sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Vuoden 2023 eeppisin joulukalenteri - Camilla Pihl cosmetics

 * sisältää mainoslinkkejäMonen monta joulukalenteria on tänäkin vuonna blogissani unboxattu ja tarkoituksella tänä vuonna otin mukaan testaukseen myös vähän tuntemattomampia kalentereita. Tiedän, että monet luottavat kalentereissa vuosittain niihin tuttuihin ja hyväksi havaittuihin brändeihin, mutta joskus voi olla ihan virkistävää kokeilla jotain ihan uuttakin. Mulla olisi haaveissa joku vuosi hankkia Cult Beautyn kalenteri tai joku muu Briteissä myytävä luksuskalenteri, mutta koska Brexit ja myös kalentereiden hinta, niin se taitaa jäädä silti ihan haavetasolle. Tänä vuonna ikäväkseni myös huomasin, että jotkut kauneusboksit sekä joulukalenterit on koronan aikana todennäköisesti menneet konkkaan, eikä näin ollen monena jouluna suosikkina nähtyä Pip box kalenteria nähdäkään enää listalla.

No mutta, maailma muuttuu ja elämä menee eteenpäin. Tänä vuonna uskaltauduin hankkimaan testiin Camilla Pihl brändin alla lanseeratun joulukalenterin. Olin joskus ohimennen nimen kuullut, mutta en tiennyt tästä brändistä oikeastaan mitään. Googlettelu auttoi, ja selvisi että Camilla on ruotsalainen iso vaikuttajanimi, jolla on oma kosmetiikkasarja. Monet näyttivät ylistävän hänen tuotteitaan, joten hommasin sitten oman kalenterini Lykolta*.
Kalenterin hinta 146,90€ ja arvoksi luvataan 402,90€.
Kalenteri oli ihan mielettömän upea, kaunis sininen talven väreissä ja kultaisilla yksityiskohdilla. Lisäksi kalenterissa oli luukut numerojärjestyksessä ja rakenteeltaan oikein tukevan oloinen (ja painava huh!). Kalenterin kaikki tuotteet ovat tietysti Camillan oman brändin tuotteita, joten muita merkkejä ei kalenterin sisällä nähdä. Vaikka yleensä innostun enemmän sekakalentereista, niin tämä kalenteri teki kohdallani poikkeuksen, sillä tuotebrändi sisälsikin tuotteita ihonhoidosta meikkeihin, eli hyvin laaja kirjo kaikenlaista oli kalenteriin saatu pakattua. Erityisen iso yllätys oli se, että kaikki kalenterin tuotteet oli täysikokoisia eli mitään pieni matkakokoisia puteeleita ei tänne oltu laitettu. Tulikin hyvin ylellinen vaikutelma koko kalenterista ja iloinen yllätys nuo isot pakkaukset. Rahalle saa todellakin siis vastinetta.

Katsotaanpa sitten mitä kalenterissa oli. ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE, JOS ET HALUA NÄHDÄ SISÄLTÖÄ.Kasvosivellin (sopii poskipunalle, puuterilla ja aurinkopuuterille), vaahtoava kasvoputsari, kasvokuorinta


Kalenterin helmet! Voidemainen poskipuna, voidemaiset 4 eri sävyisiä highlightereita (aivan törkeän mageita!!) ja neljän sävyn aurinkopuuteri/poskipuna.


Meikinkiinnityssuihke, käsivoide, viistoleikattu aurinkopuuterisivellin


2x sheet mask eläinprinteillä sekä musta kierrettävä eyeliner


Ripsiväri, silmänympärysvoide, käsinaamiot


Sheet mask, silmänympärysnaamio, kabukisivellin


Puhdistusgeeli, yönaamio kasvoille, deodorantti


Kosteuttava geelivoide, kuivashampoo, suihkuvaahto


Kalenterissa vaikuttavuuden teki sen monipuolisuus. Todella monenlaista niin meikkituotteita kuin ihonhoitoa ja hiustuotteitakin sekä muutama erilainen sivellin. Pakkaukset on kauniit ja brändistä tulee välittömästi sellainen ylellinen tuntu. Ja kun tuotteet tulee vielä täysikokoisina joulukalenteriluukuista, niin kyllähän sitä yllättyi moneen kertaan ja erittäin positiivisesti. Aurinkopuuteri sekä highlighter paletit oli molemmat tosi näyttejä ja aurinkopuuteri vieläpä pakattu kauniiseen kultaiseen pakettiin. Testaan näistä ihan jokaista tosi mielelläni, eikä itsellä tullut yhdenkään tuotteen kohdalla sellainen olo että höh olipa turha tuote. Voi hyvinkin olla, että tästä tulee vielä yksi oma suosikkibrändi mene ja tiedä.

Kalenteri tosiaan tilattavissa Lykolta* ja vielä ehtii hyvin ennen joulukuun ensimmäistä.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti