torstai 23. joulukuuta 2021

Näin parantui kuivat ja halkeilevat kantapäät

 * kaupallinen yhteistyö Saaren taikaIhanaa jouluaaton aattoa!

Tänään puhutaan tärkeästä aiheesta, nimittäin kuivista jalkapohjista, joka on merkittävä aikuisväestön vaiva. Tiedän, että kovin moni teista taistelee saman ongelman kanssa ja saattanut luovuttaa hoitojen suhteen, kun perus jalkarasvat eivät auta. Mulla on itsellä ollut kuivien jalkapohjien ja halkeilevien kantapäiden ongelma jo vuosia, eikä niihin tosiaan ole mikään normaali jalkarasva auttanut. En ole myöskään halunnut lähteä jalkarapsi kierteeseen, koska sanotaan, että rapsuttamalla kuivaa ihoa pois, iho alkaakin itse asiassa tuottaa paksumpaa nahkaa ja kuivuu entisestään. Siitä syntyy siis kierre ja myös kotona itse tehtynä tulehdusriski kasvaa, kun iho rikkoutuu.

Mulla apu löytyi Saaren taika sheavoiteesta. Tiesin jo aloittaessa, että prosessi tulee olemaan pitkä ja niinhän se olikin. Tähän pisteeseen missä olen nyt, tultiin kahden kuukauden matka! Hoitamista ja rasvailua jokainen päivä. Vieläkin on hoito osittain kesken, mutta olen saanut ihan mielettömiä tuloksia. Katsokaa vaikka alta kuvat niin näette ja uskotte mistä puhun. Kuvasin teille oman matkani tästä jalkahoito-operaatiosta, jotta epälijätkin voivat todeta, että tämä sheavoidehoito oikeasti tepsii. 

Miten hoito sitten eteni?

Ensinnäkin aloittaessani kaksi kuukautta sitten, päätin että sitoudun tähän kunnolla, sillä halusin nähdä tepsiikö voide oikeasti. Rasvasin jalat ohuelti sheavoiteella aamuin ja illoin. Lisäksi noin kuukauden käytön jälkeen käytin yhden parin kuorivia jalkanaamiosukkia, jotka kuorivat kuolleen ihosolukon pois ja paljastivat alta astetta pehmeämpää ihoa. Näin hoitoa oli helppo vielä jatkaa, kun kuollut paksu nahka oli kesinyt päältä pois. Tuloksia alkoi syntyä jo parin viikon jälkeen, mutta hitaastihan tämä toimii, joten tähän tosissaan tarvitsee sitoutua. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja jatkan voiteen käyttöä edelleen kerran päivässä ylläpitona ja pehmittävänä etenkin näin talvikauden.

Mikä on sheavoi?

Saaren taika sheavoi on pakattu metalliseen rasiaan ja tuhti voide on siitä erittäin hyvä, ettei sitä tarvitse levittää paksuakaan kerrosta. Voide on purkissa hiukan "kovaa", mutta ihon lämmöstä se sulaa helposti levittyväksi voiteeksi. Sheavoi sopii mainosti erilaisten ihottumien ja kuivien kohtien hoitoon, sillä se lukitsee kosteutta tehokkaasti. Sheavoita pidetään kosmetiikassa tutkimusten mukaan yhtenä tehokkaimpana aineena kuivaa, ärtynyttä ja tulehdusherkkää ihoa hoidettaessa. Se sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja ja antioksidantteja hoitavina ominaisuuksina. Voide on tuoksuton.

Saaren taika shopista näytti tämä kyseinen makadami sheavoi olevan loppu, mutta myynnistä löytyy vielä Kamomilla sheavoide ja Karitevoi sheavoide. Molemmat sopivat edellä kuvattuihin hoitotarkoituksiin sekä myös kuivien hiusten hoitoon.

Itse voin todella todella suuresti suositella tätä voidetta. Katsokaa alta kuvat, ne puhuvat puolestaan.Yllä kuva ennen, alla kuva jälkeen. Kuivien kohtien arvet näkyvät vielä heikosti iholla.Yllä kuva ennen, alla kuva jälkeen. Kuivien kohtien arvet näkyvät vielä iholla.Ihanaa joulunaikaa kaikille lukijoille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti