keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Ripsiseerumin kuukauden testijakson tulokset

 * kaupallinen yhteistyö Maybeauty
Oletko kuullut ripsiseerumeista?

Minua on jo vuosia kiinnostanut testata laadukasta ripsiseerumia, koska olen kuullut ja nähnyt mykistäviä tuloksia. Käytin jokunen vuosi takaperin pelkkää risiiniöljyä ripsille ja se vähän auttoikin, mutta samalla ripsiä alkoi myös putoilla. Tämäkin kuulemma on normaalia, koska sellainen sivuvaikutus kaiketi risiinillä on. Tulokset oli vähän niin ja näin, koska en muistanut sitä säännöllisesti käyttää. Pakkaus oli nimittäin pipettipullo ja vaati aikamoista säätämistä joka päivä topsipuikkojen kanssa. Homma siis jäi.

Sitten mulla oli hetken mielijohteesta ripsenpidennykset, jotka ei kuitenkaan mulle sopineet. Revin itse pidennykset pois (älkää ikinä tehkö näin!!) ja siinä samalla sitten lähti omatkin ripset. Tämä repimisepisodin jälkeen mun ripset ei oikein koskaan sitten kunnolla kasvaneetkaan toiseen silmään entiselleen ja se mua harmitti ihan valtavasti. Tuostapa alakuvasta näette millaiset harvat ripset mulla oli ennen seerumikokeilua.

Postauksen lopusta näette muuten ennen ja jälkeen kuvat sekä löydätte alekoodin, joten malttakaa lukea ihan alas asti.


Sitten otin haasteen vastaan ja lähdin kokeilemaan paljon kehuttua Maybeauty eyelash seerumia. Tätä oli mukava ja helppo käyttää, koska pakkaus on simppeli. Seerumiputkilossa on valmiina kapea suti, jolla seerumin saa suoraan ripsien tyveen ilman sen kummempia kikkailuita. Seerumia voi käyttää kerran päivässä vain iltaisin tai kaksi kertaa päivässä myös aamuisin ennen meikkaamista. Itse käytin vain iltaisin, jolloin pakkaus kestää noin 12 viikkoa. Pari kuukautta on vielä käyttöaikaa siis jäljellä.

Tuote on täysin turvallinen käyttää eikä sisällä mitään hormooneita. Seerumi ei myöskään ärsyttänyt silmiä, ei aiheuttanut mitään reaktioita eikä mun ripset tippuneet päästä kuten aikaisemman ripsiseerumikokeilun kohdalla. Itse en levittänyt seerumia kuin yläripsien tyveen. Seerumi leviää siitä silmiä räpsyttäessä myös alaripsiin. Tuotetta suositellaan käytettäväksi yhtäjaksoisesti maksimissaan 3-4 kuukautta, sillä sitä pidempi käyttö voi vähentää tuloksia. Pienen tauon jälkeen tuotteen käytön voi aloittaa uudelleen.

Koen, että tämä on loistava tuote palauttamaan omien ripsien vahvuus ja tuuheus juuri esimerkiksi ripsienpidennysten jälkeen. Tai ihan muutenkin, silloin kun kokee että haluaa luonnollisesti omat ripset vähän pidemmiksi ja tuuheammiksi.


Ainesosat: Aqua, Glycerin, Myristoyl pentapeptide-17, Sodium PCA, Arginine, Sodium lactate, PCA, Glycine, Threonine, Proline, Valine,  Isoleucine, Histidine, Alanine, Serine, Aspartic acid, Phenoxyethanol, Phenylalanine, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric acid.
Seuraavaksi näette sitten ennen ja jälkeen kuvat!
1)    Yllä ripsien lähtötilanne ennen seerumin käytön aloittamista.
2)    Yllä ripset 1,5 viikon seerumin käytön jälkeen.
3)    Ja tässä ripset 4 viikon seerumin käytön jälkeen!

Kaikissa kuvissa on käytetty samaa ripsiväriä (mascaraa siksi että mulla on täysin värittömän ripset eikä ne olisi kuvista muuten näkyneet). Aloin huomaamaan itse paljainkin silmin eron jo viikon käytön jälkeen. Nyt näin kuvia vertaillessa tuloshan on ihan uskomaton! Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on neljässä viikossa tapahtunut paljon. Ripset ovat paitsi kasvaneet pituutta ja tuuheutuneet, niin myös vahvistuneet eikä niitä tippuile enää niin usein kuin ennen. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja aion jatkaa tuotteen käyttämistä.

Mitä sanotte? Onko tulos teistä hyvä?
Ja kuten lupasin jaan teille myös alekoodin Maybeautyn koko valikoimaan. 

Koodilla annalash saatte -25% alennuksen KOKO Maybeautyn valikoimasta 28.12.2021 saakka. Nyt on hyvä aika shoppailla joululahjat itselle ja tutuille. Maybeautylla on muuten myös 100% tyytyväisyystakuu eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Eyelash serum maksaa normaalihinnalla 65€ ja alennuksen jälkeen hintaa jää 48,75€. Ostoksille pääset tästä ja linkistä alekoodi aktivoituu automaattisesti.

Itse voin seista Maybeautyn tuotteiden takana ja siksi olen heidän kanssaan jo monta vuotta yhteistyötä tehnytkin. Blogini vanhoista kirjoituksista näet aikaisemmat Maybeauty postaukset hakusanalla Maybeauty. 

Omia suosikkejani Maybeautyn valikoimista on ehdottomasti Pore strip, Bio-cellulose face mask, exfoliating foot mask ja hair serum. 

4 kommenttia on "Ripsiseerumin kuukauden testijakson tulokset"
 1. Voi kunpa joskus löytäisikin ripsiseerumin, jossa oikeasti olisi jotakin ripsien kasvuun vaikuttavaa ainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tässäkin seerumissa on ripsien kasvua edistäviä aminohappoja ja rasvaöljyjä. Netistä löytyy runsaasti tietoa, että juuri nämä ainesosat ovat ripsen kasvulle hyödyllisiä :) Tietysti myös terveellinen ruokavalio auttaa.

   Poista
  2. Noista ainesosista ja niiden toimivuudesta ei ole yhtään mitään näyttöä. Jos sinulla on parempaa tietoa, laitathan linkin tänne niin mielelläni lukisin ja ehkä muuttaisin mielipiteeni :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista