keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Youty The Black kalenteri unboxaus 2023

 * sisältää mainoslinkkejäMuutama joulukalenteri on vielä unboxaamatta, joten jatketaan tarinoita näiden osalta. Pian päästään blogin puolella myös muihin aiheisiin, lupaan.

Tällä kertaa vuorossa on Elevenin Youty kalenterin musta ja kaikkein arvokkain versio. Kalenterin hinta 129€ ja sen arvon luvataan olevan 510€. Aina pikkuisen skeptisesti suhtaudun näihin arvolaskelmiin, mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Tämäkin, kuten edellinen unobaamani Youty kalenteri, on pakattu ylelliseen mustaan samettimeikkilaukkuun. Laukku on jatkokäytössä erittäin hyödyllinen esim matkoilla ja miksei kotonakin meikkien säilytykseen. Tilavaan pussiin mahtuukin paljon. Mutta kuten The Grey kalenterin osaltakin totesin, ei tässä kalenterissa ole mitään jouluista. Tarviiko ollakaan? Mitä mieltä olette?


Kurkistetaan seuraavaksi mitä tuotteita kalenteriin oli pakattu.


Shiseido kosteusvoide, Pixi Glow tonic, hiusseerumi


Artdeco huulikiilto, Clinique ripsiväri, Embryolisse voide


Colorwow hiussuihke, R+Co kuivashampoo, Molton Brown suihkugeeli


Smashbox primer, Mario Badescu Drying lotion finnien täsmähoitoon, Maria Åkerberg kuorinta


Klairs kasvovoide, Björn Axen suolasuihke, Björk hiusnaamio


Dermaceutica misellivesi, Professional Sebastiann hiusseerumi, Molly Sanden hajuvesi


Lorea´l huulipuna, Sensai ripsiväri, Björk haituvien kurittaja


Starskin 2x naamio, Browgame kulmavaha, Babor seerumiampullit


Ensireaktioni kalenterista oli pettynyt. Suurin osa kalenterin tuotteista on matkakokoja ja ainoastaan muutama hiustuote sekä kasvovoide oli täysikokoinen tai reilumpi pakkaus. Olettaisi yli 100€ kalenterin sisältävän vähän enemmän isompiakin pakkauksia. Toisaalta sitten taas kalenterin tuotteet oli erittäinkin laadukkaan oloisia ja tunnettuja kulttituotteitakin löyty kuten Pixi tonic, Smashbox primer ja Sensai ripsiväri. Kalentereiden idea toki brändeille on tutustuttaa ihmiset uusiin tuotteisiin ja ehkä näin kalenterin kautta löytääkin uuden lempparin. Siinä mielessä siis uudet ja vaihtelevat tuotteet kalentereissa on tärkeä juttu minulle. Samaisesta syystä esimerkiksi Lookfantastic kalenteri oli alkanut viime vuosina tökkiä, koska niin moni tuote kiertää uudelleen ja uudelleen joko kauneusbokseissa tai edellisvuoden kalentereissa. Vaikka olenkin joitakin tämänkin kalenterin tuotteista testannut, niin kaikki ne olivat sellaisia joita ei myöskään haittaa saada uudestaan, koska ovat hyviä ja toimivia tuotteita.

Hajuvesi oli kiva saada, vaikka se ei tuoksultaan itselle sopinutkaan. Hajuveden voi kuitenkin aina antaa lahjaksi, mutta koen sen yleelliseksi tuotteeksi kalenteriin, ja pullo oli vieläpä täysikokoinen, joten plussaa siitä. Hajuvesi kuitenkin varmasti jakaa mielipiteitä. Ihmisiä kun on myös tuoksuherkkiä, mutta hyvin harvoin kalenterin kaikki tuotteet olisivatkaan itselle 100% mieluisia, joten riski on, että mukaan mahtuu aina muutama itselle hutituote. 

Se mistä tässä kalenterissa olin todella innoissani, on tuo kulmavaha jota aion testata. En aikaisemmin osannut näitä tuotteita käyttää enkä siksi rohkaistunut myöskään kokeilemaan. I love me messuilla minulle kuitenkin tehtiin kulmat vahaa käyttäen ja niistä tuli tosi hyvät, joten näillä ohjeilla aion nyt myös harjoitella. Samoin hiusseerumit kiinnostaa. Etenkin kun omat kuivat kiharat ovat super seerumeiden tarpeessakin näin talvisin, joten testiin menee! Myös Mario Badescun finnivoiteesta olen kiinnostunut. Jos se toimii niin kuin luvataan, niin tässä on loistava täsmähoito epäpuhtauksiin.

Kokonaisuudessaan siis lopulta kiinnostavasti koottu kalenteri vaikka matkakokoiset tuotteet aluksi ärsyttikin. Tykkäsitkö sinä sisällöstä?

Kalenterin hinta 129€ (arvoksi luvataan 510€) 
Voit ostaa kalenterin täältä*


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti