perjantai 20. maaliskuuta 2020

Goodiebox maaliskuu 2020



Korona on jumittanut ihmiset kotiin, mutta onneksi posti sentään kulkee ja maaliskuun Goodiebox saapui ihan ajallaan. Boksin sisältö oli täydellinen yllätys, enkä ollut vielä ehtinyt spoilaantumaan sisällöstä muiden blogeista, joten yllätysmomentti oli täydellinen. Helmikuun boksi oli ensimmäinen Betten ja Goodieboxin yhdistymisen jälkeen eikä boksi täysin vakuuttanut minua, vaikka se ei täysin huonokaan ollut. Maaliskuun boksia odottelinkin vähän jännityksellä, sillä tämä on nyt toinen boksi yhdistymisen jälkeen. Boksia avatessani yllätyin todella positiivisesti, koska sisältö oli kiinnostava ja monipuolinen. Maaliskuun boksin teemana oli BodyLove, joka hyvin selkeästi tuotteissa näkyikin. Katsotaanpa mitä boksi piti tällä kertaa sisällään.




Vitamasques Crystal glow hydrogel eye mask ~ 10,5e

Vitamasques sheet maskit on minulle jo tuttuja ennestään, mutta brändin hydrogeelisiä silmänympärysnaamioita en ole ennen testannut. Naamiot helpottava turvonneita ja väsyneitä silmänalusia. Naamio sisältää kristalliuutteita ja on vaikutusaika on noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen seerumi hierotaan ihoon. Kiva tuote, mutta en ikipäivänä ostaisi itse näin kallista kertakäyttöistä naamiopakkausta, joten odotukset tuotteen toimivuuden osalta on aika korkealla.





Nire Beauty Face prep tool ~ 5€

Boksista löytyi myös pehmoinen silikonikasvoharja, joka on kätevä työkalu kasvojen putsauksessa. Itseltäni tämän tapainen kasvoharja löytyykin ja olen sitä aina välillä ahkerasti käyttänytkin. Kasvoharjan nystyrät pesevät meikin ja kuorivat ihon pintaa kevyesti, jolloin meikki asettuu iholle paremmin ja myös iho pysyy puhtaampana ja epäpuhtaukset loitolla. Tässä silikoniharjassa on kätevä tarttumakahva ja kolo sormille, joten harjan käyttö on helppoa eikä tämä paina paljoa pakata meikkipussiin matkaan myös matkoille. Kiva tuote, jota tuskin kovi moni omistaa.




Human + Kind body souffle ~ 16,45€

Talvi ei vielä ole ohi ja siksi boksiin pakattu täysikokoinen törkeän hyvältä tuoksuva vartalovoide on aivan ihana tuote ihon hoitamiseen. Voide on vegaaninen ja imeytyy nopeasti, joten ei tarvitse pelätä lähmäistä ihoa ja kuivatella voidetta minuuttikaupalla levityksen jälkeen. Voide sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Brändistä en ole ikinä kuullutkaan, mutta otan mielelläni testiin.




Aurelia Revitalise & glow serum ~ 39,25€

Seerumit on itselle yksi suuri heikkous ja tykkäänkin testailla uusia erilaisia tehoseerumeita. Ilahduinkin kovasti boksiin pakatusta reilun kokoisesta seerumipullosta, jonka incin raaka-aineet vakuuttivat laadukkailta ja tehokkailta. Seerumi on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sisältää luonnonmukaisia omega rasvahappoja ja apinanleipäpuu-uutetta. Seerumi on hiukan maitomaista ja tuoksuu miedosti appelsiinille. Tämä vaikuttaa ihanalta!


Ivy Aia Micellar cleansing water ~ 2,70€

Ivy Aia on tanskalainen ihonhoitobrändi ja Goodiebox lähetti ensimmäisen tuotteen brändiltä ihan ensimmäisessä Suomessa ilmestyneessä boksissa viime syksynä. Brändi herätti heti mielenkiintoni, sillä tuotteet tehdään laadukkaista raaka-ainaiesta ja minulle tuli brändistä jotenkin todella puhdas mielikuva. Maaliskuun boksissa oli matkakokoinen misellipuhdistusvesi, joka puhdistavan ominaisuuden lisäksi myös kosteuttaa ja toimii kasvovetenä. Misellivesi onkin todella helppokäyttöinen tuote, sillä sitä ei tarvitse kasvoilta lainkaan huuhdella käytön jälkeen. Ivy Aian misellivesi on suunnattu herkälle iholle, sillä se ei sisällä lainkaan parfyymeja ja se on 100% vegaaninen.




Comme Deux Lipoil ~ 18€

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsen kokeilemaan huuliöljyä. Ajattelin ensin, että öljy olisi tosi öljymäinen ja jättäisi huulet tahmeiksi. Öljy kuitenkin yllätti erittäin positiivisesti, sillä se oli koostumukseltaan aika huulikiiltomainen eikä jättänyt huulia yhtään tahmeiksi. Huulille jäi kaunis kuultava pinta ja kuivat huulet todellakin pehmenivät. Vaikka neste purkissa näyttää kirkkaan punaiselta, niin väriä tämä ei huuliin jätä, joten helppo tuote käyttää pelkästään tai huulipunan kanssa. Tästä tuli uusi suosikkini ja tulen käyttämään tätä huulirasvan tavoin aamuin illoin.




Maaliskuun boksi oli koottu harkiten ja keskittyi erityisesti ihonhoitoon, kuten tuotekortin teemakin paljasti. Helmikuun boksin jälkeen taso taas nousi ja mukana oli runsaasti uusia tuntemattomia brändejä ja boksin tuotteiden arvo on noin 70€ mikä on varsin hyvä boksin ostohintaan nähden.

Oman Goodieboksin voit tilata täältä ja se kustantaa 24,95€ kuukaudessa. Tilauksen voi peruuttaa ihan milloin vain.

Mitä mieltä olet maaliskuun boksin sisällöstä?
6 kommenttia on "Goodiebox maaliskuu 2020"
  1. Mä tykkäsin tosi paljon, ihanan monipuolinen ja kaikki ihan uusia tuotteita ja naamioita lukuunottamatta myös merkit uusia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodieboxissa parasta on kyllä ehdottomasti ollut se, että boksissa tulee uusia brändejä <3

      Poista
  2. Mä tykkäsin tästä maaliskuun boksista tosi paljon! :) Aivan huippuboksi. Kiva päästä testailemaan ennestään tuntemttomia brändejä. Ihastuin myöskin tuohon vartalovoiteen tuoksuun kovasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastuin myös vartalovoiteen tuoksuun! Tosi mahtava boksi <3

      Poista
  3. Boksissa ihana ja monipuolinen + vaihteleva sisältö aiemmin betteä tilanneelle! Mulle ei muuten sopis yhtään tuo kasvojenpuhdistus silikonisieni, sillä mulla on pidemmät kynnet jotka ottais sit pohjaan tuolla kupissa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Betteen ei voi todellakaan näitä bokseja verrata. Painivat ihan omissa sarjoissaan :D
      Aivan, enpä ole tullut edes ajatelleeksi tuota kynsiasiaa kun itsellä ei kynsiä juurikaan ole :D

      Poista