keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Makuuhuoneen sisustushelmi: itse maalattu taulu omakuvasta

 * sisältää mainoslinkkejäTadaa, tässä on meidän makuuhuoneen uusi helmi!! Itse maalaamani taulu pääsi sängyn päätyyn paraatipaikalle ❤

Mulle koti ja erityisesti sen sisustus on esteetikkona erittäin merkittävässä roolissa. Haluan, että sävyt ja teemat napsahtaa yhteen ja jokaisessa huoneessa on pieniä kiinnostavia yksityiskohtia. Tietysti täällä Espanjassa vuokralla asuminen aiheuttaa omat haasteet, koska asunnot on valmiiksi kalustettuja. Siinä saa sitten käyttää mielikuvitusta, että mihin nurkkiin ja varastoihin tunkee ne vuokranantajan kirjavat huonekalut samalla kun roudaa omansa sisään. 

Nyt koti alkaa vihdoin näyttää meidänlaiselta kodilta. 

Tänään kerron teille kuitenkin enemmän tästä taulusta, jonka ripustin aamulla sängyn päälle, ja joka valmistui vihdoin viime yönä.
Tilasin paint by numbers taulun viime syksynä omalla kuvalla teetettynä. Olen aina tykännyt maalaamisesta ja haaveillut, että voisin joku päivä ripustaa seinälle oman taideteokseni. Ihan täysin en luota omiin maalaustaitoihini, joten turvauduin tähän paint by numbers tauluun, jolla homma lähti kivasti käyntiin. Tästä rohkaistuneena ehkä vielä joku päivä maalaan kokonaan oman taulun.

Idea tässä paint by numbers taulussa on se, että kuvassa on numerot ja pakkauksen mukana tulee siveltimet ja numerokoodatut akryylimaalit. Sinun tehtävänä on saada oikeansävyiset sävyt oikein numeroiduille paikoille. Teetin tämän taulun omasta kuvasta (alkuperäisen kuvan näet postauksen lopussa) ja lopputuloksen nähtyäni oli pakko todeta, että maalaus näyttää todella valokuvamaiselta. Sävyt ja kuva muutenkin yllätti siis todella positiivisesti!

Maalausprosessin edetessä innostuin koko ajan taulusta enemmän. Kun edessä on vain valkoinen kangas missä näkyy numerot, ei lopputulosta pysty täysin visualisoimaan mielessään. Kun värit alkoi löytää oikeille paikoille en malttanut lopettaa. Halusin jatkaa aina vielä yhden värin verran eteenpäin ja lopulta maalaustuokiot venähti aina vain pidemmiksi.

Valmis taulu komeilee nyt seinällä ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Näet alla myös alkuperäisen kuvan, mistä kyseinen taulu on teetetty. Kyllähän tuo ylitti odotukset ja innostuin tästä maalailusta niin paljon, että seuraava taulu odottelee jo korkkaamista.

Paint by numbers on helppo ja kiva tapa toteuttaa itseään ja saada samalla upea sisustuselementti kodin seinälle. Tästä linkistä pääset tilaamaan taulun joko omalla kuvalla tai valitsemaan mieleisen sadoista valmiista upeista kuvapohjista. Alekoodilla GLITTER saat 10% tilauksen hinnasta pois.

Kerrohan mielipiteesi taulusta? Tykkäätkö lopputuloksesta?2 kommenttia on "Makuuhuoneen sisustushelmi: itse maalattu taulu omakuvasta"
  1. Hei, tilasitko tämän tuotteen Suomeen? Kauanko meni saapumisessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin kyllä tämän Suomeen ja nyt pakko sanoa etten muista tarkkaan kuinka kauan kuljetuksessa meni mutta olisiko ainakin parisen viikkoa mennyt

      Poista