pinnalle jää mitään rasvaa. Yksi harvoja vartalorasvoja joita olen innoissani käyttänyt. Hinta tosin pilaa koko ilon (38€), koska en ikinä ostaisi tämän hintaista voidetta.

Frudia My orchard rasperry hand cream*

Frudia on kyllä yksi korealainen brändi, johon kehoitan tekemään lähemmin tuttavuutta. Se on kiinnostava erityisesti tuoksumaailmaltaan, jossa on vahvoja autenttisia marjojen ja hedelmien tuoksuja. Olen muutamasta Frudian tuotteesta aikaisemmin kertonutkin, mutta erityisesti suosiooni on päässyt brändin käsivoiteet. Ne on myös todella pehmentäviä, kosteuttavia mutta myös hyvin kuivuvia, joten sopii myös päiväkäyttöön. 
Saatavilla Oletkaunis* ja Bearel*

Love Beauty and planet body lotion

Riittoisa oli pullo ja huh vihdoin miehen avustuksella saatiin loppumaan. Siis ensinnäkin mainittakoon, että kyseisen brändin tuotteissa on uskomattoman herkulliset tuoksut. Etenkin tässä muru muru sarjassa! Kannattaa käydä tuoksuttelemassa vaikka Cittareissa. Voide myös oli oikein hyvä ja kyllä tuo kosteutti. Ei löydy huonoa sanottavaa, mutta tuoksu voi toki herkille nenuille olla vähän liikaa. Itse kyllä tykkäsin!
Saatavilla Lyko* ja mm. Cittarit




A'Pieu green tea milk sheet mask

A'Pieu on mun luotto sheet mask brändi. Näitä mä hamstraan aina itselle, koska pehmeän kermainen seerumi on vaan super!
Saatavilla Bearel* ja Oletkaunis*

It's skin aloe sheet mask

Tämä on taas A'pieun vastakohta eli seerumi on hyvin vetinen, mutta toimii silti. 





Youth lab daily cleanser

K-beautyä tämäkin ja hyvin toimivaksi havaittu geeliputsari, joka ei muuten kuivattanut. Ja kivan raikas tuoksukin tässä. Oli myös erittäin riittoisa, koska geeli oli melko paksua, mutta veden kanssa lantratessa siitä sai sopivaa ja näin ollen pieni tippa riitti. Suomestakin löytyy myynnistä.
Jatkoon!

Jowae purifying cleansing gel*

Tämäkin on K-beauty tuote ja ohut geeliputsari. Tämä ei kuitenkaan päässyt mun suosioon, koska koostumus oli melkein kuin vettä, hyvin liurua enkä itse perusta tällaisista koostumuksista. Tässä oli myös pakkaus aivan umpi surkea, sillä kun korkin avasi ja pullo oli ylösalaisin, niin tuotetta valui ulos vaikka purkkia ei edes puristanut. Ei sen näin pitäisi olla. Reissun päällä korkki oli myös falskannut nesteet laukun pohjalle vaikka korkki itse oli kiinni, joten ei tämä vaan toiminut.
Hermot meni, ei jatkoon!

Phytomer Cyfolia Radiance exfoliating cream*

Ah, niin ihana ja yleellinen kasvokuorinta, joka sisältää monenmoista leväyhdistettä ja anti-age ainesta. Tästä löytyy oma postaus täältä. Suosittelen tutustumaan muutenkin koko sarjaan, koska se vei minun sydämen ja Phytomeri  merellisiä tuotteita on kovasti kehuttu. Ne on valmistettu erittäin huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja näissä on ihanat tuoksut.
Jatkoon!




OGX argan oil of marocco shampoo

Tähän merkkiin ihastuin ja rakastuin. Pieni oli pullo, mutta pääsin jo hyvin makuun. Mahtava kosteuttava erittäin kuivillekin hiuksille. Vaahtoaa myös niin että kerkiää. Ja tuoksu on miellyttävä. Sai minun elottomat hiukset kiiltelemään. Pitänee ostaa täysi pullo, kun saan kaappeja ensin tyhjennettyä.
Saatavilla Nordicfeel* ja Lyko*
Jatkoon!

Four reasons moisture conditioner*

Kosteuttava hoitoaine, mutta koostumuksessa olisi parantamisen varaa. Hoitoaineeksi nimittäin melko ohutta ja tätä tarvi laittaa hiuksiin aivan hirveä määrä, että se auttoi. Silti oli välillä hiukset vähän takussa. Tämä tuote kuuluu nature sarjaan. Se toinen brändin kosteuttava shampoo ja hoitoaine normaalista sarjasta on huippu hyvä. Ehkä mun kuiville hiuksille tässä ei vaan ollut tarpeeksi tehoja.
Ei jatkoon.

