sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Pannuprojektin etenemiskatsaus osa 1


Tässä on jo lähes neljänne vuotta pian elettyä, joten ajattelin että nyt on hyvä hetki katsoa vähän mitä pannuprojektille kuuluu. Katsaus on ehkä hyvä pitää aina 3 kuukauden välein eli neljä kertaa vuoden aikana, jotta sitä kehitystäkin ehtii tulla ja näin myös näkyä. Pannuprojektin aloituspostauksen löydät täältä. Tilanne muuttui lähtötilanteesta siten, että vaihdoin luomiväripaletin tähän aivan uuteen ja korkkaamattomaan Pixien palettiin. Otin haasteeksi pannuttaa puolet sävyistä eli 9 väriä. Tämä voi olla tosi vaikeaa, koska paletti oli aivan koskematon ja aloitin sen käytön tammikuun lopussa. Nyt olen siis ehtinyt käyttää palettia puolitoista kuukautta. Kohta katsotaan miten sen kanssa on edetty.


Jalkavoide purkki oli avaamaton, kun aloitin tämän käytön tammikuussa. Piirsin purkin kylkeen sinisen viivan merkiksi, missä mennään nyt. Tämän kanssa olen ollut tosi ahkera, mihin olen myös todella tyytyväinen. Tätä ei kauaa enää tarvi kaapissa pyöritellä.

Vicotria's secret hajuveden kanssa ollaa edistytty, mutta muutosta näkyy pelottavan vähän vaikka olen käyttänyt tätä nyt noin viitenä päivänä viikossa. Nesteen raja menee noin sentin tuon mustan yläreunan alapuolella. Purkki on toki todella iso, joten tätä saa suihkutella ihan huolella, jotta mitään muutosta saa näkyviin. Hitaasti ja varmasti edetään.

Doven itseruskettavaa en ole vielä käyttänyt tipan tippaa. Jotenkin tähän aikaan vuodesta tämä ei tunnu omalta. Ehkä sitten keväämmällä...


Dermosilin aurinkopuuterihelmiin en ole koskenut kertaakaan. Mulla on nyt ollut kokeilussa muita aurinkopuutereita, joten tähän ei oikein ole ollut inspiraatiota tarttua.

Sen sijaan projektissa mukana olleet Dermosilin heleyttävät puuterihelmet sain loppumaan helmikuussa, mistä kirjoitinkin helmikuun roskapostauksessa. Tosin ne helmet hajosivat tuhannen palasiksi, joten heitin loput roskiin. Toki käytin niitä myös ahkerasti koko tammi- ja helmikuun.Dermosilin kulmaväriä olen käyttänyt koko tammi- ja helmikuun lähes päivittäin ja keskellä oleva kuoppa onkin mukavasti syventyny. Tämä on silti ihan hitsin riittoisaa, mikä toisaalta harmittaa koska vaikka tätä kuinka käyttää niin edistyminen on todella todella hidasta.


Ja tämän Macin puuterin kanssa tuntuu ettei homma etene lainkaan vaikka olen tätäkin tämän koko projektin keston käyttänyt lähes yksinomaan kasvojen korostamiseen. Keskellä on pieni kuoppa, joka ei tietenkään kameraan erotu lainkaan. Tilanne tuntuu minusta silti aivan samalta kuin projektin alussa, joten en todellakaan tiedä mihin tämän kanssa ryhtyisin. Ainakin on riittoisaa tavaraa.Maybellinen paletin kohdalla sen sijaan on tapahtunut näkyvää edistystä. Highlighter kului loppuun hyvin nopeasti minkä arvasinkin, koska pannu oli niin huokoinen ja aine suorastaan mureni käsiin. Poskipuna on sitten highlihterin vastakohta ja tuntuu, ettei tätäkään saa kulutettua mitenkään kun puna on pakattu on niin tiiviisti. Alkutilanteeseen (joka oli lähes koskematon pannu) nähden edistystä on kuitenkin tapahtunut ja tämän kanssa olen hyvin toiveikas.


Buxomin huulikiilto on tällä hetkellä noin puolivälissä menossa, joten hienoa edistystä tämänkin kanssa on tapahtunut.

Maybellinen primeri alkaa vedellä viimeisiään. Tavaraa on sisässä vielä jonkin verran, mutta selkeästi jo niin vähän että purkin saa ruutattua vähän keskeltä kasaan. Josko tämän saisi seuraavaan katsaukseen mennessä loppumaan.

Nyxin huulikynää olen käyttänyt hävettävän vähän. Muita huulituotteita on ollut käytössä niin paljon, että tämä on jäänyt. Täytyy ottaa se nyt ahkerammalle käytölle.

Lumenen rajauskynää olen teroitellut pari kertaa ja viimekertaisesta puolikkaasta U-kirjaimesta ollaan jo siirrytty M-kirjaimen puolelle. Loistavaa!


Vasemmassa kuvassa näkyy Isadoran huulipunan tämänhetkinen tilanne ja oikealla tilanne projektin alkaessa. Puikkoa ei kummassakaan kuvassa ole kieritetty auki, joten muutoksen näkee hyvin. Edistystä on tapahtunut.Isadoran highlighter puikkoa olen käyttänyt kovasti ja pieni kehitys on näkyvissä.
Alakuvassa vasemmalla tilanne nyt ja oikealla projektin alussa. Kuten huomaa, aloitustilanteessa puikon pää on vielä pyöreästi kohollaan. Nyt pää on tasoittunut ja kohta päästään reunan kanssa tasoihin, jee!

 

Pixien kanssa selkeästi muutamat tietyt värit on edistyneet eniten. Kovimmalla käytöllä on olleet ylärivin vaaleanruskea jossa näkyy jo selkeä kuoppa keskellä, sen alapuolella oleva vähän tummempi ruskea jossa myös pieni kuoppa keskellä ja oikealla yläreunassa kaksi vaaleaa sävyä sekä näiden alapuolella oleva kultainen. Mikään ei kuitenkaan ole kulunut vielä niin paljon että oltaisiin vielä lähelläkään pannun pohjaa. Olen kuitenkin tyytyväinen kehitykseen, sillä tätä on tosiaan käytettyä nyt vasta puolitoista kuukautta. Ihmeitä voi vielä tapahtua ja koska tykkään tästä paletista tosi paljon, sitä on myös tosi helppo käyttää. Sävyt on arkimeikkiin sopivia ja pigmentti loistava, joten tätä tulen kuluttamaan urakalla myös jatkossa. Toivottavasti seuraavassa katsauksessa nähdään jo suurempia kuoppia useammassakin sävyssä. Muutoin tulee kyllä kiire sen tavoitellun yhdeksän sävyn pannuttamisen kanssa.

Kuten katsauksesta huomaa, tietyt tuotteet ovat olleet enemmän käytöllä ja niistä edistyksen myös selkästi huomaa. Nyt täytyy tsempata myös muiden tuotteiden kanssa ja yrittää ottaa tehokäytölle sellaisia, mitkä nyt ovat olleet vähän unholassa. Kaikki on vielä kuitenkin mahdollista, eikö niin? Tätä pannuprojektia on niin kiinnostava itsekin seurata, koska monesti tuntuu ettei ne meikit kulu mihinkään, mutta kyllä ne tehokkaassa käytössä jonkin verran myös hupenevat.

4 kommenttia on "Pannuprojektin etenemiskatsaus osa 1"
 1. Vautsi, tosi hyvin olet edistynyt projektissa! :) Mun täytyy kanssa lähiaikoina tehdä tilannekatsaus, epäilen vaan ettei ole sujunut ollenkaan näin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, edistymisestä tulee kyllä hyvä mieli itsellekin! Kiinnostava nähdä sunkin katsaus miten edistymistä on tapahtunut. Onneksi tässä on vielä 3/4 vuotta aikaa ;)

   Poista
 2. Mä käytän tuota Doven itseruskettavaa kesät talvet, sekoitan sitä aina vähän johonkin muuhun voiteeseen niin saa vain hennon sävyn!
  Ihanat sävyt tuossa paletissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei voisin itsekin kokeilla tuota kikkaa sekoittaa toiseen voiteeseen.
   Paletti on kyllä hurjan nätti ja käytössä tosi monipuolinen :)

   Poista