tiistai 17. maaliskuuta 2020

Budgie kiharaiset hius uutuudet

* tuotteet saatu pr-näytteenäKäsi ylös kaikki kiharakutrit. Onko teillä kenelläkään ollut ikinä hankaluuksia hiusten kanssa? En väitä etteikö suorahiuksisillakin voisi olla huonoja hiuspäiviä, mutta kiharat hiukset tekevät elämästä toisinaan moninkertaisesti vaikeampaa ja huonoja hiuspäiviä mahtuu arkeen aika usein (ainakin minulla). Kihara hius on luonnostaan kuiva ja se on kuivuuteen taipuvainen noin muutenkin. Kaikenlainen hiuksen käsittely rasittaa ja kuivattaa sitä entisestään. Lisäksi kihara hius helposti myös pörröttyy ja sojottaa jokaiseen ilmansuuntaan. Kihara hius takkuuntuu ja sitä on miltein mahdotonta muotoilla ilman laadukkaita ja voimakasta pitoa tuovia tuotteita.

Yllä olen listannut monia kiharan hiuksen ongelmia, jotka vain ovat väistämättömiä kiharoiden kanssa eläessä. Hyvin hoidetut vahvat kihrata hiukset taas ovat ilo niin omille kuin muidenkin silmille. Kyllähän kauniit laineet ja kiharat näyttävät hyviltä, mutta miten saada ne näyttämään hyviltä.

Budgie lanseerasi kuukausi sitten kiharoille hiuksille tarkoitetut oman tuotesarjan, joka on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen kiharakuiskaaja Shainabou Chunen kanssa. Sain testiin nämä kolme uutuus tuotetta, joita olen nyt kuukauden testaillut ja tänään kerron teille olenko näiden avulla onnistunut taltuttamaan mahdottomat kiharani.
Kosteuttava hiusnaamio ~ 19,90€

Hiusnaamioita suosittelen kovasti ihan kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kihara hius kaipaa kosteutta, joten hiusnaamion käyttä 1-2 kertaa viikossa on enemmän kuin suositeltavaa. Budgien uudessa hiusnaamiossa yhdistyvät hoitavat öljyt sekä kosteuttavat jojoba, avokado ja kookosuutteet. Hiusnaamio sisältää lämpösuojan, joskin epäilen miten suoja mahtaa toimia, sillä naamio huuhdotaan vaikutusajan jälkeen pois hiuksista. Naamio lupaa tehdä hiuksista kimmoisat, pehmeät ja kiiltävät. Naamiota levitetään runsas määrä hiuksiin ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan pois.

Olen käyttänyt hiusnaamiota noin kaksi kertaa viikossa hiusten pesun yhteydessä, mutta ihan noin pitkää vaikutusaikaa en ole odotellut vaan olen huuhtonut hiukset noin 5-10 minuutin jälkeen. Naamiossa on ihana kevyt salonkimainen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas ja jää hiuksiin loputtoman pitkäksi aikaa tuoksumaan. Erona moniin muihin käyttämiini hiusnaamioihin, tämä naamio ei tee hiuksista liuruja ja liukkaita, vaan jättää pinnan hiukan narsuvaksi joka tekee hiusten jatkokäsittelystä helppoa ja ponnarikin pysyy hyvin päässä hiustenpesun jälkeisenä päivänä. Naamio kosteuttaa hiuksia kohtuu hyvin, mutta ei tämä omalla mittapuulla ylety aivan ykkös suosikiksi, sillä olen tottunut ja tykkään käyttää naamioita, joista hiukset jäävät liukkaiksi. Tiedän kuitenkin monia, jotka eivät liukkaista hiuksista pidä, joten heille tämä naamio sopii varmasti erinomaisen hyvin.
The Curl cream leave-in hoitoaine ~ 19,90€

Ai että kuinka mä rakastankaan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, jotka on helppokäyttöisiä ja vahvistavat hiuksia ilman, että niitä täytyisi pestä jokainen päivä. Hiuksiin jätettävä hoitoaine selvittää, korjaa ja vahvistaa hiusta, mutta ei tee hiuksista lähmäisiä tai raskaita. Tämä ominaisuus onkin itselle ehdoton hiusmuotoilutuotteissa, sillä en tiedä mitään niin inhottavaa kuin muotoilutuotteet, jotka jättävät hiukset rasvaisen näköisiksi ja raskaan tuntuisiksi. Edellä mainitsemieni ominaisuuksien lisäksi hoitoaine myös ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja sen sisältämän lämpösuojan ansiosta tuotetta on helppo käyttää muotoilurautojen ja hiustenkuivaajankin kanssa. Hoitoaine sisältää luonnollisia öljyjä ja se antaakin hiuksiin upeaa kiiltoa.

Hoitoaine on toiminut omilla kiharoilla hiuksilla loistavasti ja se todella ehkäisee pörröisyyttä ja nostaa esiin kiharan omaa taipuisuutta tekemättä hiuksista kuitenkaan lainkaan raskaita.
The Curl jelly muotoilugeeli ~ 14,90€

Tämä kiharageeli takaa kestävät ja näyttävät kiharat pitkään. Geeli erottelee ja siloittaa kiharat, jolloin hiukset eivät näytä yhdeltä suurelta hapsottavalta möykyltä, vaan kiharat pääsevät oikeuksiinsa ja erottuvat selkeästi. Geeli kosteuttaa, ravitsee ja antaa kiiltoa, mikä myös saa kiharat näyttämään kauniimmilta. Geelin tehtävänä on siis antaa pitoa, tehdä kiharoista pitkäkestoisemmat ja erotella kiharat toisistaan. Geeli on kevyttä ja imeytyy nopeasti jättäen hiukset ilmaviksi. Kuten muutkin Budgien tuotteet, se ei tee hiuksista rasvaisia tai raskaita eli geelin levityksen jälkeen ei voisi mitenkään arvata, että hiuksiin on levitetty muotoilutuotetta. Myös tässä muotoilugeelissä on sarjan tuotteille ominainen mieto salonkimainen tuoksu.
Budgiella on runsas valikoima hiustuotteita, joista itse olen ihastunut myös brändin kuivashampooseen, josta kirjoittelinkin tammikuun loppuneissa. Nämä kiharauutuudetkin on olleet kovassa käytössä ja erityisesti kevytrakenteiseen muotoilugeeliin olen ihastunut, vaikka en vuosikausiin ole pystynyt tai tykännyt hiuksissä käyttää mitään muotoilutuotteita hiuslakan lisäksi. En tiedä kuvittelenko vain vai onko kuivat hiukseni oikeasti saaneet vähän lisäkosteutta näiden muotoilutuotteiden ansiosta, mutta kuivilta ne eivät ainakaan ole enää viime aikoina tuntuneet.
Budgien tuotteita on saatavilla Kicksin verkkokaupasta ja myymälöistä. Ja kuten pakkauksen selkämysestä voi lukea " my curls, my crown". Pidetään yhdessä huolta kutreistamme ❤

Onko Budgie teille tuttu brändi? Miten te kiharahiuksiset hoidatte hiuksianne?
4 kommenttia on "Budgie kiharaiset hius uutuudet"
 1. Ei ole tuttu brändi, jäi auki, kun ei one tuotesissältöjä tässä tai mainintaa, onko tuote curly girl? Jos olisi voisin ostaa äidille synttärilahjaksi noita Kicksistä nyt keväällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastin tuotteen incit ja vaikuttaisi olevan curly girl metodiin sopivia kaikki brändin kiharatuotteet, joten näitä voi huoletta käyttää jos metodia noudattaa :)

   Poista
 2. Mun hiukset on piikkisuorat eli en ole kohderyhmää, mutta silti kiinnostavia tuotteita kiharahiuksisille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nämä ei välttämättä toimi suorille hiuksille, kun tuotesarja on suunnattu nimenomaan kiharoille :)

   Poista