tiistai 10. maaliskuuta 2020

Ipsy plus helmikuu 2020



Helmikuun ipsy plussalla kesti tovi matkata Suomeen, mutta löysihän se lopulta tiensä perille. Olin lähnyt spoilerit jo etukäteen heti helmikuun toisena päivänä, joten tiesin mitä odottaa. Viime kuukausina Ipsy plussan taso on jostain syystä minusta ainakin hiukan laskenut, mutta helmikuun boksi oli taas pitkästä aikaa ihan kivan oloinen, vaikkakin mukaan mahtui taas yksi eyelineri, kuten viimeisinä kuukausina on tapana ollut. Extroja en tällä kertaa valinnut mukaan lainkaan, sillä tuotteet ei minusta olleet kovin ihmeellisiä tai kiinnostavia. Erikoista helmikuun boksissa oli myös se, että mukana olleessa tuotekortissa ei esitelty lainkaan tuotteita tai niiden arvoja, joten tiedot joutui kaivelemaan ipsyn omilta sivuilta. Katsotaanpa mitä boksi piti sisällään.





Boksissa oli tyylikäs pieni Dominique Cosmetics Sweater weather luomiväripaletti, jossa on ihanan pastelliset sävyt. Sävyt on kaikki mattaisia ja sopivat keskenään loistavasti yhteen. Yksistään en tätä palettia kuitenkaan osaisi käyttää, koska tämä kaipaisi minusta rinnalleen ehdottomasti jotain kimalletta. Lisäksi sävyt ovat sellaiset, että minulta löytyy vastaavanlaisia jo muista paleteista, joten laitan tämän korkkaamattomana eteenpäin. Dominique Cosmetics luomivärit on kuitenkin todella laadukkaita ja hyvä pigmenttisiä, joten uskon, että myös tämä paletti on aivan ihana! Mikäli paletissa olisi ollut muutama kimalteleva sävy, niin olisin voinut harkita paletin jättämistä omaan käyttöön.
arvo: 29$




Ipsyn mukana on muutaman viimeisen kuukauden aikana tullut jatkuvalla syötöllä tussilinereita, jotka tulee mulla henkilökohtaisesti jo korvista ulos. Linereita käytän muutenkin todella harvoin ja olen myös ipsyn kauneusprofiiliin täyttänyt, etten halua linereita saada kuin erittäin harvoin. Siksi kummastelen todella, miksi minulle lähetetään näitä kuukaudesta toiseen ja helmikuussakin boksista löytyi Il Makiage Inkiliner in black. Il makiage on kuitenkin brändinä aivan mahtava ja heidän yhden ripsivärin testanneena rakastuin merkkiin todella. Mielelläni testaisin heiltä joskus vielä jotain muuta, mutta lineri saa lähteä uuteen kotiin avaamattomana. Sen verran monta lineria löytyy jo kaapin kätköistä, ettei uusille valitettavasti ole tilaa.
arvo: 21$




Sain muutama kuukausi sitten Ipsyn mukana Lovecraft Beautyn aurinkopuuteripaletin ja helmikuussa minulle lähetettiin saman brändin poskipunapaletti. Sävyt on todella kauniit vaaleat ja persikkaiset. Juuri sellaiset, jotka täydellisesti sopivat vaalealle iholle. Ihastuin myös aikaisemmin saamaani aurinkopuuteripalettiin, jossa oli aivan erinomainen pigmentti ja loistavat sävyt, joten odotankin innolla tämän paletin korkkaamista. Luulen, että tulen rakastumaan myös tähän. Paletti on kompakti ja tukevan oloinen. Myös ulkoasu on minusta hieno ja pannut reilun kokoisia. Tästä olenkin aivan erityisen innoissani.
arvo: 39$




Erityisen haltioissani olen muutoksesta, että kauneusboksien mukana tulee nykyään myös meikki- ja peitevoiteita. Helmikuun boksin mukana sain testattavaksi Wander Beautyn Nude Illusion liquid foundation meikkivoiteen. Meikkivoiteen luvataan olevan peittävä ja sen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa saaden meikkivoiteen näyttämään iholla paremmalta ja täyteläisemmältä. Meikkivoiteessa on myös niasiiniamidia, joka on todellinen ihmeaine suurentuneiden ihohuokosten ja juonteiden häivyttelyssä. Meikkivoide kuulostaa aivan täydelliseltä, joten odotan innolla lunastaako se todella lupaukset.
arvo: 40$




Hassua saada aurinkosuojatuote helmikuussa, mutta toisaalta pianhan ne auringonsäteet taas pilkahtelee esiin ja auringolta suojaaminen olisi hyvä muistaa aloittaa heti jo aikaisin keväällä. Tämä Murad Essential-C day moisture broad spectrum SPF 30 on kevyehkö päivävoide aurinkosuojakertoimella. Muradin tuotteita kehutaan paljon, mutta en vielä toistaiseksi ole itse päässyt jyvälle brändin kohutusta maineesta. Tämän päivävoiteen inci näytti kuitenkin ihan kohtuullisen hyvältä, joten aion ainakin testata ja katsoa mihin tämä pystyy. Kevyet ja nopeasti imeytyvät kasvovoiteet ovat omia suosikkeja, joten toivottavasti tämä toimii. Voide suojaa ihoa sekä UVA että UVB säteilyltä, joten tämä on loistava myös kesäkäyttöön, koska kesällä kasvoille ei tee mieli laittaa mitään kovin paksua ja rasvaista kasvovoidetta.
arvo: 65$




Helmikuun boksi oli yllättävän hyvä ja innostuinkin monista tuotteista enemmän, kun pääsin niitä hypistelemään. Boksin tuotteiden arvokin oli jälleen kerran huikea lähes 200 dollaria, joten tässä on boksilla tähtitieteellinen arvo 25 dollarin ostohintaan nähden. Ipsy plussan parhaita puolia onkin ehdottomasti se, että boksista tulee usein todella arvokkaita brändejä, joten postikulujen jälkeenkin boksin tuotteista saa nauttia ihan täysin rinnoin. Edullisimman postit Jenkeistä Suomeen saa käyttämällä Planet Expressiä ja oman postitusosoitteen voit käydä luomassa täällä. Mikäli Ipsy plussan tilaaminen kiinnostaa, niin tilaamaan pääset täältä. Maaliskuun boksissa onkin tulossa aika kivoja tuotteita, en malta odottaa, että pääsen niistä teille kertomaan.


Miltä helmikuun boksin sisältö vaikutti ja mikä olisi ollut suosikki tuotteesi?
6 kommenttia on "Ipsy plus helmikuu 2020"
  1. Tuo poskipunapaletti on tosi nätti! :) Mulla oli kans omassa boksissani tuo luomiväripaletti ja meikkivoide. Luomiväripaletin laitoin arvontaan, koska en myöskään kokenut sille olevan itselläni käyttöä :/ Kauniit sävyt, mutta tosiaan samankaltaisia sävyjä on muissakin paleteissa. Meikkivoiteesta tykkäsin tosi paljon! Mulla osui sävy ihan nappiin ja se oli muutenkin tosi kiva iholla. Hieman nopeahko saa levityksen kanssa tosin olla, ettei se ehdi kuivahtaa iholle :D eyelinereita on tosiaan viime kuukausina tullut aika paljon ja olisi kiva pitää niistä taukoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoide oli tosi peittävä ja pysyvyydeltään aivan erinomainen, mutta vaikka sävy oli vaalea niin se oli omalle kalpealle talvi-iholle liian oranssiin taittava. Täytyy koikeilla sitä vielä kesällä päivettyneelle iholle uudelleen josko se sitten istuisi paremmin. Mutta huomasin myös, että meikkivoide kuivahti melko nopeasti joten sitä pitänee lisätä kasvoille vain jos sen saa heti levitettyä.

      Poista
  2. Poskipunapaletti oli todella kivan sävyinen ja mulla varmaan tulisi parhaiten käyttöön näistä, jotenkin muut ei ehkä innostanut niin paljoa? Siihenkin vaikuttaa herkästi se, että tuotemerkit ei ole ennestään tuttuja mistään. Mutta normaalisti näissäkin tosi hyvät sisällöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ei haittaa että tuotemerkit ei ole tuttuja. Monta hyvää uutta lempparia on näiden boksien kautta löytynyt. Mutta viime aikoina ipsy plussan taso on kyllä laskenut. Toivottavasti taso taas nousisi pian :)

      Poista