Briogeo farewell frizz shampoo

Briogeo on yksi hiustuotteiden kingi brändi. Mä olen ylistänyt heidän tuotteitaan ennenkin, ne vaan on vähän turhan hintavia. Jostain syystä tämä shampoo kuitenkin jätti vähän kylmäksi. Tässä ei ollut niin hyvä ja voimakas tuoksu kuin Briogeon tuotteissa olen tottunut. Ja myöskään se pehmentävä ominaisuus ei päässyt niinkään oikeuksiin. Ihan hyvä perus shampoo, mutta en tiedä maksaisinko tästä täyttä hintaa.
Ei jatkoon.

Dermosil shower gel*

Dermosil, ah mitä nostalgisia muistoja mun kosmetiikka uran alkuajoilta. Oli nimittäin ehkä yksi ensimmäisimpiä brändejä joihin hurahdin oikein kunnolla. Edelleen heidän tuotteissa tuoksut vetoaa. Tässäkin suihkugeelissä oli mainio hedelmäisen kirpeä tuoksu.
Jatkoon!




Dr. Bronnes's 18 in 1 pesuaine

Kai olisi jo hälytyskellojen pitänyt siinä vaiheessa soida, kun luin että yksi ja sama tuote sopii 18 eri tarkoitukseen. En enää edes muista mihin kaikkeen tätä pystyi käyttämään. Tiskaamiseen nyt ainakin perinteisten vartalon ja hiustenpesun lisäksi. Kerronpahan vain, että älkää missään nimessä osatako! Aivan hirveää skeidaa. Kuivattaa ihon niin, että melkein meinaa lohkeilla ja kuoria pois. Jättää pesun jälkeen ihon oikein narskuvaksi enkä ole näin huonoa tuotetta käyttänyt aikoihin.
Ei jatkoon.

Palmolive My fresh vibes shower gel

Kaupasta bongasin tämän uutuuden ja ajattelin testata kun olen kookoksen ystävä. Eipä ollut juuri mitään tuoksua ja koostumuskin oli erikoinen liisteri, joka venyi ja valui purkista miten sattui. Ei tehnyt vaikutusta.

L'occitane shower oil

L'occitane on ollut mun vuoden 2021 yllättäjä brändi. Olen tänä vuonna siis ensimmäistä kertaa tutustunut heidän tuotteisiin ja olen ihan ällikällä lyöty. Aikaisemmin rakastuin heidän käsivoiteeseen. Nyt taas sydämen valloitti tämä suihkuöljy ja mieskin kyseli, että saisikos tätä nyt sitten lisää. Pakko ostaa, koska ihan mahtava öljymäisen pehmeä koostumus ja tekee ihosta voidellun tuntuisen mutta ei ollenkaan rasvaista. Ja tämähän on siis suihkuöljy eli periaatteessa suihkugeeli, mutta koostumus vain paljon paljon pehmeämpi ja ravitsevampi. Ja myös tuoksu, voi pojat, on herkkua. Niin sanoinko jo, että tätä pitää saada lisää. Aloinpa myös harkita, jos saisin käsiini jostain brändin joulukalenterin tänä vuonna!
Jatkoon!
Saatavilla Lyko*


Huh, siinäpä taas tältä kerralta. Vielä mietin ehtisinkö töräyttää ennen muuttoa syys-lokakuun roskat, mutta taitaapi olla vähän liikaa ahnehdittu se, joten roskia lähtee nyt sitten kuitenkin muuttokuorman mukana uuteen osoitteeseen. Sellaista se elämä välillä on.

Mutta mitäpä ajatuksia heräsi tästä kasasta? Löytyikö joku kiinnostava testattava?

2 kommenttia on "Elokuun kosmetiikkaroskat"
  1. Olipas siinä vaikka mitä, mutta tosiaan muuton alta lähtee helposti roskiin kaikki loppumassa olevat. Love Beauty and planetilla on ihania tuotteita, niiden vartalogeeli on mun lemppari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taida sitä vartalogeeliä olekaan kokeillut, mutta olen kuullut että se on tosi hyvä. Täytyy joskus kun varastoja saa vähän hävitettyä niin ostaa se kokeiluun ;)

      Poista