tiistai 22. tammikuuta 2019

Lempparituotteet uudelle vuodelle 2019


Tänään on vuorossa postaus mun lemppari tuotteista, joista osaan olen vasta hiljattain tehnyt tuttavuutta ja osa on taas ollut luottotuotteita jo jonkin aikaa. Suosin meikatessa itse aina tuotteita, joilla saan mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti hyvältä näyttävän lopputuloksen. Vaikka joskus on kiva meikata oikein pitkän kaavan mukaan, on arki kuitenkin sen verran kiirusta että helppous on se sana mitä korostan. Haluan saada näyttävän meikin siis niin, ettei naamaa tarvi kohennella montaa tuntia. Tähän postaukseen valitut tuotteet ovat käytössä osoittautuneet aivan loistavaksi juuri helppouden ja hyvän lopputuloksen perusteella. Siksi halusin kirjoittaa niistä teille erikseen.




Aloitetaanpa tällä Monun kirkastavalla seerumilla, joka on aivan huippu löytö. Pidän siitä, että tuote on pakattu pumppupulloon josta sitä on hyvin kätevä annostella. Purkin kyljessä on myös käyttöasteikko, johon on hauskasti laitettu merkki, kun on aika ostaa uusi pullo. Seerumi itsessään on koostumukseltaan hyvin levittyvää ja vähän normaalin kasvorasvan tapaista tuhdimpaa, joten tätä ei tarvitse levittää kasvoille kovin suurta määrää kerralla. Itse tykästyin tähän juuri siksi, että en pidä hirveästi nestemäisistä ja valuvista seerumeista. Tämä imeytyy välittömästi eikä jätä iholle märkää tunnetta. Seerumi elvyttää ja kirkastuttaa ihoa ja tätä on helppo käyttää niin aamulla kuin illallakin. Tehoaineina toimivat hyaluronihappo sekä C-vitamiini.


Joik herkullisen omenan tuoksuisen vartalovoiteen sain Joikin joulukalenterista, jonka esittelin blogissa ihan taannoin. Olen todella huono ollut aina käyttämään mitään vartalolle levitettäviä voiteita, koska vihaan sitä että vaatteet ja lakanat jäävät tahmaiseksi ja olen myös hyvin laiska näitä levittämään jos tuote ei imeydy kunnolla. Otin tämän testiin pari viikkoa sitten ja olen myyty. Tuoksu on todella ihana makea omena. Sopivasti kevyt ja omenainen, mutta ei liian voimakas joten esim hajuherkille (joihin itsekin tietyllä tapaa lukeudun) tämä sopii mainiosti. Mieheni sanoi minulle, että tuoksun ihan karkille kun olin tätä levittänyt. Otan sen kohteliaisuutena 😀  Myös voiteen koostumus on loistava, sillä se imeytyy samantien eikä jätä iholle rasvaista kelmua, vaikkakin iho tuntuu kosteutetulta. Eli juuri sellainen vartalovoide, jota olin etsinyt. Hommaan tätä takuulla isomman pullon kun tämä loppuu. Mikä parasta, tämä on luonnonkosmetiikkaa!


Rakastan käyttää luomivärejä, mutta omat rasvoittuvat luomeni ovat hyvin hankalat ilman kunnollista primeria, sillä muuten silmissä ei tahdo pysyä mikään. Hommasin itselle aikoinaan Urban Decayn kulttimaineisen primerin, mutta se ei itselläni toiminut lainkaan ja luomivärit oli luomivaossa alta aikayksikön... Onneksi syksyllä Boxycharm toi minulle tämän Luscious luomiväriprimerin, jota ilman en todellakaan tulisi toimeen. Tämä on aivan loisto tuote! Tällä luomivärit pysyy virheettömänä koko päivän ja jopa salilla hikoilun jälkeen silmäni ovat ihan vastameikatun näköiset. Voisiko parempaa toivoa. Tätä olen käyttänyt jo monta kuukautta ja en voi sanoa yhtään huonoa sanaa. Suosittelen isolla peukulla ja hommaan itsekin uuden, kun tämä loppuu. Tätä täytyy kylläkin tilata Yhdysvalloista.


Kulmakynät on minulle välttämätön tuote, mutta lähes yhtä hankala löytää sopivaa kuin on ripsivärinkin löytäminen. Tämän kynän sain muistaakseni Lookfantasticin joulukalenterista ja rakastuin tähän. Tämä on BBB Londonin ultra slim kulmakynä sävyssä Indian chocolate. Mulla on vaaleat ruskeat/maantien harmaat hiukset ja usein kulmakynät ovat aivan liian tummia ja korostavat kasvojani hassusti. Tämä sävy on itselle kuitenkin ihan nappi ja väri on lähes sama kuin mikä omien hiuksienikin väri. Lisäksi ihastuin tähän todella kapoiseen kynään, jolla saa tehtyä pikkutarkkaa jälkeä. Väri pysyy loistavasti ja levittyy helposti, joten hankintalistalle menee tämäkin tuote kun edellinen loppuu!


Sitten se joka naisen pahin painajainen eli hyvän ripsivärin löytäminen. Olen monta vuotta jo tuskaillut itselle sopivan ripsivärin etsimisen kanssa ja monta semmoista ihan ok tuotetta on tullut vastaan mutta ei vielä koskaan sitä sydämen sulattajaa. Tämän It cosmeticsin superhero mascaran sain lokakuun Boxycharmista ja se oli menoa sitten! Kertaakaan tämän jälkeen en ole muihin ripsiväreihin koskenut, koska tällä saa sekä pituutta että tuuheutta ripsiin ja vieläpä aivan täyteläisen mustat ripset. Koostumus on täydellinen sillä minun ei tarvi kerrostaa väriä ikinä. Saan nimittäin täydellisen lopputuloksen vain yhdellä levityksellä ja tämä ei karise eikä varise minnekään päivän aikana vaikkei vedenkestävä olekaan. Harjan muotoilu on kiva, sillä se on päästä vähän talttamainen ja kapea millä pääsee helposti silmänurkkiin sotkematta koko silmää. Olen tykännyt siitä, että tällä saa niin näyttävät ripset helposti ilman ylimääräistä tuhertamista. Katselin jo valmiiksi, että tätä on myynnissä Kicksillä, joten helposti saa tilattua lisää näitä ja ehdottomasti aionkin tätä jatkossa käyttää, nyt kun viimein löysin sen oman 💜


Meikkivoide saralla taisin löytää myös uuden lempparini tästä L'orealin true match voiteesta, joka on koostumukseltaan öljytön ja ohut, mutta kuitenkin hyvin peittävä. Meikkivoide sulautuu omaan ihonsävyyn kosteuttaen sitä ja antaen ihon hengittää. Sävyjä on paljon ja meikkivoide on helppo valita oman pohjasävyn mukaan. Tykästyin siihen, miten tätä oli helppo levittää ja lopputulos oli hyvin luonnollinen ja jätti ihon pehmeäksi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan eikä tämä ollut hinnallakaan pilattu.



Viimeisenä muttei vähäisimpänä esittelen uuden uutukaisen omassa meikkipussukassani. Kyseessä on Illamasquan countouring gel sculpt eli contour työskentelyyn tarkoitettu geelipuikko. Testasin tätä pari kertaa aikaisemmin kasvojen varjostuksiin ja olin heittämässä tätä jo pois syystä, että väri ei levittynyt kunnolla ja kuori allaolevan meikkipohjan kokonaan pois. Lopputulos oli suorastaan törkeä ja näytin naamasta aivan likaiselta. Päätin kuitenkin antaa tälle vielä yhden mahdollisuuden ja testata tätä eri tavalla. Onneksi annoin, koska tämä oli tosi kiva tuote. Aikaisemmin käytin tätä siis niin, että olin levittänyt koko kasvoille seerumit ja rasvat ja vielä meikkivoiteen, jonka päälle tätä vetelin. Kuten sanoin tätä levittäessä koko muut meikkipohja kuori pois ja naama oli täynnä ruskeaa mönjää. Kokeilin tätä uudelleen kuitenkin niin, että poskiin, joihin varjostuksen halusin luoda, en laittanut rasvaa enkä meikkivoidetta lainkaan vaan pelkkää tätä puikkoa ja homma toimi. Tällä sai tosi kivan ja luonnollisen varjostuksen ja tuotetta kerrostamalla varjostusefektiä voi syventää. Tätä on myös tosi helppo levittää iholle ja tuote sulautuu vaivattomasti luoden juuri miellyttävän varjon kasvoille ilman, että kasvot varsinaisesti näyttävät varjostetuilta.

Tällaiset ovat minun lempparituotteita tällä hetkellä ja päivittäisessä käytössä. Etenkin tuosta ripsarista ja luomiväri primerista olen niin onnellinen, ettei sitä voi oikein sanoiksi pukea!

Oliko teille tuttuja tuotteita ja oletteko mahdollisesti itse testanneet?
2 kommenttia on "Lempparituotteet uudelle vuodelle 2019"
  1. Aika mielenkiintoiselta tuotteelta kuulostaa tuo Illamasquan countouring gel sculpt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan jännä kyllä. Vaatii ehkä aluksi vähän käytön harjoittelua mutta sitten toimii oikein hyvin :)

      Poista