keskiviikko 8. marraskuuta 2023

Kalenterifloppi Youty The Pink kalenteri

 * sisältää mainoslinkkejäKalentereita on blogissa unboxattu jos jonkinmoista. Viime kertaisessa postauksessa kerroin oman kosmetiikkakalenteri suosikkini tälle joululle. Tässä postauksessa joudun valitettavasti kertomaan myös yhdestä kalenteriflopista. Olen tilannut kosmetiikkajoulukalentereita jo vuosien ajan, ja totta kai mukaan on mahtunut myös niitä huonompia kalenteritoteutuksia. Makuasioita on toki vaikea kiistellä, sillä joku toinen saattaa tykätä siitä mistä toinen ei innostu ollenkaan. Joulukalentereiden kohtalla itse kuitenkin arvotan korkealle laatua, yllätyksellisyyttä ja wow efektiä. Jos se wow jää tulematta, niin kalenteri on mielestäni epäonnistunut pahan kerran. 

Blogin puolella onkin aikaisemmin jo unboxattu Youtyn kaksi muuta kalenteria; harmaa ja musta. Molemmat oli kivoja ja sisältö ihan mukava. Tämä pinkki versio on kalentereista edullisin ja se kyllä paistoi räikeästi myös tuotteissa. Kalenterin paras anti oli kaunis vaaleanpunainen samettinen meikkipussi, joka jää käyttöön. Suurimmalta osin muuten joudun antamaan kalenterin tuotteet eteenpäin, koska en juuri innostunut sen sisällöstä. 

Kalenterin hinta on 89€ ja arvoksi luvattiin Elevenillä* 340€. En tosin nyt ihan osta tuota arvolupausta. Näette kohta itse miksi... Kalenteri näyttää olevan jo loppuunmyyty, mutta harmaata ja mustaa versiota löytyy vielä. Voit kurkata niiden unboxaukset aikaisemminsta postauksista.

Kurkataan seuraavaksi sisältöön, joka lähestulkoon vihastutti minua.Sheet mask, irtoripset ja kauneuspanta


2x kasvovoide näyte sekä perus Nivea deodorantti


Irtopuuterivippa (käyttääkö joku tällaisia?), meikkivoidesivellin ja ripsentaivuttimet


Bum bum cream matkakoko ja 2x kynsilakka


Matkakokoiset hiustuotteet kaikki Schwarzkopfilta: shampoo, naamio ja kuiville latvoille tehohoito


Meikkisieni, hajuvesi, hiusnaamio


Matkakokoinen kasvovesi, matkakokoinen hiuslakka ja hammastahna


Anteeksi, mutta miten tämän kalenterin tuotteiden arvoksi on mahdollista saada 340€? Perus Nivean dödö ja matkakokoiset tuotteet ei kyllä voi olla näin arvokkaita. Kalenterissa ei ollut yhtään sellaista wow tuotetta ja muutenkin tasapaksun lattea sisältö kaikkinensa. Luukkuja availlessa alkoi vain ärsyttää entistä enemmän ja kun viimeinen luukku oli auki, olin että mitä, tässäkö tämä nyt oli. Missä oli se kohokohta. Harmittaa tosi paljon, että hinta oli näinkin tyyris, koska monia oikeasti hyviä kalentereita sai päälle satasen hintaan ja tämä ei siitä hinnan puolesta juuri poikennut, mutta sisällöltään kylläkin.

Mitä ajatuksia? Olisitko innostunut tällaisesta joulukalenterin sisällöstä?
2 kommenttia on "Kalenterifloppi Youty The Pink kalenteri"
  1. Minä käytän tuota puuterivippaa, se on tosi hyvä :D ja just tuo LH:n. En oikein osaa sanoa mitä olen tästä mieltä, vähän halvan oloinen verrattuna muihin saman hintaluokan. Mikään näistä avaamistasi kalentereista ei ole aiheuttanut ostohimoja mutta voi olla että tämä välivuosi tekee hyvää ja ensi vuonna tilanne on toinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välivuosi voi tehdä ihan hyvää. Itsellä oli viime vuosi välivuosi, niin tänä vuonna ihan jo tekikin kalenteria mieli :D mutta ei kyllä montaa hyvää kalenteria tänä vuonna valikoimista löytynyt, että ihan sai huolella taas pettyä kyllä.

      Poista