sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Psst, paljastan sulle upeiden hiusten salaisuuden

 * kaupallinen yhteistyö Maybeauty



Tänään puhutaan hiusten hoidosta. Se on monelle niin iso mörkö, joten ajattelin pureutua tähän asiaan nyt maaliskuussa oikein syvällisesti useamman postauksen muodossa.

Ulkoiseen kauneuteen voi vaikuttaa monin tavoin sisäisesti. Iho, hiukset ja kynnet kiittää monipuolisesta ravinnosta, riittävästä vitamiinien saannista ja nesteytyksestä. Huomaan itse huonon ravinnon vaikutukset ihan välittömästi ihossa (epäpuhtaudet!!) ja tiettyjen vitamiinien puutos taas aiheuttaa hiuksten ja kynsien katkeilua. Pelkät terveelliset elämäntavatkaan ei kuitenkaan riitä, vaan kauneus vaatii myös ulkoista hoitamista. Tässä vaiheessa kauneudenhoitotuotteet astuu kehiin.




Minulla on haastavat hiukset. Luonnonkihara hius on kuiva ja vaatii erityistä huolenpitoa näyttääkseen hyvältä. Nuorempana kamppailin paljon hiusteni kanssa, koska en osannut hoitaa niitä oikein. Olen avautunut aiheesta blogissa useasti ennenkin (voit etsiä hakutoiminnon kautta sanalla hiukset) ja kertonut paljon vinkkejä, miten saada kiharat hiukset näyttämään hyviltä. Kaksi tärkeintä asiaa omassa hiustenhoitorutiinissani on ollut kosteutus ja laadukas hiusöljy.

Tänään puhutaan nimenomaan siitä hiusöljystä. Verratkaa yllä ja alla olevia kuvia. Ylläolevassa kuvassa hiukset on "luonnontilassa" eli niissä ei ole mitään lisättyjä hiustuotteita. Alla olevassa kuvassa taas on lisätty ainoastaan hiusöljyä hiusten latvoihin. Kuvien ero on huomattava. Hiusöljy on tehnyt hiuksista kauniin kiiltävät ja pörröisyys on poissa.





Hiustenhoidon salainen aseeni on Maybeautyn Repairing hair serum, joka on ollut minulla käytössä jo muutaman vuoden ajan. Hiusseerumissa on laadukkaita rasvahappoja sisältävää arganöljyä, oliiviöljyä, manteliöljyä ja pellavansiemenöljyä. Öljyt antavat hiuksille kiiltoa ja silkkisen tuntuman. Öljyt myös vahvistavat hiusta ja ehkäisevät niiden katkeilua.

Maybeaytyn hiusöljyssä on mahtavaa myös se, että öljy tekee hiuksista silkkiset ja helposti kammattavat. Öljy on myös niin kevyt, ettei se lähmää hiuksia, ja siksi pystynkin pesemään hiukset hyvin kahden päivän välein. Mainitsemisenarvoista on lisäksi se, että öljyssä on todella ihana makeahko tuoksu, tosin hyvin mieto sellainen, joten tuoksun takia tätä ei tarvitse pelätä jättää ostamatta.




Miten öljyä käytetään?

Hiusöljyn käyttö on helppoa. Öljyn käytössä vähempi on enempi, joten pari pumppausta kämmenelle riittää. Hiero sitten kädet yhteen ja levitä öljy kevyesti harovin liikkein hiusten latvoihin. Näin öljy leviää tasaisesti eikä jätä rasvaisia klimppejä hiuksiin. Älä levitä öljyä hiusten juuriin, sillä se aiheuttaa rasvaisen efektin ja latistaa hiukset eli ne ei näytä enää ilmavilta.

Maybeautyn hiusöljy on muuten todella riittoisaa, ja pullo riittää itsellä aktiivisella käytöllä jopa yli puoli vuotta!




Minulla on teille myös alekoodi Maybeautylle.

Alekoodilla glitteri25 (koodi aktivoituu suoraan tämän linkin kautta) saatte -25% alen koko Maybeautyn valikoimasta. Hiusöljy lähtee alekoodilla esimerkiksi 21,75€ (norm 29€). Suosittelen hiusöljyn lisäksi Maybeautyn valikoimista omia kestosuosikkeja eli Pore strip mustapäiden poistajia, kosteuttavaa bio cellulose sheet maskia sekä ripsiseerumia, joka oli aivan supertuote (postaus täällä)!
Koodi on voimassa 8.4.2022 saakka.

Maybeautylla on muuten 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu! Laatuun voi aina luottaa.

Ps. Pakko sanoa, että olen ollut aina todella huono pitämään hiuksia auki. Nyt kun osaan hoitaa hiuksiani oikein, olen tykännyt pitää hiuksiani useammin myös auki ilman, että ne näyttää vain isolta pörrökasalta tai että ne takkuuntuisivat ensimmäisen puolen tunnin aikana. Jos hiusöljy ei vielä kuulunut sun vakiotuotteisiin, niin otappa testiin ja ylläty.



Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti