maanantai 21. maaliskuuta 2022

Helmikuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu/sisältää mainoslinkkejäTänään käydään lyhyiden arvostelujen kera läpi helmikuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet. Niitä oli tässä kuussa huomattavasti totuttua vähemmän, sillä muuton takia suurin osa purnukoista oli pahvilaatikoissa Suomessa odottamassa kuljetusta Espanjaan. Käytin siis todella vähän kosmetiikkaa ja aivan perinteisillä välttämättömillä ihonhoitotuotteilla mentiin. Nyt on taas palattu niin sanotusti normiarkeen, joten olen saanut kosmetiikkarintamallekin lisämaustetta spesialtuotteista ja meikeistä.
Elemis Pro collagen eye revive mask

Elemiksen tuotteet on kyllä joka pennin arvoisia. Tämä silmänympärysvoide osoitteutui niin mahtavaksi, että ostin jo uuden purkin heti käyttöön. Ohut geelimäinen koostumus imeytyy heti ihoon, mutta geelisestä koostumuksesta huolimatta tämä on ihan älyttömän kosteuttava. Mieskin tähän ihastui ja sanoi, että ensimmäinen silmänympärysvoide jonka käytöstä hän ihan oikeasti huomasi jotain merkittäviä tuloksia. Ja totta, tämä liftaa ja kosteuttaa niin, että osa mikrorypyistä todellakin katosi säännöllisellä käytöllä. Mieheni nelikymppisellä iholla tuon eron huomasi myös.

Saatavilla: Lookfantastic*, Lyko* ja Skincity*
Be here now sheet mask

Olen tykännyt näistä Virve Fredmanin oman brändin sheet maskeista. Ne istuu kasvoille hyvin ja seerumia on juuri oikea määrä eli tämä ei valu pitkin kaulaa. Tuote näyttää olevan aika monesta verkkokaupasta poistunut valikoimasta, joten en tiedä onko näiden tuotanto sitten kokonaan lopetettu vai mitä.
Color wow Dream coat supernatural spray

Tässä on varsinainen ihmetuote! Keratiinihoitoa vastaava tulos ihan kotona hiuksiin suihkittaessa eli jos sinulla on pörröttävät hiuksen ja haluat ne suoriksi ja pehmeiksi, niin osta tämä! Tuote on kosteusvarma, joten kosteallakaan säällä hiuksesi ei pörröty. Ainesosat aktivoitu lämpökäsittelystä (esim. fööni), mutta olen itse käyttänyt tätä ilman lämpökäsittelyäkin ja toimii hyvin. Lupauksena yhden suihkutuskerran pitäisi kertaa hiuksissa jopa kolme shampoo pesua. Tämä kuitenkin vaatii sen lämpökäsittelyn. Suihke ei latista hiuksia ollenkaan eikä tee niihin mitään näkyviä jälkiä. Kerta kaikkisen hyvä tuote ja oma suosikkini! Uusi pullo on jo käytössä.

Saatavilla: Lookfantastic*, Lyko* ja Kicks*
Serumkind black blossom hand serum

Tämä tuli joskus muistaakseni Boxycharmista. Tuubi kesti melko kauan ja ehdin jo kyllästyäkin tähän vähän. Kosteustehot ei aivan talvi-iholle riittänyt, mutta kesällä varmasti ihan hyvä tuote. Makea kukkaistuoksu. En ehkä ostaisi tätä itse uudelleen.
Kalahari Enzyme face buff*

Kalaharin tuotteet on tosi mielenkiintoisia ja valmistettu Afrikan aavikon kasviperäisistä ainesosista. Tämä kasvokuorinta sisälsi kahta hedelmäentyymiä kuorivina elementteinä, joten on erittäin ihoystävällinen myös herkälle iholle, kun mekaanisesti raapivia jyviä ei ole. Pohja on myös erittäin kosteuttava, joten kuorinnan jälkeen iho on kosteutettu ja sileä. Hyvä tuote, mutta Suomessa hankalasti saatavilla. Ostaisin silti uudelleen.
Kiehls Skin rescuer*

Aivan super hyvä kosteusvoide! Kehitetty erityisesti stressaantuneelle ja punoittavalle iholle. Pumppupullo annostellu erittäin hyvä ja voide hyvinkin tuhti ja super kosteuttava. Rasvoittuvalle iholle tämä sopii myös yövoiteena. Sisältää mm. kamomillaa ja ranskanruusu-uutetta, jotka molemmat tosi hyviä ihon rauhoittajia.
Jatkoon ehdottomasti!

Saatavilla: Kicks* ja Skincity*
Beautyblender bounce airbrush liquid whip concealer*

Jos yhtä ainoaa peitevoidetta saisin suositella, niin suosittelisin tätä. Koska mulla lähti Espanjaan todella pieni ja rajallinen meikkiarsenaali lentokoneen matkalaukussa, jouduin miettimään millä tuotteilla pärjään kuukauden ennen kuin omat meikit Suomesta tulee muuttokuorman mukana. Tämä lähti ehdottomasti ainoaksi peitevoiteeksi mukaan ja se ehtikin sitten sopivasti loppua, kun muut tuotteet tulivat lopulta tänne Espanjaan.
Beautyblenderin peitevoiteessa on kaikki mitä peitevoiteelta toivoo. Se on kosteuttava eikä jämähdä ihoon rumaksi kuivaksi klöntiksi. Lisäksi tässä on ihan mahtava peiteteho! Samalla koostumus on kuitenkin kevyt ja erittäin helposti levittyvä, joten ei tarvitse pelätä että tämä rumasti kerääntyy juonteisiin. Saatavilla on myös hurja määrä sävyjä, joten jokainen löytää varmasti omalle iholleen oikean sävyn. En voi kuin suositella. Ihan huippu tuote!

Saatavilla: Kicks* ja Nobe*
Nuface prep-n-glow*

Näistä meikinpuhdistusliinoista olen blogissani maininnut useat kerrat ennenkin. Rehellisyyden nimissä sanon, ettei meikkiä kannattaisi ikinä puhdistaa meikkiliinoilla, koska ihohuokosiin jää aina meikinjämiä ja se altistaa epäpuhtauksille. Mutta näitä liinoja voin suositella ja itsekin käytän. Käytän näitä lähinnä sellaisina iltoina, kun olen liian väsynyt tekemään monivaiheisen perusteellisen puhdistuksen. Nämä liinat poistavat kaiken, myös vedenkestävän meikin ja ripsivärin. Liinan toinen puoli on sileä, joten putsaan sillä ensin enimmät meikit. Liian toinen puoli on nystyinen, joten käytän sitä puhdistuksen viimeistelyyn, sillä nystyillä pääsee putsaamaan perusteellisemmin ja näin meikkiä ei jää ihohuokosiin. Olen tämän muuten testannut vanulapulla jälkeen, eikä ihosta irronnut enää mitään. Eli jos käytät meikinpoistoliinoja tai haluat kätevät liinat mukaan matkalle, niin nämä on ehdoton valinta!

Saatavilla Lookfantastic*
1 kommentti on "Helmikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Color wow Dream coat spray kuulostaa ihan mun unelmatuotteelta, mulla kun on samanlainen hiuslaatu kuin sulla. Suoristan aina välillä mutta kosteus pörröttää tukan :) nykyään kun en jaksa aina suoristaa niin pidän löysällä ponnarilla pesun jälkeen ja harjaan silottavalla harjalla suoraksi, ei mene niin kiharalle ja pörröiseksi josta en just itse niin tykkää :D

    VastaaPoista