keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Ziaja ostokset


Tein jo jokin aika sitten Notinolle tilauksen Ziajan tuotteista. Ziajan tuotteet ovat verkkokaupassa todella edullisia ja tilaus oli helppo tehdä. Myös kuljetus oli nopea, joten voin suositella lämpimästi asioimista Notino verkkokaupassa. Tilasin yhteensä 13 Ziajan tuotetta ja koko homma postikuluineen kustansi vain 40 euroa. Ei paha hinta todellakaan. 

Ihastuin Ziajan tuotteisiin Betteboxin kautta saamieni tuotteiden ansioista. En ollut siis sitä ennen käyttänyt Ziajan tuotteita ja marraskuussa sain boksin mukana Ziajan Acai kasvovoiteen, johon ihastuin välittömästi. Tuubi tuli käytettyä loppuun jo ennen joulua ja nyt minun oli pakko tilata jo toinen samanlainen. Tammikuun Bettestä tuli Ziajan vuohemaitosarjan entsyymikuorinta, joka käytössä osoittautui myös aivan loistavaksi. Totesinkin, että se on menoa nyt ja raapustelin tilausta menemään.

Ziaja on puolalainen perheyritys, joka valmistaa kaikki tuotteensa mahdollisimman luonnonmukaisista aineksista käyttäen mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne sopivat myös herkkäihoisille, joten jos et vielä ole Ziajaa testannut, niin nyt kannattaa viimeistään käydä joku purkki itselle nappaamassa. Ziajaa on saatavilla esimerkiksi Sokos tavarataloista ja useista suomalaisistakin verkkokaupoista. Mutta nyt siihen tilaukseen.


Vasemmalla näkyy vuohenmaitosarjaan kuuluva hoitoaine, joka sisältää keratiinia. Tämä on tarkoitettu erityisesti kuiville ja rasittuneille hiuksille, sillä tuote lupaa palauttaa hiusten joustavuuden ja korjata vaurioita saaden hiuksesi taas näyttämään terveemmiltä. Keratiini vahvistaa hiusta ja suojaa sitä esimerkiksi muotoilurautojen kuumuudelta. Omat luonnonkiharat hiukseni ovat melko kuivat ja katkeilevat helposti, joten tämä voisi olla hyvä ensiapu hiuksille. Huomaan nimittäin, että heti kun kesä ja aurinko tulevat kuvioihin, voivat hiukseni niin paljon paremmin ja kiiltävät auringossa. Talvella ne ovat hankalat, sähköiset ja tosi kuivast. Katsotaan auttaako tämä hoitoaine. Tuoksuu ainakin hyvälle.

Lisäksi tilasin testiin sarjan kaksi erilaista käsisaippuaa pumppupullossa. Tykkään itse tuoksuvista käsisaippuoista, mutta monet saippuat ovat tosi kuivattavia. En pysty sellaisia käyttämään lainkaan, koska etenkin talvella sormenpääni halkeilevat tosi ikävästi ja kuivattava saippua ei auta asiaa yhtään! Näiden pitäisi olla kosteuttavia saippuoita, joten otan innolla testattavaksi. Toinen on greippi-minttu ja tuoksuikin aivan ihanan raikkaan greippiselle. Toinen on tee-kaneli ja tuoksu oli edeltäjää huomattavasti miedompi.


Vasemmalla näkyvä vihreä purkki on oliivi misellivesi kuivalle ja normaalille iholle. Tällä voi hellävaraisesti poistaa meikin ja tuotteen pitäisi pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tuote ei tuoksu minusta millekään, mutta se ei haittaa.

Sitten se Acai kasvovoide, josta jo aikaisemmin mainitsinkin. Totesin tämän niin hyväksi, että pakko oli saada uusi puteeli! Tuote tuoksuu niin hyvälle, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa hyvin. Testautuin tätä joululomalla kaikilla suvun naisilla ja jokainen ihastui tähän tuotteeseen. Tuote sopii niin päivä- kuin yövoiteeksikin.

Vuohenmaitosarjaan kuuluva silmämeikinpoistoaine tarttui ostoskoriin syystä, että minulla oli juuri loppunu useita vuosia käyttämäni Nivean meikinpoistoaine ja halusin vaihteeksi testata jotain uutta. Tämä Ziajan meikinpoistoaine sopii vedenkestävän meikin puhdistukseen ja tuotteen luvataan myös vahvistavan ripsiä. Mielenkiintoista! Illalla tämä testiin.


Shampoo pulloja tuli tilattua muutama jemmaan, koska en jaksa olla niitä tilailemassa koko ajan. Omia pitkiä hiuksia joutuu urheilun takia pesemään joka toinen päivä, joten shampootuotteita kuluu myös aika tahdilla, mutta en halua käyttää liian tujuja tai kuivattavia tuotteita, sillä joudun pesemään hiuksia niin usein. Kaksi vasemmalla olevaa shampoota on sekä normaaleille että kuiville hiuksille. Tuotekuvauksen mukaan näiden pitäisi kosteuttaa ja pehmentää hiuksia sekä korjata hiuksen vaurioita ja haaroittuneita latvoja.

Oikealla puolella oleva pullo on kookos suihkusaippuaa. Rakastan kookoksen tuoksua ja tässä sitä todella on! Ah, voispa tätä syödä. Tuote sisältää omega 3 ja 6 sekä D-pantenolia, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa. Saispa tän käyttöön nyt heti!


Ja viimeisenä vielä kolme eri tuoksuista suihkusaippuaa, jotka oikeasti tuoksuu muuten tosi hyvälle. Ensimmäinen on ihanan mansikkainen, toisesta en oikein osaa sanoa mille tuoksuu ja viimeinen tuoksuu ihan päärynälle ja kesälle. Isoja pulloja ja näidenkin pitäisi olla kosteuttavia ja ihoa pehmentäviä.

Sellainen tilaus tällä kertaa ja valitettavasti suurin osa joutuu vielä varastoihin odottelemaan käyttöön ottoa. Käsisaippuan, meikinpoistoaineen ja kasvovoiteen otan heti käyttöön. Muut myöhemmin ja niistäkin tulen varmasti palaamaan blogin puolelle myöhemmin.

Onko Ziajan tuotteet sinulle tuttuja?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti