torstai 17. tammikuuta 2019

Lookfantastic tammikuun kauneusboksi

Tervehdys lukijat!

Täällä Länsi-Suomessa on tänään tuiskuttanut ja pyryttänyt lunta oikein urakalla, hyi. Onneksi pakkasen piristeenä on kuukausittaiset kauneusboksit. Tammikuun Bette availtiin viime viikolla ja tänään olisi vuorossa Brittiläisen Lookfantasticin kauneusboksi. Värimaailma sopii ainakin upeasti tähän lumiseen ja kylmään tammikuuhun.Boksin teemana tässä kuussa on "Clean Beauty" ja valikoidut tuotteet kannustavat puhdistautumiseen ja nuorentaviin kauneurutiineihin. Tammikuu on monille parempien elämäntapojen ja puhdistumisen kuukausi, joten teema osuu oikein naulan kantaan. Nyt kun uusi vuosi on käynnistetty puhtaalta pöydältä, onkin hyvä hetki siivota meikkilaatikoista turhat ja vanhat tavarat pois ja aloittaa tämä vuosi toimivilla kauneusrutiineilla ja uusilla kivoilla tuotteilla. Katsotaanpa mitä boksi piti sisällään.
* Vitamasques gold dust sheet mask  ~ 7€

Korealaisesta kosmetiikasta vaikutteita saanut sheet maski, joka sisältää oikeaa kultapölyä. Tämä syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Maski laitetaan 20 minuutiksi kasvoille ja annetaan siinä olevien tehoaineiden vaikuttaa ja imeytyä ihoon. Käsittelyn jälkeen kasvoja ei tarvitse huuhdella. Vinkkinä oli vielä laittaa maski ennen käyttöä jääkaappiin viilentymään ja antaa viileän maskin vaikuttaa kasvoilla.

Minähän olen kasvonaamioiden suuri ystävä ja olenkin talviaikaan käyttänyt 1-2 maskia viikossa, joten tämä oli tosi mieluinen ylläri. Merkistä en ole ikinä kuullutkaan, mutta kiva testata jälleen uutta maskia. Jääkaappiin en ainakaan talviaikaa maskeja itse laittaisi, sillä märkänä kasvoille asetettava naamio tuntuu kylmillä säillä muutenkin vähän inhottavalta. Mutta tämä saa vuoronsa varmasti ihan lähitulevaisuudessa, jes!


* Popband active hair ties  ~ 8£

Boksista löytyi neljä Look Fantasticille vartavasten suunniteltua hiuslenkkiä. Nämä ovat leveitä eikä niiden siksi pitäisi vahingoissaa hiuksia. Nämä on valittu boksiin siksi, että voisit salille mennessä napata lenkin mukaan ja sipaista hiukset treenin ajaksi pois silmiltä. Ihana ajatus sinänsä, sillä tammikuussa monet aloittavat joulun mässäilyjen jälkeen ahkeran treenaamisen ja hiuslenkit ovat tietysti tässä välttämätön tarvike. Ihan hauskat ja erilaiset verrattuna normaaleihin hiuslenksuihin, mutta en tiedä silti onko minulla näille tarvetta. Täytyy ehkä testata miltä tuollainen tuntuu hiuksissa, mutta minun paksuissa ja pitkissä hiuksissa pysyy yleensä vai tosi tiukat lenkit, joten saa nähdä. Ehkä vähän täytetavara, mutta ideana hauska.

EDIT: Testasin näitä ponnareita ja nämä vaikuttaa aidosti tosi hyviltä. Sopivan napakoita, mutta ei niin kireitä että päähän alkaisi koskemaan. Jopa mun pitkä letti pysyi tällä hyvin kiinni vaikka vähän heiluinkin tuossa 😃


* First Aid Beauty coconut skin smoothie priming moisturiser  ~ 12$/21g ( 28$/50ml)

First Aid Beauty on itselle jo tuttu merkki ennestää ja olenkin heidän tuotteista tykännyt tosi paljon. Nyt boksista tuli monitehoinen kosteusvoide, joka lupaa kirkastaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa samalla kertaa. Tätä voi käyttää myös meikinpohjustusvoiteena, näin ainakin väitetään. Varsin moni käyttöinen tuote siis. Tämä sisältää kookosvettä ja toivonkin kovasti, että myös tuoksuu kookokselle koska rakastan kookoksen tuoksu. Boksissa tuli näytekokoinen purkki.* Swell ultimate protect and renew serum  ~ 12£/30ml

Oletteko ennen kuulleet hiuksiin jätettävästä seerumista? Minä en ollut ja tämä onkin siksi aivan erityisen mielenkiintoinen tuote. Tuote tekee hiuksista sileät, pehmeät ja kosteuttaa tehokkaasti. Tämän pitäisi erityisesti vähentää hiusten pörröisyyttä ja ehkäistä hiusten latvojen haaroittumista. Tuotetta sipaistaan hiusten latvoihin ja keskivaiheille eikä tuotetta tarvitse huuhdella pois. Tämä on erityisen riittoisaa, koska kerta annoksena vain herneenkokoinen määrä riittää... Todella jännittävää päästä testaamaan 😍Ihanaa, että boksissa tulee nykyään myös erilaisia meikkejä. Tämä tuote tuli täysikokoisena ja aika arvokkaasta tuotteesta on kyse, sillä purkissa on vain 4 grammaa tavaraa. Tämä on siis banaanipuuteri eli hieman keltaiseen taittavaa puuteria, jota on tarkoitus käyttää meikin kiinnittämiseen ja kirkastamaan esimerkiksi silmänalusihoa tai neutraloimaan ihon punaisuutta. Tosi loistavaa, koska en ole itse aikaisemmin kokeillut banaanipuutereita, joten tämän otan heti huomenna aamulla testattavaksi. 


* Dr Pawpaw original clear balm  ~ 7£/25ml

Tämä palkittu monitoimi tuote herätti kiinnostuksen eikä vähiten siksi, että tämä on täysin vegaani eikä tätä ole testattu eläimillä, mutta myös siksi että tämä sisältää papaijaa, jolla on luonnollinen parantava vaikutus. Tätä voi käyttää melkein mihin vaan; kynsinauhoille, huulille, hiuksiin, kuivalle iholle, you name it... Todellinen multituote siis ja koska tätä on kovasti kehuttu ja palkittu, odotan tämän myös todellisuudessa toimivan. Tämä onkin loistotuote talvi-iholle joka kuivuu joka puolelta. Taidankin levittää tätä jo tänä iltana halkeileville sormenpäilleni.


Boksi sisälsi siis tällä kertaa kuusi tuotetta, mutta oikeastaan viisi kauneustuotetta ja tuo kuudes oli ponnarit. Tuotteista kolme oli täysikokoisia ja 2 matkakokoja. Kokonaisuus toimi! Monikäyttöisiä tuotteita ja valikoitu juuri vuodenaikaan sopivasti. Karkeasti laskettuna boksin arvo on noin 70 euroa ja itse maksan vuositilaajana tästä sen 15€ kuukaudessa, joten ei ollenkaan huono hinta-laatusuhde tässä. En oikeastaan osaa edes sanoa mikä olisi boksin mieluisin tuote, sillä kaikki näistä vaikuttivat kiinnostavilta ja lähes kaikki myös täysin vieraita minulle. Ainoastaan nuo hiuslenkit tuntuivat vähän turhilta, mutta mene ja tiedä miten hyviä voivat hiuksissa olla.

Helmikuun sneak peek julkaistiin boksissa tulleessa vihkosessa ja ystävänpäivän kunniaksi boksin teema tulee olemaan "Romance box". Jokaisesta boksista tulee löytymään Sleekin kasvopaletti, jossa on korostuspuuteri, highlighter ja poskipuna. Vaikuttaa kivalta ja odotan jo tosi innolla mitä kivaa helmikuun boksi tuo tullessaan. Jos haluat tilata oman Lookfantastic boksin, voit käyttää suosittelulinkkiäni tästä. Saat linkin kautta tehdystä yli 25€ ostoksesta 5€ alennusta.


 Miltä näytti tammikuun boksi?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti